Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayirli olsun arkadasim, dilerim ikizlere hamilesindir saglikla gelsin bebeklrin.

Teşekkürler cevapların içine. Panaroması duymamıştım. Onu da araştırayım. Harmony le Arasında ne fark var acaba?

Iyi aksamlar kizlar
yarin kontrolum var doktorda hic icimden tedavi maratonu gecmiyo rahim filmi cekmedende asla yeni bir tedaviye badlamicam tabi ben böyle diyorum da hop tedavinin icinde buluyorum kendimi bu sefer beni kandirmaniza izin vermicem Doktorcum
Kizlar bir sorum var türkiyede yas sinirlamasi gibi bir durum varmis Bugün bur tanidik anlati 45 den sonra tedaviye almiyolarmis ki 45 de az kaldi sayilir varmi böyle bir durum bilen varsa lütfen yazsin ne sacmalik yaa 45 olan Anne olmasin yani
birde ikinci sorum Ankarada tüpbebek yaptiran yada bukonuda uzman Doktor bilen varmi cok sordum kusura bakmayin Fistiklar sizi seviyorummmmm

canımm yaş sınırlaması ile ilgili bi bilgim yok.. ama genel olarak kadın yası ile ilgini kısıtlamalar var.. evlat edinmede de yaş sınırı 40. canım bende 3 kere tüp yaptrıdım rahım fılmı ıstemedıler.. O yuzden oyle dusunmee.. iyi bi merkez arastır canım gerekirse gel mısafır ol ama yavas yavas emın adımlarla gıttı gerıye baktıgında acabaların kalmasınn.. Dilerim tez vakit yavruna kavusursun

İçinden geldiği zaman doğru zamandır arkadaşım.
Yasalara göre evet öyle bir sınırlama var. Ancak 45 üstü tedavi gördüğünü bildiğim çok kişi de var. Biraz merkezin insafına kalıyorsun açıkçası. Yaş sınırıyla ilgili gerekçe de Dünya Sağlık Örgütünün rapor ve istatistikleri. Gideceğin merkezle görüş. Tedavi sırasında yaş atlaman sorun olmaz sanırım. Dilerim sonrasını sormana da gerek kalmaz...

ikiliye yetisemedik ölçüleri haftasından ileri idi 3 lu dr istemedi 4 lu yaptirdik.ama harmony yaptirmani tavsiye ederim daha net sonuç cunku

sağlıkla inşalah kucağa alırsın arkadaşım darısı tüp topiğe bebişe iyi bak son aylar daha cok kilo alıyorlar diikkat et kendine muck öpüldünüz şekerim
Çok saol.yase amin inşallah. Bende operimmm

ikiliye yetisemedik ölçüleri haftasından ileri idi 3 lu dr istemedi 4 lu yaptirdik.ama harmony yaptirmani tavsiye ederim daha net sonuç cunku

[QUOTE="WishhDuygu, post: 38955500,

Canım arkadaşım, çoğu gitti azı kaldı... İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın, yeniden anneliğin tadına varacaksın. Çok ama çok mutlu olasın :) İsimler düşünüldü mü? Hazırlıklar tamam mı? Nerede kime doğurtacaksın? Hafta ve doğum sayımları için çok doğal olarak benzer arkadaşlarla forumları takip ediyorsundur ama bize de yaz. Hazırlığımız hep oldurmaya değil olduktan sonraya da olsun değil mi :)

[/QUOTE]
duygucugum canimm haklısın gelmedim gelemedim.cok şeylerle ugrastik gorumcemin 8 yaşındaki kızına lösemi teşhisi konuldu.ailece perişan olduk.oglumun hircinligi başladı kiskanmaya başladı sanırım. Geçen hafta kuzenim trafik kazası yaptı bir arkadaşı vefat etti bizimkinin boynu kirikti ameliyat oldu dün yoğun bakımdan çıktı. Aylardır kadın ariyorum bulamıyorum. Derken böylece uzayıp gitti.zanorkcugumu görmeye gittim halime acidi nefes alamiyorum artık karnım devasa buyudu :) minnak.prensesin adı Ezmira Naz olacak teyzesi hazırlıklar tamam artık kendisini bekliyoruz.medicanada yapıcam dogumu kismetse bekliyorum senide hastaneye çok çok çok öpüyorum seni

Merhaba canlar;
Vallahi yoğun bir koşturma oldu benim için.
tam tedavi süreciyle anneminkini karıştı git gel koştur arada sıkıştım yetiştim ama heryere :)
çok şükür annemin 16 şubatta kadar testleri temiz.tekrarlıcaz 16 şubatta.
4-5 tane yumurtam var ..boyutları farklı farklı.
en son bugün kontole gittim.çarşamba günü opu var.
bende narkoz fobisi var korku sardı beni bunu şımarıklık olarak algılamayın gerçekten korku kaygılanma.mantıksız olduğunuda biliyorum aslında ama.gerilmekten alamıyorum kendimi.
merkezdeki psikologlada görüştüm ama çok bi faydası olmadı.
çıktık bir yola hakkımızda hayırlısı deyip Allahım sana emanet diycem herhalde :)

Canım kendini toparlamana sevindim en azından buz bebisin var ve sana evlat olacaklar enerjini hic bitirme emi gelip seni bulacak bebisin, rabbim umut vermese bu kadar sakinde kalamayiz.mevlam hayirlisini versin hayirli zamanda

Aynen inancımız olmasa bu hayat çekilmez ki canım. Üzülüyorsun, ağlıyorsun ve vardır bir hayır diyorsun. Demezsen kahredersin kendini.
Gerçekten de her şeyin bir sebebi var Allah bizi koruyor, eminim.. Hep korur inşallah Allah'ım..
2 sene önce o zamanki erkek arkadaşım benden uzaklaşmış ve bi telefonuma bakıyorsa ikisine bakmamaya başlamıştı birdenbire. Önce anlam veremedim, sorunu var herhalde dedim. Defalarca mesajla telefonla sormaya çalıştığım halde hiçbirşey söylemiyordu.
Ben o zaman 25 gün boyunca durmadan ağlamıştım, işyerinde bile.. Çünkü anlayamıyordum, Herşey çok güzel giderken pat diye bir günde oluvermişti..
O kadar çok ağlayıp, kahrettim ki kendimi, Arkadaşlarım artık doktora götürecekti beni..
25.gün birden aklıma geldi. Bana bir laptop vermişti arada kullanırım diye düzenlenmişti falan laptopu.. Onu açayım bi dedim. Açtım ve salak Facebook ve mail şifrelerini otomatik doldurma olarak ayarlamış
Açtım tabii ki.. Hiç düzgün olamayacaktım:)
Benimle beraberken bir hatuna da yazıyor, asılıyor Facebook mesajla.. Aldatılmıştım. O zamana kadar hala umudum vardı.. Maillerine baktım.. Bi de bu salak benden önceki kız arkadaşıyla olan inanılmaz edepsiz yazışmalarını saklamış..
O kadar midem bulandı ki.
Midem bulandı ama ben özgürleştim. Tam bi mal olduğunu ve Allah'ın beni koruduğunu anladım. Ondan sonra çok rahatladım. Arkadaşım hala Söyler 'Allah seni bize bağışladı, o adamla devam etseydin, seni kaybederdik, toparlayamazdık.'Çünkü aptalca benimle de bağı koparmamaya Çalışıyor ama beceremiyordu.
O Yüzden her zaman her şer'de bir hayır vardır demek Lazım.. Ağlarım zırlarım belki ama umudumu kesmem.. Allah'ım bir kapıyı kaparsa öbürünü açar.
Nitekim bu olayın hemen akabinde ben sevdiceğimle tanıştım. Belki o olayı yaşamasaydım, kıymetini hiç bilemeyecektim..
Negatifi almam da öyle..
Eğer Rabb'im, evlat verirse bana zor ulaşmış olduğumdan kıymetini daha iyi bileceğim..
Allah'ım hepimize yüzümüzü güldürecek, mutlu olup, iyi yetiştirebileceğimiz evlâtlara tez zamanda kavuştursun.. Inşallah amin[/QUOTE]

benzer şeyleri yaşamamışız güldüm okurken.

ayne güzel bir haber buçok sevindim hayırlı olsun devamı gelsin bu sefer.

canım hayırlı olsun çifterçifter olsun.

canım üzüldüm hayırlı olsun.

maşallah 41 kere.......

kolay gelsin yaa zor olmuş çatı işi.
tedavinde de kistlerin gitmesine sevindim canım.

hayırlı olsun dilerim tutunsunlar.

çokşükür halolmasına sevindim.

gerçekten bende merak ediyorum.

hayırlı olsun çok sevindim.

2220 ve portakales sarı olan kedi her zaman babamın mezarında olan kedi her zaman mama götürüyorum her babama gidişimde.

diğer 3 renkli olanda annemlerin evinin ordaki kardan sonra çıktı geldi gene :):):)

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 56
  • unnamed.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 59
  • unnamed (2).webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 61
  • unnamed (4).webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 64
birşey sormak istiyorum oviritel diye (yanlış yazmış olabilirim)
çarşamba opu olcak ama bu aşam 00:00 vurmamı istedi doktor.
gaye anlayamadım yardımcı olurmusunuz?

O çatlatmayı engelleyen iğne canım. Muhtemelen opuya 2 gün kalaya kadar vurulacaksın. Dedim ki zaten opuya 2 gün kalmış:)

O çatlatmayı engelleyen iğne canım. Muhtemelen opuya 2 gün kalaya kadar vurulacaksın. Dedim ki zaten opuya 2 gün kalmış:)

peki ceotide vuruluyorum 4 gündür o neden?vben oviriteliyi aşılamada vurulmuştum orda çatlatmak için demişlerdi?
karıştırdım iyice galiba....

Tam cümleyi hazırladım, yine yapmışsın yapacağını.
"A be hatun hani kitabın adı?" diyecektim ki, son dakika atağıyla ağzıma tıkadın. Tebrik ederim.
Sen beni guldururken ben seni guldururken cok guzel hayat :)))))
Pis ben :) silmiyorum mesaji, duzeltme dezaman asiminda yoksa yapmam oyle sey:)
Yine demissin ne zaman ne yaptim ben yine :) ah bu ben... mFO den gelsin :)

Cetrotide catlamayi onleyici :) tedavinin son bir kaç gunlerinde vuruluyır,
Ovitrelle catlama icin :) 30-36 saat sonra OPU yapilir o yuzden saati onemlidir :) baska igne vurulmaz beklenir..
Hamilem benim :)

peki ceotide vuruluyorum 4 gündür o neden?vben oviriteliyi aşılamada vurulmuştum orda çatlatmak için demişlerdi?
karıştırdım iyice galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…