- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.081
Eee ben nasıl zayıflayacak ya !!!!!Yok canim bunu yapma inaki biktim manyak bir olay canim ne yesem sasirdim makarna yapiyorum sade esim icin sos ayri yapiyorum hersey sade yani tuz ve su birde cicek yagi zeytinyagi yasak cok meşakatli yani biktiriyo da üc hafta yapim
Paylaşamadıkları benim canım:)gitmeekk...
işte özgürlük...
çok isterdim çekip gidebilmeyi..
her şey dilediğin gibi olur inşallah tatlımm.. kardeş- sevgili çekişmesi fenaa.. paylaşamadıkları her ne ise senden kıymetli demek ki!.. arada bırakmayı ve kalmayı sevmiyorum ne yazık ki.. Bir de hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamayı..
Canım beni İstanbul'a bağlayan bişey yok.. Ama tayin işi için zorlanabiliriz..esim ve benimde hayalim kucuk ege kasabasinda yasamak.. aslinda istanbulda kime desem hepsi ayni seyin hayalini kuruyor:)) benim aile baglarim fazla guclu ablalarima yakin olmazsam nereye gitsem mutlu olamiyorum.. okadar cok sey varki beni buraya baglayan bu hayall cokk uzak sanirim..
Bi de durmayalım tayin olalım diyoruz..canım büyük kısmı pahalı zaten belli yerler doğallığını yitirmiş. Marmaris,Bodrum.. bitmiş artık. Benim kayınvalide Ayvalık'ta yaşıyor artık.. Orası zaten hiç hoş değil...
Yani şöyle gittin mi egeye bahçeli bi evin olacak.. Kapıda araban güzel de bi maaşın olacak çalışmadan gelen.. Bir de çocugun okulu olmayacakk anca öylee... Ama öğretmen doktor avukat bankacı memur olsaydım dogu batı fark etmez 1 dakka durmazdımm büyük şehirde..
Ne tatlısın sen ya..:))) bizde esimle nezaman tatile gitsek orayi begenirsek ucuncu gun kendimizi emlakcida buluyoruz buraya yerlesmeliyiz diyoruz hayaller kuruyoruz:)) sonra istanbula gelince ben haftalarca sahibinden com dan oralardaki evlere bakarim hatta arar su gun geliyoruz eve bakmaya deriz ama o gun hic gelmez:))
Paylaşamadıkları benim canım:)
Ve çok fena bişey bu..
Yıllarca kardeşim benim bütün ilgimi üstünde topladığı için paylaşmak zor geliyor. Ben de ara bozulmasın derken eşim bütün ilgiyi kendine istiyor falan..
Tabii başka türlü tezahür ediyor ama ben sebebi biliyorum da ne yapacağımı bilmiyorum. İnşallah güzel devam eder.
Bir de sevgilimin üstünde tüp bebek baskısı vardı. Kardeşimin üstünde başka baskılar.. Ben de başka başka .. Bir de ilaçlar ..
Aman çok şükür düzeldi .. Allah'a şükürler olsun.. İnşallah gidebiliriz..
inşallah bebişin olur, gelecek sene hep beraber gidersiniz..orada koylar var, ovabükü, palamutbükü,hayıtbükü v.b. sanırım 7 koy (bük deniyor koylara) biz bi pansiyonda kaldık,aile işletmesi..evin hanımı yemek yapıyor,yanında 2 yardımcısı temizlik ve servis ..evin beyide alışveriş v.b.hatta 3 sene öncede aynı yerdeydik..çok güzel kızları vardı..annesi üstüne titriyordu..bir akşam çay içerken bende kendimden bahsettim,tüp bebek tedavisi gördüğümden bahsettim..kendisine görmüş,hatta Bülent Bey e gitmiş..tam tedavi sırasında babasını kaybetmiş, o üzüntü sırasında erkek kardeşinin eşi(gelinlerinin ) hamile olduğunu öğrenmişler.Gelinleri 1 oğlu olduğunu bu çocuğu aldıracağını söylemiş..bunun üzerine ablada o çocuğu doğurmasını ,babasının yeni vefat ettiğini bu bebeği istediklerini söylemiş.. Böylece erkek kardeşinin çocuğunu kendi nüfusuna almışlar.Tabii bana çok nasihat etti, tecrübelerini paylaştı.Ben duyduğumda çok şaşırdım, ve orda gördüm..Anne, Baba olmak için gerçekten doğurmaya gerek yok.. o duygu gerçekten içten geliyor..onların o sıcaklığını görünce benim için şok olmuştu..
ayyy bana ustune para verseler yine marmaris bodruma yerlesmem.. oralarin etilerden hic farki kalmamis.. bodrumda yolda yururken bile kendimi etilerdeki gereksiz insanlarin gittigi gereksiz yerlerde gibi hissettim hep ayni isimler ayni mekanlar ve hersey dunya para.. marmariste turist delisi olmus... daha mutevazi yerler gerekli bana canim..
Günaydın kızlar
Harika haberlerle dolu bi hafta olur inşallahh
Günaydın hanımlar. Günaydın Portakales
icimden oralarda olmak geldiii..Milas' ı gördünüz mü? Bodrum' a çok yakın ama çok ta asude bir yer. En azından ben son gördüğümde öyleydi. Ve Karaburun... Favorim... Datça' nın da methini çok duydum ama nasip olmadı henüz. Ulaşımı biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla. Akdeniz' e inersen Finike' yi seviyorum. Hoş orayı da uzun zamandır görmedim ama tatil yörelerinin keşmekeşinden uzak bir yerdi...
evet cnm kimsenin evinin icini kimse bilemiyor.. insallah bizede bebis nasip olacak..Benim hatam , özür dilerim eksik yazmışım..durumları olmadığını bebeğe bakacak durumlarının olmadığını söylemiş..ama o kadar güzel bir kız ki, sarı saçlar iri mavi gözler uzun boylu..yani ben çok şaşırmıştım, kafamda böyle bir şeyin olabileceği aklıma gemezdi..beni şaşırdan bu olmuştu...sanırım çevremizde, hani derlerya< kimse evinin içini bilemez> öyleymiş.
Aynen bunların sağı solu belli olmaz :)oyyy maşallahh o zamann:)) bi de bebek olursa birlik olup onu kıskanır bunlar hahaha..
inşallah gönlünüzdeki tayin olur canım ama hakkınızda hayırlı olan olsun boşverr
Ne beceriklisin Saracım yaa.. maşallah! Ellerin dert görmesin. Parmaklarını da yemiştir muhtemelen misafirlerin, çok güzel görünüyprlar çümkü..
icimden oralarda olmak geldiii..
canim ya siz i tarafada tayininizi aldirabilirdiniz.. evindeki bebislerinde cok mutlu olurdu..hem o taraflar hayvanlar konusunda daha cok bilincli..
orayi cok metettiler hep planladik hic gidemedik.. insallah bu yil kismet olur.. hamile kalirsam gidemem ama bellide olmaz.. yaz sonuna dogurmaliyim cnm ya hayatim hep erteleniyor..[/QUOT
Hayatını bebeğe endeksleyip boşuna erteleme bence Ensucum, benden sana naçizane öneri.. O zaman daha bir kızgınlık, hınç, isyan dolu oluyorsun. B, C planı yaptığın zaman yaşamını akışına bırakmak ve kaderini kucaklamak daha koılay oluyor.
Ne beceriklisin Saracım yaa.. maşallah! Ellerin dert görmesin. Parmaklarını da yemiştir muhtemelen misafirlerin, çok güzel görünüyprlar çümkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?