Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benden de kocaman Günaydın
opu dayım bekliyorum
narkoz fobi seb.kalbim pıt pıt
Of odaya aldılar
E2 1575
progesteron 1.4
ilk defa bakıldı bu anlamı ne?

tatlım e2 iyi bir değerde progesteronda erken yumurtlama olmadığını gösteriyor herşey yolunda gönlünü ferah tut ve sık dişini bitir işini

eveeeeet ailem yanımda olsa hep enerjik olacamda arada cızırtılar çıkıyıor işte üçüncü şahıslar tarafından ama tüm cızırtılara tıkadım kulağımı

Çok tşk ederim
cumartesı nasıpse bende gelmek istiyorum
numaramı özel atıcam
toplanırsanız haberım olsun
tanısmak isterim bende

D

Sagol çok tesekkur ederim
gözünaydın ailen gelıyormus
hazırlandıgın sofralar muhteşem ellerıne saglık.hamarat hatun

Kızlar, az önce Omayra 34 ile görüştüm. Der ki, bu cumartesi işiniz, maniniz yoksa Saat 14:00 te Cevahirde buluşalım. Kimler gelmek ister?

BENNNNNNNNNN.... HEM DE ÇOKKKK...ama gelemem izmir deyim. Hepinizi görmeyi çok istiyorum....ya siz ne güzel buluşuyorsunuz benimde canım çekiyor... toplanıp izmir e gelin:)Eğlenceli bir izmir vaadediyorum:))) ne olurr

Benim koca gece gece uykumu kacırdıııı..
Gelmiş göbegimi seviyorr bende yenimi aklına geldi dedim.. Anamm bi dikkat ettim ki cümlelerine yerimm sizin pipilerinizi diyorr hesap yapıyor 2 orda kız bızde de 2 erkek filannn... Ayyyy yokk 2 erkek istemem bennn şimdi ekstra korkuyorum ahahahah ikiz olur bide ikisi erkek olursa diyee ...

BENNNNNNNNNN.... HEM DE ÇOKKKK...ama gelemem izmir deyim. Hepinizi görmeyi çok istiyorum....ya siz ne güzel buluşuyorsunuz benimde canım çekiyor... toplanıp izmir e gelin:)Eğlenceli bir izmir vaadediyorum:))) ne olurr

İzmir için de güzel planlarım var. 2 yıl da orada kaldım. Belki bu yaz kısmet olur, belli mi olur?

Kızlar, az önce Omayra 34 ile görüştüm. Der ki, bu cumartesi işiniz, maniniz yoksa Saat 14:00 te Cevahirde buluşalım. Kimler gelmek ister?
Yaaaaa ben gelemem haftasonu full doluyum ben yaaa
Benden de günaydın herkese
Günaydıınnn datlummmm

döktürmezmiyim hemde neler neler yapacam ama annemede yaptıracağım çok şey var annemin yemeklerini özledim yaaaaa

bu şubat tatili çok güzel geçecek biliyorum
Süperr gercekten koklaya koklaya öp anacığınıı güzelce vakit geçirinn
Benden de kocaman Günaydın
opu dayım bekliyorum
narkoz fobi seb.kalbim pıt pıt
Of odaya aldılar
E2 1575
progesteron 1.4
ilk defa bakıldı bu anlamı ne?
Opun rast gitsin cokkk kaliteli yumoşların olsun aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…