Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Rahmetli annem (hayatı çile içinde geçti ve 49 Yaşında göçtü gitti bu Dünya'dan)
Ah, off diyeceği zaman aynen şöyle derdi;
Offfff değil Allah'ım şükür

Allah rahmet etsin toprağı bol olsun canımm... Anneanneler candır özdür:)) Çok şükür

Geldim bacım. Onca işin arasında fırsat buldum, azıcık kestirdim valla. Geliyorum aslında. Hatta gitmiyorum, pc hep açık. Ama başına geçemiyorum. Patiler hala hasta. Bir kısmı iyileşti ama bebekler korkutuyor. Çöp gibi kaldılar iyice. Patates rejimine geçiriyorum bugün. Evdeki sorun, yatak odasının tavanı akıyordu. Kendim çıkamadığım (son çıkışımda asılı kaldım pek yemiyor artık) eşimi de çıkaramadığım için (yükseklik korkusu var) baktıralım dedik. Güneş enerjisinin "TIPA"sı çıkmış yerinden. Vanası kapalıydı ama sıkıtıramamışım sanırım, o sızmış içeri. Eşyalar yatak yorgan ne varsa ıslandığı için işim uzuyor sadece. Yaza bir rezistans takmalı yerine. Uğraşılmaz böyle. Tavanlar değişecekti. Şimdilik yine beklemede. Bahara kısmet. Rahim kalınlaşmaya hiç azimli değil. En fazla 7,5 ortalamada kaldı. Her şey muallakta bu aralar. Kısmet diyoruz ve bekliyoruz...

Kediciklerrrrr ama ne yapmalıı kocan bişilerr yapsınn veteriner değil miii Serum bağlasın vitamin takviyesi yapsınnn yazıkkkk... Nar suyu içiyor musun canımmm .. O sigarayı bırakkk artıkk yoksa üstünde södürücemm gelippp

Bir kereden bir şey olmaz deme. Her şey o bir kerelerden oluyor. Kilo vermenin duracağını konuşmuştuk daha önce. En önemli dönem bu. Bunu, hiç bozmadan geçmen gerek. Merak etme. Vücut kendini yeni durumuna adapte etmeye çalışıyor. O yüzden bu dik başlılık. Ezdirme kız kendini. Sen de üstüne git. Seninle mi uğraşacağım, kendine gel de, bildiğini yapmaya devam et. Gidecek o kilolar. Bir de testlerini tekrar yaptır. Belki değerlerin ve ilaçların arasındaki denge de bozulmuştur. Doktorunla görüş bir ara. Gerekirse doz ayarlaması yapsın

Yoooo su gibi şeffaf ben bunu anlamıyorum ya bazı kadınlar ceket atılsa hamile kalır yaw bize gardrop iniyor bi şey şu an 750 gramlık erimiş nutella yiyorum. Yani adet olcak gibiyim canım tatlı istiyor

Ye tatlıyı, çıkar Hakkı' yı, ye ekşiyi, getir Ayşe' yi.

Kedilere serum bağlamak zor oluyor özellikle bebeklere. Damarları bulunmuyor. O tecrübe yok eşimde, tecrübeli veteriner de yok malesef. Her ilacı da veremiyoruz. Kontille aşmaya çalışıyoruz. Anne sütü de pek alamadı bu bebekler. Korkum ondan. İnşallah geçecek. Allah' a emanet hepsi de. Büyüklerden iyileşenler var. Hatta, hasta 3 tane kaldı, onların da durumları iyiye gidiyor ama yavrular perişan oldu yazık...

ahahahahah öldümm gülmektennn :)) Evet canımm napalımm kısmett:))
Bende yemek yiyorum 5 dakıka sonra sankı demın yemek yıyen ben degılımmm :))

Senin bünye zayıf kalmış kızım. Ondan bebek sürekli acıkıyor. Pekmez falan ye bol bol. Kan yapar. Bebeğe lazım.

geçen hafta yaptırdım testleri canım dahiliye doktoruda çok az kilo vermişsin dedi tiroit ilacının dozunu artrıdı ama şeker ilacını ben yarım tane den fazla içemiyorum alışamadım bir türlü doktorda biraz az az kilo verecen o zaman yapacak bişey yok dedi perşembede diyetisyene kontrole gidecem bakalım o diyecek

patiler mi hastakıyamammm geçmiş olsunnn benimki de kaşuının ustunu çarpmıs sabah farkettim kırmızılığı tüylerin arasından nassıl canım acıdı ya... nesi var kuzum patilerin

Tarçın tüketiyorsun, o takviye yapıyordur sanırım. Moralini bozma ama hemen. Yazın verdiğim tarif var mı sende limon, salatalık, nane yaprağı, karanfil ve karbonat koyuyordum ben. Bir tane de çubuk tarçın. Böyle bekleme dönemlerinde işine yarar. Adetin yakın mı? O da ödem yapar. Her ağırlık artışı kilo değil.
Ama en önemlisi ben seni biraz sıkkın görüyorum bu aralar. Yine içine mi atıyorsun bir şeyleri?

okudum geçmiş olsun ya... bu arada sigara içmeeee. soğan kürünün rahmi kalınlaştırdığını yani zarını kalınlaştırdığını saraçoğlundan dinlemiştim parantez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…