- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.321
Inşallah ama benim hep hissettiklerim oldu umarım olur benim aşılama yaptıran bir arkadaşım vardı oda adet belirtilerinin aynısını hissetmişti olmadı hamile kaldı inşallah bizim için de böyle bir şey olur
Ooooooo Çok güzel oğlumu 28 de doğurmuştum.senin yaşında olmak isterdimmmmmmmmmmmBenim yaş 28 canım
Ooooooo Çok güzel oğlumu 28 de doğurmuştum.senin yaşında olmak isterdimmmmmmmmmmm
Valla ben koşa koşa iğnelerimi taktırmaya gidiyorum ..
InşallahNe güzell canımm:)) Dilerim bende doğururum bu sene
ikinci cocuk için tüpü göze almana hayranım zaten..
Peki çocuk olursa kim bakacak burda kımsem yok dıyorsun.. İşten mi ayrılacaksın..
Sen beni guldururken ben seni guldururken cok guzel hayat :)))))
Pis ben :) silmiyorum mesaji, duzeltme dezaman asiminda yoksa yapmam oyle sey:)
Yine demissin ne zaman ne yaptim ben yine :) ah bu ben... mFO den gelsin :)
Tünaydın diyeyim artık. Nasılsınız? Sabahtan beri deli oluyorum KK ne. Ne beğen butonu var, ne cevapla var. Sadece okuyorum yazılanları. Bilgisayarı tekrar açıp kapattım, olmadı...
Ev karışık ya. Eşimin bilgisayarına oturdum ben de. Şifrem kayıtlı değilmiş burada
Ben bu telden yaZma işini yapamıyorum.bebek olursa bir yıl ücretsiz izin sonra da bakıcı tutacam .olsun da işten ayrılmam ben devlette çalışıyorum. 14. Yılım artık maalesef öğretmenlere atamada yok .eşim amerika da göreve gitti.oğlumun ingilizcesi için çok istedim gitmeyi ama o zaman bile işimi bırakamadım.sadece yazın gittim. Binlerce mezun var .allah gençlere yardım etsin .Inşallah
Bence işin en kolay yanı canım yaa hopp uyuyorsun hopp uyanıyorsun :)) Ben seviyorum kafam güzel oluyor hahaha :)
Ben iğneden bile acayip korkarım ama narkoz harika geldi bana bence hiç korkmayın hatta tadını çıkarın
Ben bu telden yaZma işini yapamıyorum.bebek olursa bir yıl ücretsiz izin sonra da bakıcı tutacam .olsun da işten ayrılmam ben devlette çalışıyorum. 14. Yılım artık maalesef öğretmenlere atamada yok .eşim amerika da göreve gitti.oğlumun ingilizcesi için çok istedim gitmeyi ama o zaman bile işimi bırakamadım.sadece yazın gittim. Binlerce mezun var .allah gençlere yardım etsin .
Vay narkoz kafası ha
nasıl ya tadını çıkar
koptum gülmekten.
En aZından çoçuklarına sarılırım.napcan canım ekmek kapısı yapacak bir iş yok .eşim asker.benden akıntı da geliyor sende var mıAmin canımm.. Ama kolay bi hayatında yok koca orda burda şurda sureklı... Ne iş yapıyor bu adam otursa ya oturdugu yerde acıkk :)) Öğretmenlik güzel degil artık maleseff.. Sen son donemlerıne denk gelıp kurtarmıssın gercekten..
Hakkında hayırlısı tatlımm
Tünaydın diyeyim artık. Nasılsınız? Sabahtan beri deli oluyorum KK ne. Ne beğen butonu var, ne cevapla var. Sadece okuyorum yazılanları. Bilgisayarı tekrar açıp kapattım, olmadı...
Ev karışık ya. Eşimin bilgisayarına oturdum ben de. Şifrem kayıtlı değilmiş burada
En aZından çoçuklarına sarılırım.napcan canım ekmek kapısı yapacak bir iş yok .eşim asker.benden akıntı da geliyor sende var mı
Aminbu iyiye işaret canım hadi inşallah güzel haberler gelecek
En aZından çoçuklarına sarılırım.napcan canım ekmek kapısı yapacak bir iş yok .eşim asker.benden akıntı da geliyor sende var mı
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn hatta yeni uyananlara tünaydınnn...
Geç eve gittiğimden baykuş gibi uyumuyorum, sabah işim var diye horoz gibi erken kalkıyorum bu aralar ayı olmak istiyorum mümkünse :)))
Mesajlara bakacağım ama önce heyHerseyguzelolcak aradın mı merkeziii?
Sabah endol vajinal miymiş? diye kalkacaktım senin yüzünden :)))))
Merkezine kız, kendine de kız niye not almıyorsunuz böyle önemli şeyleri :)
Yok vazgeçtim kendine kızma kızma heyecanlısın, yanında eşin kişisi yok muydu? ona kız daha kolay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?