- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.001
Hiç birşey olmaz onlara tatlım.. Hayırlı uğurlu bebekli olsun transferin inşallahKızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.
Ne tatlı oğlun.. Hadi inşallahÇok garip bir duygu .oğlum diyor ki anne birini sen bakarsın birini ben bakarım inşallah hayırlı olur
Kızlarrrr ilk denememde 2 yumurtamda döllenmemişti iptal olmuştu. İkinci denemeye başladık 3 yumurtam çıktı 2 tane döllendi allahın izniyle bahçeci umuttuaki embriyologlar ikisininde kaliteli olduğunu söylediler. Selen hanımda doğruları gerçekten çok mutluyum. Transferi yapmadı ama doktorum rahimde kalınlaşma varmış 1 ay tedavi verdi sonra iki bebişimide alacam allahın izniyle. İnşallah allahım herkese nasip eder darısı başınıza arkadaşlarım.
Ensu'cum nasılsıntedavin hayırlı olsun canım, güzel dileklerin için sağol hep beraberce.
Âmin inşallahNe tatlı oğlun.. Hadi inşallah
Canım transferin hayırlı olsun kan testiylede hamileliğini tescilleyelim inşallhKızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.
Maşallah canım iki kaliteli bebeğin seni bekliyor olacak ...Kızlarrrr ilk denememde 2 yumurtamda döllenmemişti iptal olmuştu. İkinci denemeye başladık 3 yumurtam çıktı 2 tane döllendi allahın izniyle bahçeci umuttuaki embriyologlar ikisininde kaliteli olduğunu söylediler. Selen hanımda doğruları gerçekten çok mutluyum. Transferi yapmadı ama doktorum rahimde kalınlaşma varmış 1 ay tedavi verdi sonra iki bebişimide alacam allahın izniyle. İnşallah allahım herkese nasip eder darısı başınıza arkadaşlarım.
sagol canim fena degilim, degisken.. biraz iyi, biraz umursamaz, biraz bikkin, biraz sabirli.. aslinda hersey anlik degisiyor..Ensu'cum nasılsın
Canım transferin hayırlı olsun kan testiylede hamileliğini tescilleyelim inşallh
Maşallah canım iki kaliteli bebeğin seni bekliyor olacak ...
2220 canım malum haftasonu giremiyorum nasıldı kontrolun hersey yolundamı
Beceri demeyelim ona. Deneyim daha çok. Küçükken babamla tamirat işi yapmayı çok severdim. O bana doktor edasıyla "kargaburnu, keser, tornavida, kerpeten" dedikçe hoşuma giderdi. Hele doğru aleti verdiysem benden keyiflisi olmazdı. Üniversite yıllarımda inşaat şirketi olan bir arkadaşın yanında ön muhasebeye bakmaya başladım. Okul bittikten sonraki 5 yıl tekstil sektöründe çalıştıktan sonra ani bir kararla emlak sektörüne geçtim. Ardından yine inşaat sektöründe çalışan bir firmada güneş enerjisi sistemleri sattım. Her türlü binada dolaşınca bakış açım da ona göre gelişti. Bir de erkek sektöründe eline keser, boru anahtarı alan bayan pek yok. Baktım satışımı artırıyor, iyice gaza geldim, farkına bile varmadan ilerledi işler. Şimdi hiç değilse ustadan ne isteyeceğimi bilecek ya da nasıl yapılacağını tarif edecek kadar anlıyorum. Bana yetiyor o da. Ustalar pek memnun olmasa da arkalarından fazla uğraşmıyorum.
Portakal ve mandarinler nasilsiniz bakem iyice uyuyup dinlenin yaramazlik yok
Kızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.
doktorunmu dedi cnm iç diye..
Ben de tam tersini düşünüyorum canım.. Bu sefer oldu Allah'ın izni ile..
Hatta bugün kahvaltı hazırlarken seni düşündüm, artık anne oluyor diye.. Inşallah canım.. Ben umutlandırmıyım seni ama olduğunu ve geldiğini düşünüuotum.. Lütfen yavaş hareket et.. Bir yerlere uzanma, karın bölgeni kasacak hareketler yapma.. Kese oluşurken orada sukünete ihtiyaç duyuyor bıdık:)
Ama habire de Düşünme lütfen olursa Hayırlısı olmazsa da Hayırlısı .. Dualarımdasın
Kuzum ne kadar beceriklisin maşallah .. Hepsinin tarifini isterim bak :)
canim sabah sekizde 1 kapsul, saat dortde igne, saat gece onikide 1 kapsul.8 ve 24 hergün MÜ canım ? Ne kadar çok
tatlim ellerine sagliiik bal olsun miss olsun sifa olsun veee hiiic kilo olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?