Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İzmir' in her yerini gezdim o zamanlar. Ama her gittiğimde tekrar keşfediyorum. Çok güzel...

Kız sen yaptır idrarı 2 gün önceden bak ben bugünden başladım. Valla sen sabırlısın maşallah sana ben koç burcuyum bekleyemem
eğer sonucu kafaya takıp üzülmeyecekseniz testi yapın ama moralinizi bozacaksa yapmayın çünkü idrar testi yanıltıcı olabiliyor

sağol canım

kıyma çıkardıysan kazan kebabı yap karnıyarık yap kıymalı makarna yap dahada olmadı köfte patates biber kızart yanınada salata ayran ohhh mis
Elim bana yaptırmak istemiyor ayakta kalmayayım diye ama sulu köfte ve tarhana çorbası yaparım herhalde sen ne güzel bir anne olacaksın ya bebeğe neler kaynatır yedirirsin

Elim bana yaptırmak istemiyor ayakta kalmayayım diye ama sulu köfte ve tarhana çorbası yaparım herhalde sen ne güzel bir anne olacaksın ya bebeğe neler kaynatır yedirirsin

sağol canım güzel sözlerin için

benim velet bi gelse ben ona neler neler yapacamda fazla nazlı çıktı ama bu sene gelecek başka yolu yok

sağol canım

kıyma çıkardıysan kazan kebabı yap karnıyarık yap kıymalı makarna yap dahada olmadı köfte patates biber kızart yanınada salata ayran ohhh mis
ceavbın için teşekkür ediyorum canımcığım yarın kontrolde neler yaşıycaz artık yaşadığım hiçbirşeye şaşırmıyorum..bayağ hamaratsın çalışma hayatına yeni atıldım bende ama eve gelince çook yemek çeşidi yapmaya mecalim kalmıyor vallahi..diyete devamı canım..

eğer sonucu kafaya takıp üzülmeyecekseniz testi yapın ama moralinizi bozacaksa yapmayın çünkü idrar testi yanıltıcı olabiliyor
Üzülmem umarım Oğlumdada hemen idrarda çıkmıştı bi de koyu kahve leke gelmişti hatta adet olduğumu sandım hap bile içmiştim kısmet işte küçük sıpam oldu

diyete tam gaz devam canım

ben öğlen arası bile gidince bişeyler yapıyorum yemek yapmayıda yemeyide seviyorum yemeyi sevmesem iyiydi ama ne yapayım

çalışma hayatına alışınca sende yaparsın yemeklerini

benim aklıma da geliyor..en kötü ihtimalle huzur evine yerleşirim diyorum...10 defa tüp bebek denedim ama hala sonuç yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…