- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.561
ensu canim balim petegim gecmis olsun tatli annene:)) sen bunlari hic dusunmeee yarin ola hayrolaa demisler. Rabbim kimseyee kimseyi muhtac etmesin. Elden ayaktan dusurmesin insallah
Evet vajinaya canım ben arkadaştan duydum.şok oldumnasıll yaa sülük tedavisi nee.. hiç duymadım ben bunu.. malum yer neresi.
kim neyi emiyor gerçek sülükmüüüüüüüü
Allahım bu tarz şeylerin peşinden koşan insanlardamı var.. kabuss ötesii
Malum yer canım bebeği olmuyorvarismi bende bi an sanmıştımki genital bölgeyi emiyor:)) arkadaş tüp bebek tedavisine gitmiyormuydu variss ne alaka ve bu sülük nerenin içine kaçıyor:))))))
Bu aksam deneyeyim salepi sislikten patlayacam yavEmeğine sağlık arkadaşım. Kabızlık için bugün yine bir yazı paylaştım. Salep öneriliyor. Listeye ekleyelim mi? Önce denesek mi?
Evet vajinaya canım ben arkadaştan duydum.şok oldum
VallaAaaa benim bildigim variss de gerisini bilmem ahahahaha.. one yaaa olmaz uyyy hayal ettim de simdii
O da tanıdıklardan duymuş ben ayrıntısını bilmiyorum.sadece çok garip geldi hiç duymamıştım ya kaçarsa nasıl çıkacakcanım ya arkadaşını çok çok ciddi uyar.. kafayımı yemiş.
düzgünce gitsin tüp bebek tedavilerine başlasın.
bu nasıl bir düşünce +18 lik korku filmi gibi.
Aman kaynanaların hepsi aynı
ayyyy sahanesinnn ellerine saglik bir karadenizli olarak bayiliriiiiim
Hain Köfte, ben şimdi yemekten kalktım. Tıka basa doluyum, yapılır mı bu bana? Nereme yiyeceğim şimdi bunu?
karadenizinde en güzell yerindesin canımm çok şanslısın:)
canım ya arkadaşını çok çok ciddi uyar.. kafayımı yemiş.
düzgünce gitsin tüp bebek tedavilerine başlasın.
bu nasıl bir düşünce +18 lik korku filmi gibi.
ben aslen doğuluyum canım ama şimdi karadenizdeyim karadenize gelin oldum
Doğu' nun neresindensin bakayım sen?
Merhaba, geçende tv'de darülşafakanın huzur evini gösterdiler. 5 yıldızlı otel konforunda idi. Çocuğum olsa bile öyle bir yerde kalmayı düşünüyorum. Teyzeye geçmiş olsun.bende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
belki bebeğim olur büyür hiç ilgilenmez götürmezde ama bu en kötü ihtimaller arasında olan bir şey..
her durumda bir evlat sahibi olmak zorundayız diye aklıma geldi.
Kızlar bu akşam bir arkadaşımla konuştum .istanbula bebek tedavisine gidecekmiş .çok güleceksiniz yazmak istedim . Sülük tedavisi .malum yere gönderiyorlarmış. Kanı emiyormuş.ya içeri kaçarsa düşünsenize çok güldüm valla giden varmı diye düşündüm hııııı
UOTE="portakales, post: 38978981, member: 629199"]Neeeee mönü müüüüü
Kızlarr benim bi battaniye hastalıgım var.. Ben solak ve becerıksiz bi kadınım gerçekten öremiyorumm.. Yaptığım zincir çekmek tığla ama yaptıgım motifler herkesden farklı oluyor ahahahahha:))
Annem hiç anlamazz kayınvalidemin işine gelmiyor malesefff.. EN son yün aldım örsün diyee saçma basit bişi yapıyorr amanınn duymasınnn hihihihi
Ama yanii insan özenir şöyle kızına yaptıgı gibii nerdeee ...Neysee
O yüzden eğer çocugum olursa bu konuda yardım isterimm hihihihiih
Birde geçen bizim apartmanda bi komsum var ( bu arada apartmanda ben harıç her dairede bebek var kiminde de çift)
onunla sohpet ederken söyledi... Başka bi komsu hamıle kalamıyormuş onuda baska bı komsum bı hocaya götürmüş.. Gülmeyinnn ahahhaha
Neyse kızın karnını ovmus kadın bisiler demiş bi kaç kere gel demiş.. SOnra sen bu ay hamıle kalmazsan kolumu keserim demiş neyse bizim kız o dedigi vakit gebe kalmış.. Sonra baska bi kızı götürmusler oda hamıle kalmıs.. Sonra bı kızı daha götürmuşler sen bosuna geldın hamılesın demıs gerçekten de test yapmıs hamıleymıs...
Diyorum ortak bı yerde bulusalım ben de kadını kacırıp getırıyımm...
Ayyy ne günlere kaldıkkk yaa
Hahahahah cok tatlisin yaaa cok guluyorummm canim sana:))
Ayy beni bu relg belirtileri delirtcek zannimcaa uyuz seyyler..
Kilom giderek artiyor canim 5 yil once 52 kg idim simdi 70
valla istisnalar vsr kuzucuklar benimki beni hakkikaten pamuklara sarar... oyle tatli ki zaten 84 yasinda pamuk oamuk namaz kilar dua eder hep guler. firfirli pijamalari ve neredeyse her parmaginda yuzugu var, bi de kinali saclar yerim ay onu bennn... Annem o benim... hatta kendi annemden daha sefkatli. her daim korumacidir bir de bizi cok mutlu gorunce daha da mutlu olup heep dua eder, miyaser anneeee seni seviyorummmmmmbize geldigin aksam once beni yatirir koltiga sonra da kendi uzanir ana kiz yerli diziler yorum yapariz ayyy bayilir ne ozlemisim ya onu... yasli oldugu icin korkuyorum da ... İnsallah sizler de benim
Ne tatlı bir kaynana modeli o öyle. Adı da güzel. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Pamuk ellerinden öp bizim için de...
kizzzz tedavilere baslamadan once 60 dim simdiiiii son negatifden sonra hala 72... ulan ben bu progesteronun taaaaa gobeeene baslayacam ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?