Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canlar istenince her doktor yapiyo banada yapmisti Selman Lacin senden kan alip asi haline getirip rahme enjekte ediyolar transferden bir gün önce 500 tl odedim sonuc negatif kesin bir care degil dedi doktor yinede yapmakta fayda var

zaten bu gidişle canım prof olup çıkacaz ve kendi gebeliğimizi kendimiz oluşturacaz o kadar çok şey okuyup inceliyoruzki kk olarak bir tüp bebek merkezimi açsak diyorum, sanırım daha başarılı oluruz kızlaaaar ne dersiniz :) :)

Canlar istenince her doktor yapiyo banada yapmisti Selman Lacin senden kan alip asi haline getirip rahme enjekte ediyolar transferden bir gün önce 500 tl odedim sonuc negatif kesin bir care degil dedi doktor yinede yapmakta fayda var
ne bilem yaaa şaşırdık ne deneyecez ne uylatacaz sonunda kafayı yemiyelim de :)

hafta sonu burası tatil oluyor kızlar dinleniyor efenim iyi hafta sonları pazartesi görüşek o zaman,baby ler büyüsün büyüyenler hayırlı zaman da doğsun inşallah

Selam,
Sizi takip etmekte zorlansamda mutlaka geç de olsa her yazılanı okuyorum,hepinizi takip ediyorum,yazamasamda sizinle sevinip,sizinle üzülüyorum.
Dilerim ki 2015 de hepinizin çabaları sonuç versin ve hayırlısıyla hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
Bana gelince; geri sayım başladı şükür ki 33 haftalara geldik ve artık kızımıza bir isim bulsak iyi olur,her nekadar 38 haftayı görmeden doğurmam desemde her an herşey olabilir
Kız ismi önerilerinizi bekliyorum teyzeleri,1-2 düşündüğümüz isim var,ama yeni alternatifleri de alalım ki bakarsınız biriniz kızımızın isim annesi olur
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsün bebeğini

isim olarakda sare ,zeynep,ada benim sevdiğim isimler sanada fikir olur belki

canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah isim olarak defne ve deniz ismini çok seviyorum hatta eşimle kararlaştırmışız çoktan kızda gelse erkekte gelse ismini deniz koyacaz ama bir türlü gelmedi

Selam canim, arada gel senden haberimiz olsun merak etmeyelim bu bile yeter, bende cok yazmiyorum ama senin gibi genelde okuyorum. DENIZ, EZGISU,BEREN,EZGI,BESTE,LIDYA,ama en favori isim bebeklerve arkadas gibi, kiz veya erkek ikisindede güzel tasinacak isim, DENIZ bebegini ve seni öpüyoruz canim.

Tünaydinnnn yavrucuklarrr...
Bugün günüm vatdi benim.. 11 de başliyor simdi ilac aldim uzandım... ayakta durunca bile yoruluyorum.. sanirim 3.tüp agir geçiyor.. ilk ikisinde hic böyle olmamiştim. Hayirlisi allahtan artik.. hepinizi bendeee kocamannn opuyorumm.. senideee öpuyorummm tekerlemeye bayildim acmila

kuddus Arkadaşım gebelik aşısını , rahıme çizik atılması ve co culture olayını ,era testide dahil ben Erbil beye sormuştum .Gebelik aşısını özellikle sormuştum bunların kesin bir geçerliliği yok canım dedi .Uyguladığımız hastada var ama gebeliği fazla etkilemiyor dedi.Uygulayıp olumsuz olanda çok dedi .Faydasını görsek emin ol sana çok dan uygulamıştım dedi.Era testi ise rezerv sorunu olmayan ve 5 gün embiryosu verildiği halde gebelik genelde oluşmayanlar da yapılan bir testmiş zaten..ADAMDA YILDI BENDEN : çünkü ben sürekli Erbil beye uygulamak istediğin bir yöntem varsa ben talibim dediğim için

severim ben seni yaaa... anladim aman ne bileyim... her sey bir umut iste... gurkan hoca da bu asi olayina o kadar inananarak yorum yapmis ki kafamda bir merak olustu... anladim canim... hayirlusi bakalim arasturma devaaaam

hahahayyyyy valla acabillebiliriiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…