- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.261
Defne seçeneklerimizin arasında,ama bakalım daha vakit var nasılsa :)
Sen testleri sormuşsun,ben hepsini yaptıran olarak yanıtlayayım :)
2'li ve 3'lüyü yaptırdım çok şükür hiçbişeycik çıkmadı,ölçümler,değerler oldukça güzeldi,ama yinede yaşımızı öne sürerek amniosentezi öneriyorlar biliyorsun,ben onu yaptırmak istemedim ve içimizde bir şüphe olmasın diye panorama testini tercih ettim,biraz pahalı,ama değer,kesinlikle tavsiye ederim :) Hatta biran evvel yaptır ki sonuçlar 2 haftada ancak geliyor.Güzel haberler almanı diliyorum.
Sevgiler...
Mutluluğun resmini çizemeyiz ama bu mutluluğu yaşamanızı sağlayabiliriz.Bu zor süreçte sizleri çok iyi anlıyoruz.Deneyimli,başarı oranı yüksek,kaliteli ve ekonomik bir tedavi alabilmeniz için özveri ile çalışıyoruz...
Sizleride KIBRIS'a Bekliyoruz...
Ay pardon kariştırdım. Ovitrelle çatlatma iğnesi:)peki ceotide vuruluyorum 4 gündür o neden?vben oviriteliyi aşılamada vurulmuştum orda çatlatmak için demişlerdi?
karıştırdım iyice galiba....
Iyi aksamlar kizlar
yarin kontrolum var doktorda hic icimden tedavi maratonu gecmiyo rahim filmi cekmedende asla yeni bir tedaviye badlamicam tabi ben böyle diyorum da hop tedavinin icinde buluyorum kendimi bu sefer beni kandirmaniza izin vermicem Doktorcum
Kizlar bir sorum var türkiyede yas sinirlamasi gibi bir durum varmis Bugün bur tanidik anlati 45 den sonra tedaviye almiyolarmis ki 45 de az kaldi sayilir varmi böyle bir durum bilen varsa lütfen yazsin ne sacmalik yaa 45 olan Anne olmasin yani
birde ikinci sorum Ankarada tüpbebek yaptiran yada bukonuda uzman Doktor bilen varmi cok sordum kusura bakmayin Fistiklar sizi seviyorummmmm
Cok co gecmisler olsun, seniyi ol evlatlarin sevdiklern iyi olsun o yeter bize... Tekrar uzuntuleriniz olmasin, iyi haberlerle mutlu ol insallah :) koca gobusune opucuk konduralim kolay dogsun :) Ezmira Naz keyşfle dogsun mşs kokusunu duymaya geliriz elbette :))) az kaldi zaman cok cabuk geciyor... Saglikla da gecsin bende cok operim kiduygucugum canimm haklısın gelmedim gelemedim.cok şeylerle ugrastik gorumcemin 8 yaşındaki kızına lösemi teşhisi konuldu.ailece perişan olduk.oglumun hircinligi başladı kiskanmaya başladı sanırım. Geçen hafta kuzenim trafik kazası yaptı bir arkadaşı vefat etti bizimkinin boynu kirikti ameliyat oldu dün yoğun bakımdan çıktı. Aylardır kadın ariyorum bulamıyorum. Derken böylece uzayıp gitti.zanorkcugumu görmeye gittim halime acidi nefes alamiyorum artık karnım devasa buyudu :) minnak.prensesin adı Ezmira Naz olacak teyzesi hazırlıklar tamam artık kendisini bekliyoruz.medicanada yapıcam dogumu kismetse bekliyorum senide hastaneyeçok çok çok öpüyorum seni
Ay pardon kariştırdım. Ovitrelle çatlatma iğnesi:)
Merhaba canlar;
Vallahi yoğun bir koşturma oldu benim için.
tam tedavi süreciyle anneminkini karıştı git gel koştur arada sıkıştım yetiştim ama heryere :)
çok şükür annemin 16 şubatta kadar testleri temiz.tekrarlıcaz 16 şubatta.
4-5 tane yumurtam var ..boyutları farklı farklı.
en son bugün kontole gittim.çarşamba günü opu var.
bende narkoz fobisi var korku sardı beni bunu şımarıklık olarak algılamayın gerçekten korku kaygılanma.mantıksız olduğunuda biliyorum aslında ama.gerilmekten alamıyorum kendimi.
merkezdeki psikologlada görüştüm ama çok bi faydası olmadı.
çıktık bir yola hakkımızda hayırlısı deyip Allahım sana emanet diycem herhalde :)
:))) hamilem benim hormonlarin tavan olsun o kadar hep karistir hic ihtiyacin olmasin bebegini buyut dogur saglikla sen :)))Ay pardon kariştırdım. Ovitrelle çatlatma iğnesi:)
çok sagolSondan okuyunca once, sonra basa gidince bunu yeni gordum :) annecigin icin cok sevindim, insallah sonrasi da iyi sonuclarla gelir...
İnsallahpembe_umut da guzel sonuclarla gelir, tedavisi iyi geciyordur... Terapi ve kemo yormasin onu, kalbimde dualarimda hep... Tum herkese once sihhat diliyorum,...
Yumurtalarin OPU ya kadar devam eder şlerlemeye zaten Ovitrelle ye de gecmissin eli kulaginda.
Fobine gelince niye oyle olsun benim igne fobim var varsa asil bu simariklik olur ama oyle bir sey degil bu kabus... Cok uzatmadan sana bir sedatif vursunlar sonra narkozu ye, kolay gecsin bir suru saglikli kaliteli yumurtani toplasinlar... Hos gereken sadece saglikli 1 tane, dollensin bolunsun tutunsun dilerim simdiden
Son
sorum endol fitil kullandınız mı?
eşimle nerden olacagı konusunda hem fikir degıliz yardım lütfen?
Bunu çözdük endol fitil nerden olcak o kısma geldikkullandınız mı önce?
Canım o iğnenin saati çok önemli.. Vurdun mu?birşey sormak istiyorum oviritel diye (yanlış yazmış olabilirim)
çarşamba opu olcak ama bu aşam 00:00 vurmamı istedi doktor.
gaye anlayamadım yardımcı olurmusunuz?
bu gece alınması lazımGece gece guldurdun beni :)
Endol hic kullanmadim. Duymadim da tedavide ozellikle OPU oncesinde fitili biliyorum ama iste bu asamalarda duymadim.
Mantiken tupcunun pardon doktorun :) calistigi alan belli, vajinal kullanilacaktir aksi olsa soyle soyle kullanacaksiniz derdi ozellikle belirtirsi diye dusunuyorum ama en şyi doktor bilir sanki... Bu gece alman lazim mi? Sabah sorsan merkeze!
igneyi vurulduk sıkıntı yokCanım o iğnenin saati çok önemli.. Vurdun mu?
Ben de kullanmadım canım .. Prospektüsünde ne yazıyor?Bunu çözdük endol fitil nerden olcak o kısma geldikkullandınız mı önce?
Fitil bizim bildiğimiz yerdendir herhalde canım .. Başka topic de baksana.. Belki yazan olmuşturigneyi vurulduk sıkıntı yok
fitilde sınıfta kaldık p
Ben de kullanmadım canım .. Prospektüsünde ne yazıyor?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-umut-olalimm.744355/page-1309#post-37224270Diger taraf yazıyor ama kadın doguncu neden ordan versin ki diyorum
ilacta romatizma agrı kesici birşey
mantık prorpejuüs duygular içiçe girdik
kim 500 milyar ister final sorusu gibi çoktan şasırtmalı
10+5 günlük hamileyim sabahtan beri bel ağrım vardi doktorumu aradim endol fitil verdi makattan 1 tane kullan gecmesse 1 tane daha kullan dedi simdi recetede hamileler kullanamaz yaziyor tedirgin oldum doktoru aradim asistani bazen çapraz tedavi icin veriliyo dedi kullandim 1 tane ama içim rahat degil
Diger taraf yazıyor ama kadın doguncu neden ordan versin ki diyorum
ilacta romatizma agrı kesici birşey
mantık prorpejuüs duygular içiçe girdik
kim 500 milyar ister final sorusu gibi çoktan şasırtmalı
o zaman yapıyorum yarın akşamda var yarın arar netleştiririm sagol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?