Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlarrrr agrısız hsg diye reklam verıyordu bu topık aahahahahah görmediniz miii:) agrı olunca tüpler tıkalı oluyormuş sanırım onları actıgı ıcın acı verıyormus öyle duyduydum

Ben de ilk önce aynı şeyi doktordan duymuştum. İlk filmim benim de kötüydü. Son filmde anladım ki olay tamamen el ayarıyla ilgili. Sıvıyı tazyikli verdiklerinde canın yanıyor, tansiyonun düşüyor, kalp ritmin bozuluyor... Bir de kullandıkları aletler için deneyim konusu var. Zarifçe yapınca hiç bir şey olmuyor. O yüzden radyomar sayıklıyor deneyenler. Biri de benim evet

WishDuygu bugün bir liste hazırladı. Pardon 40Asistani . Son mesajına bir bak. Orada yazılı.

rahim kalinligi icin akapunkturu hic dusundunmu canim..

Hiç bir konuda düşünmedim açıkçası. O kadar iğne fikri geriyor beni. İşe yaradığına eminim ama hafif çaplı fobimi beslerim diye korkuyorum açıkçası. Bir de çok gerginim. Sürekli çarpılırım. O elektrik fazla gelecekmiş gibi geliyor

Sen böyle say, eşeğin kulağına su kaçır, sonra uğraşalım kilo vereceğiz diye di mi? Yapsana ortaya bi karışık salata

Süperrr olur tadından da yenmez vallaaa neden olmasın denemeye devamm

Senden de yeni performanslar bekliyoruz. Kızma bana ama doktorun haklı olabilir. Tüpünü almaları şart değil. Bağlayarak ta çözülebilir konu. O kadarını sonra düşün hem. Belki boşuna çekiyorsun bu kadar üzüntüyü. Endişelerinde sonuna kadar haklısın. Ama aynı şeyleri yaşadım, inan hiç bir şey hissetmeyeceksin. Bir de dua edeceksin bize. Sonrasına yine bir doğal gebelik oluşup sonuna kadar neden gitmesin. Hamile kalabildiğine göre geçişte bir sorun yok. Hiç değilse bir tüpün sağlam, o belli.
Tamam çok ısrarcı oldum, kusura bakma. Gece hali...

:))) evet farkli bi boyutt o is.. bende hep gitme adimlari atip son anda kendimi geri cekenlerdenim..

Amin çok Sağol canım..
Evet erken oldu hem de baya..
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Senin bu halni seviyorummmm cansın sen cannnn kocaman öptüm seni ilham geldiğinde gidicem daa hayallerimiz var senle unutmadım ))

Hepinizi bi okuyayım da birden mi yazayım..
Yoksa okuyup yazarak mı devam edeyim bilemedim öğlenden beri 20 sayfa olmuş yahu diyorum :)

Ben ikinci ķızım için yazdıgĭm isimleri aktarayım.. Duru, defne, ada, deniz, mira, berin,sayra ve sare. Fakat ablası Asya koydu adını... Ablasinin adini çok begeniyorum... Alya...

Bende ben de geleyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…