- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.241
Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
Teşekkürler cevapların içine. Panaroması duymamıştım. Onu da araştırayım. Harmony le Arasında ne fark var acaba?Defne seçeneklerimizin arasında,ama bakalım daha vakit var nasılsa :)
Sen testleri sormuşsun,ben hepsini yaptıran olarak yanıtlayayım :)
2'li ve 3'lüyü yaptırdım çok şükür hiçbişeycik çıkmadı,ölçümler,değerler oldukça güzeldi,ama yinede yaşımızı öne sürerek amniosentezi öneriyorlar biliyorsun,ben onu yaptırmak istemedim ve içimizde bir şüphe olmasın diye panorama testini tercih ettim,biraz pahalı,ama değer,kesinlikle tavsiye ederim :) Hatta biran evvel yaptır ki sonuçlar 2 haftada ancak geliyor.Güzel haberler almanı diliyorum.
Sevgiler...
Topik araya reklam almış:)
bebesin cinsiyeti belli oldumu cnm.. bu hafta belli oluyor bazen..Teşekkürler cevapların içine. Panaroması duymamıştım. Onu da araştırayım. Harmony le Arasında ne fark var acaba?
Yok canım olmadı ama Cumartesi kontrol var. Bir ihtimal bakalım:)bebesin cinsiyeti belli oldumu cnm.. bu hafta belli oluyor bazen..
kendini gostermezse anlarizki kiz:)) gonlunden gecen olsun cnm..Yok canım olmadı ama Cumartesi kontrol var. Bir ihtimal bakalım:)
Iyi aksamlar kizlar
yarin kontrolum var doktorda hic icimden tedavi maratonu gecmiyo rahim filmi cekmedende asla yeni bir tedaviye badlamicam tabi ben böyle diyorum da hop tedavinin icinde buluyorum kendimi bu sefer beni kandirmaniza izin vermicem Doktorcum
Kizlar bir sorum var türkiyede yas sinirlamasi gibi bir durum varmis Bugün bur tanidik anlati 45 den sonra tedaviye almiyolarmis ki 45 de az kaldi sayilir varmi böyle bir durum bilen varsa lütfen yazsin ne sacmalik yaa 45 olan Anne olmasin yani
birde ikinci sorum Ankarada tüpbebek yaptiran yada bukonuda uzman Doktor bilen varmi cok sordum kusura bakmayin Fistiklar sizi seviyorummmmm
Iyi aksamlar kizlar
yarin kontrolum var doktorda hic icimden tedavi maratonu gecmiyo rahim filmi cekmedende asla yeni bir tedaviye badlamicam tabi ben böyle diyorum da hop tedavinin icinde buluyorum kendimi bu sefer beni kandirmaniza izin vermicem Doktorcum
Kizlar bir sorum var türkiyede yas sinirlamasi gibi bir durum varmis Bugün bur tanidik anlati 45 den sonra tedaviye almiyolarmis ki 45 de az kaldi sayilir varmi böyle bir durum bilen varsa lütfen yazsin ne sacmalik yaa 45 olan Anne olmasin yani
birde ikinci sorum Ankarada tüpbebek yaptiran yada bukonuda uzman Doktor bilen varmi cok sordum kusura bakmayin Fistiklar sizi seviyorummmmm
ikiliye yetisemedik ölçüleri haftasından ileri idi 3 lu dr istemedi 4 lu yaptirdik.ama harmony yaptirmani tavsiye ederim daha net sonuç cunkuÇoğu bitmiş azı kalmış. Sağlıkla doğsun inşallah. Ben 2li, 3lü testleri sormak istiyorum sana. Sen hepsini yaptırdın mı? Ben hiçbirini yaptırmayıp sadece Harmony testi yaptırmayı düşünüyorum ne dersin? Yaş işin içine girince risk hep yüksek çıkıyormuş. Gerilmek istemiyorum açıkçası. Harmony testi 99.7 doğruluğu olan bir testmiş.
Olleyy olleeey olleeeey güzel haberlere bak :)
Çok sevindim yaşasın, tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüü
Çok sevindim canım çok :) 9. ayına kadar inanmakta zorluk çekebilirsin, yeter ki sağlıkla doğsun... İnşallah sağlıkla devam etsin, yüzün gülsün biz
Çok saol.yase amin inşallah. Bende operimmmsağlıkla inşalah kucağa alırsın arkadaşım darısı tüp topiğe bebişe iyi bak son aylar daha cok kilo alıyorlar diikkat et kendine muck öpüldünüz şekerim
ikiliye yetisemedik ölçüleri haftasından ileri idi 3 lu dr istemedi 4 lu yaptirdik.ama harmony yaptirmani tavsiye ederim daha net sonuç cunkuÇoğu bitmiş azı kalmış. Sağlıkla doğsun inşallah. Ben 2li, 3lü testleri sormak istiyorum sana. Sen hepsini yaptırdın mı? Ben hiçbirini yaptırmayıp sadece Harmony testi yaptırmayı düşünüyorum ne dersin? Yaş işin içine girince risk hep yüksek çıkıyormuş. Gerilmek istemiyorum açıkçası. Harmony testi 99.7 doğruluğu olan bir testmiş.
Canım kendini toparlamana sevindim en azından buz bebisin var ve sana evlat olacaklar enerjini hic bitirme emi gelip seni bulacak bebisin, rabbim umut vermese bu kadar sakinde kalamayiz.mevlam hayirlisini versin hayirli zamanda
Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Sanirim güzel haberler var bakicam musait oluncaaa insallahhhh rabbimmm
eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
biraz gecte olsa ben ve cirkin kizim hepinizin yeni yilini kutlariz. Rabbim 2015te ne muradiniz varsa versin hepinizin gobusleri dolsun.
birde benim kizima kardes versin insallah. bizden size kocaman kocaman sevgiler.
ps: kizima masallah diyin teyzeleri pek bi cirkin de kendisi
Eki Görüntüle 1376668
Selam kızlar. Teşekkür ederim ilginize.
Dünkü nasıl bir yorgunluksa öyle uyudum uyudum uyandım. Anca kendime gelebildim. Özel bir durum yok. Kist görünmüyor çok şükür. Adet olmadım hala. Biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Eve geldik ki, yatak odasının tavanından sular damlıyor. Yatak sırılsıklam, yatılacak gibi değil. Kış günü bir de çatı işi çıktı başımıza. Yağmur yok, kar yok, nereden geldi anlamadık. Bakalım ne işler getirecek bu çatı başımıza...
Kızlarrrrrrr transfer oldum eve geldim yatıyorum.transfer odasına alındım .dr 2 tane 5. Gün var dedi herhalde dondurulmaya kalamayacağı için 2 sinide koyalım dedi .bende ziyan olmasın dedim . Şu an 2 tane varrrrrrrr.allahım hiç düşünmüyordum .arkadaş kahve falı baktı göbeğim kocaman çıkmıştı. 2 tane olacak sanki dedi. Neyse fal tabi son ana kadar belli olmuyormuş demek ki . Tutmazsa bile en azından 2 tane koyduk derim .hayırlı olsun. Eşim Merkez'den çıkarken arabanın önünü benim olduğum yeri yerde betona a çarptı çok sarsıldım. Umarım kızancıklara bir şey olmamıştır.
Paylaşamadıkları benim canım:)
Ve çok fena bişey bu..
Yıllarca kardeşim benim bütün ilgimi üstünde topladığı için paylaşmak zor geliyor. Ben de ara bozulmasın derken eşim bütün ilgiyi kendine istiyor falan..
Tabii başka türlü tezahür ediyor ama ben sebebi biliyorum da ne yapacağımı bilmiyorum. İnşallah güzel devam eder.
Bir de sevgilimin üstünde tüp bebek baskısı vardı. Kardeşimin üstünde başka baskılar.. Ben de başka başka .. Bir de ilaçlar ..
Aman çok şükür düzeldi .. Allah'a şükürler olsun.. İnşallah gidebiliriz..
bence de annelik sadece doğurmak değil. Baksana doğurmuş vermiş baksın diyee... Bazen düşünüyorum, (insan ister inançlı olsun ister inançsız aklına geliyor) tecavüze uğrayanlar nasıl bi kere de hamile kalıyor.. Rabbim sokağa atılacagını bile bile mesela neden o insanlara bir sürü çocuk nasip ediyor.. Bu stres,alkol,sigara dedikleri ki bende son ikisi hiç yok eşim de de arada var nasıl hiç olmuyor.. Onlar böyle rahat hamile kalıp saçma bi şekilde aldırabiliyor ya da evlatlık verebiliyor hiç mi içleri sızlamıyor.. Bunlar benim hep aklıma geliyorr. sorgulamak için degil tabii merak ediyorumm..
Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
O çatlatmayı engelleyen iğne canım. Muhtemelen opuya 2 gün kalaya kadar vurulacaksın. Dedim ki zaten opuya 2 gün kalmış:)birşey sormak istiyorum oviritel diye (yanlış yazmış olabilirim)
çarşamba opu olcak ama bu aşam 00:00 vurmamı istedi doktor.
gaye anlayamadım yardımcı olurmusunuz?
O çatlatmayı engelleyen iğne canım. Muhtemelen opuya 2 gün kalaya kadar vurulacaksın. Dedim ki zaten opuya 2 gün kalmış:)
Sen beni guldururken ben seni guldururken cok guzel hayat :)))))Tam cümleyi hazırladım, yine yapmışsın yapacağını.
"A be hatun hani kitabın adı?" diyecektim ki, son dakika atağıyla ağzıma tıkadın. Tebrik ederim.
birşey sormak istiyorum oviritel diye (yanlış yazmış olabilirim)
çarşamba opu olcak ama bu aşam 00:00 vurmamı istedi doktor.
gaye anlayamadım yardımcı olurmusunuz?
O çatlatmayı engelleyen iğne canım. Muhtemelen opuya 2 gün kalaya kadar vurulacaksın. Dedim ki zaten opuya 2 gün kalmış:)
peki ceotide vuruluyorum 4 gündür o neden?vben oviriteliyi aşılamada vurulmuştum orda çatlatmak için demişlerdi?
karıştırdım iyice galiba....
Cetrotide catlamayi onleyici :) tedavinin son bir kaç gunlerinde vuruluyır,
Ovitrelle catlama icin :) 30-36 saat sonra OPU yapilir o yuzden saati onemlidir :) baska igne vurulmaz beklenir..
Hamilem benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?