- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.361
Doğunca Bebeğin masraf hanesine yazarsınız canım. Ben bizimkini 12sinde çalıştırıp alacam masrafını diyorum eşime:) hahahaKızlarrtrrr kapı çaldı PTT den gelmişler. Benim opunun olduğu gün merkez in önüne eşim arabayı park etti ve cezaaaa 88 lira park cezası.otoparkta yer yoktu yol bile değildi hastanenin önü .
Diyetisyenine ya da doktoruna danış yine de. Ne olur ne olmaz
herşeyin başı sağlık zaten ama insan bu kadar çabalayıp karşılığını alamadığında üzülüyor be gülüm
ama su içmeye başlıyorum bugün itibarıyla günde üç litre
Yoooo su gibi şeffaf ben bunu anlamıyorum ya bazı kadınlar ceket atılsa hamile kalır yaw bize gardrop iniyor bi şey şu an 750 gramlık erimiş nutella yiyorum. Yani adet olcak gibiyim canım tatlı istiyorBu akıntılar nasıl canım relg gibi miesnacan
:))))))))))) Ben arada sürpriz yumurtadan çıkar gibi gece çıkıyorum... Genelde gündüz buradayım. Ama dert edinme bakınız taze hamilelerimizLulinda gibi yakında hamilelik nedeniyle baykuş olursun. Rahat rahat :) Sakin :)
Amann 3litre cok kusumm bu sefer tansıyon duserr sen 8 bardakla basla saate bol iç yavas yavas arttır:))
Ayyyyyy çok tatlılarrrrt
Yoooo su gibi şeffaf ben bunu anlamıyorum ya bazı kadınlar ceket atılsa hamile kalır yaw bize gardrop iniyor bi şey şu an 750 gramlık erimiş nutella yiyorum. Yani adet olcak gibiyim canım tatlı istiyor
tansiyonum zaten çok düşük benim suda düşürürse artık yerlerde sürünürüm
Doğunca Bebeğin masraf hanesine yazarsınız canım. Ben bizimkini 12sinde çalıştırıp alacam masrafını diyorum eşime:) hahaha
Allahımmmm çok güldüm. Çok tatlısın. Benim oğlum ders çalışmak istemeyince ona diyoruz seni sanayiye vereceğiz diye .canları sağolsunDoğunca Bebeğin masraf hanesine yazarsınız canım. Ben bizimkini 12sinde çalıştırıp alacam masrafını diyorum eşime:) hahaha
Çoook teşekkür ederim güzel yürekli kadın.. :) İnşallah doğar ve bizimle birlikte olur bebeğim.
Kan verip de Beta HCG takibi olaylarına girip de kendimi germemeye karar vermiştim bu kez, öyle de yaptım. Ama gecikmemin 1 hafta üstüne şeytan dürttü, idrar testi alıp baktım, pozitif çıktı.
Ama hala doktora gitmedim işin doğrusu. Bu kez embriyo var mı hala bilmiyorum. Ayaklarım da geri geri gidiyor çünkü çok korkuyorum. Ama belirtilerine bakınca sanki embriyo büyüyor hala diyorum. Umuyorum yanılmıyorumdur. Umuyorum devam ederiz beraber bebişimle.. Hep doğal yoldan hamile kalacağıma inandım, bilmem nedendir... Hala da doğal yolla anne olacağıma inanıyorum.Göreceğiz bakalım nolcek...
Diyeceğim şu ki; kendi kendinize yaştan dolayı artık benden geçti, tedavisiz yardımsız olmaz, 40 oldum deyip kafanızda engeller yaratıp bedeninize de bunu belletmeyin. Eğer tespit edilmiş bir engel yoksa..... "Olamaz mı? OLABİLİR" demek lazım bence...
Ayyy harika minicooper da iyi araba ha benim arkadaş oğullarını özel okula gönderiyor .ayda 3 bin lira veriyor diyor ki onlara iş sahibi olunca komprassör aldıracağım .ana baba olmak çok zor can işte onlarValla bana en az bi minicooper borçlu canımm ahahahah bilemiyorumm dua etsin kardesiyle birlikte gelsın yoksa tek basına bıraz zor
Aynı vallaahahahahah öldümm gülmektennn :)) Evet canımm napalımm kısmett:))
Bende yemek yiyorum 5 dakıka sonra sankı demın yemek yıyen ben degılımmm :))
Aaaaaahhh aaahhhhh...Nerde bende öyle sevgili!! Senin sevgilin gibi benimle empati yapabilen, duygularıma, beklentilerime saygı gösteren, önem veren, yanımda kapı gibi destek olan sevgilim olsun yeter bana vallahi. Allah muhabbetinizi arttırsın, mutluluğunuzu daim etsin. Kem gözlere tü tü tüüü...!!! Siz mutlu olun, bebek olmazsa da olur tabii de... Ammaaaaaaaaa........ Sen o kadar tatlı, güzel kalpli bir insansın ki senin gibi daha çok insan olmalı bu dünyada diye düşünmekten de kendimi alamıyorum bir yandan.. Dilerim bir değil 2-3 tane bebiş olur doğal transferleriniz sonrasında.. Taaaa yürekten dua ediyorum senin için, hem de hamile duası..
Sende ağrı var mı benim adet sancılarım başladı çok kötü
Genelde kasıklarımda batma oluyoresnacan
Benden de kocaman günaydın hepinize.
sagol canım benim.
narkozla ilgili fobim var nasıl atlatıcaz bakalım.
Bence işin en kolay yanı canım yaa hopp uyuyorsun hopp uyanıyorsun :)) Ben seviyorum kafam güzel oluyor hahaha :)
Benim yaş 28 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?