- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.181
Eki Görüntüle 1380309
Sıra sağ baştan saysın:)
evet haklısın, bunu bende okumuştum..isim gerçekten önemli..İsimlerin anlamlarının insanların hayatını etkilediğine inanıyorum. Güneş o anlamda çok güzel ama Ateş biraz sert gibi.
Bir arkadaşım oğluna Pamir Tibet adını koydu. Pamir dağın en yüksek zirvesi demek, Tibet zaten dünyanın en yüksek ülkelerinden. Dağ zirve hep yanlızlık sembolleri. Çocuk çok kolay arkadaş edinemiyor mesela. Ama sporda kayakta falan başarılı. O arkadaşım Natali ye gitmişti. Çocuktaki sorunlar için. Direk isimden çok etkisi olduğunu söylemişti. Ben doğuma yakın bir daha gidip bu konuyu konuşmak istiyorum mesela onunla.
Olleyy olleeey olleeeey güzel haberlere bak :)
Çok sevindim yaşasın, tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüü
Çok sevindim canım çok :) 9. ayına kadar inanmakta zorluk çekebilirsin, yeter ki sağlıkla doğsun... İnşallah sağlıkla devam etsin, yüzün gülsün biz de o gülüşe ortak olalım... Rahatlayınca yeni tedavinde neler yapıldı, neler farklıydı aktarırsan tecrübelerimize yenileri eklensin... Dikkat et kendine bol şanslar...
Transfer güzelleri :) Telaş yok, bekleyin bakalım... Keyfini sürün aksi ispatlanmamış hamileliklerinizin...
Uuuu her şeyi hissedebilirsiniz, hiçbir şeyi hissetmeyedebilirsiniz...
Okşayın göbekleri :) Gerisini atın kafanızdan... Dikkat edin kendinize, iyi beslenin yeter... Belirtiler herkeste farklı :)
Oyalanmak istiyorsanızportakales e bir ara linkini iletirim demiştim ilk milli oluşum idrar testi macerasını okuyabilirsiniz... :) 2231. sayfa veya 1 önceki sayfa olması lazım... Baktıydım bir ara öyle hatırımda kalmış, yazmamışım bir kenara.
Yalan yok herkese çok sevindim ama en çok sana sevindimmmmmmmmmmmmmm :) Sürprizli olduğu için... Herkese her şeye en çok da yaş takıntısı yapan doktor bozuntularına inat kendiliğinden geldiği için. Çok çok çooooooooook tebrikler. Bu kez olsun, tutunsun, büyüsün, gelişsin, doğsun sağlıkla kucağına. Üstelik gitmemiştin de sanırım test yaptırmaya, nasıl haberdar oldun (yazmışsındır ama ben göremedim malum parti parti geziyordum)
Canım arkadaşım, çoğu gitti azı kaldı... İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın, yeniden anneliğin tadına varacaksın. Çok ama çok mutlu olasın :) İsimler düşünüldü mü? Hazırlıklar tamam mı? Nerede kime doğurtacaksın? Hafta ve doğum sayımları için çok doğal olarak benzer arkadaşlarla forumları takip ediyorsundur ama bize de yaz. Hazırlığımız hep oldurmaya değil olduktan sonraya da olsun değil mi :)
@cedrus büyütüp gelince ondan alacağız havadisleri :) @SelcanKerem sağolsun dünyalar güzeli kızıyla hem hevesimizi coşturuyor hem sordukça söylüyor umut oluyor. Hepinizin mutlulukları çoooooooooooook olsun taşsın bize de bulaşsın. Öperim kocaman göbeğinden :)
Şşşt pirinç tanesinin yaratıcı annesi :) Kaç cm oldu yavrucak... Sağlıkla büyütüyor mu kendini "kerata" içimden kerata demek geldi iyi mi... Gönlündeki neyse o olsun önce sağlık olduğunu biliyorum :) Benim de olunca 2'li 3'lü ile uğraşmadan "yaştan dolayı yüksek değerler çıkacağından" direkt Harmony'den yanayım... En yakın komşum ki 2. çocuğuydu 37 sinde olmasından dolayı 2'li testi kötü çıktı günlerce kendine gelemedi. Harmony yaptırdı sonuç gelene kadar bir o kadar daha kendine gelemedi. Sonuç süper geldi... Bu getir götür işleri daha hızlanır ya da ülkemize de gelir yakında... En yüksek yüzdeye sahip, üstelik sadece kan alarak yapılan bir işlem daha revaçta olacaktır. Harmony yaptır... :) Öperim pirinçle seni :)
canım dr.gittinmi? sanırım dr. a henüz gitmemiştin..Benim göğüsler uyarıldı bu kez.. Dolgunluk hissi var ve hassasiyet var. Bunu da daha önce hissetmemiştim. O nedenle umut yüklüyüm.. Galiba bu kez oldu.
Mordoğan Karaburun İzmirde yaşadığımız için orayıda biliyoruz, ama inan Karabura na giden o yollarmı Datça ı dersen Datçanın yolları çok daha iyi..Karaburuna ne zaman gitsem ( 2 kez gitmişimdir) mide bulantısı için ilaç alıyorum :)))
Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bulamadımm hikayeyiii 231.sayfada öncesinde sonrasında
Nirdesinnn ne zaman geleceksinnn buralaraa acabaaaa
Hamile kadın işte! Beceremedi nazenin hatun... Çekil bakayım kenara, şefkatle tut göbeğini otur :)
231 ne :) 2231 yazdık altını çizdik koyulaştırdık hahahaha
Arattım yeniden şuradan bak bakalım bi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olmaya-cabalayanlar-burayaaa.588029/page-2230
(iki elim kulağımda bugün yarın daha da özgürleşeceğim... Bir iki doktor muayenesi sıkıştırıyorum hazır rahatlamaya başlamışken, son biri iki seans epilasyonumu tamamlayayım, ne zamandır göz kontorolü, jinekolog vs gitmedim. Hep bir şeyler girmişti araya gideyim smear miş, göz tansiyonuymuş vs bakılsın)
Canım pirinçlikten çıktı kerata, en son 10. haftada 3,5cm di. Şimdi 5 olmuştur. Artık hurmamı diyelim ne diyelim bilemedim:) Haftasına göre gelişimi iyi dedi doktor. Bakalım kontrolüm önümüzdeki cumartesi. Kontrole eşimden hariç gay bir arkadaşım da gelecek hatta. Tutturdu ben de geleceğim diye:) 2 kocalı hürmüz gibi gireceğiz ultrasona:)
Ben sana Amerika da doğumdan bahsetmiştim. Oradaki doktorla iletişime geçtim ve beni aradı. Epey konuştuk. Valla buradaki doktorlardan daha çok şey sorup bilgi aldım ondan. O tavsiye etti Harmony testini. Artık Amerika da sadece o yapılıyormuş. Hamileleri germemek için. Bu hafta doktoruma söyleyeceğim ben de. Bıraz maliyetli birşey ama o gerginliğe değer bence. Bir de doğruluğu daha garanti. Zaten baykuş gibi oldum. Geceleri hiç uyuyamıyorum. Herhalde bilinç altı korkularım var, testler de yaklaştı ya. Düşün düşün uyku yok.
Bu arada bu doktor bizim Bahçeci kliniğinin sahibinin kızını doğurtmuş, aynı doktora tesadüf etmişim. O kızla da iletişime geçip birşeyler sormak istiyorum.
Eki Görüntüle 1380309
Sıra sağ baştan saysın:)
yoğunluğun geçmedimi hala özledim senin yazılarını okumayı
sıra sağdan devam ediyor en soldakiyim ben hahahah sola yaz beni :) elimde yine bir şeyler fıtır fıtır okuyorum :)sara , portakales,esnacan,2220,duygu ........... sıradaki say kızım
sara , portakales,esnacan,2220,duygu ........... sıradaki say kızım
Eli kulağında canım kuyruğu kaldı, yüzme kısmı bitti :)
Ben de hepinizi özledim... Şu müstakbel hamileportakales e sözüm var diye sayfaları aratırken bir resimler gördüm senden ammaaan onlar da nedir öyle... Ne maharetlisin! Maşallah... Ellerine sağlık
(Mutfakla hiç arası olmayan biri olarak, yemek konuları tamam girersem mutfağa yaparım iyi de yaparım ama girersem... Ama böyle pasta, kek, börek işlerinde girsem de nanay...) Sıfır kabiliyet...
Kim yazmıştı anımsamadım canları çeker belki hamilelerin diye haklı ama bence çeksin naçizane :) Bulantılarını unuturlar eğer çekiyorsa... Midem bulanıyor onu yemem, bunu yemem diyorlar belki unuturlar :) Hem bizim neyimiz eksik bizim de canımız çekerse napıyoruz temiz elimizin avucunu güzelce :))))))))
sıra sağdan devam ediyor en soldakiyim ben hahahah sola yaz beni :) elimde yine bir şeyler fıtır fıtır okuyorum :)
Bu doktor kalacak yeri ayarlamıyor ama hastane ve vatandaşlık evrak işlerini ayarlıyor. Konaklama çok dert değil. Zaten orada yaşayan arkadaşım var. En kötü ben buradan 3-4 alternatif bulurum airbnb den falan. O orada gider görür, birini seçeriz. Doktorun Türk olması işime geldi açıkçası. Ayrıca bebek doktoru da Türk birlikte çalıştıkları. Ebeler Amerika lı sadece. Rahat rahat Türkçe küfür edebilirim yani ıkınırken hahaha:):))))))))))))) sağlıkla büyüsün biz ona ne dersek diyelim, sen ne lakap takarsan tak onun adı "evlat" olacak hahahaha
piknik tüpü, hurma tanesi yavrucak henüz... Güzel güzel büyüsün. Ayrıca 2 kocalı hürmüz e bayıldım. Stres ve gerginliğe ilaç gibi onlar... İçsel zorlukları toplumsal zorluklarla birleştiğinden midir nedir çok daha pozitif oluyorlar nefis pozitif enerji yayıyorlar. Eğlenceli kontrol olacak desene :) Eğlenceli olsun, çok güzel olsun, gelişimi de testleri de her şeyi mükemmel olsun.
Evet bahsetmiştin, bu hani her şeyi organize eden Türk doktor değil mi? Paket işleyiş... En iyi onlar çalışıyormuş. Konuşmuştuk zaten özellikle tıbbı terim ve işleyiş için zaten şart öyle birileri... Kalacak yeri de ayarlamakla uğraşmadan ooh annenle hem seyahat hem doğum işi hallolur umarım.
Harmony i bence hiç ihmal etme, bu kadar kolay ilerlemesi ve risksiz oluşu, garantili sonuçlarıyla o paraya değer... Eskiden daha pahalıydı... Şimdi daha iyi. Uykusuzluk için diyebileceğim bir şey yok baykuş insan takıl ne olacak... (İşlerin konusunda ayarlamalarını yapabilirsen tabii) Bulantıların ne alemde? Daha çok gece oluyordu sanırım... Şu kraker, limon, leblebi denemelerine devam mı? Magnezyum için soda içiyor etrafımdaki tüm hamileler :)
Ayrıca klinik iletişimi öğrenmen iyi olmuş... İrtibat kurabilirsen en azından işleyişe yönelik bu taraftadan da bilgi olmuş olursun çift taraflı mutabakat olur.
Güzel geçsin günler... Su gibi :)
Eli kulağında canım kuyruğu kaldı, yüzme kısmı bitti :)
Ben de hepinizi özledim... Şu müstakbel hamileportakales e sözüm var diye sayfaları aratırken bir resimler gördüm senden ammaaan onlar da nedir öyle... Ne maharetlisin! Maşallah... Ellerine sağlık
(Mutfakla hiç arası olmayan biri olarak, yemek konuları tamam girersem mutfağa yaparım iyi de yaparım ama girersem... Ama böyle pasta, kek, börek işlerinde girsem de nanay...) Sıfır kabiliyet...
Kim yazmıştı anımsamadım canları çeker belki hamilelerin diye haklı ama bence çeksin naçizane :) Bulantılarını unuturlar eğer çekiyorsa... Midem bulanıyor onu yemem, bunu yemem diyorlar belki unuturlar :) Hem bizim neyimiz eksik bizim de canımız çekerse napıyoruz temiz elimizin avucunu güzelce :))))))))
sıra sağdan devam ediyor en soldakiyim ben hahahah sola yaz beni :) elimde yine bir şeyler fıtır fıtır okuyorum :)
Ooo yaşasın, bir listeye girdim, Allah tamamına erdirsin inşallah
gunaydin sevgili topikdaslarim,
mutlu hafta olmasi dilegiyle...
bu arada paylastigim fotoda kizima hamileydim bu kizda ne gobis varmis demeyin yane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?