- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.461
Şu ilaç kutularından var mı elinde? Hani haftalık olanlardan. Koy günlük ilaçlarını içine, takibin daha kolay oluyor. Salatalık istemiyorsan koyma tabi. Yapay şeyleri onaylamıyorum biliyorsun. Biraz ekşi olur tadı, onu da idare edersin artık.
Annem de senin gibi. 63 yaşında maşallah. Kolundaki ağrıyı belki 4 yıldır çekiyor, gitmiyor doktora. Arada yapıyormuş. Her zaman ağrımıyormuş... Gerçi yoruluyor insan hastane hastane gezmekten, ona buna kan verip sonuç beklemekten. Ama ihmale gelmiyor arkadaşım. Kendine iyi bak ne olur. Daha bebek büyüteceksin. O beden sana lazım
Bende gidim bi limonlu sidik çayı içeyimm kendime geleyimmm :))) Bide gofret patlatayımm çocuklar takla atsınn..
(Allah'ım sanırım kafayı yedimm )
Rabbimm görüyor senii vallahii ne iyi kalplı bi insansınnn... İyileşir inşallahh hepsiii.. Bu arada bunlar evde yaşamıyor demi:)
Rahmetli annem (hayatı çile içinde geçti ve 49 Yaşında göçtü gitti bu Dünya'dan)
Ah, off diyeceği zaman aynen şöyle derdi;
Offfff değil Allah'ım şükür
sağol canım
inşallah iyileşirler senide daha fazla yormazlar ve üzmezler canım
Amin arkadaşım. Yoruyorlar da, üzüyorlar da ama Allah yokluklarını göstermesin. Çok ta mutlu ediyorlar...
Geldim bacım. Onca işin arasında fırsat buldum, azıcık kestirdim valla. Geliyorum aslında. Hatta gitmiyorum, pc hep açık. Ama başına geçemiyorum. Patiler hala hasta. Bir kısmı iyileşti ama bebekler korkutuyor. Çöp gibi kaldılar iyice. Patates rejimine geçiriyorum bugün. Evdeki sorun, yatak odasının tavanı akıyordu. Kendim çıkamadığım (son çıkışımda asılı kaldım pek yemiyor artık) eşimi de çıkaramadığım için (yükseklik korkusu var) baktıralım dedik. Güneş enerjisinin "TIPA"sı çıkmış yerinden. Vanası kapalıydı ama sıkıtıramamışım sanırım, o sızmış içeri. Eşyalar yatak yorgan ne varsa ıslandığı için işim uzuyor sadece. Yaza bir rezistans takmalı yerine. Uğraşılmaz böyle. Tavanlar değişecekti. Şimdilik yine beklemede. Bahara kısmet. Rahim kalınlaşmaya hiç azimli değil. En fazla 7,5 ortalamada kaldı. Her şey muallakta bu aralar. Kısmet diyoruz ve bekliyoruz...
Duyguuuuu sen ne tatlı kadınsın yayazıları şimdi okumaya çalıştım şahane bir kalem gücü, Allahım ne güzel seninle burda denk gelmek... harikasın gönlün heeep coşsun tatlımmm az az girebiliyorum ondan ötürü sorry ama mutlaka takip etmeye çalışıyorum hepinizi sevgileeeeer... heeep böyle kal emi
Evettt canım izledimm.. BU kedi kumpir yiyen adama bakıyor ama çok kendinde değil bende hamile oldugu için biraz şaşıbeş bakıyor hihihihi:))
ilaç kutularından yok canım ama ilaçlar gözümün önünde duruyor tiroitti şekerdi kas gevşetici mide koruyucu ağrıkesici derken b12 yide sonra içerim diyorum öylece kalıyor hoş kas gevşeticiyi bırakım mide koruyucuyuda içmiyorum artık bıktım hepsinden ya doktora gitsen bi dert gitmesen bir dert
yani dert bir değil elvan elvan
B12 mi? Pastırmalı menü sonrası tuvalet mi?
hangisi daha kötü kokuyor hala karar vermiş değilim... Çok zor tahammül ediyorum
Hoşgeldin hoşgeldinnnnn. Çok geçmiş olsun canım ya iyileşsinler umarım... İmmuneks beta (standart) olandan denediniz mi küçükken bayağı faydalı oluyor. Ay aman ya tereciye tere mi satılır. Çabuk iyileşirler umarım, şenlik havası geri gelsin eve...
Tavanarasında fındık kurtları :) Eşinin yükseklik korkusu mu var :)))))))))))))))))))) (önce peşin peşin güldüm) doğal canım adam uzun! e yükseğe çıkınca ekstra yüksek hahahahah Halledersiniz siz her şartta :)
Rahimi de dikkate alma bence takviyesiz 7.5 iyi rakam... Climara vs. onca takviyeli 7 olanlar var (bakınız ben) iyi takviye, şifalı kürlerin, maharetli ellerin, bayıldığım aklınla çözümleri sunarsınız sonuç alınır elbette... Kısmetten öte yol yok demişler diyeceğim kısmetçi gibi olacağım ama olsun varsın. Kısmetinde 13 mm endo olsun :)
gerçekten çok güzel bir kalbin var arkadaşım Allah bu güzel kalbinin mükafatını ne istiyorsan onu vererek ödüllendirsin
Sağol arkadaşım, sizlerin güzelliğinden...
İnşallah hepimiz alacağız mükafatlarımızı. Rabbim bizleri böyle sınıyor. Geçeriz inşallah...
Yapmayın bacılar, etmeyin. Yazıktır
oyyyyy ben bunu yerim ya çok tatlı maşallah bende anne olmak istiyorum böyle bebeklerim olsun mıncıklaya mıncıklaya seveyim teyzelerine resimlerini göstereyim analık damarım kabardı yine ooooy ben ne edem nerelere gidem
bak bu düşünceyi sevdim her türlü hastalığı top yapıp oynayalım karşılıklı çift kale maç yapalım mıValla bacım stresi, her türlü hastalığı, olumsuz düşünceyi top yapıp oynamaya başlıyoruz ki bebeler çabucak gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?