- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.121
Portakales söylüyoruz canım ama çocuk işte elbet olumsuz sonuca alışacak iyi ki 2 tane var en azından 3 şans var ya ikisi tutmayacak ya biri tutacak ya da 2 side tutacak allahım hayırlısını versin sağlıkla inşallah
Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
Kitap okumayı çok seviyorum.ilk görev yerim olan Bitlis'te süeter başlamıştım . 3 yıl bitmedi . Çok yeteneksizim .ipsala dan Yunanistan'a geçtiniz mi ordayken bence gidin
Ahahahah evet canım aynısını bende düşündüm:) En kötü oğluna sarılır telafi bulursun bu bile güzel ve sanslı oldugunu gösterir canımm:) O yüzden sen hep kazananlardansın bunu unutma kıymetını bil
ben 40 ın üstündeğim olmadı tüple olmasınada razıyımselam yaşı kırkın üzerinde olupta normal yoldan gebe kalan varmı ?
2220 canım sen benim menülerimi beğenmedinmi aşkolsun
Amin canım darısı hepinizin basinakolay bi doğum olur inşallah.
Bebeğinde saglıklı hayırlı bereketli bir evlat olur sevgiler:)
Çok güzel bir haber ayağım uğurlu geldi inşallah sonuna kadar daim olsunSelam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
film güzeldi canım dediğin gibi:)) Aşk hep güzel:)
Kıyamam ben kuzuya yaa olmama ihtimalini anlat madem .. Kimsesizlik zor canımm. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah.. Bende gece çok huzursuz yatıyorum o yüzden.. Hep yüz üstü yatmayı severim.. Yatamıyorum.. Arada hep geriliyormusum gibi geliyorr... oyyy resmen yorgun uyanıyorum diyebilirim.. Hele 2 gün varya sabah 5 de ilaç yapıyorum o yüzden bacagımın altına mınder koyuyorum yoksa ımkan yok sırt ustu yatamam.. ' kere ayagıma kramp girdii nasıll bi acııı fenaa yaniii
Geçecek inşallah bu günlerr de bakalımm:)
Portakales ben bu işi beceremiyorum kuzum . Tam cevapla diyorum aha yazacakken gidiyor bu da benim resmi ters koymam dan belli oluyordur.teknoloji. Özürlü .allah olmayan herkese evlat sevgisini tattırsın hiçbir şeye benzemiyor ne ana ne baba ne koca
Allah kolaylık versin. Kramp girdiğinde, acele etmeden doğrul ve bacaklarını yataktan sarkıt. Kısa sürede geçiyor. Biraz da kas yönünde masaj yaparsan dakika sonra uykuya kaldığın yerden devam edebilirsin
Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevin ay mek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
İçimden mavi parkı örmek geldi .yani aklımdan tek o geçti anam 2 erkek olursa evde de var 2 etti 4 . Aaaaa ne güzellll ağzıma ederler.ama hocaları sağlam benim adam .turlar var ipsala dan çıkış yapıyor Yunanistan Makedonya çok da ucuz baharda çok güzel oralar Selanik Ohrid üsküp kavala süper benim memleketim olmasına rağmen gitmemiştim eşim geçen yıl Kosova'ya yazın gittim harikaBitip bitmemesi önemli değil, başla yeter. Bebek için başla, hemen bitirirsin bence
Henüz çevre turlarına başlamadık. Köpeğin karnesini ve bizim pasaportları yenilemek gerekiyor. Onun için de Edirne' ye gitmemiz gerek. Baharda başlarız haftasonu kaçamaklarına artıkına
Öncelikle tebrik ediyorum arkadaşım.. Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım. Ben de hamileyim ama devam edip etmeyeceği konusunda endişeliyim ben de.. İnşallah devam ederiz, bebişlerimizi kucağımıza alırız. Daha uzun bir yol var katedilecek, dilerim hepsini teker teker aşarız.. İlk günler çok zor geçiyor canım, çok stres yapmamaya çalış.. Sana sabır diliyorum öncelikle, sonra da bol şans...Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
Ne kadar güzelllll allahım bize de nasip etsinnnnnnnnSelam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
Selam,selam yaşı kırkın üzerinde olupta normal yoldan gebe kalan varmı ?
Sorma kuzucumm yaaa bana çok olur bu:)) Evet geçince tekrar kuzu gibi oluyorumm...
Bu relg belirtilerini napmak lazım yaww asabımı bozuyorr.. Neyse yemek saatim geldi gidim de kendimi mutlu edeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?