- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.201
Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
Ensu canım inşallahhhh tüm denemelerini unutturacak güzellikle başlayıp bitecek bu sefer... Gel gitler, acabalar yaşıyorsundur eminim ama hepsinin cevabı sağlıkla ilerleyen hamileliğin olur umarım. Merkezi seviyor olmak zaten işin 1. kısmı... Seni çok daha motive ediyordur. Güzel haberlerle katmerleniyor ne güzel.canımmm nasıl sevindimmm.. çok tebrikler hep böyle devam etmesini dilerim.. bana çok iyi bi motive oldun..
canım hastanem benim.. böyle kat kat devamını dilerim..
Bu doktor kalacak yeri ayarlamıyor ama hastane ve vatandaşlık evrak işlerini ayarlıyor. Konaklama çok dert değil. Zaten orada yaşayan arkadaşım var. En kötü ben buradan 3-4 alternatif bulurum airbnb den falan. O orada gider görür, birini seçeriz. Doktorun Türk olması işime geldi açıkçası. Ayrıca bebek doktoru da Türk birlikte çalıştıkları. Ebeler Amerika lı sadece. Rahat rahat Türkçe küfür edebilirim yani ıkınırken hahaha:)
Bulantılar azaldı ama geçmedi. Kokular çok rahatsız ediyor. Kilo vermişim bu aralar ama daha iyi diyor doktorlar başta kilo almamaya. Galeta, leblebi, tost, haşlanmış patatese devam:) Başka şeyler koktuğu için yiyemiyorum.
Duygucummm kızlarrr geçmişi okudummm birazz anammm bi kaç ay önce amaa ne güzel seyler paylaşmıssınızz... Pek hoşlaştımm...
İdrar testine karşı fobim varr o yüzdenn gördümm bi küfürüü bastımm kendisinee :))
Lulinda kuzu arada senin kedi ve köpek hikayeni de okudum harikasın...
Hepiniz harikasınızz altın kızlarrr
Hepimiz harikayız :)
Uuuu sayfalarca paylaşımda o kadar çok şey var ki... Her biri ayrı kıymetli :)
İdrar testi benim içinde öyle, annemden biliyorum 2 aylık hamile kadına negatif vermişti. O yüzden 4 seferde bir o denemedir milli olduğum. Babalar gibi oldu sonucu hahahaha. Hala aklıma geldikçe gülüyorum az daha avucuma yapacaktım :) Madem pipetli modelsin niye kabın yok a canım demek lazım :) Neyse ki poşeti kaliteli naylondu da ona isabet ettirmiştim :)))
Sen en sağlamından kan testiyle al sonucunu nanik yaparsın idrar testine...Lulinda sağolsun kandan pozitif alınca yapmıştı test etmişti dandik idrar testlerini :)))
Hepimiz harikayız :)
Uuuu sayfalarca paylaşımda o kadar çok şey var ki... Her biri ayrı kıymetli :)
İdrar testi benim içinde öyle, annemden biliyorum 2 aylık hamile kadına negatif vermişti. O yüzden 4 seferde bir o denemedir milli olduğum. Babalar gibi oldu sonucu hahahaha. Hala aklıma geldikçe gülüyorum az daha avucuma yapacaktım :) Madem pipetli modelsin niye kabın yok a canım demek lazım :) Neyse ki poşeti kaliteli naylondu da ona isabet ettirmiştim :)))
Sen en sağlamından kan testiyle al sonucunu nanik yaparsın idrar testine...Lulinda sağolsun kandan pozitif alınca yapmıştı test etmişti dandik idrar testlerini :)))
Ensu canım inşallahhhh tüm denemelerini unutturacak güzellikle başlayıp bitecek bu sefer... Gel gitler, acabalar yaşıyorsundur eminim ama hepsinin cevabı sağlıkla ilerleyen hamileliğin olur umarım. Merkezi seviyor olmak zaten işin 1. kısmı... Seni çok daha motive ediyordur. Güzel haberlerle katmerleniyor ne güzel.
Kim ne derse desin zaten sen en iyisini bilen olarak ilerleyeceksin. Bu ay sonu Şubat başı mı başlayacaksın? Canın nasıl istiyorsa öyle ilerlediğin, yolunun açık şansının bol olduğu günlerin olsun :)
Gönlünü şenlendirecek kız istiyorum senin için sağlıklı olsun, mutlu olsun bir de kokoş olsun :)
esnacan portakales Ben kanda 15. gün 2066 değerle varla yok arası bir çizgi görmüştüm. 5 dk sonra o da gitmişti. :) İnanmayın o testlere. Kapı gibi kan testini yaptırın.
Ha sonra dur bakayım 7 haftalıkken yapayım dedim. İkinci çizgi yandakinden koyu kırmızı çıkmıştı:)
ne güzel yazmışsın canım.. çok sağoll bende tüm güzel dileklerini senin için diliyorum... veee hepimizz için..
bekliyorum cnm adet olunca gideceğim başlayalım derlerse başlayacağım..
geçen yılki hedefim senede en az 6 tedavi olmaktı çok olumsuzluklar yaşandı bunu yapamadım.. araya laparaskopi, histereskopi sonrasında 3 ay bekleme, 2,5 aylık gebelik ve kürtaj sonrası 3 ay bekleme girince sadece 3 tedaviyle kalabildim..
inşallah bu yılın ilk tedavilerinde dileklerimize kavuşuruz..
sen ne yapıyorsun cnm tekrar nezaman nerede başlayacaksın.. selman beye devammı..
Amann bravooo azmine umuduna çocuk aşkına vallahiii...
Ben olmazsa küsüyor 1 sene sonra anca tekrar istiyorumm ahahahha.
Dileirm başlarsın hemencecik ve son olur... Daha önce tutunma olmuş zaten süper.. Ben hiç göremedim onu yaa.. Bizde sperm havuzu yöntemi uygulanmasına ragmen yani eşim 7 kere filan yavrularını bıraktı.. Sadece 1 tane 1.kalite çıktı.. İşimiz her seferinde allah'a kalmış oluyor elbet en güzeli ama bu sefer hepimizin vaktidir inşallahh.. Şöyle bi toplaşıp gebe fotografı cektirmej fena olmazz..
sizde azda olsa sperm çıkışı vardı galiba öyle kalmış aklımda neden havuz oluşturdunuz..
çıkış var canım ama kalıte cok yok çünkü diger 2 tüp de de 14 embriyordan geriye 5.güne sadece 2 tane 2. kalıte embrıyo kalmıstı.. Bu sefer sansımız çok oldun dedi doktor ben öyle öneriyorum dedi.. Birde bu havuz yonteminden para almıyorlar.. O yüzden gayet güzel oldu.. Şimdi 1 tane 1. kalıte 1 tane 2.kalıte transfer ettiler. Ama 2 tane 2. ve 2 tane 3. kalıte embrıyo dondurdular...
ne güzel yazmışsın canım.. çok sağoll bende tüm güzel dileklerini senin için diliyorum... veee hepimizz için..
bekliyorum cnm adet olunca gideceğim başlayalım derlerse başlayacağım..
geçen yılki hedefim senede en az 6 tedavi olmaktı çok olumsuzluklar yaşandı bunu yapamadım.. araya laparaskopi, histereskopi sonrasında 3 ay bekleme, 2,5 aylık gebelik ve kürtaj sonrası 3 ay bekleme girince sadece 3 tedaviyle kalabildim..
inşallah bu yılın ilk tedavilerinde dileklerimize kavuşuruz..
sen ne yapıyorsun cnm tekrar nezaman nerede başlayacaksın.. selman beye devammı..
yaa çok güzel canım.. en azından çıkış var o açıdan şanslısınız hayatım..
bizde ay bu 5 yıllık semen donduracağız..
Hepimizin dileği gerçek olsun. Senin için de bu sene için hedef tek tedaviyle gerçek olması olsun... :)
Ne ise hayırlısı o olsun gerçekten herkes adına... Uzun uzadıya yorulmadığımız, su gibi akıp geçen, iyi sonuçlanan...
Ben (aaa bak şimdi geriye dönüp okumadım ama ne zamandır görmüyorum inşallah keyfi sağlığı yerindedir)ismihan_sultan gibi saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım, ya tutarsa diyerek kendi transferlerimize devam ediyoruz :)))))) Mevcut tedavilerde de dondurulmuşlar var diye itekleye itekleye gitmiştim. Şimdi yeni baştan başlar mıyım hiçç fikrim yok. Zaten sevgilim istemiyor, başlarım tüpüne de..... çok ayıp yorum getirdi hahahah. İğnelerde yaşadıklarımız daha doğrusu beni gördükçe bir şey yapamamak onu çok hırpaladı, bir şey yapamıyor olmaktan dolayı da gergin oluyor çoğunlukla... Bir sperm verip sonrasında hiçbir şey yapmadan sadece muayenelerde, tedavilerde öylece yanında durmak, sadece göz yaşını silebilmek, her şeyin senin üzerinden ilerlemesine bir şey yapamamak ağır dedi, her gece o iğne kabusunda döktüğün göz yaşlarını istemiyorum dedi... Bebek de istemiyorum dedi :) Sen ne istersen yanındayım ama bu kadar hırpalanmanı katiyen istemiyorum diye de ekledi.
Tüplerin açıldığını bildiğinden beridir de, bizim bebek derdimiz yoktu, tüpler kapalı dediler bir daldık tüpçüye çıkamadık şimdi açık, bence hiç gitmeyelim diyip duruyor. Bu durumda top bende, canım isterse ilerlemek üzere rölantide beklemedeyiz anlayacağın.
Selman Bey'i insancıl yanı ve doktor olarak çok severim ama bu işlere araştırıp başlamamıştım, tercih ederek gitmemiştim, yakın diye gitmiştim gitmişken de kalmıştım :) Gidersem yeni bir yere şans veririm herhalde, mantıklı olan o. Ama şimdilik hiç fikrim yok, gidesim de :)
Hayırlı olsun canım.. Çok güzel haber bu inşallah sağlıklı doğum haberini de alırız ..Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
Canım olumsuz Duyguları at. Gitsin evrenin en uzak köşesine ve orada yok etsinler kendilerini..Bir sürü haller içinde halimmm....
Bir yandan relg endişeleri ve ağrıları..
Bir yandan umut ya olduysa..
Bir yandan isimlerine karar veriyorum bir yandan olmayacaksa naparım diye plan yapmaya çalışıyorumm... Bunu daha kaç kere yaşayacagız bi fikri olan
İsimler Güneş İle Ateş nasıl?
Bize de önermişti dondurmayı ama bir daha konuşmadık muhtemel embrıyo dondurabıldıgı ıcın.. Yani erkekte problem olunca bence işler 1 tık daha çözümsüz oluyor.. Çünkü bilim biraz kadın üzerinde gelişme göstermiş gibi geliyor bana..
Yani bize 6 yıl önce doktor hiç gerek yok çocuk sahibi olursunuz demişti ama hiç tık olmadı :) Sonra ilk tüp tutar çok sanslısınız dediler onda da tık yok çünkü spermler güçsüz ve yapabilecek bir sey malesef yokk ..Demek kaderde yokmuş o vakitlerde ne diyelimm.. Rabbimm büyük canım dilerimm her şey bu sene yoluna girecekk.. Bereket ve şifa dolu bir yıl olacak inşallah... Olmadı cümleten eşli tura çıkarız napalım :)
Inşallah :)Benim göğüsler uyarıldı bu kez.. Dolgunluk hissi var ve hassasiyet var. Bunu da daha önce hissetmemiştim. O nedenle umut yüklüyüm.. Galiba bu kez oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?