Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaa bunu yaptıran bi arkadaşım var anlatmasına bile dayanamadım hey allammm yaaa. Portakales bize senin teyze lazım bi bulsan ya faydalansak hep beraber :))))

hemdeee ne gezmekk teyzesiii:))) bu relg belirtileri normal mi diyorsun yanii sendee! Korkuyorumm ben yaaa pofff

Merhaba, geçende tv'de darülşafakanın huzur evini gösterdiler. 5 yıldızlı otel konforunda idi. Çocuğum olsa bile öyle bir yerde kalmayı düşünüyorum. Teyzeye geçmiş olsun.
evet cnm onu bende biliyorumm. babam yillarca Darussafakada ogretmenlik yaptigi icin orayida gorme firsatim olmustu.. cok guzel bir yer ve gercekten 5 yildizli otel rahatligi var.. gerci yinede cogu mutsuzdu yanlizdi ama son care dusunulebilir..

sagol canim.. neden hsg den bukadar korktun gecmiste kotu bi tecrubenmi oldu cnm.. Radyomarr radyomarr radyomarr bes dk cnmm cikistada bi kapalicarsi turu harika olur.. oradan da eminonu..

sağol canım inşallah senin bebişinde doğalından gelir

güneyinden sendemi doğulusun yoksa

8 yıl Erzurum' da kaldım. Dayım Antep' te, teyzem Maraş' ta görev yaptı, kardeşim Diyarbakır' da askerlik yaptı. Mardin' den hala görüştüğüm arkadaşım var. 5 yıl da Hatay Dörtyol' da kaldık. Çevrem iyi oralardan. Onun için sordum.

hemdeee ne gezmekk teyzesiii:))) bu relg belirtileri normal mi diyorsun yanii sendee! Korkuyorumm ben yaaa pofff
Bence normal ..aynı şey bende de olmuştu kız kardeşimin bebeği var abla çok güzel bende hep aynı belirtileri yaşadım ilk aylarda hani böyle regli olacakmışsın gibi ama olmuyorsun diyor du ahanda tam benim belirtiler diyordum ben de..bak hatta ilk iki denemem kimyasalla sonuçlandı ama neticede pozitifti ve belirti vardı böyle sonuncu denememde tık yoktu test günü de dedim yok tutmadı diye nitekim öyle oldu ..inşallahhh bebişşş yer yapıyor kendine

O da tanıdıklardan duymuş ben ayrıntısını bilmiyorum.sadece çok garip geldi hiç duymamıştım ya kaçarsa nasıl çıkacak
ahhh cnm her duydugumuzu yapsaydik yanmistik.. benim isyerinden arkadasin annesi bi ara pesime dusmustuki gazli beze tenturdiyot dok onu genital bolgene sok 1-2 ay boyle yasa hamile kalacaksin.. tabii tatli dille basimdan savdim..

İstanbul pahalıdır, Edirne' ye baksın bence. Ciddiyim, buralardan toplayıp götürüyorlar. Çok kişi biliyor. Hatta kandaki iltihap için babam da önermişti. Vücuttaki fazla toksinleri alırmış.
Aaa arkadaşta Edirne'de oturuyor .istanbula gidecek hayırlı olsun zor birşey

ınsallahh canımmm :))) en cok kocaya uzuluyorumm benn cok umutlu bu seferr:)

hahahahhah canım başıma gelmeden inanmam aynenn.. şifaya inanırım ama bilemıyorum çelışkideyım.. 1 kere olsa ıyıde bı kac kere gıdıyormussun bıde para fılanda almıyorr[/QUOTE]

Sen acil bul o kadını. Acaip lazımsın, koca bir ordu getiriyorum sana de. Selamımı da söyle kesin kabul eder
Şaka bir yana iyice meraklandım şimdi. Atlar gelirim bak...

ahhh cnm her duydugumuzu yapsaydik yanmistik.. benim isyerinden arkadasin annesi bi ara pesime dusmustuki gazli beze tenturdiyot dok onu genital bolgene sok 1-2 ay boyle yasa hamile kalacaksin.. tabii tatli dille basimdan savdim..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Oyyyyu ne komik şeyler aslında çaresizlik insanlara neler yaptırıyor biz yapmayız ama ne cahil insanlar var bi de çaresizlik

hahahahhah canım başıma gelmeden inanmam aynenn.. şifaya inanırım ama bilemıyorum çelışkideyım.. 1 kere olsa ıyıde bı kac kere gıdıyormussun bıde para fılanda almıyorr

Sen acil bul o kadını. Acaip lazımsın, koca bir ordu getiriyorum sana de. Selamımı da söyle kesin kabul eder
Şaka bir yana iyice meraklandım şimdi. Atlar gelirim bak... [/QUOTE]

dur kızz hemen heveslenme ben bı arastıracagım o ısı.. sonra komsunun kardesının uzun yıllardır cocugu olmuyormus o atlayıp geleckmıs antalya dan hele oda bı gorunsun bakalım ne olacak sonra sıraya gırerız ahaahahah

sagol canim.. neden hsg den bukadar korktun gecmiste kotu bi tecrubenmi oldu cnm.. Radyomarr radyomarr radyomarr bes dk cnmm cikistada bi kapalicarsi turu harika olur.. oradan da eminonu..
Canım uyuttular ilkinde ama uyandıktan sonrası kabus gibiydi dayanılmaz ağrı yaşadım ilk iki gün ve yolda eve gelirken fenalaştım gerisin geri hastaneye götürdüler beni radyomar çok iyi sizlerden duydum okudum ama benim hsg de iyi bi yerde yapılmıştı düşününce öok geriliyorum gerildikçe istemiyorum şimdilik rafa kaldırdım kendimce bi kaç ay doğal denemek istiyorum arı sütü aldım ben de eğriçayırdan bakalım işe yarar inşallah..
sağol canım inşallah senin bebişinde doğalından gelir
Amin canım benim halennn umudum var tek tüpüm olsada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…