- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.841
Yasin kac. Eger ki yasin gec ise fsh in da yuksek olmasi lazim 1.5 değildir bi yanlisin var o amh degerin olabilir. Bence once gut gorus sonra cesaretin gelir
tsh dı canım dr istiyor arada 2.5 fsh dı ama amh yaptıracağım daha bakalım 3 ay içinde hayırlısı inşallah muayene oldum eylülde sonra ben müsait olmadım kist patladı şimdi maddi bekliyoruz bakemYasin kac. Eger ki yasin gec ise fsh in da yuksek olmasi lazim 1.5 değildir bi yanlisin var o amh degerin olabilir. Bence once gut gorus sonra cesaretin gelir
kız bana bak tabiki olacaksın .inşallahihi ihi ihiiiiiii olcem demiiii
Crinone jel kullanmıştım ben tüm tedavilermde.ilk iki tedavide ki dr um yatmamı söylemilti jelden sonra son tedavideki dr sıktıktan beş dk sonra yürüyüş yap evin içinde demişti ...halbuki jel aynı jel di mi :))))canım benım jel de 30dk yatıyorsun.. ama oncekı tupte oyleydı..
bıraz agırım bugun ama yarın daha normal olurum heralde:)
Bebiş yerleşio tatlım pozitif düşünelim olsun vücudunda ona ayak uydurmaya çalısıyor...kızlar sanırım fazla uykucu oldum:))) gene oyumuşum koltukta...
Crinone jel kullanmıştım ben tüm tedavilermde.ilk iki tedavide ki dr um yatmamı söylemilti jelden sonra son tedavideki dr sıktıktan beş dk sonra yürüyüş yap evin içinde demişti ...halbuki jel aynı jel di mi :))))
Bebiş yerleşio tatlım pozitif düşünelim olsun vücudunda ona ayak uydurmaya çalısıyor...
Yat canım elinide göbüşüne koy güzel güzel hayaller kur bol bol sırıt :)))çünkü şu an sen hamilesinnn test tarihindede tescilleyeceğiz inşallahhinşallah canım sıkı sıkı tutunurlar :)
benım ilk tedavimde crinone jel di son ikisinde de progestan kullanıyorum. minik bi hal aslında agızdan alındıgı yazılıyor ama tup bebekte vajınada uyguluyorsun. oyuzden 30dk yatış
Yat canım elinide göbüşüne koy güzel güzel hayaller kur bol bol sırıt :)))çünkü şu an sen hamilesinnn test tarihindede tescilleyeceğiz inşallahh
Canım bir de şöyle düşün miyomların farkına varılmasa sürekli tedavilerde yıpranıp duracaktın daha cok zaman kaybı olacaktı ...hayırlısıyla ameliyatını ol vücudunu güzelce hazırla bu sürecte ve kavuşman gercekleşsin meleklerinle...Herkese merhaba,
wishduygu gibi bende ara sıra girebiliyorum ancak. Umarım herkes iyidir. Portakales hamilelik belirtileri başladı sanırım sende, uyku en güzel belirti bence. Güzelce dinlen.
Bugün benim randevum vardı Zeynep Kamilde, tıklım tıklım sıramı bekledim. Miyom ameliyatı günü önümüzdeki hafta belli olacak, artık bir an önce transferi yaptırmak istiyorum ama büyük ihtimalle nisan-mayıs gibi transfer olacak. Bu kadar z aman beni korkutuyor ne yazık ki... Hepinizi öpüyorum, dualarım hep sizlerle... Meleklerim :)
bebisler herhangi bir bilgiye ulasan oldu mu acaba ciceklerim??Arkadaslar nette okudum transferden once rahim bolgesine bir asi yapiliyormus, bebegin tutunmasi icin rahme ve %10-15 olan sans %40-50 lere cikiyormus, ben tabletten yazdigim icin kopyala yapistir yapamadim gurkan bir klinik sanirim aciklama yapmis, kaliteli transfere ragmen olan dusuklerin rahim zarindaki eksik hormon dengesi gibi durumlardan dolayi olabildigini soylemis dr. Hastanin kolundan alinan kana bir suru islemle hormon vd takviyesi yapip transferden bir gun once o kani rahme enjekte ediyorlarmis... Sasirdim daha once hiiic duymamistim ve okuldayim ders arasi yaziyorum bi bakabilir misiniz. Nette vat konu timur gutkan hocanin adi asinin adi da gebelik asisi embriyonun tutunma sansini arttiriyormus... Bir umuuuut...
hamis uykusuuuuuuuuuu innsallah!kızlar sanırım fazla uykucu oldum:))) gene oyumuşum koltukta...
hamis uykusuuuuuuuuuu innsallah!
Herkese merhaba,
wishduygu gibi bende ara sıra girebiliyorum ancak. Umarım herkes iyidir. Portakales hamilelik belirtileri başladı sanırım sende, uyku en güzel belirti bence. Güzelce dinlen.
Bugün benim randevum vardı Zeynep Kamilde, tıklım tıklım sıramı bekledim. Miyom ameliyatı günü önümüzdeki hafta belli olacak, artık bir an önce transferi yaptırmak istiyorum ama büyük ihtimalle nisan-mayıs gibi transfer olacak. Bu kadar z aman beni korkutuyor ne yazık ki... Hepinizi öpüyorum, dualarım hep sizlerle... Meleklerim :)
Daha çokkkkkkk uyuyacan sonrada Şunlar bi uyusada benim başım yastık görse diyeceksin.kızlar sanırım fazla uykucu oldum:))) gene oyumuşum koltukta...
Ben yaptırmadığım için iyi midir bilmiyorum canım,bazılarında yararlı olmuş hamile kalmışlar.bebisler herhangi bir bilgiye ulasan oldu mu acaba ciceklerim??
Daha çokkkkkkk uyuyacan sonrada Şunlar bi uyusada benim başım yastık görse diyeceksin.
ben sgurgan clınıc den okudum, aa çok açıklıyıcı bi bilgi yazılmamış, birde bu dr.a giden varmı acaba?Amaaan hocanin adi timur gurkan, yanlis yazmisimm
Çok güzel yazmışşın .eşim yıllarca yatılı okullarda okumuş ev kültürüne alışık değil adamın yapısında da var rahatlık.gamsız kız burnu düşse yere almaz.ona söyleyince sen beni evde istemiyorsun diyor.varlığım seni rahatsız ediyor diyor.alınıyor.eşim işinden dolayı hep dışarıda zaten 4 ay oldu gelili. Bu arada bebek yapsaydık iyi olurdu.18 kedim, bir köpeğim var. "Eşin mi temiz, hayvanların mı?" deseler hiç düşünmeden hayvanlarım derim
Onları da anneleri yetiştiriyor. "Aman oğlum sen yapma", "kuzum oğlum sen elleme ben yaparım", "oğlum her şey hazır gel üstüne kon"... Sonra da düşünce ve anlayış bekliyoruz. Boşver. Emin ol yapmaması, yapmasından daha iyi. Çünkü düşünemiyorsa zaten bilmiyordur ve yaptığı senin de içine sinmeyecek. Tekrar yapmak isteyeceksin, daha çok sinirin bozulacak. Evet biz onların oda hizmetçisi değiliz ve böyle davranılmayı haketmiyoruz. Ama onlardan da bilmedikleri şeyleri yapmalarını bekliyoruz. Sakin ve akıllı taktiklerle hiç değilse dağıtmamayı öğretebilirsin. Onu da bir çocuk olarak düşün. Hatta biraz kıt akıllı bir çocuk. İnatçı ve tembel. Zayıf yönünü bulup yönlendirmek senin elinde. Sen bir eğitimcisin yanlış anlamadıysam. Nasıl eğiteceğini öğrenmek için yıllarını verdin. Say ki eşin, öğrencin. Ve onu mezun etmen, mesleğin için dönüm noktası.
Beni aradılar o klinikten msj atmıştım.ama gidenler çok memnun değil.dr kendi ilgilenmiyormuş orda aygül diye bir bayan varmış o bakıyormuş.tabi ben sadece duyduklarımı söylüyorumben sgurgan clınıc den okudum, aa çok açıklıyıcı bi bilgi yazılmamış, birde bu dr.a giden varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?