- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.621
yok ya oda sallama bence benim tup dugum dugum ici tamamen doluymus hic agri olmamisti.. bence tamamen kullanilan makine ve yere bagli.. ablam yillar once cektirdiginde yarim saat surmustu cikinca kizi agridan acile goturmustuk onunki tamamen acikti:))))
evet dogaldan gebe kalabiliyorsun o yuzden tup onemli cnm haklisin.. insallah bunlara gerek kalmadan kendinden hamile kalirsin..Aylin hnm değerlerin normal pgt si yapılmış embriyo neden tutmadı bi rahime bakalım tüp ne durumda dedi.bi de dondurlmus embriyomda pgt li onu ziyan etmeyelim tüpte sıkıntı varsa onu alırız öyle transfer yaparız demişti..yani garantili gitmek istiyor aslında çok mantıklı ama hem acı tecrübem hem de tüpsüz kalmak düşüncesi geriyor beni ....onun için erteleyip duruyorum hsg yi ve dolayısıyla dondiriğimi almayı...
neee kafayi hepten yemislerr:))Ya one deme neler var neler kadının biri bana rakı yla yikanmami soyledi.sonra agzinin payini verdim tabi
cektirmen gerekirse tek yer radyomar findikzade cnm..anammmm hadii yaaa kötü olmus canım.
ben hiç çektirmedim bilmiyorum o yuzden
Iyi geceler ben yatiyore size iyi sohbet ballı muhabettler arada cay kahve icin beya
Demi ya bide seyden olacaz tam olacak kariyi bogmadigim kaldineee kafayi hepten yemislerr:))
Ay portakalim canim senin bebisler büyüsün ikiz olsun insallah, ruyalarimiza gelsin bebislerimiz koklasak opsek mincirsak insallahsaat 10 yatağa kon :))) iyi geceler tatlı rüyalar canımm.. Bebişlerini gör inşallahhhh
Ay portakalim canim senin bebisler büyüsün ikiz olsun insallah, ruyalarimiza gelsin bebislerimiz koklasak opsek mincirsak insallah
Yaa evet anne baba kardesler ve koca ğzülecek diye içim içimi yedi hep kendimi unutup onları rahatlatmak için ne roller kestim için için ağladımm amaaaaa senin sonucun inşallah pozitif olacak o yüzden sen de umutlu ol test günü de hep beraber sevinelim ....ınsallahh canımmm :))) en cok kocaya uzuluyorumm benn cok umutlu bu seferr:)
Portakal gardaşşşş şimdi komşunun kardeşi görünsün emmeeee onun sonucunu beklemeyek biz de bi sırayla kapısını çalak teyzemizinnn ..yeri belli mi teyzenin yoksa araştıracak mısın?
Sorma gecti bitti gitti şimdi hedef en doğalından hamiş kalmak...gecmış olsun canım talıhsızlık olmus gercekten
Offff seninki de çok kötüymüş bi daha çektirmene gerek duyulmaz inşallahhbenim 10 gün kanamam durmadı ilk gün lavaboya gittiğimde horoz kesmişsin gibi kan boşalınca hayatımın en büyük korkusunu yaşamıştım sonrada ara ara 10 gün devam etti sonra izmirde gittiğim bir doktor rahim ağzındaki damar parçalanmış dedi tedavi etti onun üzerine doğal yoldan hamile kaldım ama düştü rahim filmi denince korku filmi görmüş gibi oluyorum bu yüzden
Aminn arkadasım zaten tek tüpüm var o biraz daha kalsın istiyorum içimden hep doğal geçiyor hayırlısı..evet dogaldan gebe kalabiliyorsun o yuzden tup onemli cnm haklisin.. insallah bunlara gerek kalmadan kendinden hamile kalirsin..
Pad ile uzayli gibi yaziyorum... İyi geceler herkese
erzurumun cağ kebabını yemişsindir çok güzel oluyo yaaa bizimde gelinimiz antepli antep mutfağı çok geniş ve çok lezzetli mardin tam anlamıyla tarih kokar
Offff seninki de çok kötüymüş bi daha çektirmene gerek duyulmaz inşallahh
Pad ile uzayli gibi yaziyorum... İyi geceler herkese
Yemem miiiii?Bayılıyorum vallahi. Eşime yediremedim bir türlü, kısmet olmadı. Bütün mutfaklar çok güzel bana göre. Her yerin kendi kültürü, geçmişi, umudu her şeyi o yemeklerin lezzetinde gizleniyor. Karadenizin muhlamasına da bayılırım, Antep' in kebaplarına da, Hatay' ın künefesine de, İzmir' in kokoreçine de. Bir de çoğunu yerinde tatma şansım oldu. Yerinde her şey daha bir güzel...
Ben doymamış mıyım ne?
kızlarrrr hepinizeee kocamannn güzell tatlı rüyalar diliyorumm.. İnşallah yarın cok farklı ve guzel bı yarın olur...
ben şimdi Çakıl kızı yıkayacagımm sonra kendımı yıkayacagımm ancaa gece olur zaten:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?