- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.681
Gözün aydınnnnnnherkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var
Kocamannnn günaydınlarr herkeseee
Sağol canım maalesef cok kötüydü
Maşallah teyzeye ama bizlerin o kadar beklemeye niyeti yok bu aralar peşpeşe hepimiz hamile kalalım inşallahh
Oleyyyyyy sen şimdi neler döktürürsün arkadaşım off offf ..sevincten hopla zıpla enerji tavan olsun..
haklısın kız ne diyim ama seviyom bu lezzetleri hele bide bunları yemiş ve tatlarını bilen biri olarak özlüyorum arada işte
güüüüü naaaaaaay dıııııııııııın
Bende çok isterdim sizlerle tanışmayı,tel.numaramı versem de Selfi yapsak olurmuKızlar, az önce Omayra 34 ile görüştüm. Der ki, bu cumartesi işiniz, maniniz yoksa Saat 14:00 te Cevahirde buluşalım. Kimler gelmek ister?
günaydınnn HAYIRLI GÜZEL bir gün olsun
Valla özlenmeyecek gibi değil ki. Çok lezzetliler
Kızlar, az önce Omayra 34 ile görüştüm. Der ki, bu cumartesi işiniz, maniniz yoksa Saat 14:00 te Cevahirde buluşalım. Kimler gelmek ister?
Bende çok isterdim sizlerle tanışmayı,tel.numaramı versem de Selfi yapsak olurmu
ben gelememçünküüüüüüüüüü istanbulda değilim
Gerçektenmi?olur olur yazarım süper.Olur sanırım. Sen Cuma günü gönder numaranı, kaydedeyim. Hem her şey daha netleşmiş olur, hem ben unutmamış olurum...
Seni de yüreğimizde ağırlarız
günaydın hatunlar .Günümüz güzel geçsin inşallah .Güzel haberler alalım anne adayları .
Bu arada herkese günaydın olsun:)
Bu arada herkese kocaman bir GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN gelsin. Benden.
herkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var
Kocamannnn günaydınlarr herkeseee
Sağol canım maalesef cok kötüydü
Maşallah teyzeye ama bizlerin o kadar beklemeye niyeti yok bu aralar peşpeşe hepimiz hamile kalalım inşallahh
Oleyyyyyy sen şimdi neler döktürürsün arkadaşım off offf ..sevincten hopla zıpla enerji tavan olsun..
günaydınnn HAYIRLI GÜZEL bir gün olsun
Benden de günaydın herkese
Olur sanırım. Sen Cuma günü gönder numaranı, kaydedeyim. Hem her şey daha netleşmiş olur, hem ben unutmamış olurum...
Bende çok isterdim sizlerle tanışmayı,tel.numaramı versem de Selfi yapsak olurmu
Benden de kocaman Günaydın
opu dayım bekliyorum
narkoz fobi seb.kalbim pıt pıt
Of odaya aldılar
E2 1575
progesteron 1.4
ilk defa bakıldı bu anlamı ne?
GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bune enerjiiiiiiiiiiiiiiiii maşalllahhhhh
sara_28 bravooo bravooo hep böylee yüksek enerjide kalll:))
neeeeeee buluşmamı varrrrr!!!!
HImmmmmm cevahirdeeee bendeeeeeeee varımmmmmmmmmmmmmmm puhahahahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?