- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.381
Deli deliyi nerede görse tanır :)Tünaydın diyeyim artık. Nasılsınız? Sabahtan beri deli oluyorum KK ne. Ne beğen butonu var, ne cevapla var. Sadece okuyorum yazılanları. Bilgisayarı tekrar açıp kapattım, olmadı...
Ev karışık ya. Eşimin bilgisayarına oturdum ben de. Şifrem kayıtlı değilmiş burada
Daha önce de oldu ama hatırlamıyorum şimdi konu neydi, ne zamandı. O zaman da yazmıştım esprimi tıkadın diye.
Sen buralarda ol, gülüşelim eğlenelim, gerisi teferruat
Kızlarrtrrr kapı çaldı PTT den gelmişler. Benim opunun olduğu gün merkez in önüne eşim arabayı park etti ve cezaaaa 88 lira park cezası.otoparkta yer yoktu yol bile değildi hastanenin önü .
canım sana yazmadımmı kusura bakma neşe kaynağım benim kocaman günaydın hemde
benim bugün canım sıkkın biraz kilo veremediğim gibi 1,3 kğ fazla çıkınca tartıda canım sıkıldı o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum ama bu hafta gitmemiş kilolar bide geri gelmiş şaka gibi ama elim yüzüm çok şiş acaba ödemmi var diyede düşünüyorum çünkü su içmiyorum
Ne güzel yazmışsın canım.. Çok mutlu değil zaten kalbi çok kırık..Devlette tüp bebek deneme şansıda kalmadıgı için biraz mutsuzz.. AMa inşallah kendiliğinden olurr inşallahh
yeteri iyi tanıyan ve çok seven biri olarak diyebilirimki keşke tespitlerinde yanılsaydın ama maalesef doğru gözlemlemişsin
umarım hayat ona hep güzellikler sunar istediği herşeye kavuşur en baştada bebeğine
Hanımlar aşağıdaki linki ziyaret edip bilgi sahibi iseniz paylaşırmısınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/merkezler-ve-2015-tup-bebek-ucretleri.777380/
Güncel tedavim yok ama olursa elbette severek bilgi birikimine katkım olur :)
2015 ücretleri diye belirtilmiş ama fiyatlar yıl içinde değişiklik gösteriyor mu bilmiyorum...? Eğer varsa böyle değişiklikler bilginin eklendiği tarihi (sadece ay bile olsa) eklemek hem bu değişiklikler için, hem ilerleyen zamanlarda geçmişe bakanlar adına faydalı olabilir...
Doğunca Bebeğin masraf hanesine yazarsınız canım. Ben bizimkini 12sinde çalıştırıp alacam masrafını diyorum eşime:) hahaha
Yoooo su gibi şeffaf ben bunu anlamıyorum ya bazı kadınlar ceket atılsa hamile kalır yaw bize gardrop iniyor bi şey şu an 750 gramlık erimiş nutella yiyorum. Yani adet olcak gibiyim canım tatlı istiyor
Ben erken yatar erken kalkarımm vücudum ona göre dizayn edilmiş resmen aahahaha :)
WishhDuygu canım inşallah kimsenin dermansız derdi kalmasın .Biz bir bebek için uğraşıyoruz ama ne hastalar var Allah hepsinin yardımcısı olsun.Akupunkurda bi 7-8 yaşlarında bir kız vardı böbreklerdinde bir sorun var ve yıllardır çözememişler gidilmedik prof kalmamış şimdi akupunkturla rahatlamış kızcağız nasıl yavrum o iğneleri takıyodu seside çıkmıyordu ... utandım kendi korkumdan tedirginliğimden ..
Hani bazen yaşı küçük olana derler ya "sen o zaman daha portakaldın"
o hesap hahahahahah
Sen yaşını yan yana topla, 4'le çarp, üstüne 1 ekle aklında tut, ilk görüşmede el öptürcem :))))))))))
(3-4 yaşındaki veletler bile adımla hitap eder, henüz hiç el öptürmüşlüğüm de yoktur niye bilmem içimden geldi sana öptürmek, seninle milli olacağım hahahaha)
Hiç diyet yapmamış ancak çok şahitlik -destek kuvvetlik yapmış- biri olarak yazıyorum ona göre ciddiye al yazdıklarımı :)
İnsanoğlu "alışmaya" kodlu :) Ne çabuk alıştığımız şeyler var kesin doğru bana göre... Vücudun belli bir süre sonra alışıyor, devamı böyle gelecek sanabiliyor... Ama muhteşem kurgulandığı için de kendini korumaya kodlu.
Verdiğin kilolar nedeniyle kendini yenilecek sayıp, durduruyor kilo vermeyi... (Hani böyle devam ederse yok olurum mantığı sanırım)
Bu yüzden şaşırt bünyeni :) 1-2 gün kandır metabolizmanı "aaa erimiyorum yiyecek geliyor" diye düşünsün sonra beklemediği yerden devam...
Suyu ise asla ihmal etme... Sana tavsiyem bardaktan değil şişeden içmen... Cam şişelerden 1 litrelik al en azından ilk zamanlar 1 şişeyi bitirmeyi hedefleyerek devam et... Şişeden içtikten sonra en sevdiğin şeyi içmiş gibi ağzını koluna sil :) pek güzel oluyor :)
Kilo veriyorum diye kaslarını da eritme sakın...
(bir de birbirinden muhteşem şeyleri hazırla, pişir, ikram et, yeme! sadece tat :) arada şaşırtmada kullan)
Çok teşekkür ediyorum
Tüp bebek ücretlerine her yıl ocak -şubat aylarında zam geliyor ,bu ayların dışında ücret artışına dek gelmedim olabilir tabii...
Aslında genel olarak bilgilendirme bu çünkü aynı merkeze gidip farklı ücretler verenlerde çıkacaktır buna çok şahit oldum.Bunu belirleyende kişiye özel tedaviler.Amaç 3 aşağı 5 yukarı bir fiyat çıkarmak..Zaman içerisinde merkezlerle iletişime geçip daha net rakamları eklemek istiyorum.Bu başlangıç diyelim..
Gidiyorum dedim ama mesajı yeni gördüm...
Bence teşekkür edilmesi gereken varsa sen ve her şekilde emeği olan diğer editörler. Zaman ve emek en kıymetli şey.
Mübalağa etmiyorum üstelik. Zaten herkesin bir şekilde yolu kesişmiş, yazışıyorlar diyerek herhangi bir aksiyon alınmayabilir... Her an yeni bir şeyleri düzenlemek, organize etmek için uğraşılmayabilir. Bu teşekkürlerin bir kısmı...
En önemlisi ise her yerde, herkes de bilgi var... Bilgiyi edinmek ve toparlamak ise en zoru. Asıl teşekkürlük kısmı bu. Motive edici listeleri hazırlamak (ki değişen panellerle bir öyle, bir böyle tablolar yapmak) üstüne pirinç içindeki taş gibi isim isim güncellemeleri yapmak, hem yazışmak, hem tedavi sürdürmek, hem hayatlara dokunup hem de hayatların içindeki gelişmelere eşlik etmek, paylaşmak herkesin harcı değil. Üstelik görevi de değil... O yüzden kıymetli :)
Günümüzün geldiği organik olmayan yaşamlarla o kadar çok benzer vaka var ki, merkezlerin müşteri! (hasta) sıkıntısı olmadığından dikkat etmediği şey de bu... Ben bir merkez sahibi olsam sırf bu iş için kadro kurardım. Hassasiyetleri, beklentileri, eksik yanları, iyi yanları birebir deneyimleyenlerle öğrenir, uygulamaya koyardım. En iyisi de olurdu sanırım :) Sonunda kurduracaklar bir merkez... Tedaviyi yapacak kadar bilgimiz olsa da diplomalaları yönetecek muhteşem bir sistem kurulur :)
"Doktorların yüzlerce hastası olabilir ama her hastanın bir doktoru var" misyonu güden bir merkez olurdu. En basit OPU'su gerçekleşmiş kadının 24 saat sonra almadığı her telefonla nasıl endişelendiğini bilir atlamazlardı. Üstelik stres yapmak yok derken stresi kendileri doğurduklarının farkında bile olmayanlara tokat olurdu :) Yıllık hasta sayısı üzerinden yüzde ile belirlenecek, imkansızlıklarına bir ümit olunacak ücretsiz tedavi edilecek hastalar olurdu...
Neyse günlerdir süren yokluğumun getirisi olarak car car car uzun uzun yazmalara başladım. Kısa kes diyorum kendime :)
Keşke standart olsa ülkemizde... Çoğu şeyde olduğu gibi bunda da ne bir standart var ne de bir standart olsa uygulanıyor mu diye resmi bir kontrol mekanizması...!!! Kim kime neyi yedirirse tam amiyane tabiriyle. Bu yüzden etken şeyler olsa da hiç bir etken olmaksızın farklı fiyatlar havada uçuşacaktır maalesef...
Keşke liste fiyatları olsa, o fiyatlar üzerinden nelerin indirim yarattığı şeffaf olsa, adil olsa, düzen olsa...
Bir gün olacak, inanıyorum. Vazgeçmiyorum...
Yine de en azından mevcut şartlarla resim ortaya çıkacaktır. Yardım lazım olduğunda, buralardaysam her zaman bir haber verilmesi kadar uzaktayım :)
Çok sevgiler, emeğine, eline sağlık tekrar...
Ve buzların içinden gelip seninle buluşacak embriyolarınla mutlu mesut haberlerin olsun diliyorum.
Şimdi istanbulda olmak vardi anasını satayım dedirttin@portakales
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?