- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.921
Tatlim progestan kullanmistim ben de yumsak kapsul... Ama dr iki saat yatacaksin diyordu bana hep...
Çok güzel yazmışşın .eşim yıllarca yatılı okullarda okumuş ev kültürüne alışık değil adamın yapısında da var rahatlık.gamsız kız burnu düşse yere almaz.ona söyleyince sen beni evde istemiyorsun diyor.varlığım seni rahatsız ediyor diyor.alınıyor.eşim işinden dolayı hep dışarıda zaten 4 ay oldu gelili. Bu arada bebek yapsaydık iyi olurdu.
cannim benimmmm o zaman mucck diye opulduuunsanırım biraz tedirgin ve korkuyorum canım.. yanii bütün dogruları ve yanlısları bılıyorum.. her sonucun bana getıreceklerınıde ve ucunda ölüm olmadıgınıda sadecee biraz duygu bozuklukları iştee
canim sabah 8 kapsul, saat 4 ignesi, gece 24 kapsul..... boyleydi benim debana 30 dk dediler tatlımm... günde 3 tane kullanıyorum
canim sabah 8 kapsul, saat 4 ignesi, gece 24 kapsul..... boyleydi benim de
Selam,
Sizi takip etmekte zorlansamda mutlaka geç de olsa her yazılanı okuyorum,hepinizi takip ediyorum,yazamasamda sizinle sevinip,sizinle üzülüyorum.
Dilerim ki 2015 de hepinizin çabaları sonuç versin ve hayırlısıyla hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
Bana gelince; geri sayım başladı şükür ki 33 haftalara geldik ve artık kızımıza bir isim bulsak iyi olur,her nekadar 38 haftayı görmeden doğurmam desemde her an herşey olabilir
Kız ismi önerilerinizi bekliyorum teyzeleri,1-2 düşündüğümüz isim var,ama yeni alternatifleri de alalım ki bakarsınız biriniz kızımızın isim annesi olur
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
selam yaşı kırkın üzerinde olupta normal yoldan gebe kalan varmı ?
iyi akşamlar kızlarr...
Nar sıktım içiyorum yanına çekirdek çitliyorummm.. Ama bi yandan çok gazlıyım sanki relg olacakmışım gibiyim..
sinirli bi halim var kolum bacagım agrıyor...
Anmak istemiyorum ama olmadı galibaa.. Neyse beklemekten başka bi çare yok zaten..
Oooh, yarasın, bebeğine can olsun inşallah. Gaz porgesteron hormonundan kaynaklanıyor. Regl benzeri durumları da yine ilaçlar yapıyor merak etme. Aklına da olumsuz şeyler getirme. Daha kaç gün oldu transfer olalı. Belirti bile olmaz şimdi. Çok erken. Kendini dinlemeyi bırakıp hayata odaklan. Gelecekse de gelmeyecekse de artık yapacak fazla bir şey yok çünkü. Hiç değilse bu sürede hayatın tadını çıkar. Test gününe kadar hamilesin, öyle kal
ensu evet canım havuz yapıyoruz hep biraz yorucu ama katlanıyoruz artık şu anda 2 embiryom var diğer ay kısmetse transfer olur dıyorum bu ay gitmedim canım istemedi nedense görümcemin doğumu vardı o ara regl oldum kendımı dusunemedım ıçımden de gelmedı işte böyle ,bu arada haftada 3 gün akupunktura gidiyorum işte böyle
Hadi canim dinlen bol bolll... iyi geceler.
uyu dinlen canım inşallah haberler güzeldir
Kizlar günaydin nasilmis benim kader Arkadaslarim gelin söyle bir öpem hepiniziohhh mis simdi rahat rahat calisayim
ZONAK Doktor sana ne dedi Üc yumurta ye dedi yemedin icnedin ay sancin Vay ............Aklima bu geldi haha naptin kontrol nasil gecti
Gunaydin herkese
2220 herşey yolunda mi, doktor ne soyledi, transferin yakindir insallah
Selam kızlar. Teşekkür ederim ilginize.
Dünkü nasıl bir yorgunluksa öyle uyudum uyudum uyandım. Anca kendime gelebildim. Özel bir durum yok. Kist görünmüyor çok şükür. Adet olmadım hala. Biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Eve geldik ki, yatak odasının tavanından sular damlıyor. Yatak sırılsıklam, yatılacak gibi değil. Kış günü bir de çatı işi çıktı başımıza. Yağmur yok, kar yok, nereden geldi anlamadık. Bakalım ne işler getirecek bu çatı başımıza...
Yazdım ya kız
Benim bir tanecik var zaten. Başka yok malesef. Tek embriyo ile yola devam inşallah...
Yok canım aynısı değil. Genel anesteziyle yapılıyor. Kameralı bir aletle alttan içeri girip rahim içi kontrol ediliyor. Genelde polipler falan da o şekilde alınıyor. İçerden doku alıp laboratuarda değerlendiriliyor. Herhangi bir enfeksiyon falan var mı diye. Ben regl olmadan olmuştum. Bir hafta sonra falan zamanında regl oldum. Diğer reglle birlikte de tedaviye başlamıştım. İşlem 30-40 dklık birşey. Benim aynı anda laparoskopiyle tüpüm de alındığı için 1-2 gün kanamam olmuştu çok az ama sadece histeroskopiden sonra hiçbirşey olmuyormuş.Canim histeroskopi islemi sirasinda uyutuluyor muyuz iyilesme sureci nasil ben de yaptirmak istiyorum, bu rahim filmi olan sey mi tupler kapalimi diye rahim filmi cektitmistim... Ayni sey mi tatlim
ahhh canımmm bazen öylee şeyler olabiliyorrr...
belki yenilenme gerek evinn enerjisi zayıflamış belli kii.. birazzz renklendir evi arındır.. :))
bebişe gelincee dilerimm artık sana sımsıkı tutunur canummm
Sağol arkadaşım. Evin enerjisi zaten düşük, yapacak çok şey var da, baharı bekliyorduk. Çatı can sıktı durup dururken. Tavanlara sunta kaplamışlar neyi tutacaksa. Olduğu gibi geçirdi altına. Güya geçen yıl yapılmış çatı. Neyse. Su bereket getirir diyorum, kafayı takmıyorum. Yatak temizlik istiyor, salona kaçtık mecburen. Ev yine yeni taşınmşız gibi dağıldı. Bunda da vardır bir hayır...
Sağol arkadaşım. Evin enerjisi zaten düşük, yapacak çok şey var da, baharı bekliyorduk. Çatı can sıktı durup dururken. Tavanlara sunta kaplamışlar neyi tutacaksa. Olduğu gibi geçirdi altına. Güya geçen yıl yapılmış çatı. Neyse. Su bereket getirir diyorum, kafayı takmıyorum. Yatak temizlik istiyor, salona kaçtık mecburen. Ev yine yeni taşınmşız gibi dağıldı. Bunda da vardır bir hayır...
evet canım belki yeni bi ev lazım.. belki sadece salonda yatmak lazım :)) bazen olur böyle takma kafana..
ilk bu eve taşındıgımda önce apartman sıfır oldugu için borular harçla tıkanmış boruları açmak için basınç uygulayınca malum benim eve patlak vermiş.. bahçe katında oturuyorum çünkü.. işten bi geldim ev su içinde yüzüyorr..
ondan bi kaç ay sonra eve bi geldik kapı acılmıyor meger hırsız girmişş.. demiri sökmüş camdan dalmışş.. direk yatak odası darmadumannnn bir de çakıl masanın altına sinmişti..
ogünden sonra pronet taktık bi kira parası ödüyoruz ama en azından ondan korkuyorlar.. oda bişi mi tabi pronet kullananlardan kimsenin başına gelmemiştir. bir gece durup dururken bi bagırmaya başladıı tam 30 dk susturamadıkk.. allahımmm kalp krızı gecırmedıgıme sevındım.. meger sıgortası yanmış.. ilk kez birinin basına gelıyrmus :)
yani demem o kii insan bazen böyle saçmalıkları yaşıyor hemde hiç bi anlamı olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?