- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.441
ufff geçmiş olsun tatlım...geçen hafta yaptırdım testleri canım dahiliye doktoruda çok az kilo vermişsin dedi tiroit ilacının dozunu artrıdı ama şeker ilacını ben yarım tane den fazla içemiyorum alışamadım bir türlü doktorda biraz az az kilo verecen o zaman yapacak bişey yok dedi perşembede diyetisyene kontrole gidecem bakalım o diyecek
Duyguuuuu sen ne tatlı kadınsın yaİnşallahh...
Mucizeler beklenmedikleri anda oldukları için mucize...
Maddi manevi mucizelerimiz bizleri hep bulsun, zamanında ya da en beklenmedik anında, en beklenmedik güzellikte...
patiler mi hastakıyamammm geçmiş olsunnn benimki de kaşuının ustunu çarpmıs sabah farkettim kırmızılığı tüylerin arasından nassıl canım acıdı ya... nesi var kuzum patilerin
bu kedi yoksa o kuşlaramı bakıyo öyle yiyecek gibi
ama bu şirinmiş bak bundan korkmadım ben düzelecem bu hayvanlara karşı hatta çoğu insandan daha insan geçen gün bir kedinin bebeği kurtarma hikayesi vardı tvde izledinizmi bilmiyorum bazı insan müsveddelerinden kırk kere daha değerli bu hayvanlar
Ama o kediden bende çok var kiii
Yarısı bunun aynısı ama hamile olmayanı
Hamile hamileyi parkta bulurmuş
Tarçın tüketiyorsun, o takviye yapıyordur sanırım. Moralini bozma ama hemen. Yazın verdiğim tarif var mı sende limon, salatalık, nane yaprağı, karanfil ve karbonat koyuyordum ben. Bir tane de çubuk tarçın. Böyle bekleme dönemlerinde işine yarar. Adetin yakın mı? O da ödem yapar. Her ağırlık artışı kilo değil.
Ama en önemlisi ben seni biraz sıkkın görüyorum bu aralar. Yine içine mi atıyorsun bir şeyleri?
yoook içim rahat benim senn onlarlasın ya inşallah sapsağlam olacaklar canımsınnnn dualarım seninleParazit kapmışlar. Uzun süredir kanlı ishal, yememe, üçüncü göz kapağında düşme vardı. Bebekler ve üç tane büyük kaldı iyileşmesi uzun süren. Gözlerini kurtardık çok şükür. İshal normale döndü sayılır, kan azaldı. Yemek işi sıkıntı, bebekler yemiyor. Anne emzirmiyor. Büyükler de her şeyi beğenmiyor. İyileşecekler Allah' ın izniyle ama canımdan can gidiyor vallahi...
sıcacık tutmak gerekiyor bende de var boyun fıtık sırt tutuk bel beter ama doktoruma göre her şey mükemmelliyetçi yaklasımımın sonucu kendimi kasmamdan geliyimiiiiş heee doğru vallla be kuzum... salmak lazım çayıra...evet canım bu tarifin var bende hatta evde taze nanede var akşama hazırlayayım ama salatalık ktmasam şimdi mevsimi değilya almak istemiyorum ayrıca bunu hatırlattığın için sağol bide unutkanlık var onun içinde b12 seviyem yeterli değilmiş aslında referans aralığında ama sınırdaymış ilaç yazmıştı doktor içmeyi unutuyorum iyimi
canım sıkkın canım ama kolum çok ağrıyor aylar oldu geçmiyor boyun fıtığım var ev taşıdığım sırada zorlamıştım o günden beri geçmedi doktora gittim kas gevşetici verdi faydasını görmedim MR çekelim dedi korkup gitmiyorum bugün yine sanki omuzumdan kolumu kesiyolarmış gibi sızlıyor kolumu arkaya çeviremiyorum üstüne bu kolla aerobik yapıyorum sonra biraz hafifler gibi oluyor ama sonrasında daha kötü oluyor canının kıymetini bilmeme konusunda benden ustası yoktur heralde
Parazit kapmışlar. Uzun süredir kanlı ishal, yememe, üçüncü göz kapağında düşme vardı. Bebekler ve üç tane büyük kaldı iyileşmesi uzun süren. Gözlerini kurtardık çok şükür. İshal normale döndü sayılır, kan azaldı. Yemek işi sıkıntı, bebekler yemiyor. Anne emzirmiyor. Büyükler de her şeyi beğenmiyor. İyileşecekler Allah' ın izniyle ama canımdan can gidiyor vallahi...
Ahahahhaha neeee bak hiç böylee düşünmemiştimm..
gidim hazırlıklara başlımm barii
bence daaa öyle pamuk kalpliiiiiiRabbimm görüyor senii vallahii ne iyi kalplı bi insansınnn... İyileşir inşallahh hepsiii.. Bu arada bunlar evde yaşamıyor demi:)
ufff geçmiş olsun tatlım...
Parazit kapmışlar. Uzun süredir kanlı ishal, yememe, üçüncü göz kapağında düşme vardı. Bebekler ve üç tane büyük kaldı iyileşmesi uzun süren. Gözlerini kurtardık çok şükür. İshal normale döndü sayılır, kan azaldı. Yemek işi sıkıntı, bebekler yemiyor. Anne emzirmiyor. Büyükler de her şeyi beğenmiyor. İyileşecekler Allah' ın izniyle ama canımdan can gidiyor vallahi...
evet canım bu tarifin var bende hatta evde taze nanede var akşama hazırlayayım ama salatalık ktmasam şimdi mevsimi değilya almak istemiyorum ayrıca bunu hatırlattığın için sağol bide unutkanlık var onun içinde b12 seviyem yeterli değilmiş aslında referans aralığında ama sınırdaymış ilaç yazmıştı doktor içmeyi unutuyorum iyimi
reglim yakın değil hatta yeni bitti sayılır
canım sıkkın canım ama kolum çok ağrıyor aylar oldu geçmiyor boyun fıtığım var ev taşıdığım sırada zorlamıştım o günden beri geçmedi doktora gittim kas gevşetici verdi faydasını görmedim MR çekelim dedi korkup gitmiyorum bugün yine sanki omuzumdan kolumu kesiyolarmış gibi sızlıyor kolumu arkaya çeviremiyorum üstüne bu kolla aerobik yapıyorum sonra biraz hafifler gibi oluyor ama sonrasında daha kötü oluyor canının kıymetini bilmeme konusunda benden ustası yoktur heralde
sıcacık tutmak gerekiyor bende de var boyun fıtık sırt tutuk bel beter ama doktoruma göre her şey mükemmelliyetçi yaklasımımın sonucu kendimi kasmamdan geliyimiiiiş heee doğru vallla be kuzum... salmak lazım çayıra...
Ahhhh ahhh o hastalıklarr... BUnlar hep içine atmaların yarattıkları...
Bende de var bi kısmı... Bi kısımda pötleyen yağ bezelerim varr genelde eklemlerimde.. El-ayak bileği diz üçlemesinde...
Napıyoruzzz sakinlemek için ne gerekiyorsa onu yapıyoruzzz...
Relakss:) Gergin olunca kiloda gitmiyor... E bide şeker tansiyon eklendimi cabası o yüzden kendini rahatlat canımm...
evet canım bu tarifin var bende hatta evde taze nanede var akşama hazırlayayım ama salatalık ktmasam şimdi mevsimi değilya almak istemiyorum ayrıca bunu hatırlattığın için sağol bide unutkanlık var onun içinde b12 seviyem yeterli değilmiş aslında referans aralığında ama sınırdaymış ilaç yazmıştı doktor içmeyi unutuyorum iyimi
yoook içim rahat benim senn onlarlasın ya inşallah sapsağlam olacaklar canımsınnnn dualarım seninle
Ye canım ye sonra yiyemeyeceksin:)Bende gidim bi limonlu sidik çayı içeyimm kendime geleyimmm :))) Bide gofret patlatayımm çocuklar takla atsınn..
(Allah'ım sanırım kafayı yedimm )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?