Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlarrtrrr kapı çaldı PTT den gelmişler. Benim opunun olduğu gün merkez in önüne eşim arabayı park etti ve cezaaaa 88 lira park cezası.otoparkta yer yoktu yol bile değildi hastanenin önü .
Doğunca Bebeğin masraf hanesine yazarsınız canım. Ben bizimkini 12sinde çalıştırıp alacam masrafını diyorum eşime:) hahaha

Diyetisyenine ya da doktoruna danış yine de. Ne olur ne olmaz

diyetisyen süte nescafe kat iç dediğinde bende onun yerine tarçın katsam nasıl olur deyince şaşırmış bir ifadeyle yüzüme bakıp süpersin demişti salepe bişey diyeceğini sanmam zaten kilo verememişim baksana oooof oooooof bi salepten ne olacak moralim yerine gelir en azından

herşeyin başı sağlık zaten ama insan bu kadar çabalayıp karşılığını alamadığında üzülüyor be gülüm

ama su içmeye başlıyorum bugün itibarıyla günde üç litre

Amann 3litre cok kusumm bu sefer tansıyon duserr sen 8 bardakla basla saate bol iç yavas yavas arttır:))

Ben erken yatar erken kalkarımm vücudum ona göre dizayn edilmiş resmen aahahaha :)

Yoooo su gibi şeffaf ben bunu anlamıyorum ya bazı kadınlar ceket atılsa hamile kalır yaw bize gardrop iniyor bi şey şu an 750 gramlık erimiş nutella yiyorum. Yani adet olcak gibiyim canım tatlı istiyor

ahahahahah öldümm gülmektennn :)) Evet canımm napalımm kısmett:))
Bende yemek yiyorum 5 dakıka sonra sankı demın yemek yıyen ben degılımmm :))

Doğunca Bebeğin masraf hanesine yazarsınız canım. Ben bizimkini 12sinde çalıştırıp alacam masrafını diyorum eşime:) hahaha

Valla bana en az bi minicooper borçlu canımm ahahahah bilemiyorumm dua etsin kardesiyle birlikte gelsın yoksa tek basına bıraz zor

Allahımmmm çok güldüm. Çok tatlısın. Benim oğlum ders çalışmak istemeyince ona diyoruz seni sanayiye vereceğiz diye .canları sağolsun

Bi nevi "matruşka" mesaj olmuş senin mesaj... Teşekkür ederim. Güzel dileklerine ve paylaştığın gelişmelerine :)

Hayat hep inandıklarımızı gerçek yapsın :) Dilerim dirayetin, azmin, inancın, 1 hafta gecikmeli de olsa dürten şeytanın, hislerin, hayat boyu sana güzel şeyleri getirsin. İnanmaktan vazgeçmek yok... Hayatın odak noktası yapıp kahretmek de yok... Dediğin gibi olumlu düşünmeye devam. Ben de aynı fikirdeyim o yüzden hep derim ya "ya tutarsa-olursa-" :) Hem Nasreddinlik vardır soyumuzda mutlaka :)

Minik mucizenin kalp atışları kutlama bandonuz olsun :)
Çok sevgiler, sana da içinde can bulup sana hayatının mutluluklarını yaşatacak ufaklığa da :)

Valla bana en az bi minicooper borçlu canımm ahahahah bilemiyorumm dua etsin kardesiyle birlikte gelsın yoksa tek basına bıraz zor
Ayyy harika minicooper da iyi araba ha benim arkadaş oğullarını özel okula gönderiyor .ayda 3 bin lira veriyor diyor ki onlara iş sahibi olunca komprassör aldıracağım .ana baba olmak çok zor can işte onlar

Çok çok teşekkür ederim... Hepimizin gönlüne göre olsun
Kıymetini bildiğimiz, kıymetimizin bilindiği "aşklarımız" daim olsun...
Hiç eksilmeyelim, olursa çoğalalım...

Güzel dileklerin, kıymetli duaların ve iyi enerjin için çok sağol.
9 ay boyunca senden çok isteğimiz olacak, e malum hamile duası makbul :)

WishhDuygu canım inşallah kimsenin dermansız derdi kalmasın .Biz bir bebek için uğraşıyoruz ama ne hastalar var Allah hepsinin yardımcısı olsun.Akupunkurda bi 7-8 yaşlarında bir kız vardı böbreklerdinde bir sorun var ve yıllardır çözememişler gidilmedik prof kalmamış şimdi akupunkturla rahatlamış kızcağız nasıl yavrum o iğneleri takıyodu seside çıkmıyordu ... utandım kendi korkumdan tedirginliğimden ..

Hani bazen yaşı küçük olana derler ya "sen o zaman daha portakaldın"
o hesap hahahahahah

Sen yaşını yan yana topla, 4'le çarp, üstüne 1 ekle aklında tut, ilk görüşmede el öptürcem :))))))))))
(3-4 yaşındaki veletler bile adımla hitap eder, henüz hiç el öptürmüşlüğüm de yoktur niye bilmem içimden geldi sana öptürmek, seninle milli olacağım hahahaha)

Benim yaş 28 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…