Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Portakales söylüyoruz canım ama çocuk işte elbet olumsuz sonuca alışacak iyi ki 2 tane var en azından 3 şans var ya ikisi tutmayacak ya biri tutacak ya da 2 side tutacak allahım hayırlısını versin sağlıkla inşallah

Ahahahah evet canım aynısını bende düşündüm:) En kötü oğluna sarılır telafi bulursun bu bile güzel ve sanslı oldugunu gösterir canımm:) O yüzden sen hep kazananlardansın bunu unutma kıymetını bil

Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?

Ananananananananmmmmm ne güzel bi haberrr maşallahhh devam eder inşallahh...
Allah'a emanet tatlımm:))
Tüp mü senin ki yaww kaçırdım ben bu arayı galibaa

Kitap okumayı çok seviyorum.ilk görev yerim olan Bitlis'te süeter başlamıştım . 3 yıl bitmedi . Çok yeteneksizim .ipsala dan Yunanistan'a geçtiniz mi ordayken bence gidin

Bitip bitmemesi önemli değil, başla yeter. Bebek için başla, hemen bitirirsin bence
Henüz çevre turlarına başlamadık. Köpeğin karnesini ve bizim pasaportları yenilemek gerekiyor. Onun için de Edirne' ye gitmemiz gerek. Baharda başlarız haftasonu kaçamaklarına artıkına

kolay bi doğum olur inşallah.
Bebeğinde saglıklı hayırlı bereketli bir evlat olur sevgiler:)
Amin canım darısı hepinizin basina
Çok güzel bir haber ayağım uğurlu geldi inşallah sonuna kadar daim olsun

Allah kolaylık versin. Kramp girdiğinde, acele etmeden doğrul ve bacaklarını yataktan sarkıt. Kısa sürede geçiyor. Biraz da kas yönünde masaj yaparsan dakika sonra uykuya kaldığın yerden devam edebilirsin

Portakales ben bu işi beceremiyorum kuzum . Tam cevapla diyorum aha yazacakken gidiyor bu da benim resmi ters koymam dan belli oluyordur.teknoloji. Özürlü .allah olmayan herkese evlat sevgisini tattırsın hiçbir şeye benzemiyor ne ana ne baba ne koca

Ahahah fark ettim canımm olsun alışırsın:))
Öyle tabii evlat başka rabim hepimize isteyen herkese nasip etsin bir daha bir daha nasip etsin :)))

Allah kolaylık versin. Kramp girdiğinde, acele etmeden doğrul ve bacaklarını yataktan sarkıt. Kısa sürede geçiyor. Biraz da kas yönünde masaj yaparsan dakika sonra uykuya kaldığın yerden devam edebilirsin

Sorma kuzucumm yaaa bana çok olur bu:)) Evet geçince tekrar kuzu gibi oluyorumm...
Bu relg belirtilerini napmak lazım yaww asabımı bozuyorr.. Neyse yemek saatim geldi gidim de kendimi mutlu edeyim:)

Yiiiiiiihhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu

Allah tamamına erdirsin arkadaşım, 9 ay su gibi geçsin inşallah, sağlıkla kucakla yavrunu

İçimden mavi parkı örmek geldi .yani aklımdan tek o geçti anam 2 erkek olursa evde de var 2 etti 4 . Aaaaa ne güzellll ağzıma ederler.ama hocaları sağlam benim adam .turlar var ipsala dan çıkış yapıyor Yunanistan Makedonya çok da ucuz baharda çok güzel oralar Selanik Ohrid üsküp kavala süper benim memleketim olmasına rağmen gitmemiştim eşim geçen yıl Kosova'ya yazın gittim harika

[
Öncelikle tebrik ediyorum arkadaşım.. Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım. Ben de hamileyim ama devam edip etmeyeceği konusunda endişeliyim ben de.. İnşallah devam ederiz, bebişlerimizi kucağımıza alırız. Daha uzun bir yol var katedilecek, dilerim hepsini teker teker aşarız.. İlk günler çok zor geçiyor canım, çok stres yapmamaya çalış.. Sana sabır diliyorum öncelikle, sonra da bol şans...

Bir sürü haller içinde halimmm....
Bir yandan relg endişeleri ve ağrıları..
Bir yandan umut ya olduysa..
Bir yandan isimlerine karar veriyorum bir yandan olmayacaksa naparım diye plan yapmaya çalışıyorumm... Bunu daha kaç kere yaşayacagız bi fikri olan
İsimler Güneş İle Ateş nasıl?

Ne kadar güzelllll allahım bize de nasip etsinnnnnnnn

Sorma kuzucumm yaaa bana çok olur bu:)) Evet geçince tekrar kuzu gibi oluyorumm...
Bu relg belirtilerini napmak lazım yaww asabımı bozuyorr.. Neyse yemek saatim geldi gidim de kendimi mutlu edeyim:)

Regl belirtilerini sev. Onlar cici. Teyzem hamileliğinin ilk 3 ayında hep hissetmişti o belirtileri. Oğlu üniversiteye gidiyor şimdi. İlaçlar da yapıyor. O yüzden çok takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…