Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar 6 yumurtam vardı ya dün yazmıştım.dr sabah aradı problem yokmuş ondan 5. Güne gidiyoruz.yarın rahme bakacak.pazar 9 da transfer var .
Çok güzel bir haber bu canımmm maşallahhh şimdiden kolaylıklar diliyorum transfer sırasında kocamann gülümsemeyi unutma sevgilerr

canlar bu aralar çok yoğunum kontroler git geler işede gidiyorum eve gelince yrogun düşüp uyuyorum haber veremedim sizlerede..benim iki yumoşum yavaş büüyor son kontrolümde ikisindede bir gelişme yok..ama sürpriz arkadan gelen iki yumoşum daha var dünkü kontrolde çıktı ortaya..erbil bey bir bayan bir ayda iki kere yumurtlayabilir öyle bir hastam var şuan gebe dedi..o bayan iki kere opu olmuş ve şimdi hamişmş..tekrar klomene başladı artı merinol 150mg..yarın tekrar kontrolüm var canlar sonradan gelen iki yumoş büyürmü ALLAH bilir..ama ben çok umtsuzum

Portalkales sana iyi uykular keşke benimde iş olsa bitse yatsam.senin sonuç hangi gün belli olcak

Umudunuzu kaybetmeyin vardır bir zamanı

Portalkales sana iyi uykular keşke benimde iş olsa bitse yatsam.senin sonuç hangi gün belli olcak

Canimmm hadi insallahh yolun açık olsun. Dilerim çok guzel haberler alırsın.. bence 2 tane koyarlar o yuzden sende itiraz etme derim.. birak her sey olacagina varsin:)
Benim sonuc 27 ocakta belli olacak kismetse hayatim... muhakkak rapor iste bi kac gunluk evde dinlenirsin.. o zaman kocayi calistirir naz yaparsin:).. zaten oyle temizlik elektrik supurgesi biyere uzanmak agir kaldirmak yasak canim dikkatli olman lazim

çok güzel cnm üç yumurta ile yol alıyorsun. inşallah hepsi gelişip toplanacak.. umutsuz olma cnm mücadeleylede olsa Allahın izniyle bebek sahibi olacağız..

İşlerimi bitirdim zaten .müdür biraz mırın kırın etti okulun son haftası olduğu için ben de dedim bunun vakti saati yok.5 gün rapor alcam.en azından tutunma dönemi stres çekemem.ev temiz dolap doldu adama naz yapcam durcam.neler yenmemeli maydonozu duymuştum.hakkımızda hayırlı olsun çok heyecan verici

Canim bana soylenen cok hamur isi makarna borek yeme kabiz olmamaya calis. Et protein sebze salata meyve ye dediler. Kafein asitli icecek yok zaten.. bitki caylarina dikkat et yeter. Salatadaki maydanoz bisi yapmaz ama 1.demet maydanoz yeme.. zaten tatile de girecrksin dedigin gibi ooohhh dinlen masalllah

oyyyyy maşallah böyle çirkin bebeğe can kurban nasılda maviş maviş bakıyor allah sağlıklı bir ömür nasip etsin canım analı babalı büyüsün inşallah

Eklentiler

• nazar.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 53
benimde dikkatimi çekti aslında çok mantıklı ama acaba her merkez uygularmı sanki birazda ERA testi uygulamasına benziyor http://www.gurganclinic.com.tr/?ax=gcGebelikAsisi linki kopyalamaya çalıştım ama doğru oldumu bilmiyorum olmasa prof. timur gürkan yazarak ta bulabilirsiniz

Günaydın aşı işini büyük merkezler uyguluyor, bir ara bahçecinin sayfasında da okumuştum. Ali Ulvi hocaya ulaşmaya çalışsan nasıl olur, fazla maliyet olmaksızın yerinde tedavi olursun, kaybedeceğin bir şey var mı? Yumurtladığın sürece şansın var, yada başka bir yerde yumurta takibini yaptırıp doğalından da gelebilir. Kendim için düşündüklerimi sana yazıyorum. Yıllar önce lorenzanın yağı diye bir film vardı, anne baba dr, çocuklarının hastalığına çare bulmak için araştırmalar, deneyler yapıyorlardı, sonunda da başarılı olmuşlardı. Biz de bebiş için çözüm arıyoruz ve amacımıza da bir şekilde ulaşacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…