- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.601
8 yıl Erzurum' da kaldım. Dayım Antep' te, teyzem Maraş' ta görev yaptı, kardeşim Diyarbakır' da askerlik yaptı. Mardin' den hala görüştüğüm arkadaşım var. 5 yıl da Hatay Dörtyol' da kaldık. Çevrem iyi oralardan. Onun için sordum.
Canım uyuttular ilkinde ama uyandıktan sonrası kabus gibiydi dayanılmaz ağrı yaşadım ilk iki gün ve yolda eve gelirken fenalaştım gerisin geri hastaneye götürdüler beni radyomar çok iyi sizlerden duydum okudum ama benim hsg de iyi bi yerde yapılmıştı düşününce öok geriliyorum gerildikçe istemiyorum şimdilik rafa kaldırdım kendimce bi kaç ay doğal denemek istiyorum arı sütü aldım ben de eğriçayırdan bakalım işe yarar inşallah..
Amin canım benim halennn umudum var tek tüpüm olsada :)))
Kızlar sohbetiniz muhabbetiniz bol olsun takipteyim tam yazacağım bişey çıkıyorportakales bebişi gezdirmeye başlamışsın oyy maşallah esnacan canım evham yok belirti arama lütfen biliyorum insan sürekli kendini dinler vaziyette ama hamilesin tadını çıkar 2220 canım 7.5 kötü değil ,yanılmıyorsam transferimin birinde endo bu kalınlıktaydı kimyasal olmustu şimdi sen önümüzdeki aylardada endo durumuna göre uygun oldugunda transfer olacaksın di mi ? ensu cum çok gecmiş olsun canım sara_28 sen ne maharatli hatunsun hey maşallahhhh @CapsLocked @alpcemre hamişlerimizz size kocaman maşallah diyorummm sağlıkla gelsin keseler kalp atışları inşallah @Miranda az kalmış ha gayret sağlıkla kucağına al canım @Lulinda bir arkadaş ilk üç ayda altı kilo vermişti kilo almak önemli değil gerekli takviyeleri almak önemli kanımca @WishhDuygu hatun sen kesin yazar çizer olmalısın bayılıyorum üslubuna yaaaa ..bana gelince doğal denemeye devam eyyy hsg korkusu sen nelere kadirsin :)))) içimde hep bi umut hatta hesapladım bu ay hedefi tutturrursak 14 şubat regli günüm umarım olmam ve şahane bi sevgililer günü hediyesi veririm sevgilime ...umut dünyası ..sizleri seviyorumm atladığım bişey varsa affola ....
Sen acil bul o kadını. Acaip lazımsın, koca bir ordu getiriyorum sana de. Selamımı da söyle kesin kabul eder
Şaka bir yana iyice meraklandım şimdi. Atlar gelirim bak...
Edirne'de hiç duymamıştım .6 yıl kaldık tabi o dönemde ilgilenmiyorduk bu işle evet çaresizlikbu sülük ile ilgili bi tedavi merkezi var ama ne diyim o kadarını tahmın etmezdım
Aaa arkadaşta Edirne'de oturuyor .istanbula gidecek hayırlı olsun zor birşey
Portakal gardaşşşş şimdi komşunun kardeşi görünsün emmeeee onun sonucunu beklemeyek biz de bi sırayla kapısını çalak teyzemizinnn ..yeri belli mi teyzenin yoksa araştıracak mısın?[/QUOTE]dur kızz hemen heveslenme ben bı arastıracagım o ısı.. sonra komsunun kardesının uzun yıllardır cocugu olmuyormus o atlayıp geleckmıs antalya dan hele oda bı gorunsun bakalım ne olacak sonra sıraya gırerız ahaahahah
Yarın sonucu alalım senden.
Gelir arkadaşım niye gelmesin sonra da inşallah bebişini alacaksınSağol arkadaşım. 7,5 kötü değil ama çok iştahlı bir değer de değil. Allah' a bıraktım işimi. Nasıl uygun görürse... Adet gelecek mi bakalım, gerisini sonra değerlendireceğiz artık...
bazi donemlerde ara vermek en guzeli oluyor.. kendini hazir hissedene kadar en iyisi ara vermek cnm.. benimde oyle donemlerim okadar cok olduki..Canım uyuttular ilkinde ama uyandıktan sonrası kabus gibiydi dayanılmaz ağrı yaşadım ilk iki gün ve yolda eve gelirken fenalaştım gerisin geri hastaneye götürdüler beni radyomar çok iyi sizlerden duydum okudum ama benim hsg de iyi bi yerde yapılmıştı düşününce öok geriliyorum gerildikçe istemiyorum şimdilik rafa kaldırdım kendimce bi kaç ay doğal denemek istiyorum arı sütü aldım ben de eğriçayırdan bakalım işe yarar inşallah..
Amin canım benim halennn umudum var tek tüpüm olsada :)))
hahahahhah canım başıma gelmeden inanmam aynenn.. şifaya inanırım ama bilemıyorum çelışkideyım.. 1 kere olsa ıyıde bı kac kere gıdıyormussun bıde para fılanda almıyorr
Aynen canım yaaa normal de dayanıklıyımdır çok mızıldanmam ameliyatlardan sonra hemen fıkfıklanıp ertesi gün ayaktayımdır ama o anlar çok çok kötüydü bi daha çok zor gibi görünüyor bana hsg ..rahim filmi konusunda bende çok acı tecrübe yaşadım düşündükçe tüylerim diken diken oluyor
Aynen canım yaaa normal de dayanıklıyımdır çok mızıldanmam ameliyatlardan sonra hemen fıkfıklanıp ertesi gün ayaktayımdır ama o anlar çok çok kötüydü bi daha çok zor gibi görünüyor bana hsg ..
Ya one deme neler var neler kadının biri bana rakı yla yikanmami soyledi.sonra agzinin payini verdim tabineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aylin hnm değerlerin normal pgt si yapılmış embriyo neden tutmadı bi rahime bakalım tüp ne durumda dedi.bi de dondurlmus embriyomda pgt li onu ziyan etmeyelim tüpte sıkıntı varsa onu alırız öyle transfer yaparız demişti..yani garantili gitmek istiyor aslında çok mantıklı ama hem acı tecrübem hem de tüpsüz kalmak düşüncesi geriyor beni ....onun için erteleyip duruyorum hsg yi ve dolayısıyla dondiriğimi almayı...bazi donemlerde ara vermek en guzeli oluyor.. kendini hazir hissedene kadar en iyisi ara vermek cnm.. benimde oyle donemlerim okadar cok olduki..
nasil birsey yasamissin yaa tekrar istememen cok normal.. bunlar neden senden hsg istedi cnm anlamadimki..
yok ya oda sallama bence benim tup dugum dugum ici tamamen doluymus hic agri olmamisti.. bence tamamen kullanilan makine ve yere bagli.. ablam yillar once cektirdiginde yarim saat surmustu cikinca kizi agridan acile goturmustuk onunki tamamen acikti:))))kızlarrrr agrısız hsg diye reklam verıyordu bu topık aahahahahah görmediniz miii:) agrı olunca tüpler tıkalı oluyormuş sanırım onları actıgı ıcın acı verıyormus öyle duyduydum
Aynen canım yaaa normal de dayanıklıyımdır çok mızıldanmam ameliyatlardan sonra hemen fıkfıklanıp ertesi gün ayaktayımdır ama o anlar çok çok kötüydü bi daha çok zor gibi görünüyor bana hsg ..
Ya one deme neler var neler kadının biri bana rakı yla yikanmami soyledi.sonra agzinin payini verdim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?