Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ah canimmmm... ne iyi anlliyorum seni... olsun be sevdicegimiz yanimizda olsun kor topal giderik gariii

ayyyy sahanesinnn ellerine saglik bir karadenizli olarak bayiliriiiiim

nasıll yaa sülük tedavisi nee.. hiç duymadım ben bunu.. malum yer neresi.
kim neyi emiyor gerçek sülükmüüüüüüüü
Allahım bu tarz şeylerin peşinden koşan insanlardamı var.. kabuss ötesii

Aman kaynanaların hepsi aynı
valla istisnalar vsr kuzucuklar benimki beni hakkikaten pamuklara sarar... oyle tatli ki zaten 84 yasinda pamuk oamuk namaz kilar dua eder hep guler. firfirli pijamalari ve neredeyse her parmaginda yuzugu var, bi de kinali saclar yerim ay onu bennn... Annem o benim... hatta kendi annemden daha sefkatli. her daim korumacidir bir de bizi cok mutlu gorunce daha da mutlu olup heep dua eder, miyaser anneeee seni seviyorummmmmm bize geldigin aksam once beni yatirir koltiga sonra da kendi uzanir ana kiz yerli diziler yorum yapariz ayyy bayilir ne ozlemisim ya onu... yasli oldugu icin korkuyorum da ... İnsallah sizler de benim

Geçmiş olsun dileklerimizi ilet annene. Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin inşallah...

nasıll yaa sülük tedavisi nee.. hiç duymadım ben bunu.. malum yer neresi.
kim neyi emiyor gerçek sülükmüüüüüüüü
Allahım bu tarz şeylerin peşinden koşan insanlardamı var.. kabuss ötesii

Bu bi tedavi kizlar var yaptiran.. varislerdeki olu kanlara iyi geliyor ahaahha

Hahahahah cok tatlisin yaaa cok guluyorummm canim sana:))

Ayy beni bu relg belirtileri delirtcek zannimcaa uyuz seyyler..
Kilom giderek artiyor canim 5 yil once 52 kg idim simdi 70
kizzzz tedavilere baslamadan once 60 dim simdiiiii son negatifden sonra hala 72... ulan ben bu progesteronun taaaaa gobeeene baslayacam ha

Aaaa benim bildigim variss de gerisini bilmem ahahahaha.. one yaaa olmaz uyyy hayal ettim de simdii

ensu canim balim petegim gecmis olsun tatli annene:)) sen bunlari hic dusunmeee yarin ola hayrolaa demisler. Rabbim kimseyee kimseyi muhtac etmesin. Elden ayaktan dusurmesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…