- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.641
Yarın güzel olacak iyi uykular canım..kızlarrrr hepinizeee kocamannn güzell tatlı rüyalar diliyorumm.. İnşallah yarın cok farklı ve guzel bı yarın olur...
ben şimdi Çakıl kızı yıkayacagımm sonra kendımı yıkayacagımm ancaa gece olur zaten:))))
kızlarrrr agrısız hsg diye reklam verıyordu bu topık aahahahahah görmediniz miii:) agrı olunca tüpler tıkalı oluyormuş sanırım onları actıgı ıcın acı verıyormus öyle duyduydum
Arkadaşlar merhaba ...ben de işler sebebiyle bir kaç gün giremedim...yazışmaları okumak çok keyifli..olmadığım anlar için üzüldüm..Bu arada ben de bir ay hiç folikül olmamıştı. bugün doktora gittim.iki tane immatür var. ..hiç yoktan iyidir sevindim.bunları büyütmek için ne yapabilirim.bildiğiniz bir şeyler var mı
Gelir arkadaşım niye gelmesin sonra da inşallah bebişini alacaksın
rahim kalinligi icin akapunkturu hic dusundunmu canim..
eveet herşey kendi yerinde çok güzel canım mıhlamayı artık bende çok güzel yapıyorum inşallah bigün yapıp yedirmek kısmet olur sana
Antebin baklavasıda meşhurdur Bitlisin büryanı maraşın dondurması ve bursada iskender kebabı akçaabatın köftesi ıııııım acıktım gece gece
Süperrr olur tadından da yenmez vallaaa neden olmasın denemeye devammSebepli olarak gelmese de olur ki
Süperrr olur tadından da yenmez vallaaa neden olmasın denemeye devamm
:))) evet farkli bi boyutt o is.. bende hep gitme adimlari atip son anda kendimi geri cekenlerdenim..Hiç bir konuda düşünmedim açıkçası. O kadar iğne fikri geriyor beni. İşe yaradığına eminim ama hafif çaplı fobimi beslerim diye korkuyorum açıkçası. Bir de çok gerginim. Sürekli çarpılırım. O elektrik fazla gelecekmiş gibi geliyor
Herkesler gitmiş, kendi kendime konuşuyorum deli miyim neyim? Hadi iyi geceler bari.
Amin çok Sağol canım..Mekanı cennet olsunEua
Her ölüm erken ama sen gerçekten çok erken kaybetmişsin canım
Acısını unutturacak acıların olmasın...
"Allah'ım şükür" sen, sevdiklerin ve doğacak evlatların mutlu yaşasın, doymadan göçmesin...
Senin bu halni seviyorummmm cansın sen cannnn kocaman öptüm seni ilham geldiğinde gidicem daa hayallerimiz var senle unutmadımSenden de yeni performanslar bekliyoruz. Kızma bana ama doktorun haklı olabilir. Tüpünü almaları şart değil. Bağlayarak ta çözülebilir konu. O kadarını sonra düşün hem. Belki boşuna çekiyorsun bu kadar üzüntüyü. Endişelerinde sonuna kadar haklısın. Ama aynı şeyleri yaşadım, inan hiç bir şey hissetmeyeceksin. Bir de dua edeceksin bize. Sonrasına yine bir doğal gebelik oluşup sonuna kadar neden gitmesin. Hamile kalabildiğine göre geçişte bir sorun yok. Hiç değilse bir tüpün sağlam, o belli.
Tamam çok ısrarcı oldum, kusura bakma. Gece hali...
akşam menümüde yazayım
etli kurufasulye
bulgur pilavı
salata
ayran
öğlenede sultani bezelye kızartması ve marul cacığı yapmıştım
yemeğin derdide hiç bitmiyor
Harikasınız bayanlar.. Takdir ve teşekkürlerimi kabul edin lütfenhahhahhaha bakışa kurban :))) Hee bizde çocuk çayına öyle derler.. rengi o renk olurda ondan canım :)
Selam,
Sizi takip etmekte zorlansamda mutlaka geç de olsa her yazılanı okuyorum,hepinizi takip ediyorum,yazamasamda sizinle sevinip,sizinle üzülüyorum.
Dilerim ki 2015 de hepinizin çabaları sonuç versin ve hayırlısıyla hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
Bana gelince; geri sayım başladı şükür ki 33 haftalara geldik ve artık kızımıza bir isim bulsak iyi olur,her nekadar 38 haftayı görmeden doğurmam desemde her an herşey olabilir
Kız ismi önerilerinizi bekliyorum teyzeleri,1-2 düşündüğümüz isim var,ama yeni alternatifleri de alalım ki bakarsınız biriniz kızımızın isim annesi olur
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Bende ben de geleyim miNeeeee mönü müüüüü
Kızlarr benim bi battaniye hastalıgım var.. Ben solak ve becerıksiz bi kadınım gerçekten öremiyorumm.. Yaptığım zincir çekmek tığla ama yaptıgım motifler herkesden farklı oluyor ahahahahha:))
Annem hiç anlamazz kayınvalidemin işine gelmiyor malesefff.. EN son yün aldım örsün diyee saçma basit bişi yapıyorr amanınn duymasınnn hihihihi
Ama yanii insan özenir şöyle kızına yaptıgı gibii nerdeee ...Neysee
O yüzden eğer çocugum olursa bu konuda yardım isterimm hihihihiih
Birde geçen bizim apartmanda bi komsum var ( bu arada apartmanda ben harıç her dairede bebek var kiminde de çift)
onunla sohpet ederken söyledi... Başka bi komsu hamıle kalamıyormuş onuda baska bı komsum bı hocaya götürmüş.. Gülmeyinnn ahahhaha
Neyse kızın karnını ovmus kadın bisiler demiş bi kaç kere gel demiş.. SOnra sen bu ay hamıle kalmazsan kolumu keserim demiş neyse bizim kız o dedigi vakit gebe kalmış.. Sonra baska bi kızı götürmusler oda hamıle kalmıs.. Sonra bı kızı daha götürmuşler sen bosuna geldın hamılesın demıs gerçekten de test yapmıs hamıleymıs...
Diyorum ortak bı yerde bulusalım ben de kadını kacırıp getırıyımm...
Ayyy ne günlere kaldıkkk yaa
selam yaşı kırkın üzerinde olupta normal yoldan gebe kalan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?