Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aaaaaahhh aaahhhhh... Nerde bende öyle sevgili!! Senin sevgilin gibi benimle empati yapabilen, duygularıma, beklentilerime saygı gösteren, önem veren, yanımda kapı gibi destek olan sevgilim olsun yeter bana vallahi. Allah muhabbetinizi arttırsın, mutluluğunuzu daim etsin. Kem gözlere tü tü tüüü...!!! Siz mutlu olun, bebek olmazsa da olur tabii de... Ammaaaaaaaaa........ Sen o kadar tatlı, güzel kalpli bir insansın ki senin gibi daha çok insan olmalı bu dünyada diye düşünmekten de kendimi alamıyorum bir yandan.. Dilerim bir değil 2-3 tane bebiş olur doğal transferleriniz sonrasında.. Taaaa yürekten dua ediyorum senin için, hem de hamile duası..

Kesinlikle katılıyorum.. Nasıl şartlanırsak olaylar öyle oluyor. Bebeğime kavuşacağım tedaviye başlamak üzereyim diye düşün bece de
ensu

Sende ağrı var mı benim adet sancılarım başladı çok kötü

Umarım portakal kardeş... Umarım gerisi gelir..
Göreceksin tabii ki.. Dilerim en kısa zamanda o çift çizgiyi gö-re-cek-sin!!

Ayyy bugün acık daha rahat uyandımm.. Ama oluyor canımm korkma herkesde oluyor onlar... Kötü demee güzel de ohhhh de :))) ahh deme ohhh dee gibi oldu ama
Ayyy bugün acık daha rahat uyandımm.. Ama oluyor canımm korkma herkesde oluyor onlar... Kötü demee güzel de ohhhh de :))) ahh deme ohhh dee gibi oldu ama aahahahhah
umarım ama ağrılarım var .sendede var mı ağrı

umarım ama ağrılarım var .sendede var mı ağrı

Evet canım ara ara oluyor hatta dün ve ondan önceki gün daha çoktu.. Bugün acık daha az ama oluyor.. Normal olması hemsire de olabılır demıştı.. Güzel düşün canımm evde yalnızsan bıraz meditasyon şarkıları dinlee odagın degıssın..

Hayırlısı olsun ben senin yerine olsaydım yaparım idrar testi. Seni kışkırtmak gibi olmasın haftaya salı günü yapacağım cuma da kan tahlili

Hayırlısı olsun ben senin yerine olsaydım yaparım idrar testi. Seni kışkırtmak gibi olmasın haftaya salı günü yapacağım cuma da kan tahlili

Salı günü benim de kan tahlili günüm ama belki dayanamaz idrar yaparım öncesinde belli olmaz. AMa şimdi çok erken zaten çıkmaz.

Benden de kocaman günaydın hepinize.

günaydın kızlar ...........

günaydınlar herkese mutlu umut dolu bir gün olsun :)

Oyyy yerimm onlarııı...
CAnım çok şükür yarın toplanıyorlarr:))) Bebişlerine kavuşmana çokk az kalmışş desene:))) Rabbim kavuştursun sonra ayırmasın inşallahh..
sagol canım benim.
narkozla ilgili fobim var nasıl atlatıcaz bakalım.

Evet bende hissediyorum onu :)) Merak etme yalnız değilsin kuzucummm Lulinda ben hala hissediyorum demişti ya dün... Yanii bu kötü bi belirti değill..
Inşallah ama benim hep hissettiklerim oldu umarım olur benim aşılama yaptıran bir arkadaşım vardı oda adet belirtilerinin aynısını hissetmişti olmadı hamile kaldı inşallah bizim için de böyle bir şey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…