Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gözün aydın. Inşallah gönlünden geçen gerçekleşir. Artık hiçbirşey olmaz onlara merak etme. 1-2 gün dinlen sonra tavsiyem normal hayatına devam et.

ayy hayirli olsun canmmm... sev onlari sicacik tut bisy olmamistir merak etme sakin kabiz olma bol bol dinlen ve hep pozotif dusun hayirli olsuuuun

cocuklar melektir... insallah inun icine doguyordur csnim... ben de iki embrio yerlestirilmisti iki hafts once ve hep hsysller kurdum ama kastim da sanirim kendimi sakin kasma... bi de bol bol su ic... benim icin henuz zamani gelmemis demek ki olmadi ama sana guveniyorummmm

tatli anne adaylari malumunuz bir kac ay bekleyecek ve tekra deneyecegim nasipse de bu arada hic yspmsdigim bir seyi incir kurunu denemek de istiyorum bos durmayim beklerken diyorum hem oyalar ds beni bu incir kurune adetin kacinci gunu baslaniyor bir de bazi siteler 6 -7 incir bazilari da 15 incir demis ya hangisi dogru acaba kizlarim yapan oldu mu bu kürü?

Ben çok korkuyorum ikiside tutacak diye allahım diyorum ne olur bir tane olsun .allahın gücüne gitmesin ya bir ya hiç diyorum ne kötü bir duygu 2 .belki size nankörlük gibi gelecek ama 2 beni çok korkutuyor taşıması bakması

Kızlarrrr ilk denememde 2 yumurtamda döllenmemişti iptal olmuştu. İkinci denemeye başladık 3 yumurtam çıktı 2 tane döllendi allahın izniyle bahçeci umuttuaki embriyologlar ikisininde kaliteli olduğunu söylediler. Selen hanımda doğruları gerçekten çok mutluyum. Transferi yapmadı ama doktorum rahimde kalınlaşma varmış 1 ay tedavi verdi sonra iki bebişimide alacam allahın izniyle. İnşallah allahım herkese nasip eder darısı başınıza arkadaşlarım.

doktorunmu dedi cnm iç diye..

ıspanaklı kek harika oluyor cnm işyerinde yanımdaki arkadaş devamlı yapıp getirirdi.. afiyet olsun.

Ben de tam tersini düşünüyorum canım.. Bu sefer oldu Allah'ın izni ile..
Hatta bugün kahvaltı hazırlarken seni düşündüm, artık anne oluyor diye.. Inşallah canım.. Ben umutlandırmıyım seni ama olduğunu ve geldiğini düşünüuotum.. Lütfen yavaş hareket et.. Bir yerlere uzanma, karın bölgeni kasacak hareketler yapma.. Kese oluşurken orada sukünete ihtiyaç duyuyor bıdık:)
Ama habire de Düşünme lütfen olursa Hayırlısı olmazsa da Hayırlısı .. Dualarımdasın

Olumsuz Düşünme lütfen.. Gelecek o bıdık inşallah

Canım benim Allah kolaylık versin..
Inşallah bu Gidiş gelişlerin Bebeğini getirir..
Olumlu olacağız her zaman

Kuzum ne kadar beceriklisin maşallah .. Hepsinin tarifini isterim bak :)

Canım bu diyetle kilo da veriyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…