- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.721
Yaaaaa ben gelemem haftasonu full doluyum ben yaaa
Günaydıınnn datlummmm
Süperr gercekten koklaya koklaya öp anacığınıı güzelce vakit geçirinn
Opun rast gitsin cokkk kaliteli yumoşların olsun aminnnnn
Geldiğin zaman ararsan çok sevinirim.Hem tanışmış oluruz. İzmir de nerede kaldınİzmir için de güzel planlarım var. 2 yıl da orada kaldım. Belki bu yaz kısmet olur, belli mi olur?
Yaaaaa ben gelemem haftasonu full doluyum ben yaaa
Günaydıınnn datlummmm
Süperr gercekten koklaya koklaya öp anacığınıı güzelce vakit geçirinn
Opun rast gitsin cokkk kaliteli yumoşların olsun aminnnnn
Geldiğin zaman ararsan çok sevinirim.Hem tanışmış oluruz. İzmir de nerede kaldın
Yumoşların bi güzel sevgilileri ile buluşsun, çoğalsınlar, çoğalsınlar ve kucağına bebiş olarak konsun.tamamdır cuma msj atarım canım
sagol canım sızlele yazısırken unuttum narkozu damar yolu acıldı bekliyorum.
Hiçççç kıskanmıyorummmmm. Hiççççç, İzmir gelince Aydın havasını da soluklamayı beklerim. Denizli'ye gidiş gelişlerde de yol üzeri mola yerinde ( evimizde) bekliyoruz..Senin için de hafta içi ayarlarız arkadaşım.
Hiçççç kıskanmıyorummmmm. Hiççççç, İzmir gelince Aydın havasını da soluklamayı beklerim. Denizli'ye gidiş gelişlerde de yol üzeri mola yerinde ( evimizde) bekliyoruz..
Kadıköy tarafındayım uzak değilim ama çalışıyorum haftasonuBende doluyummm ama 1 saatcikk gelemez misin uzak mısınnn ??
Aldım sözü ona göreeeeeSenin için de hafta içi ayarlarız arkadaşım.
Kadıköy tarafındayım uzak değilim ama çalışıyorum haftasonuYoksa bağlasan durmazzzzz
Aldım sözü ona göreeeee
Ne güzel inşallah hayırlısı olurBenim koca gece gece uykumu kacırdıııı..
Gelmiş göbegimi seviyorr bende yenimi aklına geldi dedim.. Anamm bi dikkat ettim ki cümlelerine yerimm sizin pipilerinizi diyorr hesap yapıyor 2 orda kız bızde de 2 erkek filannn... Ayyyy yokk 2 erkek istemem bennn şimdi ekstra korkuyorum ahahahah ikiz olur bide ikisi erkek olursa diyee ...
Ne güzel inşallah hayırlısı olur
Kız biliyon mu ikize bile razıyım galiba hiç. Olmamasından iyi senin olsun ikiz ya bir kere de çıkar gider boşver bir anda yıpranırsın ama 2 yılda geçer hayırlısı tabiBende ikize pek sıcak bakmıyorum canım hele 2 tane erkege ahahahah
Yani benim öyle ikize bakacak gücüm yok annem anca 1 tanesine bakabılır.. Bakıcı burda cok pahalıı zatenn işten de çıkamam... Yanii hayırlısı tabii napalımm
Kız biliyon mu ikize bile razıyım galiba hiç. Olmamasından iyi senin olsun ikiz ya bir kere de çıkar gider boşver bir anda yıpranırsın ama 2 yılda geçer hayırlısı tabi
Ayyyy ne güzel sarıl annecine gözünaydınhaklısın kız ne diyim ama seviyom bu lezzetleri hele bide bunları yemiş ve tatlarını bilen biri olarak özlüyorum arada işte
bir kaç sayfa geride resimi var canım karadenize özgü bir yemek çeşidi daha çok
sağol canım çok kötü bir tecrübeydi ama geçti gitti
güüüüü naaaaaaay dıııııııııııın
Ben ne yaptım biliyon mu 4. Gün bugün yaptım tabiki çıkmadı kız ben çok sabırsızım senin yerine olsaydım yapardım hamilelikte adet belirtileri olabilir dimiOyyy bilmiyorum canım orası öyle tabii benim ki laff olsa aynı ölcüde sevinirimm:))
Ama insanı relg belirtileri geriyor maleseff.. Sen ne zaman yapıcan ıdrar testini.. Bi arkadas baska topıkten 7.günü yapmış ıdrarda silikde olsa görmüş simdi hamile
Yok artık:) Çocuğa yazık ama yaKIzlar radyo dinliyorum şu an ... (Best fm cem arslan) 76 yaşında kadın ikiz doğurmuş. Dünyanın en yaşlı annesiymiş.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?