- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.101
biraz gecte olsa ben ve cirkin kizim hepinizin yeni yilini kutlariz. Rabbim 2015te ne muradiniz varsa versin hepinizin gobusleri dolsun.
birde benim kizima kardes versin insallah. bizden size kocaman kocaman sevgiler.
ps: kizima masallah diyin teyzeleri pek bi cirkin de kendisi
Eki Görüntüle 1376668
günaydınnnn kızlarrr
Herkese günaydın yatmak çok sıkıcı ne yapacağımı şaşırdım.
Hepsi nefis görünüyor saracım ellerine sağlık.
Sabah kalktım oğlum ağlıyor ben ayağa kalkınca bebekler ölecek anne diyor .aslında cocuğu bu kadar katmamak lazım ama burda kimsemiz olmadığı için kuzuyu da her yere götürdük .o herşeye şahit oldu.bırakacak kimse yok .ben çok deli yatarım. Gece bir ara kendimi gerinirken farkettim.ayyyy dedim kendime geldim.geziyorum.ama günlük işleri yapmıyorum.bu arada film nasıldıAhahahha yatmayacaksın o zaman :))) Bugün artık eski hayatına dönebilirsin..
Madem evdesin çocuk okulda.. Onu güzel karşıla süprizler yap. EN sevdigi yemegi yap mesela.. Ama öylee yatma tatlım..
Yapmaman gereken şey;
Kabız olmamak. Ağır kaldırmamak. Ani hareketler yapmamak. Esnememek uzanmamak.. Falan filan onun dışında yürüyüş yapabilirsin.
Herkese günaydın yatmak çok sıkıcı ne yapacağımı şaşırdım.
Gönlünden geçen hayırlısıyla olsun inşallah.Kızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.
Kitap okumayı çok seviyorum.ilk görev yerim olan Bitlis'te süeter başlamıştım . 3 yıl bitmedi . Çok yeteneksizim .ipsala dan Yunanistan'a geçtiniz mi ordayken bence gidinKitap okumak, film izlemek ya da gözlerini kapatıp bebeğini hayal etmek için bir fırsat. Seversen örgü örebilirsin. Temizlik yapmaya çalışma yeter.
Kitap oku istersen.Herkese günaydın yatmak çok sıkıcı ne yapacağımı şaşırdım.
Bende gelem mi....bir ceyrek altinimda var haha sabahin koru ben ayakra bugün pazar ben yatamadim birde bu hayal ettigim nefis seyleri üc haftadir agzima surmedim bir hafta daha disimi sıkcam sonra burdakilelerin hepsini benim icin tek tek burdaha yapiverirsin haaa o tavuk ve sehriyeyide unutum sanma
Hepsi nefis görünüyor saracım ellerine sağlık.
Sabah kalktım oğlum ağlıyor ben ayağa kalkınca bebekler ölecek anne diyor .aslında cocuğu bu kadar katmamak lazım ama burda kimsemiz olmadığı için kuzuyu da her yere götürdük .o herşeye şahit oldu.bırakacak kimse yok .ben çok deli yatarım. Gece bir ara kendimi gerinirken farkettim.ayyyy dedim kendime geldim.geziyorum.ama günlük işleri yapmıyorum.bu arada film nasıldı
kırkbir kere maşallah canım çok çirkin bu çirkin yerim ben bu çirkini
aynı sen maşallah
sagol saracim.
benim kizimi goren sanki bu bebek senin degil diyorlar. vallahi de benim billahi de benim ayol.
kocami taniyanlar ne cok seviyormusun kocani kzin tipki babasi diyor. efeeett cok sefiyooommm diyorum bende
senin menude harika gorunuyor hayatim pek bi hamaratsin masallah...
film güzeldi canım dediğin gibi:)) Aşk hep güzel:)
Kıyamam ben kuzuya yaa olmama ihtimalini anlat madem .. Kimsesizlik zor canımm. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah.. Bende gece çok huzursuz yatıyorum o yüzden.. Hep yüz üstü yatmayı severim.. Yatamıyorum.. Arada hep geriliyormusum gibi geliyorr... oyyy resmen yorgun uyanıyorum diyebilirim.. Hele 2 gün varya sabah 5 de ilaç yapıyorum o yüzden bacagımın altına mınder koyuyorum yoksa ımkan yok sırt ustu yatamam.. ' kere ayagıma kramp girdii nasıll bi acııı fenaa yaniii
Geçecek inşallah bu günlerr de bakalımm:)
Canlarrr gelemiyorum ama hep aklimdasiniz ve 2220 den haberlerinizi alıyorum kızım ve ben şükürler olsun iyiyiz son 1.5 ay inşallah hep dua ediyoruz size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?