Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımmm nasıl sevindimmm.. çok tebrikler hep böyle devam etmesini dilerim.. bana çok iyi bi motive oldun..
canım hastanem benim.. böyle kat kat devamını dilerim..

canımmm nasıl sevindimmm.. çok tebrikler hep böyle devam etmesini dilerim.. bana çok iyi bi motive oldun..
canım hastanem benim.. böyle kat kat devamını dilerim..
Ensu canım inşallahhhh tüm denemelerini unutturacak güzellikle başlayıp bitecek bu sefer... Gel gitler, acabalar yaşıyorsundur eminim ama hepsinin cevabı sağlıkla ilerleyen hamileliğin olur umarım. Merkezi seviyor olmak zaten işin 1. kısmı... Seni çok daha motive ediyordur. Güzel haberlerle katmerleniyor ne güzel.

Kim ne derse desin zaten sen en iyisini bilen olarak ilerleyeceksin. Bu ay sonu Şubat başı mı başlayacaksın? Canın nasıl istiyorsa öyle ilerlediğin, yolunun açık şansının bol olduğu günlerin olsun :)
Gönlünü şenlendirecek kız istiyorum senin için sağlıklı olsun, mutlu olsun bir de kokoş olsun :)

Gözümün önünde canlandı ıkın ıkın ıkınıyorsun terler boncuk boncuk alnının damarları fırlamış ağzından çıkanları duyamıyorum ama tahmin ediyorum hahahahahahah olsun bir batında pırt doğurursun :)
Hem belli olmaz ekibin içinden Türk çıkarmış... Her yerden çıkıyor ya bir Türk! Geçen sene İspanya'da (malum hepinizin eşi var!) tipik erkek direnişi sormaya gerek yokmuş, haritadan bulunurmuş... 2 erkek kafa kafaya vermişler haritayı çevirip duruyorlar daha neresinde olduğumuzu çözmüş değiller. Diğer ellerinde telefonları gprs ile uğraşıyorlar. Soralım diyorum yok! En sonunda yahu şuna soralım dedim ileriden gelene yok ya dediler ardından da !x%&"^= (diit diiit) bilmem naptığımız şaşkın ispanyoluna mı kaldık dediler... Geçip gidiyor yahu soralım olsun bitsin derken sorun ama bende çok iyi bilmiyorum dedi! Türk çıktı! iyi ki ilk bölümdeki dit ditttli kısmı duymadı :)

Bulantılar için haftalar söylüyorlardı inşallah o zamanlarda geçer.. Gerçi ben annemden biliyorum ilerleyen haftalarda oluyordu "saçı çıkıyor ondan" denirdi. Bilmiyorum artık... Katlanacağın bir bu olsun, sağlıkla doğsun da... Ayrıca yazdıkların benim en sevdiklerimden hahahahahhaha pek başka bir şey aramam olunca :)

Hepimiz harikayız :)
Uuuu sayfalarca paylaşımda o kadar çok şey var ki... Her biri ayrı kıymetli :)

İdrar testi benim içinde öyle, annemden biliyorum 2 aylık hamile kadına negatif vermişti. O yüzden 4 seferde bir o denemedir milli olduğum. Babalar gibi oldu sonucu hahahaha. Hala aklıma geldikçe gülüyorum az daha avucuma yapacaktım :) Madem pipetli modelsin niye kabın yok a canım demek lazım :) Neyse ki poşeti kaliteli naylondu da ona isabet ettirmiştim :)))

Sen en sağlamından kan testiyle al sonucunu nanik yaparsın idrar testine... Lulinda sağolsun kandan pozitif alınca yapmıştı test etmişti dandik idrar testlerini :)))

esnacan portakales Ben kanda 15. gün 2066 değerle varla yok arası bir çizgi görmüştüm. 5 dk sonra o da gitmişti. :) İnanmayın o testlere. Kapı gibi kan testini yaptırın.
Ha sonra dur bakayım 7 haftalıkken yapayım dedim. İkinci çizgi yandakinden koyu kırmızı çıkmıştı:)

Takvim Güncellemesi: 19 Ocak 2015

OCAK 2015 TAKVİMİ
01 Ocak 2015 Perşembe
02 Ocak 2015 Cuma @yadigaryadi Kontrol / 2220 Kontrol / Eua Transfer
03 Ocak 2015 Cumartesi Lulinda 9. hafta Kontrol / kuddus Transfer
04 Ocak 2015 Pazar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
05 Ocak 2015 Pazartesi portakales Tedavi Sureci Rutin Kontrol / A Alara14 Genel Kontrol / CapsLocked OPU
06 Ocak 2015 Salı @yadigaryadi OPU / 2220 Kist Kontrol
07 Ocak 2015 Çarşamba
08 Ocak 2015 Perşembe
09 Ocak 2015 Cuma WishhDuygu ya tutarsa testi
10 Ocak 2015 Cumartesi
11 Ocak 2015 Pazar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12 Ocak 2015 Pazartesi portakales [/USER] OPU
13 Ocak 2015 Salı kuddus TEST günü esnacan OPU
14 Ocak 2015 Çarşamba Eua TEST günü
15 Ocak 2015 Perşembe
16 Ocak 2015 Cuma alpcemre Test
17 Ocak 2015 Cumartesi portakales Transfer
18 Ocak 2015 Pazar esnacan Transfer @
19 Ocak 2015 Pazartesi CapsLocked Test
20 Ocak 2015 Salı
21 Ocak 2015 Çarşamba

22 Ocak 2015 Perşembe
23 Ocak 2015 Cuma
24 Ocak 2015 Cumartesi Lulinda kontrol
25 Ocak 2015 Pazar

26 Ocak 2015 Pazartesi

27 Ocak 2015 Salı portakales Test
28 Ocak 2015 Çarşamba esnacan Test
29 Ocak 2015 Perşembe
30 Ocak 2015 Cuma
31 Ocak 2015 Cumartesi

Eğer kanda pozitif çıkarsa bebeğin şekerlerini idrar testi şeklinde yaptırıcam üzrindede 2 çizgi hahahaha

ne güzel yazmışsın canım.. çok sağoll bende tüm güzel dileklerini senin için diliyorum... veee hepimizz için..
bekliyorum cnm adet olunca gideceğim başlayalım derlerse başlayacağım..
geçen yılki hedefim senede en az 6 tedavi olmaktı çok olumsuzluklar yaşandı bunu yapamadım.. araya laparaskopi, histereskopi sonrasında 3 ay bekleme, 2,5 aylık gebelik ve kürtaj sonrası 3 ay bekleme girince sadece 3 tedaviyle kalabildim..
inşallah bu yılın ilk tedavilerinde dileklerimize kavuşuruz..
sen ne yapıyorsun cnm tekrar nezaman nerede başlayacaksın.. selman beye devammı..

AHahahha vallahi mii yaaa ..
Ne berbat moral bozucu şeylerr bi de oldu olacakk nooo filan desin sesli olarakk.. Pissss
Ama yok arkadas ben kaç kişiye idrar testi yaptırdım zorla onların kanda negatıf ıdrarda pozitif cıktı..
Valla seni şu doğum masasında Duygu'nun dediği gibi ıkınırken gördümm hadii hayırlıısıı olsun inşallah kolay bi doğum olur tatlım ama önce muhteşem lezzetli bi gebelik geçir de...

Amann bravooo azmine umuduna çocuk aşkına vallahiii...
Ben olmazsa küsüyor 1 sene sonra anca tekrar istiyorumm ahahahha.
Dileirm başlarsın hemencecik ve son olur... Daha önce tutunma olmuş zaten süper.. Ben hiç göremedim onu yaa.. Bizde sperm havuzu yöntemi uygulanmasına ragmen yani eşim 7 kere filan yavrularını bıraktı.. Sadece 1 tane 1.kalite çıktı.. İşimiz her seferinde allah'a kalmış oluyor elbet en güzeli ama bu sefer hepimizin vaktidir inşallahh.. Şöyle bi toplaşıp gebe fotografı cektirmej fena olmazz..

sizde azda olsa sperm çıkışı vardı galiba öyle kalmış aklımda neden havuz oluşturdunuz..

sizde azda olsa sperm çıkışı vardı galiba öyle kalmış aklımda neden havuz oluşturdunuz..

çıkış var canım ama kalıte cok yok çünkü diger 2 tüp de de 14 embriyordan geriye 5.güne sadece 2 tane 2. kalıte embrıyo kalmıstı.. Bu sefer sansımız çok oldun dedi doktor ben öyle öneriyorum dedi.. Birde bu havuz yonteminden para almıyorlar.. O yüzden gayet güzel oldu.. Şimdi 1 tane 1. kalıte 1 tane 2.kalıte transfer ettiler. Ama 2 tane 2. ve 2 tane 3. kalıte embrıyo dondurdular...

yaa çok güzel canım.. en azından çıkış var o açıdan şanslısınız hayatım..
bizde ay bu 5 yıllık semen donduracağız..

Hepimizin dileği gerçek olsun. Senin için de bu sene için hedef tek tedaviyle gerçek olması olsun... :)
Ne ise hayırlısı o olsun gerçekten herkes adına... Uzun uzadıya yorulmadığımız, su gibi akıp geçen, iyi sonuçlanan...

Ben (aaa bak şimdi geriye dönüp okumadım ama ne zamandır görmüyorum inşallah keyfi sağlığı yerindedir) ismihan_sultan gibi saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım, ya tutarsa diyerek kendi transferlerimize devam ediyoruz :)))))) Mevcut tedavilerde de dondurulmuşlar var diye itekleye itekleye gitmiştim. Şimdi yeni baştan başlar mıyım hiçç fikrim yok. Zaten sevgilim istemiyor, başlarım tüpüne de..... çok ayıp yorum getirdi hahahah. İğnelerde yaşadıklarımız daha doğrusu beni gördükçe bir şey yapamamak onu çok hırpaladı, bir şey yapamıyor olmaktan dolayı da gergin oluyor çoğunlukla... Bir sperm verip sonrasında hiçbir şey yapmadan sadece muayenelerde, tedavilerde öylece yanında durmak, sadece göz yaşını silebilmek, her şeyin senin üzerinden ilerlemesine bir şey yapamamak ağır dedi, her gece o iğne kabusunda döktüğün göz yaşlarını istemiyorum dedi... Bebek de istemiyorum dedi :) Sen ne istersen yanındayım ama bu kadar hırpalanmanı katiyen istemiyorum diye de ekledi.

Tüplerin açıldığını bildiğinden beridir de, bizim bebek derdimiz yoktu, tüpler kapalı dediler bir daldık tüpçüye çıkamadık şimdi açık, bence hiç gitmeyelim diyip duruyor. Bu durumda top bende, canım isterse ilerlemek üzere rölantide beklemedeyiz anlayacağın.

Selman Bey'i insancıl yanı ve doktor olarak çok severim ama bu işlere araştırıp başlamamıştım, tercih ederek gitmemiştim, yakın diye gitmiştim gitmişken de kalmıştım :) Gidersem yeni bir yere şans veririm herhalde, mantıklı olan o. Ama şimdilik hiç fikrim yok, gidesim de :)

yaa çok güzel canım.. en azından çıkış var o açıdan şanslısınız hayatım..
bizde ay bu 5 yıllık semen donduracağız..

Bize de önermişti dondurmayı ama bir daha konuşmadık muhtemel embrıyo dondurabıldıgı ıcın.. Yani erkekte problem olunca bence işler 1 tık daha çözümsüz oluyor.. Çünkü bilim biraz kadın üzerinde gelişme göstermiş gibi geliyor bana..
Yani bize 6 yıl önce doktor hiç gerek yok çocuk sahibi olursunuz demişti ama hiç tık olmadı :) Sonra ilk tüp tutar çok sanslısınız dediler onda da tık yok çünkü spermler güçsüz ve yapabilecek bir sey malesef yokk ..Demek kaderde yokmuş o vakitlerde ne diyelimm.. Rabbimm büyük canım dilerimm her şey bu sene yoluna girecekk.. Bereket ve şifa dolu bir yıl olacak inşallah... Olmadı cümleten eşli tura çıkarız napalım :)

Yokk bence de yapmaaa senin garantiii olacakkk en normalindenn ama bi tatilee çık heleee o zaman hihihihihihi

Hayırlı olsun canım.. Çok güzel haber bu inşallah sağlıklı doğum haberini de alırız ..

Canım olumsuz Duyguları at. Gitsin evrenin en uzak köşesine ve orada yok etsinler kendilerini..
Ben sana diyorum bu belirtiler hamilelik.. Güneş ismini severim ama ateş için aynısını diyemeyeceğim.. :)

evet canım aynen öyle.. kadın kaynaklı sorunlarda alternatifler çok fazla ama erkek kaynaklı sorunda genel bir çözümsüzlük var.. imsi yada diğerleri bir yere kadar yardımcı yan etkenler.. istersen en iyisini seç o sperm yumurtayı bir yere kadar ilerletiyorsa buna çare bulmak çok zor çoğu zaman imkansız.. ve sperm üzerindeki hasarlar sorunlar düzelmek bilmiyor:)
bizede yıllardır kime gitsek sorun yok hallederiz dediler:) hiçbir doktorun sperm asla umrunda olmaz yeterki sperm çıkışı olsun.. spermi embriyologlar seçtiği için doktorlar o kısma takılmayı hiç sevmezler... adamlar kafayı yumurtaya takmışta sen nekadar kaliteli yumurta yaparsan yap spermde bitiyor çoğu şey erkek infertilitesi varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…