Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaaaaa ben gelemem haftasonu full doluyum ben yaaa

Günaydıınnn datlummmm

Süperr gercekten koklaya koklaya öp anacığınıı güzelce vakit geçirinn

Opun rast gitsin cokkk kaliteli yumoşların olsun aminnnnn

Bende doluyummm ama 1 saatcikk gelemez misin uzak mısınnn ??

Yaaaaa ben gelemem haftasonu full doluyum ben yaaa

Günaydıınnn datlummmm

Süperr gercekten koklaya koklaya öp anacığınıı güzelce vakit geçirinn

Opun rast gitsin cokkk kaliteli yumoşların olsun aminnnnn

Senin için de hafta içi ayarlarız arkadaşım.

Hiçççç kıskanmıyorummmmm. Hiççççç, İzmir gelince Aydın havasını da soluklamayı beklerim. Denizli'ye gidiş gelişlerde de yol üzeri mola yerinde ( evimizde) bekliyoruz..

Sağol arkadaşım. Allah izin verirse bu yaz evin yolunu bulamayacağım sanırım

Kızlar muhabbet başlamış sayfaları okuyamadım.portakales nasılsın ben tamamen adet belirtilerini yaşıyorum yaaaa.üzüldüm valla senden ne haber

Ne güzel inşallah hayırlısı olur

Bugün öyle belirtim yok çok sabah biraz belim ağrıyordu ama 2 gün önce ki gibi degildi.. Senin de muhtemel yarın öbürgün hafifler merak etme.. Endişe de etme .. Oyhhh geçsin demi sayılı günler inşallahh esnacan

Ne güzel inşallah hayırlısı olur

Bende ikize pek sıcak bakmıyorum canım hele 2 tane erkege ahahahah
Yani benim öyle ikize bakacak gücüm yok annem anca 1 tanesine bakabılır.. Bakıcı burda cok pahalıı zatenn işten de çıkamam... Yanii hayırlısı tabii napalımm

2220 Canım salep akşam içtim iyi sabah cıktım.süt ürünleri bende fazla gaz yapar ağrıyla şişerdim iyi ağrı falan yapmadı ..salep tavsiye edilir kabızlık giderir arkadaşlar

Kız biliyon mu ikize bile razıyım galiba hiç. Olmamasından iyi senin olsun ikiz ya bir kere de çıkar gider boşver bir anda yıpranırsın ama 2 yılda geçer hayırlısı tabi

Kız biliyon mu ikize bile razıyım galiba hiç. Olmamasından iyi senin olsun ikiz ya bir kere de çıkar gider boşver bir anda yıpranırsın ama 2 yılda geçer hayırlısı tabi

Oyyy bilmiyorum canım orası öyle tabii benim ki laff olsa aynı ölcüde sevinirimm:))
Ama insanı relg belirtileri geriyor maleseff.. Sen ne zaman yapıcan ıdrar testini.. Bi arkadas baska topıkten 7.günü yapmış ıdrarda silikde olsa görmüş simdi hamile

Ayyyy ne güzel sarıl annecine gözünaydın

Ben ne yaptım biliyon mu 4. Gün bugün yaptım tabiki çıkmadı kız ben çok sabırsızım senin yerine olsaydım yapardım hamilelikte adet belirtileri olabilir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…