Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ilaç kutularından yok canım ama ilaçlar gözümün önünde duruyor tiroitti şekerdi kas gevşetici mide koruyucu ağrıkesici derken b12 yide sonra içerim diyorum öylece kalıyor hoş kas gevşeticiyi bırakım mide koruyucuyuda içmiyorum artık bıktım hepsinden ya doktora gitsen bi dert gitmesen bir dert

yani dert bir değil elvan elvan

Rabbimm görüyor senii vallahii ne iyi kalplı bi insansınnn... İyileşir inşallahh hepsiii.. Bu arada bunlar evde yaşamıyor demi:)

Sağol arkadaşım. Bir ay önce birisine araba çarpınca hepsini aldım yine içeri. Üsütne soğuklar geldi, hasta oldular derken kaldılar içeride. Yoksa taşınırken yer ayarlamıştım onlara. Bahçede güzel bir odaları vardı. İyileşsinler, ameliyatları da geçsin, yine çıkarırım. Tabi kapıyı da değiştirmemiz gerekiyor o arada

Mekanı cennet olsun Eua
Her ölüm erken ama sen gerçekten çok erken kaybetmişsin canım
Acısını unutturacak acıların olmasın...
"Allah'ım şükür" sen, sevdiklerin ve doğacak evlatların mutlu yaşasın, doymadan göçmesin...

Rahmetli annem (hayatı çile içinde geçti ve 49 Yaşında göçtü gitti bu Dünya'dan)
Ah, off diyeceği zaman aynen şöyle derdi;
Offfff değil Allah'ım şükür

Reactions: Eua
Hoşgeldin hoşgeldinnnnn. Çok geçmiş olsun canım ya iyileşsinler umarım... İmmuneks beta (standart) olandan denediniz mi küçükken bayağı faydalı oluyor. Ay aman ya tereciye tere mi satılır. Çabuk iyileşirler umarım, şenlik havası geri gelsin eve...

Tavanarasında fındık kurtları :) Eşinin yükseklik korkusu mu var :)))))))))))))))))))) (önce peşin peşin güldüm) doğal canım adam uzun! e yükseğe çıkınca ekstra yüksek hahahahah Halledersiniz siz her şartta :)

Rahimi de dikkate alma bence takviyesiz 7.5 iyi rakam... Climara vs. onca takviyeli 7 olanlar var (bakınız ben) iyi takviye, şifalı kürlerin, maharetli ellerin, bayıldığım aklınla çözümleri sunarsınız sonuç alınır elbette... Kısmetten öte yol yok demişler diyeceğim kısmetçi gibi olacağım ama olsun varsın. Kısmetinde 13 mm endo olsun :)

Teşekkürler canım, sizden eksiğim varsa ne olayım :)))))))))))))))
Sevgilimin istek şarkılarından birini istek yapıyorum bu duruma hepinize, hepimize :)

Gebeş kafası! :)
Sirayet etmiş besbelli! :) hala kumpir diyor, hala "kumpir" yazılı resim paylaşıyor, üstelik oklarla betimlenmiş!
neyse ki avuçlarım hala temiz

Evettt canım izledimm.. BU kedi kumpir yiyen adama bakıyor ama çok kendinde değil bende hamile oldugu için biraz şaşıbeş bakıyor hihihihi:))

B12 mi? Pastırmalı menü sonrası tuvalet mi?
hangisi daha kötü kokuyor hala karar vermiş değilim... Çok zor tahammül ediyorum

Sağolasın arkadaşım. İmmuneks denemedik. Deneyelim. Gerçi her şeyi bulamıyoruz yine. Ama getirtilir.
Az önce yemek verdim sıpalara. Gözleri açıldı. Hırlaya hırlaya yediler epey. Sevindim.
Eşimin korkusu enteresan, yüksek binalara bakınca da başı dönüyor, midesi bulanıyor adamım. Anlamadım nasıl bir şey. Ama boydan olduğunu sanmam. Kardeşimle aynı boydalar.
Burası yüksek te değil aslında. Tek katlı bina. O biraz tembellik ediyor, ben biraz nazlanıyorum sanırım. Baharda belli olur ak - kara koyun
En son Aysun hanım kürtaj mı var dedi. İncelik sebebi olarak. Biopsi var dedim. Pek farkı yok aslında. O da inceltmiş. Tutunsun da yavrum, 3 ün 5 in hesabını yapmayacağım valla...

gerçekten çok güzel bir kalbin var arkadaşım Allah bu güzel kalbinin mükafatını ne istiyorsan onu vererek ödüllendirsin

Sağol arkadaşım, sizlerin güzelliğinden...
İnşallah hepimiz alacağız mükafatlarımızı. Rabbim bizleri böyle sınıyor. Geçeriz inşallah...

Valla bacım stresi, her türlü hastalığı, olumsuz düşünceyi top yapıp oynamaya başlıyoruz ki bebeler çabucak gelsin.

Ve nihayet.... 2220 eline, koluna, emeğine, bilgine sağlık... Gönderdiğin detayları fırsat bu fırsat toparlayıp, bir araya getirip, üstüne bir de hala bilgi lazım olursa seni bulsunlar diye adresledim :) (WD)

Derlenen bilgilere kolayca 40Asistani fotoğraflarından ulaşılabilir...
Bunun dışında tedavi öncesi ve süresi içerisinde yapılacak test ve tetkikler, aynı zamanda tüp bebeğe dair bir çok işlemin açıklaması ve detayları da aynı albüm içinde bulunmaktadır.

Tümü için: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/authors/40asistani.637273/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…