- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.021
Âmin inşallah senin 28 miydi kan tahlili tarihihahaha sana bayılıyorumm vallahii :))
Canım bugun biraz yorulduk ama olsunn simdi uzaniyorummm... sen nasilsin:))
Kuzucuklarrr hoşgelmiş insallah... rabbim ol derse sen neye korkarsin.. rabbim buyükk o her seyi bilir canim elbett... hiç korkmaa allaha emanet et.. ( diyene bak ahahah) insallahh guzel haberler le gobek atacagiz.. cumleten bu sene doguracagiz...
Iyiyimmm canim... bugun annemin bi arkadasi var pankreas hastasi oldu. Enterasan bi sekilde. Yani bi kitle var ama.kanser degil ama alinamiyorda.. 17 kilo verdi simdi moral sifir tabii benide ruyasinda gormus cok sever ona gittim bugun. Yaninda yatili kadin var ama yemek yapamiyor guzel bisiler yaptik ona o yuzden acik yoruldum... oylee yanii simdi uzaniyoeum..
sen nasilsinnn tatlim..
hayir tatlim... 1 kere ictim. Meger transferden sonra rahmi inceltiyormus o yuzden daha da icmem.:))
Canimmm ne guzel ne temiz kalplisin... tesekkur ederim guzel dualarin icin rabbim aynisinin 2 katini sana versin :))) kocamannn operimmm seniii... dusunmemek mumkun degil.. bide.bu sefer agir geciyor. Cabuk yoruluyorum.. yani belim agriyoe hemen kicim agriyor afedersi :)
Ha ha peçetelik aynı ikea
tatlim ellerine sagliiik bal olsun miss olsun sifa olsun veee hiiic kilo olmasin
Ha ha peçetelik aynı ikea
Âmin inşallah senin 28 miydi kan tahlili tarihi
portakales cicegi iyiyim ben incir kurunu arastiriyorum
Ayyyy ne güzel ben ne yaptım biliyor musun öksürüğüm var acayip 2 gündür bal ve zencefil karıştırmıştım şimdi tatlı kaşığının yarısı kadar aldım zararı olur mu acaba27 si canim. Bidahaki pazartesi:)
Ayyyy ne güzel ben ne yaptım biliyor musun öksürüğüm var acayip 2 gündür bal ve zencefil karıştırmıştım şimdi tatlı kaşığının yarısı kadar aldım zararı olur mu acaba
sara_28 canim ellerine sağlıkkk pek güzeller:))) maşallahh olsun :))
Olmaz herhalde zaten çok az içtim.idrar testi ile deneyecek misinAaa bilmiyorum canim ama bir sey olmaz heralde... balli süt iç. Biraz bal biraz ilik su biraz limon suyu; cay bardaginin yarisi kadar yap iç oda yumusatir tatlim.
27 si canim. Bidahaki pazartesi:)
Moralini bozmak gibi olmasın ama 27si salıya geliyor
Olmaz herhalde zaten çok az içtim.idrar testi ile deneyecek misin
Ben aldım.10. Günde deneyeceğim çıkar mı bilmemBilmem canim. Benim idrar testi fobim var daayanii beklerim heralde:)
Ben aldım.10. Günde deneyeceğim çıkar mı bilmem
Benim çıkmıştı ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum .Bazen cok hafif belli oluyor ama olmaya da bilir :)) dilerim belli olurr ama
Benim çıkmıştı ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum .
Resmi düz koyamadım. Burası Karadağ budva çok güzel bir yer geçen yaz gitmiştikcnm bu avatar resmindeki yer neresi.. birde bu resmi yanmı koydun. çok güzel bi yere benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?