Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ana! Evlat edinme yasi var mi??? Yani biz alamaz miyiz ??? Uzuldum ... Esimle dusunuyorduk... Peki koruyucu aile icin de yas var mi ki??? :-(

Moralin bozulmasın... Ben de de aynısı olmuştu. ..Foliküle bir şey olmadı... bana doktor şunu söyledi. aslında her an folikül üretimi olurmuş. Adet olsan da arka plan hep çalışıyor. Bu yüzden yumurta takibi yapılıyormuş... Lütfen moralini bozma . zaten doktor da söylemiş sana..

Ana! Evlat edinme yasi var mi??? Yani biz alamaz miyiz ??? Uzuldum ... Esimle dusunuyorduk... Peki koruyucu aile icin de yas var mi ki??? :-(

Evlat edinme yaşı değil ama arada en fazla 40 yaş fark olması gibi bir sınırlama var. Yani 45 yaşındaysan 5 yaşından küçük çocuk alamıyorsun. Bir de prosedürler çok uzun bekleme sırası da öyle. Koruyucu aile için yaş kriteri yok diye biliyorum.

ben yaparım sana ama sana değil bebişine işten gidiyim yapıp kargoya vereyim akşam yemeğine yetişir heralde

Tatlımm eşlerden en az birinin 40 asmamış olması lazım.. AŞanlar da bebek sahibi olamıyor.. O aradakı fark kadar..
Yani tam bakarız gene ama hatırladıgımı söyleyim.
Bir bebekle en az 18 en fazla 40 yaş fark olması gerekiyor. O yaşda iki eşin yaşının ortalaması alınıyor.. Ondan sonra hesaplya bılırsın kac yasındakı cocuga sahıp olabılecegıne..

Seve seve gel.) k sevinirim. hepiniz gelin.... Valla çok güzel olur..Kemeraltı'nda fincan da kahve içmeye bile götürürüm sizi:)

Ayyy ne güzell olur gerçektenn :)) Böylee güneş sıcak esinti hepsini hissettimm canımm.. İnşallah olur :)

Bilmeden mevlam çayıra tamam da, bildikten sonra, hasta olmaya davetiye çıkarma denir...
Şanslıyım, köy tavuk-horozu ve Kars Kazı yiyebiliyorum. Hindi de fena değil. Pazardaki köylü bile işin üçkağıdını öğrenmiş, elinde ne varsa organik diye satmaya çalışıyor. Hazır gıdalar, mayonez-ketçap, çocuklara bisküvi-çukulata gibi kullandıkları yağlar 50 C bile erimeyen cinsten. Gençlerin obeziteleri, şeker, kalp, tansiyonun en önemli sebeplerinden biri de hepimizin bildiği gibi yiyecek ve içeceklerimiz. Siz de şanslı bölgede bulunuyorsunuz, bol balık, yeşillik... afiyet olsun.

40 oluyor bizim. Ama bebek degil 5 .6 yaslarinda olabilir.. Amac bir cocuga sahip cikmak... Sevgiyle, aileyle buyumesini saglamak. En iyisi gorusnek... Bakalim...

Esimle dutumu paylastim... Sacma dedi.... Gidip gorusmek gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…