Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Emeğine sağlık arkadaşım. Kabızlık için bugün yine bir yazı paylaştım. Salep öneriliyor. Listeye ekleyelim mi? Önce denesek mi?

Neeeee mönü müüüüü
Kızlarr benim bi battaniye hastalıgım var.. Ben solak ve becerıksiz bi kadınım gerçekten öremiyorumm.. Yaptığım zincir çekmek tığla ama yaptıgım motifler herkesden farklı oluyor ahahahahha:))
Annem hiç anlamazz kayınvalidemin işine gelmiyor malesefff.. EN son yün aldım örsün diyee saçma basit bişi yapıyorr amanınn duymasınnn hihihihi
Ama yanii insan özenir şöyle kızına yaptıgı gibii nerdeee ...Neysee
O yüzden eğer çocugum olursa bu konuda yardım isterimm hihihihiih

Birde geçen bizim apartmanda bi komsum var ( bu arada apartmanda ben harıç her dairede bebek var kiminde de çift)
onunla sohpet ederken söyledi... Başka bi komsu hamıle kalamıyormuş onuda baska bı komsum bı hocaya götürmüş.. Gülmeyinnn ahahhaha
Neyse kızın karnını ovmus kadın bisiler demiş bi kaç kere gel demiş.. SOnra sen bu ay hamıle kalmazsan kolumu keserim demiş neyse bizim kız o dedigi vakit gebe kalmış.. Sonra baska bi kızı götürmusler oda hamıle kalmıs.. Sonra bı kızı daha götürmuşler sen bosuna geldın hamılesın demıs gerçekten de test yapmıs hamıleymıs...
Diyorum ortak bı yerde bulusalım ben de kadını kacırıp getırıyımm...
Ayyy ne günlere kaldıkkk yaa

Benim mönü de
Brokoli çorbası var
Salata var
Buzlukta köfte var ahahahah
Daha ne olsunnn çalışan kadınn yemeği:)

Adresi ver hemen geliyorum
Üzme kendini. Öreriz sana güzel bir battaniye. Sen onayını al, cinsiyet belli olsun, ona göre renk model bulur hallederiz.
Sen yeter ki şu kadınla beni bir araya getir

canımm kızlar okadar çok yazıyorki ne güzel topik hep akıyor bu hoşumada gidiyor o yüzden bende senin mesajını görmemişim alıntısız olunca asla yakalayamıyorum mesajları, sayfaları hızla okurken rastladım:))
ya bu hasan beyi sana özellikle sordum, bende düşünmüştüm hasan beyle telefonla görüşmüştüm sonra vazgeçtim.. eski bahçeci hastası olduğum için fulya bahçecinin içinde beni kabul edeceklerini belirttiler.. sonra vazgeçtim.. merak etmiştim ama ben randevuya gitmeyince ve randevuyu iptal ettiğimi bildirdiğim halde kaç kez aradı mesajlar attı ona şaşırmıştım. bu adam bukadar yoğunken niye peşime düştü acaba diye aklıma takılmıştı..

Adresi ver hemen geliyorum
Üzme kendini. Öreriz sana güzel bir battaniye. Sen onayını al, cinsiyet belli olsun, ona göre renk model bulur hallederiz.
Sen yeter ki şu kadınla beni bir araya getir

aahahahahah tamam kuzuuu aslında süper olur :))
Valla arabayı satmasaydım bugun gelir alır seni getirirdım ama istanbul a geldiginde götürebilirim aslında..

aahahahahah tamam kuzuuu aslında süper olur :))
Valla arabayı satmasaydım bugun gelir alır seni getirirdım ama istanbul a geldiginde götürebilirim aslında..

Biz de satıyoruz arabayı, sana verelim, hem bahaneyle gelip beni de alırsın
İstanbul' a sadece gezmeye gelip iki hafta kalasım var valla. İnşallah ayarlayabilirim

Ben çok çalıştım :)
Az önce bir avukat bozuntusunu da zamanı geçmiş sıkıntı doğurabilecek resmi işler diye gönderdiği savsak sorgulama raporu için "karınca gibi belini incitmeden..." tövbe ya neyse azıcık payladım. :) Rahat rahat günü nihayetlendirip yoğun günlere inat, bugün usul usul evime gidebilirim :)))))))))))

hahhahhaha bakışa kurban :))) Hee bizde çocuk çayına öyle derler.. rengi o renk olurda ondan canım :)

Ona paşa çayı denmiyor muydu hangi ara sidik olmuş hahahaha (çay içmiyorum çok anlamam gerçi)

Emeğine sağlık arkadaşım. Kabızlık için bugün yine bir yazı paylaştım. Salep öneriliyor. Listeye ekleyelim mi? Önce denesek mi?
"Cırcır" olan kağıt istesin, test edildi onaylandı deriz ekleriz

Ben ben, onlardan biri ben... Bugün 2 sayfada sadece kendi mesajlarımı görünce n'oluyoruz demedim değil :)))))
Hep geriden gelip arap atı gibi yetişmeye çalışınca böyle oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…