- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.521
Merak ettim bakarım,yok canım ne sakıncası olacak ki resim koymanın,bence güzel oluyor,keyifli, keyifli Bakıyoruz sohbet ediyoruz.
Meerhabaa
Ahahahahah inşallahh canim elimden geleni yaparim:))))
daha iyi cnm iştahları açılsın:)) ben bayılıyorum senin yemeklerine.. on parmağında on marifet var. hamaratsın cnm.
Allaaam allaaam korku filmi gibiiii... yav hay Allah gitsek mi ki yawwwNeeeee mönü müüüüü
Kızlarr benim bi battaniye hastalıgım var.. Ben solak ve becerıksiz bi kadınım gerçekten öremiyorumm.. Yaptığım zincir çekmek tığla ama yaptıgım motifler herkesden farklı oluyor ahahahahha:))
Annem hiç anlamazz kayınvalidemin işine gelmiyor malesefff.. EN son yün aldım örsün diyee saçma basit bişi yapıyorr amanınn duymasınnn hihihihi
Ama yanii insan özenir şöyle kızına yaptıgı gibii nerdeee ...Neysee
O yüzden eğer çocugum olursa bu konuda yardım isterimm hihihihiih
Birde geçen bizim apartmanda bi komsum var ( bu arada apartmanda ben harıç her dairede bebek var kiminde de çift)
onunla sohpet ederken söyledi... Başka bi komsu hamıle kalamıyormuş onuda baska bı komsum bı hocaya götürmüş.. Gülmeyinnn ahahhaha
Neyse kızın karnını ovmus kadın bisiler demiş bi kaç kere gel demiş.. SOnra sen bu ay hamıle kalmazsan kolumu keserim demiş neyse bizim kız o dedigi vakit gebe kalmış.. Sonra baska bi kızı götürmusler oda hamıle kalmıs.. Sonra bı kızı daha götürmuşler sen bosuna geldın hamılesın demıs gerçekten de test yapmıs hamıleymıs...
Diyorum ortak bı yerde bulusalım ben de kadını kacırıp getırıyımm...
Ayyy ne günlere kaldıkkk yaa
been de isterem elmaaaa yahalardaaanMerhaba, ist geldiğimde bahsettiğin hanıma beni de getirir misiiiiiinnnnn?
Gerçekten nefis görünüyor,tamam şimdi anladım yeşil olgunlaşmamış haliyle kızartılıyor,düşündüm de yuvarlak küçük toplar nasıl kızartılıyor acaba DidimEki Görüntüle 1382206 sultani bezelye kızartması bu kızlar
Eki Görüntüle 1382206 sultani bezelye kızartması bu kızlar
Canım geçmiş olsun Anneciğine,böyle Düşünceler le kendini üzme Bebeğin gelecek sana,hem evladı olanlarda bile bakmayanlar annesine Babasına çok var toplumda.bende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
belki bebeğim olur büyür hiç ilgilenmez götürmezde ama bu en kötü ihtimaller arasında olan bir şey..
her durumda bir evlat sahibi olmak zorundayız diye aklıma geldi.
bende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
belki bebeğim olur büyür hiç ilgilenmez götürmezde ama bu en kötü ihtimaller arasında olan bir şey..
Gerçekten nefis görünüyor,tamam şimdi anladım yeşil olgunlaşmamış haliyle kızartılıyor,düşündüm de yuvarlak küçük toplar nasıl kızartılıyor acaba Didim
ayy nasıl güzel gözüküyor afiyet olsun canım..
bunu hiç denememiştim aklıma getirmen iyi oldu ilk fırsatta yapacağım.. kızartırken ne katıyorsun cnm.
bizde taze fasulyeyi haşlayıp mısır unu ve yumurta ile dönderme tavasında kızartıyoruz aynen bu şekilde oluyor..
Kız bu ne ya ne kadar pahalı yazık günah yemeği azalt spor yap kilon çok mu fazlaKızlar Dr Ayça Kaya yı duyanınız var mı! Neyse ben tv de görmüştüm pek tatlı bi bayan
Dedim ki eger bu bebek de gelmezse barı diyet tedavisi göreyimm..
Aradım merkezi Bagdat cad.
İLk muane 480tl:)
sonra 2ay ve 6 aylık paketler var.. 6 aylıgı soylemedı..
2aylık paket nakit 3.500tl taksıt istersen 3.700tl:)
haftada 1 dıyetısten-spor hocası-psıkolog gorusmesı verıyor..
Dedim e yemegı vermıyor musunuz ahahahha ..
Bune yaaa abbowwwwwwwwwww
Kız sen ne marifetlisin memleket neresiEki Görüntüle 1382206 sultani bezelye kızartması bu kızlar
Kız sen ne marifetlisin memleket neresi
Kıyamam csnım ya bunları düşünme bir Allah inşallah sanada evlat verecek .hem canım hayırlı evlat olsun bir sürü tanıdığım var evladı olup ta yalnız ölenler kapısını bile çalmayan hayırsız evlatlar var bu bir teselli değil canım Rabbim hayırlısını versinbende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
Ne güzel adam kaynana şanslı senin vallaben aslen doğuluyum canım ama şimdi karadenizdeyim karadenize gelin oldum
geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah
hem bu düşüncelerle üzme kendini inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip edecek bize
bezelye kızartması deyince herkes böyle anlıyo canım ama bu sultani bezelye taze fasulyeye benziyo aynen
evet canım biliyorum fasulye kızartmasını onuda çok severim
bezelye kızartmasınıda dönderme tavasında kızartıyoruz bezelyeleri ayıklayıp haşlıyosun güzelce sıkıyosun sonra içine tuzunu yumurtasını ve çok az mısır ununu ekleyip karıştırıyosun tavada arkalı önlü kızartıyosun
ben mevsiminde alıp haşlayıp derin dondurucuya kaldırıyorum şimdi pişirmesi kolay oluyor
Canım geçmiş olsun Anneciğine,böyle Düşünceler le kendini üzme Bebeğin gelecek sana,hem evladı olanlarda bile bakmayanlar annesine Babasına çok var toplumda.
Kıyamam csnım ya bunları düşünme bir Allah inşallah sanada evlat verecek .hem canım hayırlı evlat olsun bir sürü tanıdığım var evladı olup ta yalnız ölenler kapısını bile çalmayan hayırsız evlatlar var bu bir teselli değil canım Rabbim hayırlısını versin
Ne güzel adam kaynana şanslı senin valla
sağoll canım, bezelyenin içindeki yuvarlak tanecikleri kalıyormu yoksa onları çıkartıyormuyuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?