Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yok canim bunu yapma inaki biktim manyak bir olay canim ne yesem sasirdim makarna yapiyorum sade esim icin sos ayri yapiyorum hersey sade yani tuz ve su birde cicek yagi zeytinyagi yasak cok meşakatli yani biktiriyo da üc hafta yapim
Eee ben nasıl zayıflayacak ya !!!!!

Paylaşamadıkları benim canım:)
Ve çok fena bişey bu..
Yıllarca kardeşim benim bütün ilgimi üstünde topladığı için paylaşmak zor geliyor. Ben de ara bozulmasın derken eşim bütün ilgiyi kendine istiyor falan..
Tabii başka türlü tezahür ediyor ama ben sebebi biliyorum da ne yapacağımı bilmiyorum. İnşallah güzel devam eder.
Bir de sevgilimin üstünde tüp bebek baskısı vardı. Kardeşimin üstünde başka baskılar.. Ben de başka başka .. Bir de ilaçlar ..
Aman çok şükür düzeldi .. Allah'a şükürler olsun.. İnşallah gidebiliriz..

Canım beni İstanbul'a bağlayan bişey yok.. Ama tayin işi için zorlanabiliriz..
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında..
Biz İstanbul'dan gitme hayalimizin peşine düşmeye karar verdik bakalım.. Önce Dalaman istiyorduk ama Çanakkale'de güzel olduğundan ilk tercihe Çanakkale'yi aldık..

Bi de durmayalım tayin olalım diyoruz..
Çünkü memuruz biz .. Ama işte tayin zor.. İnşallah olur hayırlısı ile

Ne tatlısın sen ya..
Biz zaten o turistik yerleri hiç düşünmedik..
Dalaman'dı bizim hedef sonra Çanakkale'ye kaydı..

oyyy maşallahh o zamann:)) bi de bebek olursa birlik olup onu kıskanır bunlar hahaha..

inşallah gönlünüzdeki tayin olur canım ama hakkınızda hayırlı olan olsun boşverr

Reactions: Eua

bence de annelik sadece doğurmak değil. Baksana doğurmuş vermiş baksın diyee... Bazen düşünüyorum, (insan ister inançlı olsun ister inançsız aklına geliyor) tecavüze uğrayanlar nasıl bi kere de hamile kalıyor.. Rabbim sokağa atılacagını bile bile mesela neden o insanlara bir sürü çocuk nasip ediyor.. Bu stres,alkol,sigara dedikleri ki bende son ikisi hiç yok eşim de de arada var nasıl hiç olmuyor.. Onlar böyle rahat hamile kalıp saçma bi şekilde aldırabiliyor ya da evlatlık verebiliyor hiç mi içleri sızlamıyor.. Bunlar benim hep aklıma geliyorr. sorgulamak için degil tabii merak ediyorumm..

Milas' ı gördünüz mü? Bodrum' a çok yakın ama çok ta asude bir yer. En azından ben son gördüğümde öyleydi. Ve Karaburun... Favorim... Datça' nın da methini çok duydum ama nasip olmadı henüz. Ulaşımı biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla. Akdeniz' e inersen Finike' yi seviyorum. Hoş orayı da uzun zamandır görmedim ama tatil yörelerinin keşmekeşinden uzak bir yerdi...

icimden oralarda olmak geldiii..
canim ya siz i tarafada tayininizi aldirabilirdiniz.. evindeki bebislerinde cok mutlu olurdu..hem o taraflar hayvanlar konusunda daha cok bilincli..

evet cnm kimsenin evinin icini kimse bilemiyor.. insallah bizede bebis nasip olacak..

icimden oralarda olmak geldiii..
canim ya siz i tarafada tayininizi aldirabilirdiniz.. evindeki bebislerinde cok mutlu olurdu..hem o taraflar hayvanlar konusunda daha cok bilincli..

Güzel olurdu ama bu yıl Edirne il dışı tayin taleplerine kapalıydı. Eşimin puanı da yetmiyor zaten. Bir süre daha buralardayız malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…