- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.301
portakales inşallah canım
Aaaaaahhh aaahhhhh...Hepimizin dileği gerçek olsun. Senin için de bu sene için hedef tek tedaviyle gerçek olması olsun... :)
Ne ise hayırlısı o olsun gerçekten herkes adına... Uzun uzadıya yorulmadığımız, su gibi akıp geçen, iyi sonuçlanan...
Ben (aaa bak şimdi geriye dönüp okumadım ama ne zamandır görmüyorum inşallah keyfi sağlığı yerindedir) @ismihan_sultan gibi saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım, ya tutarsa diyerek kendi transferlerimize devam ediyoruz :)))))) Mevcut tedavilerde de dondurulmuşlar var diye itekleye itekleye gitmiştim. Şimdi yeni baştan başlar mıyım hiçç fikrim yok. Zaten sevgilim istemiyor, başlarım tüpüne de..... çok ayıp yorum getirdi hahahah. İğnelerde yaşadıklarımız daha doğrusu beni gördükçe bir şey yapamamak onu çok hırpaladı, bir şey yapamıyor olmaktan dolayı da gergin oluyor çoğunlukla... Bir sperm verip sonrasında hiçbir şey yapmadan sadece muayenelerde, tedavilerde öylece yanında durmak, sadece göz yaşını silebilmek, her şeyin senin üzerinden ilerlemesine bir şey yapamamak ağır dedi, her gece o iğne kabusunda döktüğün göz yaşlarını istemiyorum dedi... Bebek de istemiyorum dedi :) Sen ne istersen yanındayım ama bu kadar hırpalanmanı katiyen istemiyorum diye de ekledi.
Tüplerin açıldığını bildiğinden beridir de, bizim bebek derdimiz yoktu, tüpler kapalı dediler bir daldık tüpçüye çıkamadık şimdi açık, bence hiç gitmeyelim diyip duruyor. Bu durumda top bende, canım isterse ilerlemek üzere rölantide beklemedeyiz anlayacağın.
Selman Bey'i insancıl yanı ve doktor olarak çok severim ama bu işlere araştırıp başlamamıştım, tercih ederek gitmemiştim, yakın diye gitmiştim gitmişken de kalmıştım :) Gidersem yeni bir yere şans veririm herhalde, mantıklı olan o. Ama şimdilik hiç fikrim yok, gidesim de :)
Kesinlikle katılıyorum.. Nasıl şartlanırsak olaylar öyle oluyor. Bebeğime kavuşacağım tedaviye başlamak üzereyim diye düşün bece deCanım ben senin bu tedavinde hamile kalacağını hissediyorum. Ama ne olur bu son tedavinmiş gibi gir bu işe. Kendine bu kadar tedavi olurum diye hedef koyma. Bir de sana bioenerji öneririm tedaviye başlamadan ve transfer öncesinde.
Ben hiç dondurulmuşum kalmadı diye üzülmüştüm mesela. Bioenerji uzmanı gerek kalmayacak ki demişti ve beni çok rahatlatmıştı ve şartlandırmıştı.
Sende ağrı var mı benim adet sancılarım başladı çok kötüalpcemre güzel düşünceler güzel şeylere sebeptir... O yüzden korkma tatlımm ne güçlüsün bakk.. Rabbim bunu sana nasip etmişse gerisi de gelir elbett tadını çıkar.. Kontrolleri ihmal etme yeter..
Şu idrar testine hırs yaptımm... Ne olacak edecek ama ben o testi çift göreceğimm diyorumm hahahha
Umarım portakal kardeş... Umarım gerisi gelir..alpcemre güzel düşünceler güzel şeylere sebeptir... O yüzden korkma tatlımm ne güçlüsün bakk.. Rabbim bunu sana nasip etmişse gerisi de gelir elbett tadını çıkar.. Kontrolleri ihmal etme yeter..
Şu idrar testine hırs yaptımm... Ne olacak edecek ama ben o testi çift göreceğimm diyorumm hahahha
Sende ağrı var mı benim adet sancılarım başladı çok kötü
Umarım portakal kardeş... Umarım gerisi gelir..
Göreceksin tabii ki.. Dilerim en kısa zamanda o çift çizgiyi gö-re-cek-sin!!
Ayyy bugün acık daha rahat uyandımm.. Ama oluyor canımm korkma herkesde oluyor onlar... Kötü demee güzel de ohhhh de :))) ahh deme ohhh dee gibi oldu ama
umarım ama ağrılarım var .sendede var mı ağrıAyyy bugün acık daha rahat uyandımm.. Ama oluyor canımm korkma herkesde oluyor onlar... Kötü demee güzel de ohhhh de :))) ahh deme ohhh dee gibi oldu ama aahahahhah
umarım ama ağrılarım var .sendede var mı ağrı
Hayırlısı olsun ben senin yerine olsaydım yaparım idrar testi. Seni kışkırtmak gibi olmasın haftaya salı günü yapacağım cuma da kan tahliliEvet canım ara ara oluyor hatta dün ve ondan önceki gün daha çoktu.. Bugün acık daha az ama oluyor.. Normal olması hemsire de olabılır demıştı.. Güzel düşün canımm evde yalnızsan bıraz meditasyon şarkıları dinlee odagın degıssın..
Hayırlısı olsun ben senin yerine olsaydım yaparım idrar testi. Seni kışkırtmak gibi olmasın haftaya salı günü yapacağım cuma da kan tahlili
Bende batma falan yok bildiğin adet ağrısı hissediyorum.Genelde kasıklarımda batma oluyoresnacan
Bende batma falan yok bildiğin adet ağrısı hissediyorum.
Ama pazar yapabilirsin bence senin yaş kaçSalı günü benim de kan tahlili günüm ama belki dayanamaz idrar yaparım öncesinde belli olmaz. AMa şimdi çok erken zaten çıkmaz.
Ama pazar yapabilirsin bence senin yaş kaç
günaydın kızlar ...........
günaydınlar herkese mutlu umut dolu bir gün olsun :)
sagol canım benim.Oyyy yerimm onlarııı...
CAnım çok şükür yarın toplanıyorlarr:))) Bebişlerine kavuşmana çokk az kalmışş desene:))) Rabbim kavuştursun sonra ayırmasın inşallahh..
Benden de kocaman günaydın hepinize.
sagol canım benim.
narkozla ilgili fobim var nasıl atlatıcaz bakalım.
Inşallah ama benim hep hissettiklerim oldu umarım olur benim aşılama yaptıran bir arkadaşım vardı oda adet belirtilerinin aynısını hissetmişti olmadı hamile kaldı inşallah bizim için de böyle bir şey olurEvet bende hissediyorum onu :)) Merak etme yalnız değilsin kuzucummmLulinda ben hala hissediyorum demişti ya dün... Yanii bu kötü bi belirti değill..
Ben iğneden bile acayip korkarım ama narkoz harika geldi bana bence hiç korkmayın hatta tadını çıkarınBence işin en kolay yanı canım yaa hopp uyuyorsun hopp uyanıyorsun :)) Ben seviyorum kafam güzel oluyor hahaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?