- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.541
Aman kaynanaların hepsi aynıeşim şanslı olduğunun farkında ama kaynana konusunda emin değilim
ah canimmmm... ne iyi anlliyorum seni... olsun be sevdicegimiz yanimizda olsun kor topal giderik gariiibende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
belki bebeğim olur büyür hiç ilgilenmez götürmezde ama bu en kötü ihtimaller arasında olan bir şey..
her durumda bir evlat sahibi olmak zorundayız diye aklıma geldi.
ayyyy sahanesinnn ellerine saglik bir karadenizli olarak bayiliriiiiimsağol canım
sultani bezelye daha çok kaadenize özgü bir sebze aslında kendi yaptığım kızartmanın resmi var ama burada hamileler var diye söylenenler olduğu için buraya resim bırakmıyorum ama google amcadan aratırsan çıkacaktır canım
ah canimmmm... ne iyi anlliyorum seni... olsun be sevdicegimiz yanimizda olsun kor topal giderik gariii
Eki Görüntüle 1382206 sultani bezelye kızartması bu kızlar
Kızlar bu akşam bir arkadaşımla konuştum .istanbula bebek tedavisine gidecekmiş .çok güleceksiniz yazmak istedim . Sülük tedavisi .malum yere gönderiyorlarmış. Kanı emiyormuş.ya içeri kaçarsa düşünsenize çok güldüm valla giden varmı diye düşündüm hııııı
Kız bu ne ya ne kadar pahalı yazık günah yemeği azalt spor yap kilon çok mu fazla
valla istisnalar vsr kuzucuklar benimki beni hakkikaten pamuklara sarar... oyle tatli ki zaten 84 yasinda pamuk oamuk namaz kilar dua eder hep guler. firfirli pijamalari ve neredeyse her parmaginda yuzugu var, bi de kinali saclar yerim ay onu bennn... Annem o benim... hatta kendi annemden daha sefkatli. her daim korumacidir bir de bizi cok mutlu gorunce daha da mutlu olup heep dua eder, miyaser anneeee seni seviyorummmmmmAman kaynanaların hepsi aynı
bende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
belki bebeğim olur büyür hiç ilgilenmez götürmezde ama bu en kötü ihtimaller arasında olan bir şey..
her durumda bir evlat sahibi olmak zorundayız diye aklıma geldi.
nasıll yaa sülük tedavisi nee.. hiç duymadım ben bunu.. malum yer neresi.
kim neyi emiyor gerçek sülükmüüüüüüüü
Allahım bu tarz şeylerin peşinden koşan insanlardamı var.. kabuss ötesii
ben aslen doğuluyum canım ama şimdi karadenizdeyim karadenize gelin oldum
Bu bi tedavi kizlar var yaptiran.. varislerdeki olu kanlara iyi geliyor ahaahha
Geçmiş olsun dileklerimizi ilet annene. Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin inşallah...
kizzzz tedavilere baslamadan once 60 dim simdiiiii son negatifden sonra hala 72... ulan ben bu progesteronun taaaaa gobeeene baslayacam haHahahahah cok tatlisin yaaa cok guluyorummm canim sana:))
Ayy beni bu relg belirtileri delirtcek zannimcaa uyuz seyyler..
Kilom giderek artiyor canim 5 yil once 52 kg idim simdi 70
aminnnnsağol canım benimm aminn inşallah..
kizzzz tedavilere baslamadan once 60 dim simdiiiii son negatifden sonra hala 72... ulan ben bu progesteronun taaaaa gobeeene baslayacam ha
anaaaam cok korkiiiii nasi yaaaaahAaaa benim bildigim variss de gerisini bilmem ahahahaha.. one yaaa olmaz uyyy hayal ettim de simdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?