- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.981
Gözün aydın. Inşallah gönlünden geçen gerçekleşir. Artık hiçbirşey olmaz onlara merak etme. 1-2 gün dinlen sonra tavsiyem normal hayatına devam et.Kızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.
Âmin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunGözün aydın. Inşallah gönlünden geçen gerçekleşir. Artık hiçbirşey olmaz onlara merak etme. 1-2 gün dinlen sonra tavsiyem normal hayatına devam et.
ayy hayirli olsun canmmm... sev onlari sicacik tut bisy olmamistir merak etme sakin kabiz olma bol bol dinlen ve hep pozotif dusun hayirli olsuuuunKızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.
Çok garip bir duygu .oğlum diyor ki anne birini sen bakarsın birini ben bakarım inşallah hayırlı olurayy hayirli olsun canmmm... sev onlari sicacik tut bisy olmamistir merak etme sakin kabiz olma bol bol dinlen ve hep pozotif dusun hayirli olsuuuun
Garip olan oğlum benden daha cesur ben çok tırsıyorum.ya gozlerim doldu... insallah canim.
Ben çok korkuyorum ikiside tutacak diye allahım diyorum ne olur bir tane olsun .allahın gücüne gitmesin ya bir ya hiç diyorum ne kötü bir duygu 2 .belki size nankörlük gibi gelecek ama 2 beni çok korkutuyor taşıması bakmasıcocuklar melektir... insallah inun icine doguyordur csnim... ben de iki embrio yerlestirilmisti iki hafts once ve hep hsysller kurdum ama kastim da sanirim kendimi sakin kasma... bi de bol bol su ic... benim icin henuz zamani gelmemis demek ki olmadi ama sana guveniyorummmm
iyi akşamlar kızlarr...
Nar sıktım içiyorum yanına çekirdek çitliyorummm.. Ama bi yandan çok gazlıyım sanki relg olacakmışım gibiyim..
sinirli bi halim var kolum bacagım agrıyor...
Anmak istemiyorum ama olmadı galibaa.. Neyse beklemekten başka bi çare yok zaten..
çok yorgunum bu saatte kek poğaça yapıyorum çünkü yarın misafirlerim var ıspanaklı kekim pişti kremasını yapacam şimdi portakallı muhallebimde hazır dolaba donmaya gitti otlu poğaçamda fırında yarında kısır ve kabak salatası yapacam birde kakaolu kurabiye çok yorgunum uyumak istiyorum
iyi akşamlar kızlarr...
Nar sıktım içiyorum yanına çekirdek çitliyorummm.. Ama bi yandan çok gazlıyım sanki relg olacakmışım gibiyim..
sinirli bi halim var kolum bacagım agrıyor...
Anmak istemiyorum ama olmadı galibaa.. Neyse beklemekten başka bi çare yok zaten..
canim sabah 8 kapsul, saat 4 ignesi, gece 24 kapsul..... boyleydi benim de
öylee kuzucumm evett haklısın ama gecelerı uyuyamıyorum.. sıkıntıılı hep bacaklarıma kramp bile geliyorr... oyhh neysee hep olumlu olmaya calısıyorumm.. dileirmm güzellikler terk etmemiştir:) seni merak ettim naptın
Canım benim Allah kolaylık versin..Selam kızlar. Teşekkür ederim ilginize.
Dünkü nasıl bir yorgunluksa öyle uyudum uyudum uyandım. Anca kendime gelebildim. Özel bir durum yok. Kist görünmüyor çok şükür. Adet olmadım hala. Biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Eve geldik ki, yatak odasının tavanından sular damlıyor. Yatak sırılsıklam, yatılacak gibi değil. Kış günü bir de çatı işi çıktı başımıza. Yağmur yok, kar yok, nereden geldi anlamadık. Bakalım ne işler getirecek bu çatı başımıza...
Bütün bebekler tek embriyodan :)Yazdım ya kız
Benim bir tanecik var zaten. Başka yok malesef. Tek embriyo ile yola devam inşallah...
çok yorgunum bu saatte kek poğaça yapıyorum çünkü yarın misafirlerim var ıspanaklı kekim pişti kremasını yapacam şimdi portakallı muhallebimde hazır dolaba donmaya gitti otlu poğaçamda fırında yarında kısır ve kabak salatası yapacam birde kakaolu kurabiye çok yorgunum uyumak istiyorum
Canım bu diyetle kilo da veriyor musun?Bende gelem mi....bir ceyrek altinimda var haha sabahin koru ben ayakra bugün pazar ben yatamadim birde bu hayal ettigim nefis seyleri üc haftadir agzima surmedim bir hafta daha disimi sıkcam sonra burdakilelerin hepsini benim icin tek tek burdaha yapiverirsin haaa o tavuk ve sehriyeyide unutum sanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?