Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun canım..

Merhaba, dün, bugün yazılanları okur isen toplu halde bir listeyi göreceksin arkadaşım. İnş. Bu kez sonuca ulaşırsın.

Çok geçmiş olsun Can'ı , kötü bit Tecrübe olmuş ne yazık ki..

Ah canım ya neymiş böyle bu rahim filmi ya .. Geçmiş olsun

Ben iki tane olsun çoook istemistim... Bence boyle dusunme... Uzulmesinler. Allah kolaylik verir... Sen dua et ikisi icinde. Olumsuz mesaj yollama evlatlara..

222o akanpunkturu bence de düşün. Ben şu anda 3 seasn aldım. dün doktor rahimde bir kalınlaşma var ne yaptın dedi. Hiçbir ilaç kullanmıyırom. Bu arada iğneleri koyarken hissetmiyorsun. Elektirk akımının derecesini de sen belirliyorsun. Sana soruyorlar yeterli mi diye?

KIzlar radyo dinliyorum şu an ... (Best fm cem arslan) 76 yaşında kadın ikiz doğurmuş. Dünyanın en yaşlı annesiymiş.)

KIzlar radyo dinliyorum şu an ... (Best fm cem arslan) 76 yaşında kadın ikiz doğurmuş. Dünyanın en yaşlı annesiymiş.)

Benim 72 lik örnekten sonra iyi geldi bu
Gerçi yabancılar 89 yaşında aletli jimnastik yapıp amuda kalkıyor, ben yerimden kalkamıyorum. Ama olsun. Umut fukaranın ekmeğidir

Sen böyle say, eşeğin kulağına su kaçır, sonra uğraşalım kilo vereceğiz diye di mi? Yapsana ortaya bi karışık salata

haklısın kız ne diyim ama seviyom bu lezzetleri hele bide bunları yemiş ve tatlarını bilen biri olarak özlüyorum arada işte

Sultani bezelye kızartması ne kız?

bir kaç sayfa geride resimi var canım karadenize özgü bir yemek çeşidi daha çok

Ah canım ya neymiş böyle bu rahim filmi ya .. Geçmiş olsun

sağol canım çok kötü bir tecrübeydi ama geçti gitti

Bu arada herkese kocaman bir GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN gelsin. Benden.

güüüüü naaaaaaay dıııııııııııın

Kocamannnn günaydınlarr herkeseee

Çok geçmiş olsun Can'ı , kötü bit Tecrübe olmuş ne yazık ki..
Sağol canım maalesef cok kötüydü
günaydın hatunlar .Günümüz güzel geçsin inşallah .Güzel haberler alalım anne adayları .

Bu arada herkese günaydın olsun:)

Maşallah teyzeye ama bizlerin o kadar beklemeye niyeti yok bu aralar peşpeşe hepimiz hamile kalalım inşallahh

Bu arada herkese kocaman bir GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN gelsin. Benden.

Oleyyyyyy sen şimdi neler döktürürsün arkadaşım off offf ..sevincten hopla zıpla enerji tavan olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…