Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet haklısın, bunu bende okumuştum..isim gerçekten önemli..

duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bulamadımm hikayeyiii 231.sayfada öncesinde sonrasında
Nirdesinnn ne zaman geleceksinnn buralaraa acabaaaa

Hey bunları kaçırmışım doğal olarak... Güneye dair yazışmalar olmuş sanırım :)
Sormak istediğiniz bir şey olursa beni de katın :) nadir yer var gitmediğimiz... Koyları, bükleri geçtik köy köy biliyoruz kahvehanelerine kadar... Hele Datça yarım adası sorun arsa fiyatlarıyla konuşayım hahahaha bük bük dolanıyoruz malum... Henüz yerleşeceğimiz köy evini bulamadık o ayrı :)

Her yaz Mayıs gibi 2 sevgili sevgililerimizi (anne babalar) alip mailece 1 hafta binlerce km yapıyoruz... Sonra Eylül'de 2 sevgili baş başa binlerce kilometreyi yiyip bitiriyoruz yetmiyor... Antalya Kaş arasını az. Kaş ve oradan bu tarafa tüm sahilden Çanakkale'ye :) diğer yerleri "hatmettik" :)

Öperim sizi gezenteler...

Şşşt pirinç tanesinin yaratıcı annesi :) Kaç cm oldu yavrucak... Sağlıkla büyütüyor mu kendini "kerata" içimden kerata demek geldi iyi mi... Gönlündeki neyse o olsun önce sağlık olduğunu biliyorum :) Benim de olunca 2'li 3'lü ile uğraşmadan "yaştan dolayı yüksek değerler çıkacağından" direkt Harmony'den yanayım... En yakın komşum ki 2. çocuğuydu 37 sinde olmasından dolayı 2'li testi kötü çıktı günlerce kendine gelemedi. Harmony yaptırdı sonuç gelene kadar bir o kadar daha kendine gelemedi. Sonuç süper geldi... Bu getir götür işleri daha hızlanır ya da ülkemize de gelir yakında... En yüksek yüzdeye sahip, üstelik sadece kan alarak yapılan bir işlem daha revaçta olacaktır. Harmony yaptır... :) Öperim pirinçle seni :)

Canım pirinçlikten çıktı kerata, en son 10. haftada 3,5cm di. Şimdi 5 olmuştur. Artık hurmamı diyelim ne diyelim bilemedim:) Haftasına göre gelişimi iyi dedi doktor. Bakalım kontrolüm önümüzdeki cumartesi. Kontrole eşimden hariç gay bir arkadaşım da gelecek hatta. Tutturdu ben de geleceğim diye:) 2 kocalı hürmüz gibi gireceğiz ultrasona:)

Ben sana Amerika da doğumdan bahsetmiştim. Oradaki doktorla iletişime geçtim ve beni aradı. Epey konuştuk. Valla buradaki doktorlardan daha çok şey sorup bilgi aldım ondan. O tavsiye etti Harmony testini. Artık Amerika da sadece o yapılıyormuş. Hamileleri germemek için. Bu hafta doktoruma söyleyeceğim ben de. Bıraz maliyetli birşey ama o gerginliğe değer bence. Bir de doğruluğu daha garanti. Zaten baykuş gibi oldum. Geceleri hiç uyuyamıyorum. Herhalde bilinç altı korkularım var, testler de yaklaştı ya. Düşün düşün uyku yok.
Bu arada bu doktor bizim Bahçeci kliniğinin sahibinin kızını doğurtmuş, aynı doktora tesadüf etmişim. O kızla da iletişime geçip birşeyler sormak istiyorum.

Son düzenleme:
maşallah tebrik ederim..İnşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder.

duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bulamadımm hikayeyiii 231.sayfada öncesinde sonrasında
Nirdesinnn ne zaman geleceksinnn buralaraa acabaaaa

Hamile kadın işte! Beceremedi nazenin hatun... Çekil bakayım kenara, şefkatle tut göbeğini otur :)
231 ne :) 2231 yazdık altını çizdik koyulaştırdık hahahaha
Arattım yeniden şuradan bak bakalım bi :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olmaya-cabalayanlar-burayaaa.588029/page-2230

(iki elim kulağımda bugün yarın daha da özgürleşeceğim... Bir iki doktor muayenesi sıkıştırıyorum hazır rahatlamaya başlamışken, son biri iki seans epilasyonumu tamamlayayım, ne zamandır göz kontorolü, jinekolog vs gitmedim. Hep bir şeyler girmişti araya gideyim smear miş, göz tansiyonuymuş vs bakılsın)

Tamamm okuyorummm enerjikkk insannn yawww.. Bu dünya küçük sanaaa diyim hihihihih

:))))))))))))) sağlıkla büyüsün biz ona ne dersek diyelim, sen ne lakap takarsan tak onun adı "evlat" olacak hahahaha
piknik tüpü, hurma tanesi yavrucak henüz... Güzel güzel büyüsün. Ayrıca 2 kocalı hürmüz e bayıldım. Stres ve gerginliğe ilaç gibi onlar... İçsel zorlukları toplumsal zorluklarla birleştiğinden midir nedir çok daha pozitif oluyorlar nefis pozitif enerji yayıyorlar. Eğlenceli kontrol olacak desene :) Eğlenceli olsun, çok güzel olsun, gelişimi de testleri de her şeyi mükemmel olsun.

Evet bahsetmiştin, bu hani her şeyi organize eden Türk doktor değil mi? Paket işleyiş... En iyi onlar çalışıyormuş. Konuşmuştuk zaten özellikle tıbbı terim ve işleyiş için zaten şart öyle birileri... Kalacak yeri de ayarlamakla uğraşmadan ooh annenle hem seyahat hem doğum işi hallolur umarım.

Harmony i bence hiç ihmal etme, bu kadar kolay ilerlemesi ve risksiz oluşu, garantili sonuçlarıyla o paraya değer... Eskiden daha pahalıydı... Şimdi daha iyi. Uykusuzluk için diyebileceğim bir şey yok baykuş insan takıl ne olacak... (İşlerin konusunda ayarlamalarını yapabilirsen tabii) Bulantıların ne alemde? Daha çok gece oluyordu sanırım... Şu kraker, limon, leblebi denemelerine devam mı? Magnezyum için soda içiyor etrafımdaki tüm hamileler :)

Ayrıca klinik iletişimi öğrenmen iyi olmuş... İrtibat kurabilirsen en azından işleyişe yönelik bu taraftadan da bilgi olmuş olursun çift taraflı mutabakat olur.

Güzel geçsin günler... Su gibi :)

yoğunluğun geçmedimi hala özledim senin yazılarını okumayı

Eli kulağında canım kuyruğu kaldı, yüzme kısmı bitti :)
Ben de hepinizi özledim... Şu müstakbel hamile portakales e sözüm var diye sayfaları aratırken bir resimler gördüm senden ammaaan onlar da nedir öyle... Ne maharetlisin! Maşallah... Ellerine sağlık

(Mutfakla hiç arası olmayan biri olarak, yemek konuları tamam girersem mutfağa yaparım iyi de yaparım ama girersem... Ama böyle pasta, kek, börek işlerinde girsem de nanay...) Sıfır kabiliyet...

Kim yazmıştı anımsamadım canları çeker belki hamilelerin diye haklı ama bence çeksin naçizane :) Bulantılarını unuturlar eğer çekiyorsa... Midem bulanıyor onu yemem, bunu yemem diyorlar belki unuturlar :) Hem bizim neyimiz eksik bizim de canımız çekerse napıyoruz temiz elimizin avucunu güzelce :))))))))

Duygucummm kızlarrr geçmişi okudummm birazz anammm bi kaç ay önce amaa ne güzel seyler paylaşmıssınızz... Pek hoşlaştımm...
İdrar testine karşı fobim varr o yüzdenn gördümm bi küfürüü bastımm kendisinee :))
Lulinda kuzu arada senin kedi ve köpek hikayeni de okudum harikasın...
Hepiniz harikasınızz altın kızlarrr

Bu doktor kalacak yeri ayarlamıyor ama hastane ve vatandaşlık evrak işlerini ayarlıyor. Konaklama çok dert değil. Zaten orada yaşayan arkadaşım var. En kötü ben buradan 3-4 alternatif bulurum airbnb den falan. O orada gider görür, birini seçeriz. Doktorun Türk olması işime geldi açıkçası. Ayrıca bebek doktoru da Türk birlikte çalıştıkları. Ebeler Amerika lı sadece. Rahat rahat Türkçe küfür edebilirim yani ıkınırken hahaha:)
Bulantılar azaldı ama geçmedi. Kokular çok rahatsız ediyor. Kilo vermişim bu aralar ama daha iyi diyor doktorlar başta kilo almamaya. Galeta, leblebi, tost, haşlanmış patatese devam:) Başka şeyler koktuğu için yiyemiyorum.

sağol canım beğenmene sevindim işlerini bitirde aramıza dön eskisi gibi senin pozitifliğine hepimizin ihtiyacı var

sıra sağdan devam ediyor en soldakiyim ben hahahah sola yaz beni :) elimde yine bir şeyler fıtır fıtır okuyorum :)

sağdan soldan farketmez bu sene hepimiz anneyiz

Ooo yaşasın, bir listeye girdim, Allah tamamına erdirsin inşallah

amin inşallah listenin en başına en kısa zamanda yazılacaksın

alpcemre hayatım dediğin gibi haklısın canım.. bende reelde yerine göre anlık yerine göre geleceği düşünerek yaşıyorum.
yarın ne olacağımız hiç belli değil ama belli bir yaşın zili çalmaya başlayınca ve sebep çok derinse tedavilere endeksli yaşamak gerekiyor.. şu anda hayatımdaki önceliğim bu ama haftaya ne olur bunu Allah bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…