Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merak ettim bakarım,yok canım ne sakıncası olacak ki resim koymanın,bence güzel oluyor,keyifli, keyifli Bakıyoruz sohbet ediyoruz.

Meerhabaa
Ahahahahah inşallahh canim elimden geleni yaparim:))))

daha iyi cnm iştahları açılsın:)) ben bayılıyorum senin yemeklerine.. on parmağında on marifet var. hamaratsın cnm.

kızlar yukarıya koydum resmini bezelye kızartmasının

ensucum güzel sözlerin için teşekkür ederim

Allaaam allaaam korku filmi gibiiii... yav hay Allah gitsek mi ki yawww

Ama hakketen bazı kişilerin özel enerjileri var rahmetli babannemden biliyorum o da harlkalar yaratırdı... hayvanlarda blie.... dogurmayan inek falan getirirlerdi ay küçüktüm fazla hatırlamıyorum ama böyle şeyler klamış aklımda bş de çooook tatlıydı ya bak nasıl özlemilşim. tüm geçmişlerimize Rahmet eyliyorummm

bende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
belki bebeğim olur büyür hiç ilgilenmez götürmezde ama bu en kötü ihtimaller arasında olan bir şey..
her durumda bir evlat sahibi olmak zorundayız diye aklıma geldi.

Eki Görüntüle 1382206 sultani bezelye kızartması bu kızlar

ayy nasıl güzel gözüküyor afiyet olsun canım..
bunu hiç denememiştim aklıma getirmen iyi oldu ilk fırsatta yapacağım.. kızartırken ne katıyorsun cnm.
bizde taze fasulyeyi haşlayıp mısır unu ve yumurta ile dönderme tavasında kızartıyoruz aynen bu şekilde oluyor..

Canım geçmiş olsun Anneciğine,böyle Düşünceler le kendini üzme Bebeğin gelecek sana,hem evladı olanlarda bile bakmayanlar annesine Babasına çok var toplumda.

geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah

hem bu düşüncelerle üzme kendini inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip edecek bize

Gerçekten nefis görünüyor,tamam şimdi anladım yeşil olgunlaşmamış haliyle kızartılıyor,düşündüm de yuvarlak küçük toplar nasıl kızartılıyor acaba Didim

bezelye kızartması deyince herkes böyle anlıyo canım ama bu sultani bezelye taze fasulyeye benziyo aynen

evet canım biliyorum fasulye kızartmasını onuda çok severim

bezelye kızartmasınıda dönderme tavasında kızartıyoruz bezelyeleri ayıklayıp haşlıyosun güzelce sıkıyosun sonra içine tuzunu yumurtasını ve çok az mısır ununu ekleyip karıştırıyosun tavada arkalı önlü kızartıyosun

ben mevsiminde alıp haşlayıp derin dondurucuya kaldırıyorum şimdi pişirmesi kolay oluyor

Kız bu ne ya ne kadar pahalı yazık günah yemeği azalt spor yap kilon çok mu fazla

Kıyamam csnım ya bunları düşünme bir Allah inşallah sanada evlat verecek .hem canım hayırlı evlat olsun bir sürü tanıdığım var evladı olup ta yalnız ölenler kapısını bile çalmayan hayırsız evlatlar var bu bir teselli değil canım Rabbim hayırlısını versin

sağoll canım, bezelyenin içindeki yuvarlak tanecikleri kalıyormu yoksa onları çıkartıyormuyuz..

Canım geçmiş olsun Anneciğine,böyle Düşünceler le kendini üzme Bebeğin gelecek sana,hem evladı olanlarda bile bakmayanlar annesine Babasına çok var toplumda.

sağolll canım.. evetde yapayalnız yaşlanmakta kötü bir şey olsa gerek..

Kızlar bu akşam bir arkadaşımla konuştum .istanbula bebek tedavisine gidecekmiş .çok güleceksiniz yazmak istedim . Sülük tedavisi .malum yere gönderiyorlarmış. Kanı emiyormuş.ya içeri kaçarsa düşünsenize çok güldüm valla giden varmı diye düşündüm hııııı

Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…