Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yasin kac. Eger ki yasin gec ise fsh in da yuksek olmasi lazim 1.5 değildir bi yanlisin var o amh degerin olabilir. Bence once gut gorus sonra cesaretin gelir
Yasin kac. Eger ki yasin gec ise fsh in da yuksek olmasi lazim 1.5 değildir bi yanlisin var o amh degerin olabilir. Bence once gut gorus sonra cesaretin gelir
tsh dı canım dr istiyor arada 2.5 fsh dı ama amh yaptıracağım daha bakalım 3 ay içinde hayırlısı inşallah muayene oldum eylülde sonra ben müsait olmadım kist patladı şimdi maddi bekliyoruz bakem

canım benım jel de 30dk yatıyorsun.. ama oncekı tupte oyleydı..
bıraz agırım bugun ama yarın daha normal olurum heralde:)
Crinone jel kullanmıştım ben tüm tedavilermde.ilk iki tedavide ki dr um yatmamı söylemilti jelden sonra son tedavideki dr sıktıktan beş dk sonra yürüyüş yap evin içinde demişti ...halbuki jel aynı jel di mi :))))

kızlar sanırım fazla uykucu oldum:))) gene oyumuşum koltukta...
Bebiş yerleşio tatlım pozitif düşünelim olsun vücudunda ona ayak uydurmaya çalısıyor...

inşallah canım sıkı sıkı tutunurlar :)
benım ilk tedavimde crinone jel di son ikisinde de progestan kullanıyorum. minik bi hal aslında agızdan alındıgı yazılıyor ama tup bebekte vajınada uyguluyorsun. oyuzden 30dk yatış

Yat canım elinide göbüşüne koy güzel güzel hayaller kur bol bol sırıt :)))çünkü şu an sen hamilesinnn test tarihindede tescilleyeceğiz inşallahh

Herkese merhaba,
wishduygu gibi bende ara sıra girebiliyorum ancak. Umarım herkes iyidir. Portakales hamilelik belirtileri başladı sanırım sende, uyku en güzel belirti bence. Güzelce dinlen.
Bugün benim randevum vardı Zeynep Kamilde, tıklım tıklım sıramı bekledim. Miyom ameliyatı günü önümüzdeki hafta belli olacak, artık bir an önce transferi yaptırmak istiyorum ama büyük ihtimalle nisan-mayıs gibi transfer olacak. Bu kadar z aman beni korkutuyor ne yazık ki... Hepinizi öpüyorum, dualarım hep sizlerle... Meleklerim :)

Canım bir de şöyle düşün miyomların farkına varılmasa sürekli tedavilerde yıpranıp duracaktın daha cok zaman kaybı olacaktı ...hayırlısıyla ameliyatını ol vücudunu güzelce hazırla bu sürecte ve kavuşman gercekleşsin meleklerinle...

bebisler herhangi bir bilgiye ulasan oldu mu acaba ciceklerim??

canım benımm şifalanacaksın ınsallahhh :) sonra tazelenecek ve hamıle kalcaksın allahın ıznıyle

Çok güzel yazmışşın .eşim yıllarca yatılı okullarda okumuş ev kültürüne alışık değil adamın yapısında da var rahatlık.gamsız kız burnu düşse yere almaz.ona söyleyince sen beni evde istemiyorsun diyor.varlığım seni rahatsız ediyor diyor.alınıyor.eşim işinden dolayı hep dışarıda zaten 4 ay oldu gelili. Bu arada bebek yapsaydık iyi olurdu.

ben sgurgan clınıc den okudum, aa çok açıklıyıcı bi bilgi yazılmamış, birde bu dr.a giden varmı acaba?
Beni aradılar o klinikten msj atmıştım.ama gidenler çok memnun değil.dr kendi ilgilenmiyormuş orda aygül diye bir bayan varmış o bakıyormuş.tabi ben sadece duyduklarımı söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…