- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.581
Yaa bunu yaptıran bi arkadaşım var anlatmasına bile dayanamadım hey allammm yaaa. Portakales bize senin teyze lazım bi bulsan ya faydalansak hep beraber :))))anacımmm bu sülük bizim eminönünün vazgeçilmezi değil mi!!!
bnm teyzemde variz var yapmırmıştı ama afedersin ama insanın şeyine nasıl fayda saglar ben çözemedimmm
dilerim sağ sağlımm tedavisi biterr kardeşin
Kızlar sohbetiniz muhabbetiniz bol olsun takipteyim tam yazacağım bişey çıkıyorportakales bebişi gezdirmeye başlamışsın oyy maşallah esnacan canım evham yok belirti arama lütfen biliyorum insan sürekli kendini dinler vaziyette ama hamilesin tadını çıkar 2220 canım 7.5 kötü değil ,yanılmıyorsam transferimin birinde endo bu kalınlıktaydı kimyasal olmustu şimdi sen önümüzdeki aylardada endo durumuna göre uygun oldugunda transfer olacaksın di mi ? ensu cum çok gecmiş olsun canım sara_28 sen ne maharatli hatunsun hey maşallahhhh@CapsLocked @alpcemre hamişlerimizz size kocaman maşallah diyorummm sağlıkla gelsin keseler kalp atışları inşallah @Miranda az kalmış ha gayret sağlıkla kucağına al canım @Lulinda bir arkadaş ilk üç ayda altı kilo vermişti kilo almak önemli değil gerekli takviyeleri almak önemli kanımca @WishhDuygu hatun sen kesin yazar çizer olmalısın bayılıyorum üslubuna yaaaa ..bana gelince doğal denemeye devam eyyy hsg korkusu sen nelere kadirsin :)))) içimde hep bi umut hatta hesapladım bu ay hedefi tutturrursak 14 şubat regli günüm umarım olmam ve şahane bi sevgililer günü hediyesi veririm sevgilime ...umut dünyası ..sizleri seviyorumm atladığım bişey varsa affola ....
evet cnm onu bende biliyorumm. babam yillarca Darussafakada ogretmenlik yaptigi icin orayida gorme firsatim olmustu.. cok guzel bir yer ve gercekten 5 yildizli otel rahatligi var.. gerci yinede cogu mutsuzdu yanlizdi ama son care dusunulebilir..Merhaba, geçende tv'de darülşafakanın huzur evini gösterdiler. 5 yıldızlı otel konforunda idi. Çocuğum olsa bile öyle bir yerde kalmayı düşünüyorum. Teyzeye geçmiş olsun.
Bu aksam deneyeyim salepi sislikten patlayacam yav
sagol canim.. neden hsg den bukadar korktun gecmiste kotu bi tecrubenmi oldu cnm.. Radyomarr radyomarr radyomarr bes dk cnmm cikistada bi kapalicarsi turu harika olur.. oradan da eminonu..Kızlar sohbetiniz muhabbetiniz bol olsun takipteyim tam yazacağım bişey çıkıyorportakales bebişi gezdirmeye başlamışsın oyy maşallah esnacan canım evham yok belirti arama lütfen biliyorum insan sürekli kendini dinler vaziyette ama hamilesin tadını çıkar 2220 canım 7.5 kötü değil ,yanılmıyorsam transferimin birinde endo bu kalınlıktaydı kimyasal olmustu şimdi sen önümüzdeki aylardada endo durumuna göre uygun oldugunda transfer olacaksın di mi ? ensu cum çok gecmiş olsun canım sara_28 sen ne maharatli hatunsun hey maşallahhhh @CapsLocked @alpcemre hamişlerimizz size kocaman maşallah diyorummm sağlıkla gelsin keseler kalp atışları inşallah @Miranda az kalmış ha gayret sağlıkla kucağına al canım @Lulinda bir arkadaş ilk üç ayda altı kilo vermişti kilo almak önemli değil gerekli takviyeleri almak önemli kanımca @WishhDuygu hatun sen kesin yazar çizer olmalısın bayılıyorum üslubuna yaaaa ..bana gelince doğal denemeye devam eyyy hsg korkusu sen nelere kadirsin :)))) içimde hep bi umut hatta hesapladım bu ay hedefi tutturrursak 14 şubat regli günüm umarım olmam ve şahane bi sevgililer günü hediyesi veririm sevgilime ...umut dünyası ..sizleri seviyorumm atladığım bişey varsa affola ....
Kızlar sohbetiniz muhabbetiniz bol olsun takipteyim tam yazacağım bişey çıkıyorportakales bebişi gezdirmeye başlamışsın oyy maşallah esnacan canım evham yok belirti arama lütfen biliyorum insan sürekli kendini dinler vaziyette ama hamilesin tadını çıkar 2220 canım 7.5 kötü değil ,yanılmıyorsam transferimin birinde endo bu kalınlıktaydı kimyasal olmustu şimdi sen önümüzdeki aylardada endo durumuna göre uygun oldugunda transfer olacaksın di mi ? ensu cum çok gecmiş olsun canım sara_28 sen ne maharatli hatunsun hey maşallahhhh @CapsLocked @alpcemre hamişlerimizz size kocaman maşallah diyorummm sağlıkla gelsin keseler kalp atışları inşallah @Miranda az kalmış ha gayret sağlıkla kucağına al canım @Lulinda bir arkadaş ilk üç ayda altı kilo vermişti kilo almak önemli değil gerekli takviyeleri almak önemli kanımca @WishhDuygu hatun sen kesin yazar çizer olmalısın bayılıyorum üslubuna yaaaa ..bana gelince doğal denemeye devam eyyy hsg korkusu sen nelere kadirsin :)))) içimde hep bi umut hatta hesapladım bu ay hedefi tutturrursak 14 şubat regli günüm umarım olmam ve şahane bi sevgililer günü hediyesi veririm sevgilime ...umut dünyası ..sizleri seviyorumm atladığım bişey varsa affola ....
güneyinden sendemi doğulusun yoksa
Bence normal ..aynı şey bende de olmuştu kız kardeşimin bebeği var abla çok güzel bende hep aynı belirtileri yaşadım ilk aylarda hani böyle regli olacakmışsın gibi ama olmuyorsun diyor du ahanda tam benim belirtiler diyordum ben de..bak hatta ilk iki denemem kimyasalla sonuçlandı ama neticede pozitifti ve belirti vardı böyle sonuncu denememde tık yoktu test günü de dedim yok tutmadı diye nitekim öyle oldu ..inşallahhh bebişşş yer yapıyor kendinehemdeee ne gezmekk teyzesiii:))) bu relg belirtileri normal mi diyorsun yanii sendee! Korkuyorumm ben yaaa pofff
sağol canım
beğenmenize sevindim canım
accık ucundan yersin kilo sorunun yokki
eveeeeet
tövbe estağfur
ahhh cnm her duydugumuzu yapsaydik yanmistik.. benim isyerinden arkadasin annesi bi ara pesime dusmustuki gazli beze tenturdiyot dok onu genital bolgene sok 1-2 ay boyle yasa hamile kalacaksin.. tabii tatli dille basimdan savdim..O da tanıdıklardan duymuş ben ayrıntısını bilmiyorum.sadece çok garip geldi hiç duymamıştım ya kaçarsa nasıl çıkacak
ben telefondan okudum bak orayı kaçırmışısm kayınvalıdemıymıs bende anneane zannettım yaaa:)))
valla millet ballı kardeşş biz bi göremedikk öyle ballısını ahahhaha
Aaa arkadaşta Edirne'de oturuyor .istanbula gidecek hayırlı olsun zor birşeyİstanbul pahalıdır, Edirne' ye baksın bence. Ciddiyim, buralardan toplayıp götürüyorlar. Çok kişi biliyor. Hatta kandaki iltihap için babam da önermişti. Vücuttaki fazla toksinleri alırmış.
Bence normal ..aynı şey bende de olmuştu kız kardeşimin bebeği var abla çok güzel bende hep aynı belirtileri yaşadım ilk aylarda hani böyle regli olacakmışsın gibi ama olmuyorsun diyor du ahanda tam benim belirtiler diyordum ben de..bak hatta ilk iki denemem kimyasalla sonuçlandı ama neticede pozitifti ve belirti vardı böyle sonuncu denememde tık yoktu test günü de dedim yok tutmadı diye nitekim öyle oldu ..inşallahhh bebişşş yer yapıyor kendine
@potarkales
Kiz Hemen getir topige kadini topluca hamile kalalim heheh....bende boyle bi kadina gittim tum israrlardan sonra neyapam gittim iste, yani kadin belime bir carsaf sardi nefes alamadim tam komedi anlatsam,, hehe nefesi tut adamin koynuna gir o arada nolsun ben nefes aldigima sukur ettim
ahhh cnm her duydugumuzu yapsaydik yanmistik.. benim isyerinden arkadasin annesi bi ara pesime dusmustuki gazli beze tenturdiyot dok onu genital bolgene sok 1-2 ay boyle yasa hamile kalacaksin.. tabii tatli dille basimdan savdim..
Oyyyyu ne komik şeyler aslında çaresizlik insanlara neler yaptırıyor biz yapmayız ama ne cahil insanlar var bi de çaresizlikahhh cnm her duydugumuzu yapsaydik yanmistik.. benim isyerinden arkadasin annesi bi ara pesime dusmustuki gazli beze tenturdiyot dok onu genital bolgene sok 1-2 ay boyle yasa hamile kalacaksin.. tabii tatli dille basimdan savdim..
hahahahhah canım başıma gelmeden inanmam aynenn.. şifaya inanırım ama bilemıyorum çelışkideyım.. 1 kere olsa ıyıde bı kac kere gıdıyormussun bıde para fılanda almıyorr
sen cok normaldin gordugum zaman cnm..Hehe 14 kilo var aslında. Boya göre 50 olmam gerek. Ama takmıyorum o kadar. Belim kalın olmasa hiç şikayet etmem.
Canım uyuttular ilkinde ama uyandıktan sonrası kabus gibiydi dayanılmaz ağrı yaşadım ilk iki gün ve yolda eve gelirken fenalaştım gerisin geri hastaneye götürdüler beni radyomar çok iyi sizlerden duydum okudum ama benim hsg de iyi bi yerde yapılmıştı düşününce öok geriliyorum gerildikçe istemiyorum şimdilik rafa kaldırdım kendimce bi kaç ay doğal denemek istiyorum arı sütü aldım ben de eğriçayırdan bakalım işe yarar inşallah..sagol canim.. neden hsg den bukadar korktun gecmiste kotu bi tecrubenmi oldu cnm.. Radyomarr radyomarr radyomarr bes dk cnmm cikistada bi kapalicarsi turu harika olur.. oradan da eminonu..
Amin canım benim halennn umudum var tek tüpüm olsada :)))sağol canım inşallah senin bebişinde doğalından gelir
Aaa arkadaşta Edirne'de oturuyor .istanbula gidecek hayırlı olsun zor birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?