Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sevgilim iceriden sesleniyor yapistin kaldin ipade diye :) endol nereden diye ariyorum desem nooluyor diyecek :))))
Amcaya sordum bende, hani bilmiyor olsam ve kullanacaksam ne yapardim diyerek...

Vajinal degil...
Prospektusunde yazdigi gibi kullanilmis fitil :)
Hapi da varmis...

Ben bu durumda oyle kullanirdim :) niye yazmazlar kullanimini kiz yarin onlara :)))

opuyorum gidiyorum. Ovitrelleyi kacta yaptin unutma :))) dr opu ya gıre saatini ayarlamistir ona gıre gitmelisin opu ya :))) oglene kadar alirlar seni :))

Dur Google amcadan da teyit alalım

opuyorum gidiyorum. Ovitrelleyi kacta yaptin unutma :))) dr opu ya gıre saatini ayarlamistir ona gıre gitmelisin opu ya :))) oglene kadar alirlar seni :))

Tercihimi yaptım ben yaptım dogrumu yanlış mı yarın ögrenıcez

Diger taraf yazıyor ama kadın doguncu neden ordan versin ki diyorum
ilacta romatizma agrı kesici birşey
mantık prorpejuüs duygular içiçe girdik
kim 500 milyar ister final sorusu gibi çoktan şasırtmalı

Aynen canım.. Öptüm hepinizi kocaman muahhhhhhhhh diye

Herşeygüzelolacak iğneni hangi saatte vurduğunu mutlaka söyle.. En önemli saat o :)

ensu Canım yazdığını yeni gördüm .Ben bahçecideki akupunktura gitmiyorum .Hem çok pahalı hemde bedava verseler yine gitmem.Hasan bey evet ara ara klinik de görüyorum .Kendisinden de hiç elektirik almıyorum .Çok hoş olmayan bir tavrını gördüm ve gitsem mi derken vazgeçtim .Ego tavan yapmış kendilerinde ..
işyerime yakın bir özel bir klinik var orda yaptırıyorum .Ara da gidip 1,5 saat kadar ya da benim iş durumuma göre 1 saat e olabilir bu süreç. Ben daha önceleri çoookk akupunktur yaptırdığım için kilo vermek için alıştım artık .Sadece iğne yerleri biraz faklı .Kasıklarıma takıyo ayak bileklerime el bileklerime .Kafamın üstüne bir dolu iğne ...Uzay filmi çekilen setten den fırlamış gibi bir halin oluyor.Sonra makinadan akım veriyo beynin karıncalanmaya ve özellikle yumurtalıkların harekete geçmeye başlıyor. ..ilk seansda alışkın olmama rağmen kortum .

Boşa korkmuşum çok rahatladım sonra .Genel sağlık içinde çok iyi .Görseniz 7-8 yaşında tatlı kızlar geliyor.Normal dr şifa bulamayıp bu yolu seçen ve memnun olan .Ama dr deneyimi çok önemli .Bunu uygulayanın mutlak dr olması şart.Sertifikalı olanlarıda duymuştum.Genelde dahiliye ya da endokronoloklar bu branşı seçiyor.
Genelde sabahları zor kalkarız ve üzerimizden tır geçmiş gibi his olur ya .Onlar bile bıçak gibi kesiliyor inan ki .

Oyyy yerimm onlarııı...
CAnım çok şükür yarın toplanıyorlarr:))) Bebişlerine kavuşmana çokk az kalmışş desene:))) Rabbim kavuştursun sonra ayırmasın inşallahh..

alpcemre güzel düşünceler güzel şeylere sebeptir... O yüzden korkma tatlımm ne güçlüsün bakk.. Rabbim bunu sana nasip etmişse gerisi de gelir elbett tadını çıkar.. Kontrolleri ihmal etme yeter..

Şu idrar testine hırs yaptımm... Ne olacak edecek ama ben o testi çift göreceğimm diyorumm hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…