Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm merhaba.. özledik seni.. nasılsın iyisin dimi.. bebişinle beraber iyi olmanıza sevindim.. maşallah
alya, mira, kayra, mina, asya, ela, aslı
en sevdiğim isimler arasında..

maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsün bebeğini

isim olarakda sare ,zeynep,ada benim sevdiğim isimler sanada fikir olur belki

canımm merhaba.. özledik seni.. nasılsın iyisin dimi.. bebişinle beraber iyi olmanıza sevindim.. maşallah
alya, mira, kayra, mina, asya, ela, aslı
en sevdiğim isimler arasında..

Çok çok teşekkür ederim,hepsi çok güzel öneriler
Deniz benimde çok sevdiğim bir isim,fakat okadar çok varki elemek zorunda kaldım
Bizimde düşündüklerimiz sizin önerilerinizin arasında var,o ayrıca sevindirdi beni ve karar aşamasında işimizi kolaylaştıracak gibi,ama kesin kararımı ancak doğumda verebilecem bu gidişle
Bende sizi özledim,ama hem iş güç,hem hamilelik süreci derken bir çok şeye vakit bulamıyorum,mesela çocuğumun beşiği bile henüz hazır değil dersem bana hak verirsiniz diye düşünüyorum
Dualarımdasınız,en kısa zamanda darısı sizin başınıza...
Sevgiler...

oncelikle tebrik ediyorum Allah cook mutlu bir omur versin minikinize... Benden de Ayşegül ve Zeynep ismi gelsiin.

canım benım jel de 30dk yatıyorsun.. ama oncekı tupte oyleydı..
bıraz agırım bugun ama yarın daha normal olurum heralde:)
Canım crinone jelse kesinlikle yatmıyorsun. Yapar yapmaz 15 dk yürümek lazım. Iki doktorda aynı şeyi söyledi ve ayrıca hemşire de.

Ne güzel sonlara yaklaşmışsın:) darısı başımıza. Bizde de erkek ismi belli de kız olursa aynı durumdayız:) Benim aklımda, Ela, Zeynep, Defne, Ayşe, Sare var.

severim ben seni yaaa... anladim aman ne bileyim... her sey bir umut iste... gurkan hoca da bu asi olayina o kadar inananarak yorum yapmis ki kafamda bir merak olustu... anladim canim... hayirlusi bakalim arasturma devaaaam
Aşıyı ben de sormuştum. Kesin birşey değil diye yaptırmadım ama benim transferden önce histeroskopi de rahim duvarına çizik atılmıştı. Ama zaten histeroskopi olacaktım. Özellikle çizik için değildi. Doktor bana sormadan atmış çiziği hazır girmişken:)

ensu bacım nerelerdesin bebek işleri ne aşamada ?

canımm merhaba nasılsın, yaşanan olumsuzluktan sonra iki adet ara vermem gerektiya o süreci bekledim ne yazıkki..
şimdi bu ay regly olunca başlıyorum cnm Allah izin verirse ve yumurtam olursa tabi..
sen ne yapıyorsun havuz sistemi yaptırıyordun dimi.. kaç ay daha yaptıracaksın cnm, transferlere nezaman başlayacaksınız.

Canim histeroskopi islemi sirasinda uyutuluyor muyuz iyilesme sureci nasil ben de yaptirmak istiyorum, bu rahim filmi olan sey mi tupler kapalimi diye rahim filmi cektitmistim... Ayni sey mi tatlim

Kizlar rahim filmi ile histeroskopi ayni islem mi acaba

değil cnm, rahim filmi (hsg) oluyor..
rahmin filminde, rahmin ve tüplerin filmi çekiliyor 5 dk sürüyor.. bu filmi doktorumuza gösteriyoruz.

histereskopi tanısal yada cerrahi olarak iki ayrı şekilde oluyor.. narkozla uyutuluyorsun, rahim inceleniyor polip,miyom, kist yada rahim bozuluğu varsa doktor uygun gördüğü yerleri düzeltiyor, rahmi yıkayabiliyor yada çizik atabiliyor...

birde laparaskopi var ondada uyutuluyorsun göbek ve kasıklardan 3 tane delik açılıyor..tüpler inceleniyor gerekli görülürse kesiliyor yada bağlanıyor yada sorun yoksa hiç ellenmiyor.
hepside aslına bakarsan gıcık şeyler..

iyi akşamlar kızlarr...
Nar sıktım içiyorum yanına çekirdek çitliyorummm.. Ama bi yandan çok gazlıyım sanki relg olacakmışım gibiyim..
sinirli bi halim var kolum bacagım agrıyor...
Anmak istemiyorum ama olmadı galibaa.. Neyse beklemekten başka bi çare yok zaten..

Heeeeyt daha dun bir bugun iki tabiki sikinti olacak ama sonuc sahane olacaaaaak... Dinlen ve koccaman gulumse bakimmmm

oy Oy kuzuuuuum evet ne gicik seyler yaw bunlar allahim bize yardim et...

Heeeeyt daha dun bir bugun iki tabiki sikinti olacak ama sonuc sahane olacaaaaak... Dinlen ve koccaman gulumse bakimmmm

sanırım biraz tedirgin ve korkuyorum canım.. yanii bütün dogruları ve yanlısları bılıyorum.. her sonucun bana getıreceklerınıde ve ucunda ölüm olmadıgınıda sadecee biraz duygu bozuklukları iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…