- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.781
Allahım arkadaşım 10 kere tüp bebek Rabbim yardımcınız olsun siz elinizden geleni yapmışsınızbenim aklıma da geliyor..en kötü ihtimalle huzur evine yerleşirim diyorum...10 defa tüp bebek denedim ama hala sonuç yok...
Hadiiii ya ama sen soğuk kanlı ve sabırlı birisin öyle hissettimHehe, Koçum bennnnnnn.
Yükselenim Aslan. Çin Burcum Öküz. Ay burcumu unuttum. Hiç birisine de uymam
Nisan 16 sende mi koçsun
Hehe, Koçum bennnnnnn.
Valla bazen cocuk olmak lazım ben hele o kadar ilaçtan sonra tam çocukAnnemlerin evlilik yıldönümü 16 Nisan. Ben de 8 Nisan doğumluyum. Ay çocuk gibi oldum hahahahaaaa
Bir sürü haller içinde halimmm....
Bir yandan relg endişeleri ve ağrıları..
Bir yandan umut ya olduysa..
Bir yandan isimlerine karar veriyorum bir yandan olmayacaksa naparım diye plan yapmaya çalışıyorumm... Bunu daha kaç kere yaşayacagız bi fikri olan
İsimler Güneş İle Ateş nasıl?
Merhaba, afiyet olsun. Tavukların organik mi? Gezenti olmayan market tavukların hormonlu olduğu için sağlık açısından son derece zararlıymış. TV. bir profosör anlatmıştı, tavukta önemli olan ilik pıhtı kısmıymış, market tavukları antibiyotik ile büyütüldüğünden, hayvandaki tüm kimyasallar vücudumuza geçiyormuş. Menünü okuyunca dayanamayıp bir hatırlatayım istedim.akşam menümü yazayım
arpa şehriye çorbası
tavuk köfte
salata
bu sefer tavuk köfteye havuçda rendeleyecem
Selam,
41 olmama 1 ay kaldı ve hamileyim. Üstelik bu 40. yaşımda 2. hamileliğim..İlki düştü, dilerim bu kez devam edecek..
Merhaba, afiyet olsun. Tavukların organik mi? Gezenti olmayan market tavukların hormonlu olduğu için sağlık açısından son derece zararlıymış. TV. bir profosör anlatmıştı, tavukta önemli olan ilik pıhtı kısmıymış, market tavukları antibiyotik ile büyütüldüğünden, hayvandaki tüm kimyasallar vücudumuza geçiyormuş. Menünü okuyunca dayanamayıp bir hatırlatayım istedim.
Aynen, cumartesi günü ben de regl ağrısı sancısı çektim gün boyu.. Gerçi temizlik yapmış olmamın da etkisi vardı sanırım da neyse...Şimdi o konumuz değil. Ayağımı sıcak tuttum, hafifledi. Bildiği regl ağrısıydı yaa.. çocuğum düşüyo sandım.
Bilmeden mevlam çayıra tamam da, bildikten sonra, hasta olmaya davetiye çıkarma denir...merhaba sağol canım hatırlattığın için
ben tavukdan ziyade hindi eti alıyorum tabi organik olup olmadığını bilmiyorum amaaaaan ona bakarsan hiç bir şey yiyip içmememiz lazım saldım çayıra mevlam kayıra
Bilmeden mevlam çayıra tamam da, bildikten sonra, hasta olmaya davetiye çıkarma denir...
Hey bunları kaçırmışım doğal olarak... Güneye dair yazışmalar olmuş sanırım :)
Sormak istediğiniz bir şey olursa beni de katın :) nadir yer var gitmediğimiz... Koyları, bükleri geçtik köy köy biliyoruz kahvehanelerine kadar... Hele Datça yarım adası sorun arsa fiyatlarıyla konuşayım hahahaha bük bük dolanıyoruz malum... Henüz yerleşeceğimiz köy evini bulamadık o ayrı :)
Her yaz Mayıs gibi 2 sevgili sevgililerimizi (anne babalar) alip mailece 1 hafta binlerce km yapıyoruz... Sonra Eylül'de 2 sevgili baş başa binlerce kilometreyi yiyip bitiriyoruz yetmiyor... Antalya Kaş arasını az. Kaş ve oradan bu tarafa tüm sahilden Çanakkale'ye :) diğer yerleri "hatmettik" :)
Öperim sizi gezenteler...
Kız sen yaptır idrarı 2 gün önceden bak ben bugünden başladım. Valla sen sabırlısın maşallah sana ben koç burcuyum bekleyemem
Hehe, Koçum bennnnnnn.
Tamam Alsancak , Kordon sefası yapar beraber güneşi batırırız:)Bornova' da oturdum, Alsancak' ta çalıştım. Gelirsem kalmak için geleceğim, mutlaka haber veririm
Tamam Alsancak , Kordon sefası yapar beraber güneşi batırırız:)
AHAHAHHAHAH Öküzz nedirr yaa
Çin burcu. Çok eğlenceli, yılan, fare gibi isimleri var. Nette bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?