- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.961
canim akapunktura bahcecinin icindekinemi gidiyorsun.. Hasan beydi galiba ismi.. yumurta sayisi ve kalitesi icinmi gidiyorsun.. memnun kaldinmi..ensu evet canım havuz yapıyoruz hep biraz yorucu ama katlanıyoruz artık şu anda 2 embiryom var diğer ay kısmetse transfer olur dıyorum bu ay gitmedim canım istemedi nedense görümcemin doğumu vardı o ara regl oldum kendımı dusunemedım ıçımden de gelmedı işte böyle ,bu arada haftada 3 gün akupunktura gidiyorum işte böyle
aman kahveden uzak dur hayatim..bana bununla ilgili bişi demediler ama zaten çay içiyorum bi de kahve almım dedimmm... sana yarasın kuşum afiyet şeker olsun:)
transferin hayirli olsun canim..Bugün Dr gittim.tranfer öncesi muayene etti.kızlar yumurta varmış bir sürü ondan karnım 4 aylık gibi şiş şu an Dr sorun olmaz dedi yarın transfer var ben uyuyamayacağım herhalde
Saol Allah hepimizin yüzünü güldürsüntransferin hayirli olsun canim..
Hoşgeldin. Maşallah, hamilelik haberini vereli daha dün gibi. Ne çabuk geçmiş zaman. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Buraya geldiğimde duyduğum "Eslem" ismini çok sevdim ben de. Bir komşumun torunuydu. Çocuk sevimli diye mi sevdim bilmiyorum ama hoşuma gitti.
ne güzell doğaya yakın yaşaman... severim ben öyle evlerii.. ama sen nasıl bi kadınsın arkadaşş bu ne becerii..
İnşaatçılık yıllarım derken:) beni merak ettiriyorsunn amaa
tam artık olmıyo dediğim anda yazını okudum inan umudum yeşerdi sağolasınHoşgeldin. Var ama topiğe pek gelemiyorlar. Hatta doğum da yaptılar. Topikteki arkadaşlardan da var doğal gebe kalabilen. Muayenelerinde sorun görünmüyorsa denemekten vazgeçme derim... Dilerim en kısa zamanda hamilelik haberini de paylaşırsın bizimle...
tabi ki yola devammmm innsallah her sey gonlunce olsun kuzumm
Bugün Dr gittim.tranfer öncesi muayene etti.kızlar yumurta varmış bir sürü ondan karnım 4 aylık gibi şiş şu an Dr sorun olmaz dedi yarın transfer var ben uyuyamayacağım herhalde
tam artık olmıyo dediğim anda yazını okudum inan umudum yeşerdi sağolasın
yine esin annesigillemi getiricek yoksa
Bende gelem mi....bir ceyrek altinimda var haha sabahin koru ben ayakra bugün pazar ben yatamadim birde bu hayal ettigim nefis seyleri üc haftadir agzima surmedim bir hafta daha disimi sıkcam sonra burdakilelerin hepsini benim icin tek tek burdaha yapiverirsin haaa o tavuk ve sehriyeyide unutum sanmaçok yorgunum bu saatte kek poğaça yapıyorum çünkü yarın misafirlerim var ıspanaklı kekim pişti kremasını yapacam şimdi portakallı muhallebimde hazır dolaba donmaya gitti otlu poğaçamda fırında yarında kısır ve kabak salatası yapacam birde kakaolu kurabiye çok yorgunum uyumak istiyorum
Portakal ve mandarinler nasilsiniz bakem iyice uyuyup dinlenin yaramazlik yoktamam canım duruyorum
Ayyy bugün transfermi olur yaa pazar burda üstüne parada versen hicbir doktor transfer yapmaz harika canim koş al bebeklerini hayirlisi olsun Allah yardimcin olsunBugün Dr gittim.tranfer öncesi muayene etti.kızlar yumurta varmış bir sürü ondan karnım 4 aylık gibi şiş şu an Dr sorun olmaz dedi yarın transfer var ben uyuyamayacağım herhalde
Evet bir sürü hasta vardı .hayırlı olsunAyyy bugün transfermi olur yaa pazar burda üstüne parada versen hicbir doktor transfer yapmaz harika canim koş al bebeklerini hayirlisi olsun Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?