Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ensu canim balim petegim gecmis olsun tatli annene:)) sen bunlari hic dusunmeee yarin ola hayrolaa demisler. Rabbim kimseyee kimseyi muhtac etmesin. Elden ayaktan dusurmesin insallah

sağoll canımm benimm inşalallah...
sende şu battaniye örme konusunu hiç dert etme bence.. çok cesaretlisin ben böyle birşeyi kendimde hayal bile edemiyorum asla beceremem.

canım ya arkadaşını çok çok ciddi uyar.. kafayımı yemiş.
düzgünce gitsin tüp bebek tedavilerine başlasın.
bu nasıl bir düşünce +18 lik korku filmi gibi.
O da tanıdıklardan duymuş ben ayrıntısını bilmiyorum.sadece çok garip geldi hiç duymamıştım ya kaçarsa nasıl çıkacak

UOTE="portakales, post: 38978981, member: 629199"]Neeeee mönü müüüüü
Kızlarr benim bi battaniye hastalıgım var.. Ben solak ve becerıksiz bi kadınım gerçekten öremiyorumm.. Yaptığım zincir çekmek tığla ama yaptıgım motifler herkesden farklı oluyor ahahahahha:))
Annem hiç anlamazz kayınvalidemin işine gelmiyor malesefff.. EN son yün aldım örsün diyee saçma basit bişi yapıyorr amanınn duymasınnn hihihihi
Ama yanii insan özenir şöyle kızına yaptıgı gibii nerdeee ...Neysee
O yüzden eğer çocugum olursa bu konuda yardım isterimm hihihihiih

Birde geçen bizim apartmanda bi komsum var ( bu arada apartmanda ben harıç her dairede bebek var kiminde de çift)
onunla sohpet ederken söyledi... Başka bi komsu hamıle kalamıyormuş onuda baska bı komsum bı hocaya götürmüş.. Gülmeyinnn ahahhaha
Neyse kızın karnını ovmus kadın bisiler demiş bi kaç kere gel demiş.. SOnra sen bu ay hamıle kalmazsan kolumu keserim demiş neyse bizim kız o dedigi vakit gebe kalmış.. Sonra baska bi kızı götürmusler oda hamıle kalmıs.. Sonra bı kızı daha götürmuşler sen bosuna geldın hamılesın demıs gerçekten de test yapmıs hamıleymıs...
Diyorum ortak bı yerde bulusalım ben de kadını kacırıp getırıyımm...
Ayyy ne günlere kaldıkkk yaa[/QUOTE]

@potarkales
Kiz Hemen getir topige kadini topluca hamile kalalim heheh....bende boyle bi kadina gittim tum israrlardan sonra neyapam gittim iste, yani kadin belime bir carsaf sardi nefes alamadim tam komedi anlatsam,, hehe nefesi tut adamin koynuna gir o arada nolsun ben nefes aldigima sukur ettim

Aman kaynanaların hepsi aynı

ayyyy sahanesinnn ellerine saglik bir karadenizli olarak bayiliriiiiim

sağol canım

Hain Köfte, ben şimdi yemekten kalktım. Tıka basa doluyum, yapılır mı bu bana? Nereme yiyeceğim şimdi bunu?

beğenmenize sevindim canım

accık ucundan yersin kilo sorunun yokki

karadenizinde en güzell yerindesin canımm çok şanslısın:)

eveeeeet

canım ya arkadaşını çok çok ciddi uyar.. kafayımı yemiş.
düzgünce gitsin tüp bebek tedavilerine başlasın.
bu nasıl bir düşünce +18 lik korku filmi gibi.

tövbe estağfur

Merhaba, geçende tv'de darülşafakanın huzur evini gösterdiler. 5 yıldızlı otel konforunda idi. Çocuğum olsa bile öyle bir yerde kalmayı düşünüyorum. Teyzeye geçmiş olsun.

İstanbul pahalıdır, Edirne' ye baksın bence. Ciddiyim, buralardan toplayıp götürüyorlar. Çok kişi biliyor. Hatta kandaki iltihap için babam da önermişti. Vücuttaki fazla toksinleri alırmış.

@potarkales
Kiz Hemen getir topige kadini topluca hamile kalalim heheh....bende boyle bi kadina gittim tum israrlardan sonra neyapam gittim iste, yani kadin belime bir carsaf sardi nefes alamadim tam komedi anlatsam,, hehe nefesi tut adamin koynuna gir o arada nolsun ben nefes aldigima sukur ettim[/QUOTE]

hahahahhah canım başıma gelmeden inanmam aynenn.. şifaya inanırım ama bilemıyorum çelışkideyım.. 1 kere olsa ıyıde bı kac kere gıdıyormussun bıde para fılanda almıyorr

Hahahahah cok tatlisin yaaa cok guluyorummm canim sana:))

Ayy beni bu relg belirtileri delirtcek zannimcaa uyuz seyyler..
Kilom giderek artiyor canim 5 yil once 52 kg idim simdi 70

Ben geçen yıl tedaviye 63 kilo başladım, opudan bir gün önce 80 i gördüm. Kasım' da merhaba dedim doktora, Mart ortası transfer oldu. Düşün işte. Geçen ay 64' e indim nihayet. Darısı başına...

Ne tatlı bir kaynana modeli o öyle. Adı da güzel. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Pamuk ellerinden öp bizim için de...

anacımmm bu sülük bizim eminönünün vazgeçilmezi değil mi!!!
bnm teyzemde variz var yapmırmıştı ama afedersin ama insanın şeyine nasıl fayda saglar ben çözemedimmm
dilerim sağ sağlımm tedavisi biterr kardeşin

Kızlar sohbetiniz muhabbetiniz bol olsun takipteyim tam yazacağım bişey çıkıyor portakales bebişi gezdirmeye başlamışsın oyy maşallah esnacan canım evham yok belirti arama lütfen biliyorum insan sürekli kendini dinler vaziyette ama hamilesin tadını çıkar 2220 canım 7.5 kötü değil ,yanılmıyorsam transferimin birinde endo bu kalınlıktaydı kimyasal olmustu şimdi sen önümüzdeki aylardada endo durumuna göre uygun oldugunda transfer olacaksın di mi ? ensu cum çok gecmiş olsun canım sara_28 sen ne maharatli hatunsun hey maşallahhhh CapsLocked alpcemre hamişlerimizz size kocaman maşallah diyorummm sağlıkla gelsin keseler kalp atışları inşallah Miranda az kalmış ha gayret sağlıkla kucağına al canım Lulinda bir arkadaş ilk üç ayda altı kilo vermişti kilo almak önemli değil gerekli takviyeleri almak önemli kanımca WishhDuygu hatun sen kesin yazar çizer olmalısın bayılıyorum üslubuna yaaaa ..bana gelince doğal denemeye devam eyyy hsg korkusu sen nelere kadirsin :)))) içimde hep bi umut hatta hesapladım bu ay hedefi tutturrursak 14 şubat regli günüm umarım olmam ve şahane bi sevgililer günü hediyesi veririm sevgilime ...umut dünyası ..sizleri seviyorumm atladığım bişey varsa affola ....

Ne tatlı bir kaynana modeli o öyle. Adı da güzel. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Pamuk ellerinden öp bizim için de...

ben telefondan okudum bak orayı kaçırmışısm kayınvalıdemıymıs bende anneane zannettım yaaa:)))
valla millet ballı kardeşş biz bi göremedikk öyle ballısını ahahhaha

kizzzz tedavilere baslamadan once 60 dim simdiiiii son negatifden sonra hala 72... ulan ben bu progesteronun taaaaa gobeeene baslayacam ha

Merak etme gidiyor onların hepsi. Nisan başından beri 80 den 64 e indim. Çoğu da uğraşmadan gitmiş. İlaç atıldıkça iniyor kilolar. Tedavin bitsin, bebeğini kucağına al, kilolar nasıl eriyor görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…