Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kimseler dermansız dertlerle boğuşmasa keşke
İnşallah şifa olsun tüm yaptıranlara, saygıyla eğiliyorum önünüzde...
Malum iğne fobim var ya o anlattığın uzay filmi bende uzayda bir deli filmi olarak çekilir kesin :)
Düşüncesi bile kabus...

Çok iyi gelsin çokkk... Hem genel sağlığına hem de minik yavru için :)

Kızlarrtrrr kapı çaldı PTT den gelmişler. Benim opunun olduğu gün merkez in önüne eşim arabayı park etti ve cezaaaa 88 lira park cezası.otoparkta yer yoktu yol bile değildi hastanenin önü .

Günayydınlarrrrr efendimmmm

Kızlarrtrrr kapı çaldı PTT den gelmişler. Benim opunun olduğu gün merkez in önüne eşim arabayı park etti ve cezaaaa 88 lira park cezası.otoparkta yer yoktu yol bile değildi hastanenin önü .

tüh aksilik olmuş canım ama canınız sağolsun

Alıntı tabii ki :)

Salep

Kabızlığa karşı birebir
Kabızlığa karşı birebir Kabızlığı önleyip sindirimi kolaylaştıran tarçınlı salep, öksürük, grip, soğuk algınlığı gibi birçok hastalığa da ilaç gibi geliyor ve aynı zamanda tokluk hissi veriyor.

İHA'nın haberine göre, Beslenme ve Diyet Uzmanı Cansu Kolukırık, yaz mevsiminin vazgeçilmez serinleticisi olan dondurmanın lezzet ve kıvamını veren salebin, sıcak sütle karıştırılıp kullanıldığı soğuk kış günlerinde de en çok tercih edilen içeceklerden biri olduğunu belirtti. Dyt. Kolukırık, üzerine tarçın serpiştirilerek ve ceviz ya da fındıkla süslenerek içilen salebin lezzetinin yanında birçok faydasının da bulunduğunu söyledi.

Kabızlığa karşı birebir

Salebin bağırsakların çalışmasını düzenlediğine ve kabızlığı önleyip sindirimi kolaylaştırdığına değinen Dyt. Kolukırık, "Salep, müsilaj (suyla şişen maddeler) gibi her gıda, kabızlığı engeller. Salebin üzerine serpiştirilen tarçın, kan şekerini düzenler ve acıkmayı geciktirir. Sütle pişirilerek yapılan salep ise sütün içerdiği kalsiyum ve proteinin yararlı etkilerini taşır. Bu yüzden ara öğün olarak tercih edilebilir" dedi.

Evde hazırlanan salep en sağlıklısı

Salebin evde yapıldığında daha sağlıklı olduğunu ve grip atmaya yardımcı bir etki oluşturduğunu belirten Dy. Cansu Kolukırık, "Kışın sütle hazırlanarak içilen salep, öksürüğe ve bronşit rahatsızlıklarına iyi gelir. Grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların, daha rahat atlatılmasına yardımcı olur. Hazır olarak tüketildiğinde enerji içeriği yüksek bir içecek olan salep, toz halinde evde alınıp yapılması ve üzerine tarçın eklenerek içilmesi en sağlıklısıdır" dedi.

Tok tutuyor

Tarçın eklenerek içilen salebin tok tuttuğunu kaydeden Diyet Uzmanı Cansu Kolukırık, "Salep, orkide bitkilerinin yumrularından elde edilir. Bu yumrular mevsimi geldiğinde toplanır ve toz haline getirilir. Kendimizi halsiz hissettiğimizde ve şişkinlik olduğunda içilecek bir fincan bol tarçınlı salep, tok tuttuğu gibi şişkinliği de alacak ve vücuda enerji depolayacaktır" diye konuştu.

Haniiii banaaaaaaa günaydınnnnnnnnnn
sara_28

canım sana yazmadımmı kusura bakma neşe kaynağım benim kocaman günaydın hemde

benim bugün canım sıkkın biraz kilo veremediğim gibi 1,3 kğ fazla çıkınca tartıda canım sıkıldı o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum ama bu hafta gitmemiş kilolar bide geri gelmiş şaka gibi ama elim yüzüm çok şiş acaba ödemmi var diyede düşünüyorum çünkü su içmiyorum

sağol canım ya bu inanılmaz iyi geldi şimdi bana bundan sonra ara öğünlerde bir fincan salep içecem çokda severim ama tatlı diye içmek istemiyodum

GÜNAYDIN kızlar
Günaydın gün aydın olsun inşallah...
Sana dair kıpkırmızı günaydınların, iyi dileklerin ve duaların, minik yeğenin "cimcimen" ve doğuma hazırlanan kardeşinden başka bir şey bilmiyorum.. Yazdıklarına çok denk gelemiyorum ondan da olabilir, gerçi bu aralar herkes için öyle...

Ama niye bilmiyorum samimiyetle şunu paylaşmalıyım, yanılıyor olmaktan da çok mutlu olurum peşinen ifade etmeliyim... Nasıl ifade etsem bir hüzün hissediyorum senin günaydınlarını okuyunca... Sanki isyan edilmeyen, kabullenmeye hazırım dediğin ama henüz kabullenilmemiş, köşede kenarda için için tütüp duran yangınların var.

Hayat hepimize zorluklar sunuyor bazen, kimimizin zorlukları diğerinin gülüp geçeceği şeyler... Dağına göre kar verirmiş derler ye o hesap... Sanki sen çok kuvvetli bir dağsın, karın da kuvvetli... Hikayen, gönül kırgınlıkların her ne olursa olsun yüzünü güldürecek şeyler gelip seni bulsun diliyorum. Yoksa da ilerisi için hayatın getirecekleri için peşinen kabul et dileklerimi :)

Sihirli değneklerimiz olsa da birbirimizin ihtiyacı olduğunda küçücük bir dokunuşla dünyaları bahşedebilsek... Çok sevgiler, en kocamanından

Ne güzel sorunun sebebinin farkındasın iste canımm... Diyette su çok önemlii en azından 8 bardak içmelisin günde.. İçine biraz da karbonat at 1 çay kasıgı odemi atmana yardımcı olur hem de şişlik yapmaz..
Lütfen üzülmee acelen yokk yavaş yavaş verirsin oldugu kadar canımm benimm...
Sen saglıklı olda gerisi gelir inşallahh

Ne güzel yazmışsın canım.. Çok mutlu değil zaten kalbi çok kırık..Devlette tüp bebek deneme şansıda kalmadıgı için biraz mutsuzz.. AMa inşallah kendiliğinden olurr inşallahh

:))))))))))) Ben arada sürpriz yumurtadan çıkar gibi gece çıkıyorum... Genelde gündüz buradayım. Ama dert edinme bakınız taze hamilelerimiz Lulinda gibi yakında hamilelik nedeniyle baykuş olursun. Rahat rahat :) Sakin :)

herşeyin başı sağlık zaten ama insan bu kadar çabalayıp karşılığını alamadığında üzülüyor be gülüm

ama su içmeye başlıyorum bugün itibarıyla günde üç litre

yeteri iyi tanıyan ve çok seven biri olarak diyebilirimki keşke tespitlerinde yanılsaydın ama maalesef doğru gözlemlemişsin

umarım hayat ona hep güzellikler sunar istediği herşeye kavuşur en baştada bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…