Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim akapunktura bahcecinin icindekinemi gidiyorsun.. Hasan beydi galiba ismi.. yumurta sayisi ve kalitesi icinmi gidiyorsun.. memnun kaldinmi..

arkadaşlar bende isim konusunda GÜNEŞ koymak istiyorum. bu sıralar çok mevlana ve şemsi tebrizii ile ilgili çok kitap okudum çok etkilendim. şems güneş demekmis. isim insanı çok etkilermis iyi düşünmek lazım gerçi esim güneş olmaz dedi ama bakalım olursa ikinci bebeğim bakalım

ne güzell doğaya yakın yaşaman... severim ben öyle evlerii.. ama sen nasıl bi kadınsın arkadaşş bu ne becerii..
İnşaatçılık yıllarım derken:) beni merak ettiriyorsunn amaa

Beceri demeyelim ona. Deneyim daha çok. Küçükken babamla tamirat işi yapmayı çok severdim. O bana doktor edasıyla "kargaburnu, keser, tornavida, kerpeten" dedikçe hoşuma giderdi. Hele doğru aleti verdiysem benden keyiflisi olmazdı. Üniversite yıllarımda inşaat şirketi olan bir arkadaşın yanında ön muhasebeye bakmaya başladım. Okul bittikten sonraki 5 yıl tekstil sektöründe çalıştıktan sonra ani bir kararla emlak sektörüne geçtim. Ardından yine inşaat sektöründe çalışan bir firmada güneş enerjisi sistemleri sattım. Her türlü binada dolaşınca bakış açım da ona göre gelişti. Bir de erkek sektöründe eline keser, boru anahtarı alan bayan pek yok. Baktım satışımı artırıyor, iyice gaza geldim, farkına bile varmadan ilerledi işler. Şimdi hiç değilse ustadan ne isteyeceğimi bilecek ya da nasıl yapılacağını tarif edecek kadar anlıyorum. Bana yetiyor o da. Ustalar pek memnun olmasa da arkalarından fazla uğraşmıyorum.

tam artık olmıyo dediğim anda yazını okudum inan umudum yeşerdi sağolasın

Bugün Dr gittim.tranfer öncesi muayene etti.kızlar yumurta varmış bir sürü ondan karnım 4 aylık gibi şiş şu an Dr sorun olmaz dedi yarın transfer var ben uyuyamayacağım herhalde

Aslında belki de böylesi iyidir. Bazı doktorlar tutunma şansını artırmak için çatlatma iğnesi veriyor. Sende o hormon doğal olarak üretilecek. İnşallah faydası olur. Transferin hayırlı, bebekli olsun inşallah. Sana da gün saymaya başlayalım

tam artık olmıyo dediğim anda yazını okudum inan umudum yeşerdi sağolasın

Sen de sağol. Eski komşularımdan birisi, tiroid tedavisi görürken hamile kalmış, 42 yaşında doğum yapmış. Bir arkadaşımı annesi 40 yaşında doğurmuş. Annemin büyüdüğü mahallede bir anne kız var. Kız 25 yaşında falan. Annesi 50 yaşında hamile kalmış. Bunlar çevremdekilerden aklıma gelenler. Örnek çok fazla. Tüm testlerini, muayenelerini yaptır. Fiziksel bir sorun yoksa sen de hamile kalabilirsin. Bizde kesin hamile kalamama göstergesi menapoz. O yolda değilse her türlü yolu kullan. En önemlisi ümidini ve hevesini kaybetme. Şansın bol olsun...

çok yorgunum bu saatte kek poğaça yapıyorum çünkü yarın misafirlerim var ıspanaklı kekim pişti kremasını yapacam şimdi portakallı muhallebimde hazır dolaba donmaya gitti otlu poğaçamda fırında yarında kısır ve kabak salatası yapacam birde kakaolu kurabiye çok yorgunum uyumak istiyorum

Bende gelem mi....bir ceyrek altinimda var haha sabahin koru ben ayakra bugün pazar ben yatamadim birde bu hayal ettigim nefis seyleri üc haftadir agzima surmedim bir hafta daha disimi sıkcam sonra burdakilelerin hepsini benim icin tek tek burdaha yapiverirsin haaa o tavuk ve sehriyeyide unutum sanma

Bugün Dr gittim.tranfer öncesi muayene etti.kızlar yumurta varmış bir sürü ondan karnım 4 aylık gibi şiş şu an Dr sorun olmaz dedi yarın transfer var ben uyuyamayacağım herhalde
Ayyy bugün transfermi olur yaa pazar burda üstüne parada versen hicbir doktor transfer yapmaz harika canim koş al bebeklerini hayirlisi olsun Allah yardimcin olsun

Kızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…