Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sagol canim fena degilim, degisken.. biraz iyi, biraz umursamaz, biraz bikkin, biraz sabirli.. aslinda hersey anlik degisiyor..
sen nasilsin cnm nasil oldun toparladinmi kendini.. negatif gorusmesine gittinmi ne dedi emre bey..
Canım hepimiz öyleyiz aslında. An be an değişiyor.. Ben toparlandım canım, adette oldum dün. Biraz akarsa kan daha da rahatlayacağım. Negatifi kafama takmadım doğrusu. Takacak zamanımda olmadı. Kardeş - sevgili polemiğinde boğuldum. Neyse bugün durumlar çok şükür iyiye gitti de rahatladım. Barıştılar çok şükür Allah'ıma.
Emre beyle o gün telefonda görüştük. O da çok üzüldü. Yüzyüze görüşmek istediğini söyledi ama ben hala randevu almadım. Bakalım hayırlısı.
Hep istediğimiz şey olan istanbul dan gitme, küçük şehre yerleşme fikrinin üzerine yoğunlaştık.. Inşallah tayin çıkar da biz de kendimize küçük şehir de güzel bir yaşam kurarız. Ay ne çok yazdımmmm
Benden haberler bunlar işte

Ya ne becerikli hatunsun.. Ben utanmasam yemek işini sevdiceğime devredecem :) maşallah

gitmeekk...
işte özgürlük...
çok isterdim çekip gidebilmeyi..
her şey dilediğin gibi olur inşallah tatlımm.. kardeş- sevgili çekişmesi fenaa.. paylaşamadıkları her ne ise senden kıymetli demek ki!.. arada bırakmayı ve kalmayı sevmiyorum ne yazık ki.. Bir de hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamayı..

esim ve benimde hayalim kucuk ege kasabasinda yasamak.. aslinda istanbulda kime desem hepsi ayni seyin hayalini kuruyor:)) benim aile baglarim fazla guclu ablalarima yakin olmazsam nereye gitsem mutlu olamiyorum.. okadar cok sey varki beni buraya baglayan bu hayall cokk uzak sanirim..

canım para varsa yani güzel bi gelirin var ve çalışmak zorunda değilsen ya da 3-5 evin varsa problem olmaz:) Zaten o lükste insnalar hem ege nin hem İstanbul un tadını çıkarıyor. Bizler işte bi hayal içinde çırpınıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…