- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.761
çok güzel olurdu yakın olsalardı ama ailem bursada canım
öperim tabi kınalı ellerinden koklaya koklaya
Karşıyaka bosyanlıyıda bilirsin o zaman o sahile bayılırım çok harika bir yer bide bostanlı pazarına orada satılan şeyler bi müddet sonra moda oluyor
sağol canım buğu sevindiriğim zaten
Bende yazayım bilmiyorum bilmiyorum kıyma çıkardım .senin menüleri buraya alalım .ne marifetlisin kız
Kız sen yaptır idrarı 2 gün önceden bak ben bugünden başladım. Valla sen sabırlısın maşallah sana ben koç burcuyum bekleyememDoktorun banada verdigi tarih sali canim.. ama baska bi topikte bi arkadasla ayni gun transfer olduk onun ki benden 2gun onceye vermisler tahlili...
eğer sonucu kafaya takıp üzülmeyecekseniz testi yapın ama moralinizi bozacaksa yapmayın çünkü idrar testi yanıltıcı olabiliyorKız sen yaptır idrarı 2 gün önceden bak ben bugünden başladım. Valla sen sabırlısın maşallah sana ben koç burcuyum bekleyemem
Elim bana yaptırmak istemiyor ayakta kalmayayım diye ama sulu köfte ve tarhana çorbası yaparım herhalde sen ne güzel bir anne olacaksın ya bebeğe neler kaynatır yedirirsinsağol canım
kıyma çıkardıysan kazan kebabı yap karnıyarık yap kıymalı makarna yap dahada olmadı köfte patates biber kızart yanınada salata ayran ohhh mis
EşimElim bana yaptırmak istemiyor ayakta kalmayayım diye ama sulu köfte ve tarhana çorbası yaparım herhalde sen ne güzel bir anne olacaksın ya bebeğe neler kaynatır yedirirsin
Elim bana yaptırmak istemiyor ayakta kalmayayım diye ama sulu köfte ve tarhana çorbası yaparım herhalde sen ne güzel bir anne olacaksın ya bebeğe neler kaynatır yedirirsin
ceavbın için teşekkür ediyorum canımcığım yarın kontrolde neler yaşıycaz artık yaşadığım hiçbirşeye şaşırmıyorum..bayağ hamaratsın çalışma hayatına yeni atıldım bende ama eve gelince çook yemek çeşidi yapmaya mecalim kalmıyor vallahi..diyete devamı canım..sağol canım
kıyma çıkardıysan kazan kebabı yap karnıyarık yap kıymalı makarna yap dahada olmadı köfte patates biber kızart yanınada salata ayran ohhh mis
Üzülmem umarım Oğlumdada hemen idrarda çıkmıştı bi de koyu kahve leke gelmişti hatta adet olduğumu sandım hap bile içmiştim kısmet işte küçük sıpam oldueğer sonucu kafaya takıp üzülmeyecekseniz testi yapın ama moralinizi bozacaksa yapmayın çünkü idrar testi yanıltıcı olabiliyor
ceavbın için teşekkür ediyorum canımcığım yarın kontrolde neler yaşıycaz artık yaşadığım hiçbirşeye şaşırmıyorum..bayağ hamaratsın çalışma hayatına yeni atıldım bende ama eve gelince çook yemek çeşidi yapmaya mecalim kalmıyor vallahi..diyete devamı canım..
Inşallah seni çok iyi anlıyorumsağol canım güzel sözlerin için
benim velet bi gelse ben ona neler neler yapacamda fazla nazlı çıktı ama bu sene gelecek başka yolu yok
benim aklıma da geliyor..en kötü ihtimalle huzur evine yerleşirim diyorum...10 defa tüp bebek denedim ama hala sonuç yok...bende dün gece annemi doktora götürdüm kızlar gece yarısı, şimdi iyi şükürler olsun ama aklıma şu geldi bebeğimiz olmazsa 70-80 yaşına gelince bizi kim doktora götürecek.. bu biraz bencil bi düşünce ama hayatın gerçeği..
belki bebeğim olur büyür hiç ilgilenmez götürmezde ama bu en kötü ihtimaller arasında olan bir şey..
her durumda bir evlat sahibi olmak zorundayız diye aklıma geldi.
Kız sen yaptır idrarı 2 gün önceden bak ben bugünden başladım. Valla sen sabırlısın maşallah sana ben koç burcuyum bekleyemem
Sen de mi Koçsun? Mart? Nisan? Ayın kaçı?
Nisan 16 sende mi koçsunSen de mi Koçsun? Mart? Nisan? Ayın kaçı?
Evet koç sabırsız koç 4. Günde idrar testi yapan tek kişi benim herhalsen koç burcumuşun benim yükselenim koç
asıl burcumda kova
Evet koç sabırsız koç 4. Günde idrar testi yapan tek kişi benim herhal
sen koç burcumuşun benim yükselenim koç
asıl burcumda kova
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?