Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gözün aydın canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

Beğenmez miyim kız, aşkolsun. Yorgunluktan yazamadım o gün. Sonra da zaman geçti diye düşündüm. Kısmet olur da gelirsem liste hazır. Yüzsüz misafir olacağım sana

sen gelde yüzsüz misafir ol canım

isimler güzel umudunu kaybetme

İsimlerin anlamlarının insanların hayatını etkilediğine inanıyorum. Güneş o anlamda çok güzel ama Ateş biraz sert gibi.
Bir arkadaşım oğluna Pamir Tibet adını koydu. Pamir dağın en yüksek zirvesi demek, Tibet zaten dünyanın en yüksek ülkelerinden. Dağ zirve hep yanlızlık sembolleri. Çocuk çok kolay arkadaş edinemiyor mesela. Ama sporda kayakta falan başarılı. O arkadaşım Natali ye gitmişti. Çocuktaki sorunlar için. Direk isimden çok etkisi olduğunu söylemişti. Ben doğuma yakın bir daha gidip bu konuyu konuşmak istiyorum mesela onunla.

heer seeey guzel olacak arkadasim tebrik ediyorummmm

Evet canım bana da biraz öyle geliyor.. Güneş i çok seviyorum.. Çocuklugumda da teletabi deki güneşe hayrandım:) O yüzden Kız erkek fark etmez diye düşünsemde koca kız için olumlu bakıyor.. Erkek de uyumlu olur diye düşündüm ama asıl favorim Can başka da aklıma gelmiyor..
Bende insanlar üzerinde etkili oldugunu düşünüyorum.. Bi bilene sormakta ya güzel pozitif isimler koymakta fayda var..

Canim guzel annecik simdi her seyi unut icinde kocamsn ir sevgi topu oldugunu ve bebislerin de bu topun icinde oldugunu dusun, etrafi isiltilarla dolu saydam bir kure gibi... onlari seyret, sevgiyle bsk, ysninda olduklari icin sukur et ve koccamsn saril onlara sefkatle... baska bir sey dusunme rabbim yolunu acik etsin... ve umarim gonlundeki cevsp kabul olmus duan olur.

İçimi aydınlattın yaa canımm

yahu ben yokken ne guzel seyler olmus... kizlar okuldaydim giremiyorum cok az aralarla bakiniyorum her sayfayi da okuyamiyorum ama tum iyi dileklerimdesiniz.... hadi bakalim hayal ettigimiz tum guzellikler calsin kapimizi... bu arada negatif sonuctan sonra nihayet regl kanamam basladi kopuyor sanki kasiklar... insallah benim ve hepimizin bunyesi bizi sevsin ve mutlu etsin...

Tebrikler....Çok sevindim. İnş çabalarının sonucu kucağında da görürsün...Sağlık, huzur ve aşkla bebişini büyütürsün...

Veeee parti kafası ve yoğunluğum normale dönüyor yavaş yavaş...
50 kusur sayfa birikmiş, zamanım olmayacak son sayfalara bir göz atayım

Müstakbel hamilelerimize bol şans diliyorum (pozitif haberlerinizle tasdiklensin)
Gün gün göbekleri büyüyen hamilelerimize bulantısız, aşermeli günler diliyorum :)

Anne olmuşlara katmerli sıhhat, hazırlıklarını sürdürenlere de boool şans :)

yoğunluğun geçmedimi hala özledim senin yazılarını okumayı

Olleyy olleeey olleeeey güzel haberlere bak :)
Çok sevindim yaşasın, tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüü

Çok sevindim canım çok :) 9. ayına kadar inanmakta zorluk çekebilirsin, yeter ki sağlıkla doğsun... İnşallah sağlıkla devam etsin, yüzün gülsün biz de o gülüşe ortak olalım... Rahatlayınca yeni tedavinde neler yapıldı, neler farklıydı aktarırsan tecrübelerimize yenileri eklensin... Dikkat et kendine bol şanslar...

Evet canim 2 embriyo:)
Relg belirtileri hissediyorum.. bazen karin agrisi bazen bel agrisi falan bilmiyorum canim hayirlisi artik.. sende hissetmismiydin bisi

Portakales ben hiç bir şey hissetmiyorum transferden ne zaman sonra başladı bu ağrılar

Transfer güzelleri :) Telaş yok, bekleyin bakalım... Keyfini sürün aksi ispatlanmamış hamileliklerinizin...
Uuuu her şeyi hissedebilirsiniz, hiçbir şeyi hissetmeyedebilirsiniz...
Okşayın göbekleri :) Gerisini atın kafanızdan... Dikkat edin kendinize, iyi beslenin yeter... Belirtiler herkeste farklı :)
Oyalanmak istiyorsanız portakales e bir ara linkini iletirim demiştim ilk milli oluşum idrar testi macerasını okuyabilirsiniz... :)
2231. sayfa veya 1 önceki sayfa olması lazım... Baktıydım bir ara öyle hatırımda kalmış, yazmamışım bir kenara.

Benim göğüsler uyarıldı bu kez.. Dolgunluk hissi var ve hassasiyet var. Bunu da daha önce hissetmemiştim. O nedenle umut yüklüyüm.. Galiba bu kez oldu.
Yalan yok herkese çok sevindim ama en çok sana sevindimmmmmmmmmmmmmm :) Sürprizli olduğu için... Herkese her şeye en çok da yaş takıntısı yapan doktor bozuntularına inat kendiliğinden geldiği için. Çok çok çooooooooook tebrikler. Bu kez olsun, tutunsun, büyüsün, gelişsin, doğsun sağlıkla kucağına. Üstelik gitmemiştin de sanırım test yaptırmaya, nasıl haberdar oldun (yazmışsındır ama ben göremedim malum parti parti geziyordum)

Allah razı olsun canım benim darısı size inşallah
Canım arkadaşım, çoğu gitti azı kaldı... İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın, yeniden anneliğin tadına varacaksın. Çok ama çok mutlu olasın :) İsimler düşünüldü mü? Hazırlıklar tamam mı? Nerede kime doğurtacaksın? Hafta ve doğum sayımları için çok doğal olarak benzer arkadaşlarla forumları takip ediyorsundur ama bize de yaz. Hazırlığımız hep oldurmaya değil olduktan sonraya da olsun değil mi :)

cedrus büyütüp gelince ondan alacağız havadisleri :) @SelcanKerem sağolsun dünyalar güzeli kızıyla hem hevesimizi coşturuyor hem sordukça söylüyor umut oluyor. Hepinizin mutlulukları çoooooooooooook olsun taşsın bize de bulaşsın. Öperim kocaman göbeğinden :)

Şşşt pirinç tanesinin yaratıcı annesi :) Kaç cm oldu yavrucak... Sağlıkla büyütüyor mu kendini "kerata" içimden kerata demek geldi iyi mi... Gönlündeki neyse o olsun önce sağlık olduğunu biliyorum :) Benim de olunca 2'li 3'lü ile uğraşmadan "yaştan dolayı yüksek değerler çıkacağından" direkt Harmony'den yanayım... En yakın komşum ki 2. çocuğuydu 37 sinde olmasından dolayı 2'li testi kötü çıktı günlerce kendine gelemedi. Harmony yaptırdı sonuç gelene kadar bir o kadar daha kendine gelemedi. Sonuç süper geldi... Bu getir götür işleri daha hızlanır ya da ülkemize de gelir yakında... En yüksek yüzdeye sahip, üstelik sadece kan alarak yapılan bir işlem daha revaçta olacaktır. Harmony yaptır... :) Öperim pirinçle seni :)

Mordoğan Karaburun İzmirde yaşadığımız için orayıda biliyoruz, ama inan Karabura na giden o yollarmı Datça ı dersen Datçanın yolları çok daha iyi..Karaburuna ne zaman gitsem ( 2 kez gitmişimdir) mide bulantısı için ilaç alıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…