Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yeni is yeni kosturma derken en yeni en guzel sey icinde buyudu buyuyor saglikla dogacak insallah.. Her gelismen umut, nese :))) cok guzel haberlerin olsun saglikla keyşfle gecsin zamanin cok cokkk sevgiler, gobeginden opucukler :)))

Bu da iyimis... :) reklamlarrrrr :))) diyorum ben disaridan bakinca burasi fikir fikirrr en hareketli basliklardan :)))) ama ama izinsiz reklam olmaz :) Sayfadaki reklam ve iletisim icin 40Asistani yardici olur :))))) Hem Bizde ozveriyle calisiyoruz, hatta gidip calisayim ben :) eve yeni gelmis olmak mazeret degil :))

En dip not: donasyona karsi degiliz son ihtimal hep olabilir isteyene...

Menopoz yoksa sinir yok canim sinir kendivucudun... Bebelerve ornegi kanli canliburada :) yeter ki vucudn senle ayni fikirde olsun... Senin azmin her seye yeter yoruldum dersin sonrahop herkese yardim edersin doktorlarin akadar. Diyet kşlo verdirdi mi yan fayda olarak ondan haber ver sen bak diyet yapanlar var faydalanir :) operim cok

Cok co gecmisler olsun, seniyi ol evlatlarin sevdiklern iyi olsun o yeter bize... Tekrar uzuntuleriniz olmasin, iyi haberlerle mutlu ol insallah :) koca gobusune opucuk konduralim kolay dogsun :) Ezmira Naz keyşfle dogsun mşs kokusunu duymaya geliriz elbette :))) az kaldi zaman cok cabuk geciyor... Saglikla da gecsin bende cok operim ki

Sondan okuyunca once, sonra basa gidince bunu yeni gordum :) annecigin icin cok sevindim, insallah sonrasi da iyi sonuclarla gelir...

İnsallah pembe_umut da guzel sonuclarla gelir, tedavisi iyi geciyordur... Terapi ve kemo yormasin onu, kalbimde dualarimda hep... Tum herkese once sihhat diliyorum,...

Yumurtalarin OPU ya kadar devam eder şlerlemeye zaten Ovitrelle ye de gecmissin eli kulaginda.

Fobine gelince niye oyle olsun benim igne fobim var varsa asil bu simariklik olur ama oyle bir sey degil bu kabus... Cok uzatmadan sana bir sedatif vursunlar sonra narkozu ye, kolay gecsin bir suru saglikli kaliteli yumurtani toplasinlar... Hos gereken sadece saglikli 1 tane, dollensin bolunsun tutunsun dilerim simdiden

çok sagol
pembe_umut da iyidir ve cabukcak toparlar.

Gece gece guldurdun beni :)
Endol hic kullanmadim. Duymadim da tedavide ozellikle OPU oncesinde fitili biliyorum ama iste bu asamalarda duymadim.

Mantiken tupcunun pardon doktorun :) calistigi alan belli, vajinal kullanilacaktir aksi olsa soyle soyle kullanacaksiniz derdi ozellikle belirtirsi diye dusunuyorum ama en şyi doktor bilir sanki... Bu gece alman lazim mi? Sabah sorsan merkeze!

Son
sorum endol fitil kullandınız mı?
eşimle nerden olacagı konusunda hem fikir degıliz yardım lütfen?

Bunu çözdük endol fitil nerden olcak o kısma geldik kullandınız mı önce?

Reactions: Eua
bu gece alınması lazım
elimizde fitil gözler kan çanaga bekliyoruz
harbi kahkaha patladım
tek sen arızalı degilsin bak bende az degilim

Diger taraf yazıyor ama kadın doguncu neden ordan versin ki diyorum
ilacta romatizma agrı kesici birşey
mantık prorpejuüs duygular içiçe girdik
kim 500 milyar ister final sorusu gibi çoktan şasırtmalı

Ağrı kesici imiş öyle diyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…