Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hey maşallah:)
Canım ben yemeklerden rahatsız olmuyorum bu arada geçen konusu geçmiş. Ellerine sağlık hepsi harika gözüküyor.

Olmaz tabii canımm.. Onlar hangi şehirde oturuyorr.. Arada cuma gecelerinden oraya gitsen pazar dönersin.. Hem sanada iyi gelir:)

çok güzel olurdu yakın olsalardı ama ailem bursada canım

Yaaaaa ben gelemem haftasonu full doluyum ben yaaa

Günaydıınnn datlummmm

Süperr gercekten koklaya koklaya öp anacığınıı güzelce vakit geçirinn

Opun rast gitsin cokkk kaliteli yumoşların olsun aminnnnn

öperim tabi kınalı ellerinden koklaya koklaya

Bornova' da oturdum, Alsancak' ta çalıştım. Gelirsem kalmak için geleceğim, mutlaka haber veririm

Karşıyaka bosyanlıyıda bilirsin o zaman o sahile bayılırım çok harika bir yer bide bostanlı pazarına orada satılan şeyler bi müddet sonra moda oluyor

Ayyyy ne güzel sarıl annecine gözünaydın

sağol canım buğu sevindiriğim zaten

Ben ne yaptım biliyon mu 4. Gün bugün yaptım tabiki çıkmadı kız ben çok sabırsızım senin yerine olsaydım yapardım hamilelikte adet belirtileri olabilir dimi

Ahahahah allah iyiligini versin canimm. Bende tez canliyim ama srn benden daha betersin.. valla canim bilmiyom ki hic hamile kalmadim( bemde de belirtiler var oyhhjj

Ahhhhhh bostanını pazarı öğrenciliğim orda geçti her Çarşamba giderdik

slm canlar bugün moralim çook bozuk yumurta büyütme tedavim devam ederken adet oldum bu sabah doktorumu aradım yumurta büyütmede adet engel değilmiş..benim bildiğim adet dölenmeyen yumoşların rahimi kalınlaştırıp dışarıya atılmasıdır..yarın kontrolüm vardı doktorum mutlaka gel yinede diyor..geçen adetim iki hafta erken olmuştu sonrası bu tedaviye başladık yumoş gürülünce..şimdi iki hafta sonra yine adet başladı..

güzel gözlü arkadaşım moralini bozma bakayım herşeyde bir hayır vardır kötü bişey olsa doktorun söylerdi bişey olmaz dediğine göre demekki bişey olmaz sen kalbini ferah tut niyetin bozmadan yoluna devam et yarın doktordan güzel haberlerle geleceksin demiştin dersin

Ahahahah allah iyiligini versin canimm. Bende tez canliyim ama srn benden daha betersin.. valla canim bilmiyom ki hic hamile kalmadim( bemde de belirtiler var oyhhjj
Offff hayırlısı olsun Rabbim önce olmayana versin sonra bize oğlum sevinsin öğle yemeğine geldi tuttu mu anne diyor. Oğlum dedim tutmayabilir üZülme ben sana ne istersen alacağım dedim tamam o zaman dedi dinazor oyuncağı al o zaman çocuk işte

Insallah guzel haberler aliriz tatlimm insallahh:)

Hayırlı olsun bozmayın moralinizi benim yumurtalar toplanmıştı Dr gittim daha sonra bir sürü yum vardı .yine de transfer yapıldı

akşam menümü yazayım
arpa şehriye çorbası
tavuk köfte
salata
bu sefer tavuk köfteye havuçda rendeleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…