- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.281
Dur Google amcadan da teyit alalımo zaman yapıyorum yarın akşamda var yarın arar netleştiririm sagol canım benim
Dur Google amcadan da teyit alalım
Sevgilim iceriden sesleniyor yapistin kaldin ipade diye :) endol nereden diye ariyorum desem nooluyor diyecek :))))
Amcaya sordum bende, hani bilmiyor olsam ve kullanacaksam ne yapardim diyerek...
Vajinal degil...
yazdigi gibi kullanilmis fitil :)
Hapi da varmis...
Ben bu durumda oyle kullanirdim :) niye yazmazlar kullanimini kiz yarin onlara :)))
opuyorum gidiyorum. Ovitrelleyi kacta yaptin unutma :))) dr opu ya gıre saatini ayarlamistir ona gıre gitmelisin opu ya :))) oglene kadar alirlar seni :))
Diger taraf yazıyor ama kadın doguncu neden ordan versin ki diyorum
ilacta romatizma agrı kesici birşey
mantık prorpejuüs duygular içiçe girdik
kim 500 milyar ister final sorusu gibi çoktan şasırtmalı
Sevgilim iceriden sesleniyor yapistin kaldin ipade diye :) endol nereden diye ariyorum desem nooluyor diyecek :))))
Amcaya sordum bende, hani bilmiyor olsam ve kullanacaksam ne yapardim diyerek...
Vajinal degil...
Prospektusunde yazdigi gibi kullanilmis fitil :)
Hapi da varmis...
Ben bu durumda oyle kullanirdim :) niye yazmazlar kullanimini kiz yarin onlara :)))
00.00 vuruldum tam.öyle dedi.Aynen canım.. Öptüm hepinizi kocaman muahhhhhhhhh diye
Herşeygüzelolacak iğneni hangi saatte vurduğunu mutlaka söyle.. En önemli saat o :)
inşallah canım hayırlısıyla bizde bir gün anne oluruz olmasada can sağlığı :)ben artık rabbime teslim ettim kendimi rabbim isterse olu. hayırlısı belkide bu
günaydın canımyeteeeeer Günaydınnnnn
GÜNAYDIN kızlar
2220 ve portakales sarı olan kedi her zaman babamın mezarında olan kedi her zaman mama götürüyorum her babama gidişimde.
diğer 3 renkli olanda annemlerin evinin ordaki kardan sonra çıktı geldi gene :):):)
Olleyy olleeey olleeeey güzel haberlere bak :)
Çok sevindim yaşasın, tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüü
Yalan yok herkese çok sevindim ama en çok sana sevindimmmmmmmmmmmmmm :) Sürprizli olduğu için... Herkese her şeye en çok da yaş takıntısı yapan doktor bozuntularına inat kendiliğinden geldiği için. Çok çok çooooooooook tebrikler. Bu kez olsun, tutunsun, büyüsün, gelişsin, doğsun sağlıkla kucağına. Üstelik gitmemiştin de sanırım test yaptırmaya, nasıl haberdar oldun (yazmışsındır ama ben göremedim malum parti parti geziyordum)
Çoook teşekkür ederim güzel yürekli kadın.. :) İnşallah doğar ve bizimle birlikte olur bebeğim.
Kan verip de Beta HCG takibi olaylarına girip de kendimi germemeye karar vermiştim bu kez, öyle de yaptım. Ama gecikmemin 1 hafta üstüne şeytan dürttü, idrar testi alıp baktım, pozitif çıktı.
Ama hala doktora gitmedim işin doğrusu. Bu kez embriyo var mı hala bilmiyorum. Ayaklarım da geri geri gidiyor çünkü çok korkuyorum. Ama belirtilerine bakınca sanki embriyo büyüyor hala diyorum. Umuyorum yanılmıyorumdur. Umuyorum devam ederiz beraber bebişimle.. Hep doğal yoldan hamile kalacağıma inandım, bilmem nedendir... Hala da doğal yolla anne olacağıma inanıyorum.Göreceğiz bakalım nolcek...
Diyeceğim şu ki; kendi kendinize yaştan dolayı artık benden geçti, tedavisiz yardımsız olmaz, 40 oldum deyip kafanızda engeller yaratıp bedeninize de bunu belletmeyin. Eğer tespit edilmiş bir engel yoksa..... "Olamaz mı? OLABİLİR" demek lazım bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?