- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.661
Geçmiş olsun canım..bende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
belki bebeğim olur büyür hiç ilgilenmez götürmezde ama bu en kötü ihtimaller arasında olan bir şey..
her durumda bir evlat sahibi olmak zorundayız diye aklıma geldi.
Merhaba, dün, bugün yazılanları okur isen toplu halde bir listeyi göreceksin arkadaşım. İnş. Bu kez sonuca ulaşırsın.Arkadaşlar merhaba ...ben de işler sebebiyle bir kaç gün giremedim...yazışmaları okumak çok keyifli..olmadığım anlar için üzüldüm..Bu arada ben de bir ay hiç folikül olmamıştı. bugün doktora gittim.iki tane immatür var. ..hiç yoktan iyidir sevindim.bunları büyütmek için ne yapabilirim.bildiğiniz bir şeyler var mı
Çok geçmiş olsun Can'ı , kötü bit Tecrübe olmuş ne yazık ki..Aynen canım yaaa normal de dayanıklıyımdır çok mızıldanmam ameliyatlardan sonra hemen fıkfıklanıp ertesi gün ayaktayımdır ama o anlar çok çok kötüydü bi daha çok zor gibi görünüyor bana hsg ..
Ah canım ya neymiş böyle bu rahim filmi ya .. Geçmiş olsunbenim 10 gün kanamam durmadı ilk gün lavaboya gittiğimde horoz kesmişsin gibi kan boşalınca hayatımın en büyük korkusunu yaşamıştım sonrada ara ara 10 gün devam etti sonra izmirde gittiğim bir doktor rahim ağzındaki damar parçalanmış dedi tedavi etti onun üzerine doğal yoldan hamile kaldım ama düştü rahim filmi denince korku filmi görmüş gibi oluyorum bu yüzden
Çok garip bir duygu .oğlum diyor ki anne birini sen bakarsın birini ben bakarım inşallah hayırlı olur
Ben çok korkuyorum ikiside tutacak diye allahım diyorum ne olur bir tane olsun .allahın gücüne gitmesin ya bir ya hiç diyorum ne kötü bir duygu 2 .belki size nankörlük gibi gelecek ama 2 beni çok korkutuyor taşıması bakması
Çok teşekkür ederim. Belli bir yere kadar okumuştum. Rastlamadım baştan bakacağım hepsine:)Merhaba, dün, bugün yazılanları okur isen toplu halde bir listeyi göreceksin arkadaşım. İnş. Bu kez sonuca ulaşırsın.
Çok teşekkür ederim. Belli bir yere kadar okumuştum. Rastlamadım baştan bakacağım hepsine:)
KIzlar radyo dinliyorum şu an ... (Best fm cem arslan) 76 yaşında kadın ikiz doğurmuş. Dünyanın en yaşlı annesiymiş.)
Sen böyle say, eşeğin kulağına su kaçır, sonra uğraşalım kilo vereceğiz diye di mi? Yapsana ortaya bi karışık salata
Sultani bezelye kızartması ne kız?
Ah canım ya neymiş böyle bu rahim filmi ya .. Geçmiş olsun
Bu arada herkese kocaman bir GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN gelsin. Benden.
Sağol canım maalesef cok kötüydüÇok geçmiş olsun Can'ı , kötü bit Tecrübe olmuş ne yazık ki..
günaydın hatunlar .Günümüz güzel geçsin inşallah .Güzel haberler alalım anne adayları .
Bu arada herkese günaydın olsun:)
Maşallah teyzeye ama bizlerin o kadar beklemeye niyeti yok bu aralar peşpeşe hepimiz hamile kalalım inşallahhKIzlar radyo dinliyorum şu an ... (Best fm cem arslan) 76 yaşında kadın ikiz doğurmuş. Dünyanın en yaşlı annesiymiş.)
Bu arada herkese kocaman bir GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN gelsin. Benden.
Oleyyyyyy sen şimdi neler döktürürsün arkadaşım off offf ..sevincten hopla zıpla enerji tavan olsun..herkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var
Amin canım günaydınnngünaydınnn HAYIRLI GÜZEL bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?