Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

erzurumun cağ kebabını yemişsindir çok güzel oluyo yaaa bizimde gelinimiz antepli antep mutfağı çok geniş ve çok lezzetli mardin tam anlamıyla tarih kokar

rahim filmi konusunda bende çok acı tecrübe yaşadım düşündükçe tüylerim diken diken oluyor

Sağol arkadaşım. 7,5 kötü değil ama çok iştahlı bir değer de değil. Allah' a bıraktım işimi. Nasıl uygun görürse... Adet gelecek mi bakalım, gerisini sonra değerlendireceğiz artık...

Sen acil bul o kadını. Acaip lazımsın, koca bir ordu getiriyorum sana de. Selamımı da söyle kesin kabul eder
Şaka bir yana iyice meraklandım şimdi. Atlar gelirim bak...

dur kızz hemen heveslenme ben bı arastıracagım o ısı.. sonra komsunun kardesının uzun yıllardır cocugu olmuyormus o atlayıp geleckmıs antalya dan hele oda bı gorunsun bakalım ne olacak sonra sıraya gırerız ahaahahah[/QUOTE]
Portakal gardaşşşş şimdi komşunun kardeşi görünsün emmeeee onun sonucunu beklemeyek biz de bi sırayla kapısını çalak teyzemizinnn ..yeri belli mi teyzenin yoksa araştıracak mısın?

kızlarrrr agrısız hsg diye reklam verıyordu bu topık aahahahahah görmediniz miii:) agrı olunca tüpler tıkalı oluyormuş sanırım onları actıgı ıcın acı verıyormus öyle duyduydum

Aaa arkadaşta Edirne'de oturuyor .istanbula gidecek hayırlı olsun zor birşey

Süloğlu ilçesine gitsin. En çok orada bulunuyor. Geldiğim ilçeye çok yakındı orası. Hem genital bölgeden değil alt karın üstünden uygulanıyor olması lazım. Yanlış anlamış olabilir. Şifa olsun ne diyelim?

Portakal gardaşşşş şimdi komşunun kardeşi görünsün emmeeee onun sonucunu beklemeyek biz de bi sırayla kapısını çalak teyzemizinnn ..yeri belli mi teyzenin yoksa araştıracak mısın?[/QUOTE]

canım bana yeditepe üniversitesinin orda dediler ama tam bilmiyorum.. Bir daha konusurum gerçekten merak ediyorsanız ve gıtmek ıstıyorsanız..

Arkadaşlar merhaba ...ben de işler sebebiyle bir kaç gün giremedim...yazışmaları okumak çok keyifli..olmadığım anlar için üzüldüm..Bu arada ben de bir ay hiç folikül olmamıştı. bugün doktora gittim.iki tane immatür var. ..hiç yoktan iyidir sevindim.bunları büyütmek için ne yapabilirim.bildiğiniz bir şeyler var mı

Sağol arkadaşım. 7,5 kötü değil ama çok iştahlı bir değer de değil. Allah' a bıraktım işimi. Nasıl uygun görürse... Adet gelecek mi bakalım, gerisini sonra değerlendireceğiz artık...
Gelir arkadaşım niye gelmesin sonra da inşallah bebişini alacaksın

bazi donemlerde ara vermek en guzeli oluyor.. kendini hazir hissedene kadar en iyisi ara vermek cnm.. benimde oyle donemlerim okadar cok olduki..
nasil birsey yasamissin yaa tekrar istememen cok normal.. bunlar neden senden hsg istedi cnm anlamadimki..

hahahahhah canım başıma gelmeden inanmam aynenn.. şifaya inanırım ama bilemıyorum çelışkideyım.. 1 kere olsa ıyıde bı kac kere gıdıyormussun bıde para fılanda almıyorr

rahim kalinligi icin akapunkturu hic dusundunmu canim..

rahim filmi konusunda bende çok acı tecrübe yaşadım düşündükçe tüylerim diken diken oluyor
Aynen canım yaaa normal de dayanıklıyımdır çok mızıldanmam ameliyatlardan sonra hemen fıkfıklanıp ertesi gün ayaktayımdır ama o anlar çok çok kötüydü bi daha çok zor gibi görünüyor bana hsg ..

gecmış olsun canım talıhsızlık olmus gercekten

Aylin hnm değerlerin normal pgt si yapılmış embriyo neden tutmadı bi rahime bakalım tüp ne durumda dedi.bi de dondurlmus embriyomda pgt li onu ziyan etmeyelim tüpte sıkıntı varsa onu alırız öyle transfer yaparız demişti..yani garantili gitmek istiyor aslında çok mantıklı ama hem acı tecrübem hem de tüpsüz kalmak düşüncesi geriyor beni ....onun için erteleyip duruyorum hsg yi ve dolayısıyla dondiriğimi almayı...

kızlarrrr agrısız hsg diye reklam verıyordu bu topık aahahahahah görmediniz miii:) agrı olunca tüpler tıkalı oluyormuş sanırım onları actıgı ıcın acı verıyormus öyle duyduydum
yok ya oda sallama bence benim tup dugum dugum ici tamamen doluymus hic agri olmamisti.. bence tamamen kullanilan makine ve yere bagli.. ablam yillar once cektirdiginde yarim saat surmustu cikinca kizi agridan acile goturmustuk onunki tamamen acikti:))))

benim 10 gün kanamam durmadı ilk gün lavaboya gittiğimde horoz kesmişsin gibi kan boşalınca hayatımın en büyük korkusunu yaşamıştım sonrada ara ara 10 gün devam etti sonra izmirde gittiğim bir doktor rahim ağzındaki damar parçalanmış dedi tedavi etti onun üzerine doğal yoldan hamile kaldım ama düştü rahim filmi denince korku filmi görmüş gibi oluyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…