- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.701
Benden de kocaman Günaydın
opu dayım bekliyorum
narkoz fobi seb.kalbim pıt pıt
Of odaya aldılar
E2 1575
progesteron 1.4
ilk defa bakıldı bu anlamı ne?
GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bune enerjiiiiiiiiiiiiiiiii maşalllahhhhh
sara_28 bravooo bravooo hep böylee yüksek enerjide kalll:))
neeeeeee buluşmamı varrrrr!!!!
HImmmmmm cevahirdeeee bendeeeeeeee varımmmmmmmmmmmmmmm puhahahahhahaha
Geçmiş olsun şimdiden. Güzel yumurtaların olsun, bebek olsun inşallah.
E2 ve progesteron değerlerin, ortalama dolu folikül sayısını ve çatlama olup olmadığını kontrol etmek için kullanılıyor. Gözlenen folikül sayısıyla değerler birbirine yakınsa opuya alınıyorsun. Bazı merkezler önceden tedbir olarak bakıyor.
Senin değerlerin de dolu folikül bulunduğunu, opuya uygun olduğunu gösteriyor. Dilerim sağlıklı yumurtaların olur, sağlıkla bebekler olarak dönerler sana...
tatlım e2 iyi bir değerde progesteronda erken yumurtlama olmadığını gösteriyor herşey yolunda gönlünü ferah tut ve sık dişini bitir işini
eveeeeet ailem yanımda olsa hep enerjik olacamda arada cızırtılar çıkıyıor işte üçüncü şahıslar tarafından ama tüm cızırtılara tıkadım kulağımı
Çok tşk ederim
cumartesı nasıpse bende gelmek istiyorum
numaramı özel atıcam
toplanırsanız haberım olsun
tanısmak isterim bende
Çok tşk ederim
cumartesı nasıpse bende gelmek istiyorum
numaramı özel atıcam
toplanırsanız haberım olsun
tanısmak isterim bende
D
Sagol çok tesekkur ederim
gözünaydın ailen gelıyormus
hazırlandıgın sofralar muhteşem ellerıne saglık.hamarat hatun
Kızlar, az önce Omayra 34 ile görüştüm. Der ki, bu cumartesi işiniz, maniniz yoksa Saat 14:00 te Cevahirde buluşalım. Kimler gelmek ister?
:))) bu güzel fikir canlı yayınla biz de katılalaımBende çok isterdim sizlerle tanışmayı,tel.numaramı versem de Selfi yapsak olurmu
tamamdır cuma msj atarım canımTamam. Cuma günü mesaj atarsan sevinirim. Her şey tam netleşmiş olur hem...
sagol canım sızlele yazısırken unuttum narkozu damar yolu acıldı bekliyorum.Canımm yumurtalarınla konuşşş sıkı sıkı tutsunlar spermlerii güzel güzel döllensinler:))
ben aşermeye başladım canım sucuklu tost çekiyodu şimdi sütlü şekerler varya cam gibi olanlardan ondan çekiyo canım
Sen mutluluktan napcagını sasırdın ahahahah....
Kıyamam yaa cok ozlemıs aılesınıı
özledim tabi 4 ay oldu annemi kızkardeşimi görmüyorum hergün telde konuşsakta yanyana olmak gibi olmuyoki
BENNNNNNNNNN.... HEM DE ÇOKKKK...ama gelemem izmir deyim. Hepinizi görmeyi çok istiyorum....ya siz ne güzel buluşuyorsunuz benimde canım çekiyor... toplanıp izmir e gelin:)Eğlenceli bir izmir vaadediyorum:))) ne olurr
Yalnızzz ben ilk kezz görücemm ahahahahah hepinizii
Biz de seni ilk kez göreceğiz. Berabereyiz yani
Yaaaaa ben gelemem haftasonu full doluyum ben yaaaKızlar, az önce Omayra 34 ile görüştüm. Der ki, bu cumartesi işiniz, maniniz yoksa Saat 14:00 te Cevahirde buluşalım. Kimler gelmek ister?
Günaydıınnn datlummmmBenden de günaydın herkese
Süperr gercekten koklaya koklaya öp anacığınıı güzelce vakit geçirinndöktürmezmiyim hemde neler neler yapacam ama annemede yaptıracağım çok şey varannemin yemeklerini özledim yaaaaa
bu şubat tatili çok güzel geçecek biliyorum
Opun rast gitsin cokkk kaliteli yumoşların olsun aminnnnnBenden de kocaman Günaydın
opu dayım bekliyorum
narkoz fobi seb.kalbim pıt pıt
Of odaya aldılar
E2 1575
progesteron 1.4
ilk defa bakıldı bu anlamı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?