Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Süper bence... 2 embriyo aldın di mi sen? Test günün haftayaymış canım, nasıl durum, bişiiler hissediyor musun?

Regl belirtilerini sev. Onlar cici. Teyzem hamileliğinin ilk 3 ayında hep hissetmişti o belirtileri. Oğlu üniversiteye gidiyor şimdi. İlaçlar da yapıyor. O yüzden çok takılma.
Aynen, cumartesi günü ben de regl ağrısı sancısı çektim gün boyu.. Gerçi temizlik yapmış olmamın da etkisi vardı sanırım da neyse... Şimdi o konumuz değil. Ayağımı sıcak tuttum, hafifledi. Bildiği regl ağrısıydı yaa.. çocuğum düşüyo sandım.

Şimdiden bunları düşünürsen işin yaş valla. Bırak kısmetinde ne varsa o gelsin hayatına. Sen başedersin merak etme.
Tur fikri çok güzel ama bendeki asosyal koca ve evde bırakamadığımız köpekle değerlendiremiyoruz malesef. Belki ben tek başıma yaparım bir kaçamak, aklımda olsun. Sağol

Valla ben bu cevaplama işini yapamıyorum kızlar böle idare edin canlar tabi eş evden çıkmıyorsa yapacak bir şey yok köpek de insanı bağlıyor canım

Allah yardımcımız olsun canım isimler

Süper bence... 2 embriyo aldın di mi sen? Test günün haftayaymış canım, nasıl durum, bişiiler hissediyor musun?

Evet canim 2 embriyo:)
Relg belirtileri hissediyorum.. bazen karin agrisi bazen bel agrisi falan bilmiyorum canim hayirlisi artik.. sende hissetmismiydin bisi

Relg belirtileri hissediyorum.. bazen karin agrisi bazen bel agrisi falan bilmiyorum canim hayirlisi artik.. sende hissetmismiydin bisi
Benimkisi tüp değil tatlım, doğal gebelik, biliyorsun değil mi? Benim de bunda zaman zaman regl sancısına ağrısına kazınmasına benzer hislerim oluyor.. İlk 2 gebelikte bunun gibi şeyler hissetmemiştim. Karın ağrısı da yaşıyorum, sanırım gaz sancısı ama.. regl belirtileri embriyonun rahime tutunuyor olduğunun göstergesi olabilir. Kadınlar kulübünde topik var istersen bak. Hamilelikte regl ağrısı çekenler diye.. İnşallah embriyo kazıyordur rahmini canımın içi yaaa.. İyi düşün lkütfen.. İnsan korkuyor yine de tabii ama kanama yoksa iyiye yormak lazımmış. Yarın doktoruma gidince sorcam bu regl ağrısını, yazarım sana..

Benim göğüsler uyarıldı bu kez.. Dolgunluk hissi var ve hassasiyet var. Bunu da daha önce hissetmemiştim. O nedenle umut yüklüyüm.. Galiba bu kez oldu.

Tebrikler,darısı Başımıza olsun.

"portakales,

canım adet sancısı çekmek iyidir karın bölgesi hamilelikle ugraşıyo motive et kendini arada bebişlerini sev daha minaklar ikizler yerlerine alışıyorlar sağlam tutunsunlar inşallah ,hamilelik başlanğıcında hormonlar tavan yapai aman diikkat her ota oka ağlaman gülünecek şeyler seyredin canlar neş

alpcemre [/USER] sende kuzum ya temizliği herşeyi boşver dikkat et kendine bebişine,[/QUOTE]

Evet canımm hatirliyorum:))) rabbim dogal yolla nasip etmisse dwvani gelir canimm.. ayni isye endiseler bitmiyor ki canim... kalma sureci endise gebe ama netmesme sureci yasama sureci her seyyy biraz endise yapiyorr canimm... o orya konduysa gerisi gelir bebegimm rabbimmm dualari isiten bilen dilerimm her sey yolunda gider:)

[/QUOTE]

Evet canimmm sankii boyleee icimde volkan patliyorrr.. bisi de diyemiyoeum kimseye olmazsa husnu kuruntu yapmissin diyecekler diyee... guzelll olacak guzel dusunmek sarttt oyhhhh operimmm

Canlarrr gelemiyorum ama hep aklimdasiniz ve 2220 den haberlerinizi alıyorum kızım ve ben şükürler olsun iyiyiz son 1.5 ay inşallah hep dua ediyoruz size.
Çoğu bitmiş azı kalmış. Sağlıkla doğsun inşallah. Ben 2li, 3lü testleri sormak istiyorum sana. Sen hepsini yaptırdın mı? Ben hiçbirini yaptırmayıp sadece Harmony testi yaptırmayı düşünüyorum ne dersin? Yaş işin içine girince risk hep yüksek çıkıyormuş. Gerilmek istemiyorum açıkçası. Harmony testi 99.7 doğruluğu olan bir testmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…