- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.941
Hem kendi evlerimizden hem de inşaatçılık dönemlerimden alışkınım böyle durumlara. Burası da çok eski bir ev. Tamamen köy işçiliği ile yapılmış. Her kapı farklı, her pencere farklı, her yer ayrı problem... Ama takmam kafama. Yolunu biliyorum, elimden de geliyor. Birazını ben yapıyorum, birazını ustalara bırakıyorum... Sadece zamanlama iyi olmadı. Yapacak bir şey yok. Pazartesiye kadar idare edelim, bakacağız artık. Şimdi yamarız baharda da artık çatı mı aktarılır, tavanlar mı değişir göreceğiz...
Aslında yatılı okul, disiplin konusunda en iyi yetişeceği yerdir. Bir de asker ocağı. Yapmak zorunda çünkü. Uzun zaman kalınca içine işliyor insanın. Ben de kaldım yatılıda, ondan diyorum. Ama yapısında varsa, çocukluğundan kalma, atamadığı bir duygusal travmanın olması ihtimali daha yüksek. Yatılıya gönderilmek bile başlı başına travma sebebi. O açıdan bir incele istersen eşini. Sorunun kaynağını bulursan iyileştirebilirsin.
Adamı bilimsel deney konusu da yaptım ya, helal olsun bana
Adam rahat onun gibi olmayı isterdim.bugün Dr gittik ben habire bir şeyler soruyorum adam ağzını açmıyor .bi de ne dedi biliyon mu kadınlar kulübünde herşeyi takip ediyor.tüp bebek konusunda uzman oldu . Bende dedim konuşamazsın konuşamazsın hiç olmayacak şeyler söylüyorsun çok komikAslında yatılı okul, disiplin konusunda en iyi yetişeceği yerdir. Bir de asker ocağı. Yapmak zorunda çünkü. Uzun zaman kalınca içine işliyor insanın. Ben de kaldım yatılıda, ondan diyorum. Ama yapısında varsa, çocukluğundan kalma, atamadığı bir duygusal travmanın olması ihtimali daha yüksek. Yatılıya gönderilmek bile başlı başına travma sebebi. O açıdan bir incele istersen eşini. Sorunun kaynağını bulursan iyileştirebilirsin.
Adamı bilimsel deney konusu da yaptım ya, helal olsun bana
yoooo saat 24... gece 12!demek istedim. sabah ve gece kapsuk ogleden sonra da igne vardi tatlusimaaa ben 1 tane kullanıyorum 24 kapsulu nasıl kullandın yaa!!
tabi ki yola devammmm innsallah her sey gonlunce olsun kuzummYazdım ya kız
Benim bir tanecik var zaten. Başka yok malesef. Tek embriyo ile yola devam inşallah...
Portakales sen burda en soğuk kanlı bayansın.kötü düşünme herşey olacağına varır. Ben transfer yapılmadan meraktan test aldım 9. Günde yaoacsm
yoooo saat 24... gece 12!demek istedim. sabah ve gece kapsuk ogleden sonra da igne vardi tatlusim
Bak ben de hayal ettim simdi hahhayyyyyyahahahahaah bende oturdum hayal etmeye çalıştım 24 kapsul nasıl alınır diyeeee:)))
hay benim kafama ahahaha çok güldümm yaa:)) Tamam cnım simdi anladım.. Bende iğne yok kanama olursa verdi:)
Benahahahah senin koca olayına koptummm :)) gerçekten vitrinlik adam ahahah bak hala gülüyorumm.. Kuzu asıl senin sabrına hayran olmak zalım diyimm:)
ben öyle olmaya çalışıyorum tatlımm.. insan ister istemez önceki yıllardan hep negatıfle karsılastıgı için bi nebze endişe ediyor ama olumlu yanım hep öndee:))
ahhhh beni nasıl çıldırtıyor bazen geçen yıl kosovadaydı izne geldi giderken arabanın ruhsatını alıp götürmüş ben bir ay ruhsatsız gezdim. Tam komedi.ahahahah senin koca olayına koptummm :)) gerçekten vitrinlik adam ahahah bak hala gülüyorumm.. Kuzu asıl senin sabrına hayran olmak zalım diyimm:)
ben öyle olmaya çalışıyorum tatlımm.. insan ister istemez önceki yıllardan hep negatıfle karsılastıgı için bi nebze endişe ediyor ama olumlu yanım hep öndee:))
ah canim simdi,okudum ve gozumun onune gelen manzara hem karmasa hem de ne guzel dogaya yakin bir ev oldu kiyamam ya olsun salon da iyidir yeter ki saglik olsun bi de sevdicegin yaninda olsun, saril kocaman ve guzellikleri hayal et bi de ustune kahve icin ohhh missss valla aha ben de yapcam simdiSağol arkadaşım. Evin enerjisi zaten düşük, yapacak çok şey var da, baharı bekliyorduk. Çatı can sıktı durup dururken. Tavanlara sunta kaplamışlar neyi tutacaksa. Olduğu gibi geçirdi altına. Güya geçen yıl yapılmış çatı. Neyse. Su bereket getirir diyorum, kafayı takmıyorum. Yatak temizlik istiyor, salona kaçtık mecburen. Ev yine yeni taşınmşız gibi dağıldı. Bunda da vardır bir hayır...
ah canim simdi,okudum ve gozumun onune gelen manzara hem karmasa hem de ne guzel dogaya yakin bir ev oldu kiyamam ya olsun salon da iyidir yeter ki saglik olsun bi de sevdicegin yaninda olsun, saril kocaman ve guzellikleri hayal et bi de ustune kahve icin ohhh missss valla aha ben de yapcam simdi
Bugün Dr gittim.tranfer öncesi muayene etti.kızlar yumurta varmış bir sürü ondan karnım 4 aylık gibi şiş şu an Dr sorun olmaz dedi yarın transfer var ben uyuyamayacağım herhalde
supeeeeeeer masallah tatlim hadi bakalim dimdiden hayirli olsuuun, ilik dus al sahane bir de kahvalti yap kocaman gulumseyerek git emi...Bugün Dr gittim.tranfer öncesi muayene etti.kızlar yumurta varmış bir sürü ondan karnım 4 aylık gibi şiş şu an Dr sorun olmaz dedi yarın transfer var ben uyuyamayacağım herhalde
Toplandı ama ufaklar çok büyümüş ben de çok şaşırdım Dr dedi çok yumurtan var ama kalitesi düşüknasıl yumurtaların toplanmadı mı seninn!!!
Inşallah yolun sonuna geldik Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünsupeeeeeeer masallah tatlim hadi bakalim dimdiden hayirli olsuuun, ilik dus al sahane bir de kahvalti yap kocaman gulumseyerek git emi...
yavrucuk aslinda benim dr gunde bir tane olur demisti ama onu da icmemis idim amaaan sonuc mutlu etsin de varrsin icme ya... ben o gorevi senin yerine yaparimmmmneeeee kahve miii hem de türk müü köpüklüsünden az şekerlisindennn yoooo olamazzzz çk severimm ama içememmm:)
Toplandı ama ufaklar çok büyümüş ben de çok şaşırdım Dr dedi çok yumurtan var ama kalitesi düşük
yavrucuk aslinda benim dr gunde bir tane olur demisti ama onu da icmemis idim amaaan sonuc mutlu etsin de varrsin icme ya... ben o gorevi senin yerine yaparimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?