- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.501
Ona paşa çayı denmiyor muydu hangi ara sidik olmuş hahahaha (çay içmiyorum çok anlamam gerçi)
"Cırcır" olan kağıt istesin, test edildi onaylandı deriz ekleriz
Ben ben, onlardan biri ben... Bugün 2 sayfada sadece kendi mesajlarımı görünce n'oluyoruz demedim değil :)))))
Hep geriden gelip arap atı gibi yetişmeye çalışınca böyle oluyor :)
Gereken immuneks olsun... Bizim yavru kuzumuz yeni doğan hastasıydı antibiyotik verilmiş, hastalanmış halini görünce bakımı için yanımıza alıp onunla iyileştirmiştik. Eczacı yeni bebeğiniz mi oldu hayırlı olsun diye yorum getirmişti :) Teee 10 sene önce... (Sonrada iyileşti damızlık gibi oldu, kendi cinsinden lila hanımla evlenip çoluk çocuğa bile karıştılar, çiftlik bahçelerinde belki de aşklarını tazeliyorlardır)
Sonuç ola ki lazım oldu haber vermen yeterli, yığalım kutularını... :) Patiler iyi olsun ki, sen hamile halinle uğraşmak zorunda kalma.
Kızlar Dr Ayça Kaya yı duyanınız var mı! Neyse ben tv de görmüştüm pek tatlı bi bayan
Dedim ki eger bu bebek de gelmezse barı diyet tedavisi göreyimm..
Aradım merkezi Bagdat cad.
İLk muane 480tl:)
sonra 2ay ve 6 aylık paketler var.. 6 aylıgı soylemedı..
2aylık paket nakit 3.500tl taksıt istersen 3.700tl:)
haftada 1 dıyetısten-spor hocası-psıkolog gorusmesı verıyor..
Dedim e yemegı vermıyor musunuz ahahahha ..
Bune yaaa abbowwwwwwwwwww
Düz hesap 6 aylığı 10,500 Tl peşin. Tabi söylemez. O parayı o bayana ver, zaten yiyecek bir şey kalmayacağı için açlıktan zayıflarsın. Kilo verdikçe moralin düzelir, moralin düzeldikçe daha hareketli de olursun, spor hocasıyla psikolog da lazım olmaz. Bence dene
Menü süper afiyet olsun ve eline sağlık.akşam menümüde yazayım
etli kurufasulye
bulgur pilavı
salata
ayran
öğlenede sultani bezelye kızartması ve marul cacığı yapmıştım
yemeğin derdide hiç bitmiyor
Menü süper afiyet olsun ve eline sağlık.
Sultani bezelye kızartması nı hiç duymadım.
Düz hesap 6 aylığı 10,500 Tl peşin. Tabi söylemez. O parayı o bayana ver, zaten yiyecek bir şey kalmayacağı için açlıktan zayıflarsın. Kilo verdikçe moralin düzelir, moralin düzeldikçe daha hareketli de olursun, spor hocasıyla psikolog da lazım olmaz. Bence dene
sağol canım
sultani bezelye daha çok kaadenize özgü bir sebze aslında kendi yaptığım kızartmanın resmi var ama burada hamileler var diye söylenenler olduğu için buraya resim bırakmıyorum ama google amcadan aratırsan çıkacaktır canım
Merhaba, ist geldiğimde bahsettiğin hanıma beni de getirir misiiiiiinnnnn?Neeeee mönü müüüüü
Kızlarr benim bi battaniye hastalıgım var.. Ben solak ve becerıksiz bi kadınım gerçekten öremiyorumm.. Yaptığım zincir çekmek tığla ama yaptıgım motifler herkesden farklı oluyor ahahahahha:))
Annem hiç anlamazz kayınvalidemin işine gelmiyor malesefff.. EN son yün aldım örsün diyee saçma basit bişi yapıyorr amanınn duymasınnn hihihihi
Ama yanii insan özenir şöyle kızına yaptıgı gibii nerdeee ...Neysee
O yüzden eğer çocugum olursa bu konuda yardım isterimm hihihihiih
Birde geçen bizim apartmanda bi komsum var ( bu arada apartmanda ben harıç her dairede bebek var kiminde de çift)
onunla sohpet ederken söyledi... Başka bi komsu hamıle kalamıyormuş onuda baska bı komsum bı hocaya götürmüş.. Gülmeyinnn ahahhaha
Neyse kızın karnını ovmus kadın bisiler demiş bi kaç kere gel demiş.. SOnra sen bu ay hamıle kalmazsan kolumu keserim demiş neyse bizim kız o dedigi vakit gebe kalmış.. Sonra baska bi kızı götürmusler oda hamıle kalmıs.. Sonra bı kızı daha götürmuşler sen bosuna geldın hamılesın demıs gerçekten de test yapmıs hamıleymıs...
Diyorum ortak bı yerde bulusalım ben de kadını kacırıp getırıyımm...
Ayyy ne günlere kaldıkkk yaa
olurmu öyle şey cnm koy sen yemek resimlerini.. aylardır arada resim koyuyorsun eskidende hamiş vardı ne olacakki gebeler sayfası değilya..
herşeyimizi paylaşıyoruz burada.. güzel yemeklerini görmek hoş oluyor..
olurmu öyle şey cnm koy sen yemek resimlerini.. aylardır arada resim koyuyorsun eskidende hamiş vardı ne olacakki gebeler sayfası değilya..
herşeyimizi paylaşıyoruz burada.. güzel yemeklerini görmek hoş oluyor..
Merak ettim bakarım,yok canım ne sakıncası olacak ki resim koymanın,bence güzel oluyor,keyifli, keyifli Bakıyoruz sohbet ediyoruz.sağol canım
sultani bezelye daha çok kaadenize özgü bir sebze aslında kendi yaptığım kızartmanın resmi var ama burada hamileler var diye söylenenler olduğu için buraya resim bırakmıyorum ama google amcadan aratırsan çıkacaktır canım
Merhaba, ist geldiğimde bahsettiğin hanıma beni de getirir misiiiiiinnnnn?
sağol canım ne bileyim geçen gün paylaştığım resimlerden sonra şu anda nikini hatırlamıyorum birisi burada hamileler var keşke resim koymasaydın deyince kötü hissetmiştim ama sıkıntı olmayacaksa koyarım resimleri
datlusun çoooook datluuuuuVe nihayet....2220 eline, koluna, emeğine, bilgine sağlık... Gönderdiğin detayları fırsat bu fırsat toparlayıp, bir araya getirip, üstüne bir de hala bilgi lazım olursa seni bulsunlar diye adresledim :) (WD)
Derlenen bilgilere kolayca @40Asistani fotoğraflarından ulaşılabilir...
Bunun dışında tedavi öncesi ve süresi içerisinde yapılacak test ve tetkikler, aynı zamanda tüp bebeğe dair bir çok işlemin açıklaması ve detayları da aynı albüm içinde bulunmaktadır.
Tümü için: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/authors/40asistani.637273/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?