Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hehe, Koçum bennnnnnn.
Yükselenim Aslan. Çin Burcum Öküz. Ay burcumu unuttum. Hiç birisine de uymam

sıradışı benim arkadaşım

bende burcumun özelliklerine genelde uyarım özellikle en belirgin olanı sezgilerimin çok güçlü olması

Bebişlerimiz yola çiksin biz isim anneleri olmaya dunden raziyiz.. hayirlisiyla ....

akşam menümü yazayım
arpa şehriye çorbası
tavuk köfte
salata
bu sefer tavuk köfteye havuçda rendeleyecem
Merhaba, afiyet olsun. Tavukların organik mi? Gezenti olmayan market tavukların hormonlu olduğu için sağlık açısından son derece zararlıymış. TV. bir profosör anlatmıştı, tavukta önemli olan ilik pıhtı kısmıymış, market tavukları antibiyotik ile büyütüldüğünden, hayvandaki tüm kimyasallar vücudumuza geçiyormuş. Menünü okuyunca dayanamayıp bir hatırlatayım istedim.

merhaba sağol canım hatırlattığın için

ben tavukdan ziyade hindi eti alıyorum tabi organik olup olmadığını bilmiyorum amaaaaan ona bakarsan hiç bir şey yiyip içmememiz lazım saldım çayıra mevlam kayıra

Arkadasim geriden geliyorum... Okuyacak elli sayfam var.... Yanlis mi okudum???? Temizlik mi yaptin sen???? Dayaklıksın haaaa!!!!

Bilmeden mevlam çayıra tamam da, bildikten sonra, hasta olmaya davetiye çıkarma denir...

Bilmeden mevlam çayıra tamam da, bildikten sonra, hasta olmaya davetiye çıkarma denir...

sanırım siz tavuk yemiyorsunuz hindi yiyin ben hiç organik olmayan hindi duymadım tavuklara tamamda hindilere daha bulaşmadılar galiba ama oda yakındır

şaka bi yana elimden geldiğince dikkat ediyorum ama organik adı altında satılan bi çok şeyinde organik olmadığını bilecek kadar araştırıyorum hindi etini seviyorum o ayrı

Hah bana lazim olan hatun... Bize bir yer onerebilirsin o vakit... 6 yasinda kiz ve 7 aylik bebisle beraber sevdicegimle 1 hafta tatil yapabilecegimiz,dogayla icice, denizi temiz,tarihi ve cografi guzelligi olan, sakin, aile pansiyonu onerebilir misin.... Tabi yaz icin... Kaldi mi böyle yer???

sara_28 esnacan valla dün dışarda yedikk.. Oyüzden brokoli çorbası hala var ahahahah birde buzlukta kofte var yanına da salata.. Aksam 7deevde oluyorum valla sizin kadar hamarat olamam:)
Koca da 8 de geliyorr Baksan 1 saatte döktürürüm dee işime de gelmiyor..
Sulu köfteyi çok severimm aslındaa ama kim yapacakk simdi onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…