Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

anammmm hadii yaaa kötü olmus canım.
ben hiç çektirmedim bilmiyorum o yuzden

evet dogaldan gebe kalabiliyorsun o yuzden tup onemli cnm haklisin.. insallah bunlara gerek kalmadan kendinden hamile kalirsin..

ınsallahh canımmm :))) en cok kocaya uzuluyorumm benn cok umutlu bu seferr:)
Yaa evet anne baba kardesler ve koca ğzülecek diye içim içimi yedi hep kendimi unutup onları rahatlatmak için ne roller kestim için için ağladımm amaaaaa senin sonucun inşallah pozitif olacak o yüzden sen de umutlu ol test günü de hep beraber sevinelim ....

Portakal gardaşşşş şimdi komşunun kardeşi görünsün emmeeee onun sonucunu beklemeyek biz de bi sırayla kapısını çalak teyzemizinnn ..yeri belli mi teyzenin yoksa araştıracak mısın?

canım bana yeditepe üniversitesinin orda dediler ama tam bilmiyorum.. Bir daha konusurum gerçekten merak ediyorsanız ve gıtmek ıstıyorsanız..[/QUOTE]

Valla aklımda bir bioenerji uzmanı var şimdide bu teyze takıldı gercekten merak ettim bi fırsat bulunca konuşsana Portakalım yaaa

gecmış olsun canım talıhsızlık olmus gercekten
Sorma gecti bitti gitti şimdi hedef en doğalından hamiş kalmak...

Offff seninki de çok kötüymüş bi daha çektirmene gerek duyulmaz inşallahh
evet dogaldan gebe kalabiliyorsun o yuzden tup onemli cnm haklisin.. insallah bunlara gerek kalmadan kendinden hamile kalirsin..
Aminn arkadasım zaten tek tüpüm var o biraz daha kalsın istiyorum içimden hep doğal geçiyor hayırlısı..

Allahim bi bakayim dedim 12-13 sayfa birikmisssss :))) gun gibi olmus bugun altini ondan verdim :))) detaylarini bilahare okuyacagim, sevgilim kirmizi kartin ucunu gosterdi, 2 saridan yiyebilşrim gecen hafta onu cokkk ihmal ettim :)

Bir de evrene verdidigimşz mesajlara amman dikkat aksam usul usul eve gideyim dedim! Geldim! 2 kusur saatte! 10 uzerinde ibre gırmedim, film izledim o kadar etkili mesaj yollamisim. celina1 sana denk gelemiyorum gunduz, opuyorum cok ozkedim

erzurumun cağ kebabını yemişsindir çok güzel oluyo yaaa bizimde gelinimiz antepli antep mutfağı çok geniş ve çok lezzetli mardin tam anlamıyla tarih kokar

Yemem miiiii? Bayılıyorum vallahi. Eşime yediremedim bir türlü, kısmet olmadı. Bütün mutfaklar çok güzel bana göre. Her yerin kendi kültürü, geçmişi, umudu her şeyi o yemeklerin lezzetinde gizleniyor. Karadenizin muhlamasına da bayılırım, Antep' in kebaplarına da, Hatay' ın künefesine de, İzmir' in kokoreçine de. Bir de çoğunu yerinde tatma şansım oldu. Yerinde her şey daha bir güzel...
Ben doymamış mıyım ne?

kızlarrrr hepinizeee kocamannn güzell tatlı rüyalar diliyorumm.. İnşallah yarın cok farklı ve guzel bı yarın olur...
ben şimdi Çakıl kızı yıkayacagımm sonra kendımı yıkayacagımm ancaa gece olur zaten:))))

eveet herşey kendi yerinde çok güzel canım mıhlamayı artık bende çok güzel yapıyorum inşallah bigün yapıp yedirmek kısmet olur sana

Antebin baklavasıda meşhurdur Bitlisin büryanı maraşın dondurması ve bursada iskender kebabı akçaabatın köftesi ıııııım acıktım gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…