- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.041
Benim çıkmıştı ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum .
Başka koymaya çalışıyorum ama düz olmuyor çok beceriksizimResmi düz koyamadım. Burası Karadağ budva çok güzel bir yer geçen yaz gitmiştik
Canım hepimiz öyleyiz aslında. An be an değişiyor.. Ben toparlandım canım, adette oldum dün. Biraz akarsa kan daha da rahatlayacağım. Negatifi kafama takmadım doğrusu. Takacak zamanımda olmadı. Kardeş - sevgili polemiğinde boğuldum. Neyse bugün durumlar çok şükür iyiye gitti de rahatladım. Barıştılar çok şükür Allah'ıma.sagol canim fena degilim, degisken.. biraz iyi, biraz umursamaz, biraz bikkin, biraz sabirli.. aslinda hersey anlik degisiyor..
sen nasilsin cnm nasil oldun toparladinmi kendini.. negatif gorusmesine gittinmi ne dedi emre bey..
Tamam Ispanaklı kek tarifini alayım o zaman :)istediğinin tarifini veririm canım
Kabak salatası tarifi de alayım :)Eki Görüntüle 1379435 kabak salatası ve kakaolu kurabiye
Canım bu diyetle kilo da veriyor musun?
Ben de o kadarını nasıl kullanıyorsun diyordum ya :)canim sabah sekizde 1 kapsul, saat dortde igne, saat gece onikide 1 kapsul.
Ya ne becerikli hatunsun.. Ben utanmasam yemek işini sevdiceğime devredecem :) maşallahmisafirlerim ikramlarıma bayıldı tariflerini istediler 11 kişi büyük 11 kişide çocuk vardı hem çok güzel hem çok yorucu bir gündü misafirler gittikten sonra evi topla lavaboları yk ahavluları değiş mutfağı topla bulaşık makinasını çalıştır derken pert oldum resmen akşama yemek olarakda kolaya kaçtım mercimek çorbası ve karalahana sarması yaptım sarmaları dolaptan çıkarıp pişirdim böyle durumlar için süper oluyor
Benim kilo vermem lazım canım. Bana da yazırmısın? Zahmet olmazsa ?Evet canim inanki ise yariyo ben kilo vermek istemedim ama mecburen veriyosun
Benim 7 kilo vermem lazım .. Biraz kıssam olacak da.. İşteEvet canim inanki ise yariyo ben kilo vermek istemedim ama mecburen veriyosun
Bende gelem diye yazdim kabul etmedin ....simdi sana ceza bütün tarifleri yazi ver canim bu arada Ellerine saglik hepside nefis görünüyorEki Görüntüle 1379435 kabak salatası ve kakaolu kurabiye
Canım hepimiz öyleyiz aslında. An be an değişiyor.. Ben toparlandım canım, adette oldum dün. Biraz akarsa kan daha da rahatlayacağım. Negatifi kafama takmadım doğrusu. Takacak zamanımda olmadı. Kardeş - sevgili polemiğinde boğuldum. Neyse bugün durumlar çok şükür iyiye gitti de rahatladım. Barıştılar çok şükür Allah'ıma.
Emre beyle o gün telefonda görüştük. O da çok üzüldü. Yüzyüze görüşmek istediğini söyledi ama ben hala randevu almadım. Bakalım hayırlısı.
Hep istediğimiz şey olan istanbul dan gitme, küçük şehre yerleşme fikrinin üzerine yoğunlaştık.. Inşallah tayin çıkar da biz de kendimize küçük şehir de güzel bir yaşam kurarız. Ay ne çok yazdımmmm
Benden haberler bunlar işte
Potakales sana kullanmak için ne verdiler
Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel gözüküyor, ama yanlış anlama lütfen..hamile arkadaşlarımız bakarlarsa etkilenebilirler..
esim ve benimde hayalim kucuk ege kasabasinda yasamak.. aslinda istanbulda kime desem hepsi ayni seyin hayalini kuruyor:)) benim aile baglarim fazla guclu ablalarima yakin olmazsam nereye gitsem mutlu olamiyorum.. okadar cok sey varki beni buraya baglayan bu hayall cokk uzak sanirim..Canım hepimiz öyleyiz aslında. An be an değişiyor.. Ben toparlandım canım, adette oldum dün. Biraz akarsa kan daha da rahatlayacağım. Negatifi kafama takmadım doğrusu. Takacak zamanımda olmadı. Kardeş - sevgili polemiğinde boğuldum. Neyse bugün durumlar çok şükür iyiye gitti de rahatladım. Barıştılar çok şükür Allah'ıma.
Emre beyle o gün telefonda görüştük. O da çok üzüldü. Yüzyüze görüşmek istediğini söyledi ama ben hala randevu almadım. Bakalım hayırlısı.
Hep istediğimiz şey olan istanbul dan gitme, küçük şehre yerleşme fikrinin üzerine yoğunlaştık.. Inşallah tayin çıkar da biz de kendimize küçük şehir de güzel bir yaşam kurarız. Ay ne çok yazdımmmm
Benden haberler bunlar işte
Ne kadar saçma bi cümle yazmıştım evet crinone ,göbeğe yapışan bant , coraspin folibol verdi banailacı soruyorsun sanırım:)
Elevit devam. günde 1
Asprin 36 saatte 1
günde 3 kere progestan kullanıyorum o kadar.
esim ve benimde hayalim kucuk ege kasabasinda yasamak.. aslinda istanbulda kime desem hepsi ayni seyin hayalini kuruyor:)) benim aile baglarim fazla guclu ablalarima yakin olmazsam nereye gitsem mutlu olamiyorum.. okadar cok sey varki beni buraya baglayan bu hayall cokk uzak sanirim..
Ne kadar saçma bi cümle yazmıştım evet crinone ,göbeğe yapışan bant , coraspin folibol verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?