- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.861
Çok güzel bir haber bu canımmm maşallahhh şimdiden kolaylıklar diliyorum transfer sırasında kocamann gülümsemeyi unutma sevgilerrKızlar 6 yumurtam vardı ya dün yazmıştım.dr sabah aradı problem yokmuş ondan 5. Güne gidiyoruz.yarın rahme bakacak.pazar 9 da transfer var .
Inşallah çok teşekkür ederim Allah hepimizin yüzünü güldürsünÇok güzel bir haber bu canımmm maşallahhh şimdiden kolaylıklar diliyorum transfer sırasında kocamann gülümsemeyi unutma sevgilerr
Umudunuzu kaybetmeyin vardır bir zamanıcanlar bu aralar çok yoğunum kontroler git geler işede gidiyorum eve gelince yrogun düşüp uyuyorum haber veremedim sizlerede..benim iki yumoşum yavaş büüyor son kontrolümde ikisindede bir gelişme yok..ama sürpriz arkadan gelen iki yumoşum daha var dünkü kontrolde çıktı ortaya..erbil bey bir bayan bir ayda iki kere yumurtlayabilir öyle bir hastam var şuan gebe dedi..o bayan iki kere opu olmuş ve şimdi hamişmş..tekrar klomene başladı artı merinol 150mg..yarın tekrar kontrolüm var canlar sonradan gelen iki yumoş büyürmü ALLAH bilir..ama ben çok umtsuzum
Portalkales sana iyi uykular keşke benimde iş olsa bitse yatsam.senin sonuç hangi gün belli olcak
canlar bu aralar çok yoğunum kontroler git geler işede gidiyorum eve gelince yrogun düşüp uyuyorum haber veremedim sizlerede..benim iki yumoşum yavaş büüyor son kontrolümde ikisindede bir gelişme yok..ama sürpriz arkadan gelen iki yumoşum daha var dünkü kontrolde çıktı ortaya..erbil bey bir bayan bir ayda iki kere yumurtlayabilir öyle bir hastam var şuan gebe dedi..o bayan iki kere opu olmuş ve şimdi hamişmş..tekrar klomene başladı artı merinol 150mg..yarın tekrar kontrolüm var canlar sonradan gelen iki yumoş büyürmü ALLAH bilir..ama ben çok umtsuzum
DR.un 5.güne gidelim dedi demekki..şansın bol olsun ..Kızlar 6 yumurtam vardı ya dün yazmıştım.dr sabah aradı problem yokmuş ondan 5. Güne gidiyoruz.yarın rahme bakacak.pazar 9 da transfer var .
İşlerimi bitirdim zaten .müdür biraz mırın kırın etti okulun son haftası olduğu için ben de dedim bunun vakti saati yok.5 gün rapor alcam.en azından tutunma dönemi stres çekemem.ev temiz dolap doldu adama naz yapcam durcam.neler yenmemeli maydonozu duymuştum.hakkımızda hayırlı olsun çok heyecan vericiCanimmm hadi insallahh yolun açık olsun. Dilerim çok guzel haberler alırsın.. bence 2 tane koyarlar o yuzden sende itiraz etme derim.. birak her sey olacagina varsin:)
Benim sonuc 27 ocakta belli olacak kismetse hayatim... muhakkak rapor iste bi kac gunluk evde dinlenirsin.. o zaman kocayi calistirir naz yaparsin:).. zaten oyle temizlik elektrik supurgesi biyere uzanmak agir kaldirmak yasak canim dikkatli olman lazim
Âmin hepimizinDR.un 5.güne gidelim dedi demekki..şansın bol olsun ..
:) moral fışkırıyor senden insallah canim benimcanım benımm şifalanacaksın ınsallahhh :) sonra tazelenecek ve hamıle kalcaksın allahın ıznıyle
İşlerimi bitirdim zaten .müdür biraz mırın kırın etti okulun son haftası olduğu için ben de dedim bunun vakti saati yok.5 gün rapor alcam.en azından tutunma dönemi stres çekemem.ev temiz dolap doldu adama naz yapcam durcam.neler yenmemeli maydonozu duymuştum.hakkımızda hayırlı olsun çok heyecan verici
Selam kizlar. Kontrolden geldim az once. Cok yorulmusum. Bana musade simdilik, uyuyayim biraz.
Selam kizlar. Kontrolden geldim az once. Cok yorulmusum. Bana musade simdilik, uyuyayim biraz.
oyyyyy maşallah böyle çirkin bebeğe can kurban nasılda maviş maviş bakıyor allah sağlıklı bir ömür nasip etsin canım analı babalı büyüsün inşallahbiraz gecte olsa ben ve cirkin kizim hepinizin yeni yilini kutlariz. Rabbim 2015te ne muradiniz varsa versin hepinizin gobusleri dolsun.
birde benim kizima kardes versin insallah. bizden size kocaman kocaman sevgiler.
ps: kizima masallah diyin teyzeleri pek bi cirkin de kendisi
Eki Görüntüle 1376668
benimde dikkatimi çekti aslında çok mantıklı ama acaba her merkez uygularmı sanki birazda ERA testi uygulamasına benziyor http://www.gurganclinic.com.tr/?ax=gcGebelikAsisi linki kopyalamaya çalıştım ama doğru oldumu bilmiyorum olmasa prof. timur gürkan yazarak ta bulabilirsinizArkadaslar nette okudum transferden once rahim bolgesine bir asi yapiliyormus, bebegin tutunmasi icin rahme ve %10-15 olan sans %40-50 lere cikiyormus, ben tabletten yazdigim icin kopyala yapistir yapamadim gurkan bir klinik sanirim aciklama yapmis, kaliteli transfere ragmen olan dusuklerin rahim zarindaki eksik hormon dengesi gibi durumlardan dolayi olabildigini soylemis dr. Hastanin kolundan alinan kana bir suru islemle hormon vd takviyesi yapip transferden bir gun once o kani rahme enjekte ediyorlarmis... Sasirdim daha once hiiic duymamistim ve okuldayim ders arasi yaziyorum bi bakabilir misiniz. Nette vat konu timur gutkan hocanin adi asinin adi da gebelik asisi embriyonun tutunma sansini arttiriyormus... Bir umuuuut...
Günaydın aşı işini büyük merkezler uyguluyor, bir ara bahçecinin sayfasında da okumuştum. Ali Ulvi hocaya ulaşmaya çalışsan nasıl olur, fazla maliyet olmaksızın yerinde tedavi olursun, kaybedeceğin bir şey var mı? Yumurtladığın sürece şansın var, yada başka bir yerde yumurta takibini yaptırıp doğalından da gelebilir. Kendim için düşündüklerimi sana yazıyorum. Yıllar önce lorenzanın yağı diye bir film vardı, anne baba dr, çocuklarının hastalığına çare bulmak için araştırmalar, deneyler yapıyorlardı, sonunda da başarılı olmuşlardı. Biz de bebiş için çözüm arıyoruz ve amacımıza da bir şekilde ulaşacağız..benimde dikkatimi çekti aslında çok mantıklı ama acaba her merkez uygularmı sanki birazda ERA testi uygulamasına benziyor http://www.gurganclinic.com.tr/?ax=gcGebelikAsisi linki kopyalamaya çalıştım ama doğru oldumu bilmiyorum olmasa prof. timur gürkan yazarak ta bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?