- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.061
Tamam Ispanaklı kek tarifini alayım o zaman :)
Kabak salatası tarifi de alayım :)
Ya ne becerikli hatunsun.. Ben utanmasam yemek işini sevdiceğime devredecem :) maşallah
Bende gelem diye yazdim kabul etmedin ....simdi sana ceza bütün tarifleri yazi ver canim bu arada Ellerine saglik hepside nefis görünüyor
ege cok pahali degil cnm, ama dedigin gibi ya oradada esin isini yapabilmeli bu memur yada bankacilar icin gecerli..yada zaman olmali buradanda kira gelirin olmali yoksa is olanagi kisitli oralarda.. emekli olunca gideriz bizde sekerim:)))canım para varsa yani güzel bi gelirin var ve çalışmak zorunda değilsen ya da 3-5 evin varsa problem olmaz:) Zaten o lükste insnalar hem ege nin hem İstanbul un tadını çıkarıyor. Bizler işte bi hayal içinde çırpınıyoruz...
Hayırlısı olsun canım..Kızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.
Yok canim bunu yapma inaki biktim manyak bir olay canim ne yesem sasirdim makarna yapiyorum sade esim icin sos ayri yapiyorum hersey sade yani tuz ve su birde cicek yagi zeytinyagi yasak cok meşakatli yani biktiriyo da üc hafta yapimBen de o kadarını nasıl kullanıyorsun diyordum ya :)
Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel gözüküyor, ama yanlış anlama lütfen..hamile arkadaşlarımız bakarlarsa etkilenebilirler..
ege cok pahali degil cnm, ama dedigin gibi ya oradada esin isini yapabilmeli bu memur yada bankacilar icin gecerli..yada zaman olmali buradanda kira gelirin olmali yoksa is olanagi kisitli oralarda.. emekli olunca gideriz bizde sekerim:)))
sağol canım
hamile arkadaşlar haklarını helal etsin bi daha burada resim paylaşmam
ahahhaha üstüme alındım ne dense ellerine sağlık olsun canımm... Hakkım da sonsuz helal benim için problem değill :)
kızlarrrr hepinizee iyi gecelerrrr..
bi film gördümm ona takılacağımm..
digitürk premier2 de Kış Masalı..
öperimmm
Harika bir film çok güzelkızlarrrr hepinizee iyi gecelerrrr..
bi film gördümm ona takılacağımm..
digitürk premier2 de Kış Masalı..
öperimmm
canım büyük kısmı pahalı zaten belli yerler doğallığını yitirmiş. Marmaris,Bodrum.. bitmiş artık. Benim kayınvalide Ayvalık'ta yaşıyor artık.. Orası zaten hiç hoş değil...
Yani şöyle gittin mi egeye bahçeli bi evin olacak.. Kapıda araban güzel de bi maaşın olacak çalışmadan gelen.. Bir de çocugun okulu olmayacakk anca öylee... Ama öğretmen doktor avukat bankacı memur olsaydım dogu batı fark etmez 1 dakka durmazdımm büyük şehirde..
Biz bu sene Datça ya gittik, hatta döndüğümüzde yerleşmeye karar vermiştik :)) tatil psikolojisi..emlakcılarla konuşup ev fiyatı dahi almıştık..Datça da güzel tavsiye ederim, mutlaka giden, gören ,benden daha iyi bilen vardır..canım büyük kısmı pahalı zaten belli yerler doğallığını yitirmiş. Marmaris,Bodrum.. bitmiş artık. Benim kayınvalide Ayvalık'ta yaşıyor artık.. Orası zaten hiç hoş değil...
Yani şöyle gittin mi egeye bahçeli bi evin olacak.. Kapıda araban güzel de bi maaşın olacak çalışmadan gelen.. Bir de çocugun okulu olmayacakk anca öylee... Ama öğretmen doktor avukat bankacı memur olsaydım dogu batı fark etmez 1 dakka durmazdımm büyük şehirde..
Datça da güzel..ayyy bana ustune para verseler yine marmaris bodruma yerlesmem.. oralarin etilerden hic farki kalmamis.. bodrumda yolda yururken bile kendimi etilerdeki gereksiz insanlarin gittigi gereksiz yerlerde gibi hissettim hep ayni isimler ayni mekanlar ve hersey dunya para.. marmariste turist delisi olmus... daha mutevazi yerler gerekli bana canim..
Datça da güzel..
:))) bizde esimle nezaman tatile gitsek orayi begenirsek ucuncu gun kendimizi emlakcida buluyoruz buraya yerlesmeliyiz diyoruz hayaller kuruyoruz:)) sonra istanbula gelince ben haftalarca sahibinden com dan oralardaki evlere bakarim hatta arar su gun geliyoruz eve bakmaya deriz ama o gun hic gelmez:))Biz bu sene Datça ya gittik, hatta döndüğümüzde yerleşmeye karar vermiştik :)) tatil psikolojisi..emlakcılarla konuşup ev fiyatı dahi almıştık..Datça da güzel tavsiye ederim, mutlaka giden, gören ,benden daha iyi bilen vardır..
inşallah bebişin olur, gelecek sene hep beraber gidersiniz..orada koylar var, ovabükü, palamutbükü,hayıtbükü v.b. sanırım 7 koy (bük deniyor koylara) biz bi pansiyonda kaldık,aile işletmesi..evin hanımı yemek yapıyor,yanında 2 yardımcısı temizlik ve servis ..evin beyide alışveriş v.b.hatta 3 sene öncede aynı yerdeydik..çok güzel kızları vardı..annesi üstüne titriyordu..bir akşam çay içerken bende kendimden bahsettim,tüp bebek tedavisi gördüğümden bahsettim..kendisine görmüş,hatta Bülent Bey e gitmiş..tam tedavi sırasında babasını kaybetmiş, o üzüntü sırasında erkek kardeşinin eşi(gelinlerinin ) hamile olduğunu öğrenmişler.Gelinleri 1 oğlu olduğunu bu çocuğu aldıracağını söylemiş..bunun üzerine ablada o çocuğu doğurmasını ,babasının yeni vefat ettiğini bu bebeği istediklerini söylemiş.. Böylece erkek kardeşinin çocuğunu kendi nüfusuna almışlar.Tabii bana çok nasihat etti, tecrübelerini paylaştı.Ben duyduğumda çok şaşırdım, ve orda gördüm..Anne, Baba olmak için gerçekten doğurmaya gerek yok.. o duygu gerçekten içten geliyor..onların o sıcaklığını görünce benim için şok olmuştu..orayi cok metettiler hep planladik hic gidemedik.. insallah bu yil kismet olur.. hamile kalirsam gidemem ama bellide olmaz.. yaz sonuna dogurmaliyim cnm ya hayatim hep erteleniyor..
umarım gidersiniz..mutlaka Bal alın,mutlaka Zeytinyağı alın derim..kendi ballarını kendileri yapıyorlar..yemyeşil dağlarda nereye baksanız kovanlar,Zeytinyağı da balıda kargo ile gönderiyorlar..:))) bizde esimle nezaman tatile gitsek orayi begenirsek ucuncu gun kendimizi emlakcida buluyoruz buraya yerlesmeliyiz diyoruz hayaller kuruyoruz:)) sonra istanbula gelince ben haftalarca sahibinden com dan oralardaki evlere bakarim hatta arar su gun geliyoruz eve bakmaya deriz ama o gun hic gelmez:))
ayy o bayan cennetlik cnm sayesinde bir bebek cana kavusmus.. saglik veya cok farkli sikintilar olmadigi surece kurtaja cok karsiyim cunku o bi can ve icimizde kucuk birsey hayata tutunmaya calisiyor..inşallah bebişin olur, gelecek sene hep beraber gidersiniz..orada koylar var, ovabükü, palamutbükü,hayıtbükü v.b. sanırım 7 koy (bük deniyor koylara) biz bi pansiyonda kaldık,aile işletmesi..evin hanımı yemek yapıyor,yanında 2 yardımcısı temizlik ve servis ..evin beyide alışveriş v.b.hatta 3 sene öncede aynı yerdeydik..çok güzel kızları vardı..annesi üstüne titriyordu..bir akşam çay içerken bende kendimden bahsettim,tüp bebek tedavisi gördüğümden bahsettim..kendisine görmüş,hatta Bülent Bey e gitmiş..tam tedavi sırasında babasını kaybetmiş, o üzüntü sırasında erkek kardeşinin eşi(gelinlerinin ) hamile olduğunu öğrenmişler.Gelinleri 1 oğlu olduğunu bu çocuğu aldıracağını söylemiş..bunun üzerine ablada o çocuğu doğurmasını ,babasının yeni vefat ettiğini bu bebeği istediklerini söylemiş.. Böylece erkek kardeşinin çocuğunu kendi nüfusuna almışlar.Tabii bana çok nasihat etti, tecrübelerini paylaştı.Ben duyduğumda çok şaşırdım, ve orda gördüm..Anne, Baba olmak için gerçekten doğurmaya gerek yok.. o duygu gerçekten içten geliyor..onların o sıcaklığını görünce benim için şok olmuştu..
Benim hatam , özür dilerim eksik yazmışım..durumları olmadığını bebeğe bakacak durumlarının olmadığını söylemiş..ama o kadar güzel bir kız ki, sarı saçlar iri mavi gözler uzun boylu..yani ben çok şaşırmıştım, kafamda böyle bir şeyin olabileceği aklıma gemezdi..beni şaşırdan bu olmuştu...sanırım çevremizde, hani derlerya< kimse evinin içini bilemez> öyleymiş.ayy o bayan cennetlik cnm sayesinde bir bebek cana kavusmus.. saglik veya cok farkli sikintilar olmadigi surece kurtaja cok karsiyim cunku o bi can ve icimizde kucuk birsey hayata tutunmaya calisiyor..
bebegin anneside kafayi yemis, insan nasil bukadar ketum olur hadi diyelim dogurmak istemedin insan yuzunu gorunce nasil kiyar baskasina vermeye.. akli dengesi bozukmus cnm iyiki bebegi ondan almislar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?