- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.801
Tamam Alsancak , Kordon sefası yapar beraber güneşi batırırız:)
Çin burcu. Çok eğlenceli, yılan, fare gibi isimleri var. Nette bir bak istersen
canımm yaş sınırlaması ile ilgili bi bilgim yok.. ama genel olarak kadın yası ile ilgini kısıtlamalar var.. evlat edinmede de yaş sınırı 40. canım bende 3 kere tüp yaptrıdım rahım fılmı ıstemedıler.. O yuzden oyle dusunmee.. iyi bi merkez arastır canım gerekirse gel mısafır ol ama yavas yavas emın adımlarla gıttı gerıye baktıgında acabaların kalmasınn.. Dilerim tez vakit yavruna kavusursun
Moralin bozulmasın... Ben de de aynısı olmuştu. ..Foliküle bir şey olmadı... bana doktor şunu söyledi. aslında her an folikül üretimi olurmuş. Adet olsan da arka plan hep çalışıyor. Bu yüzden yumurta takibi yapılıyormuş... Lütfen moralini bozma . zaten doktor da söylemiş sana..slm canlar bugün moralim çook bozuk yumurta büyütme tedavim devam ederken adet oldum bu sabah doktorumu aradım yumurta büyütmede adet engel değilmiş..benim bildiğim adet dölenmeyen yumoşların rahimi kalınlaştırıp dışarıya atılmasıdır..yarın kontrolüm vardı doktorum mutlaka gel yinede diyor..geçen adetim iki hafta erken olmuştu sonrası bu tedaviye başladık yumoş gürülünce..şimdi iki hafta sonra yine adet başladı..
Ana! Evlat edinme yasi var mi??? Yani biz alamaz miyiz ??? Uzuldum ... Esimle dusunuyorduk... Peki koruyucu aile icin de yas var mi ki??? :-(
sara_28 @esnacan valla dün dışarda yedikk.. Oyüzden brokoli çorbası hala var ahahahah birde buzlukta kofte var yanına da salata.. Aksam 7deevde oluyorum valla sizin kadar hamarat olamam:)
Koca da 8 de geliyorr Baksan 1 saatte döktürürüm dee işime de gelmiyor..
Sulu köfteyi çok severimm aslındaa ama kim yapacakk simdi onu :)
Ana! Evlat edinme yasi var mi??? Yani biz alamaz miyiz ??? Uzuldum ... Esimle dusunuyorduk... Peki koruyucu aile icin de yas var mi ki??? :-(
ben yaparım sana ama sana değil bebişine işten gidiyim yapıp kargoya vereyim akşam yemeğine yetişir heralde
Seve seve gel.)Huhuuuu bende isterimmm :)))
Seve seve gel.)k sevinirim. hepiniz gelin.... Valla çok güzel olur..Kemeraltı'nda fincan da kahve içmeye bile götürürüm sizi:)
Eksik yazmışım fincanda pişen kahve diyecektim . kafa işteeeSeve seve gel.)k sevinirim. hepiniz gelin.... Valla çok güzel olur..Kemeraltı'nda fincan da kahve içmeye bile götürürüm sizi:)
benide götür gitmişken falda bakalımSeve seve gel.)k sevinirim. hepiniz gelin.... Valla çok güzel olur..Kemeraltı'nda fincan da kahve içmeye bile götürürüm sizi:)
sen de gel.) hepimizin falına bakarsın artıkk:)benide götür gitmişken falda bakalım
sen de gel.) hepimizin falına bakarsın artıkk:)
Bilmeden mevlam çayıra tamam da, bildikten sonra, hasta olmaya davetiye çıkarma denir...merhaba sağol canım hatırlattığın için
ben tavukdan ziyade hindi eti alıyorum tabi organik olup olmadığını bilmiyorum amaaaaan ona bakarsan hiç bir şey yiyip içmememiz lazım saldım çayıra mevlam kayıra
Şanslıyım, köy tavuk-horozu ve Kars Kazı yiyebiliyorum. Hindi de fena değil. Pazardaki köylü bile işin üçkağıdını öğrenmiş, elinde ne varsa organik diye satmaya çalışıyor. Hazır gıdalar, mayonez-ketçap, çocuklara bisküvi-çukulata gibi kullandıkları yağlar 50 C bile erimeyen cinsten. Gençlerin obeziteleri, şeker, kalp, tansiyonun en önemli sebeplerinden biri de hepimizin bildiği gibi yiyecek ve içeceklerimiz. Siz de şanslı bölgede bulunuyorsunuz, bol balık, yeşillik... afiyet olsun.sanırım siz tavuk yemiyorsunuz hindi yiyin ben hiç organik olmayan hindi duymadım tavuklara tamamda hindilere daha bulaşmadılar galiba ama oda yakındır
şaka bi yana elimden geldiğince dikkat ediyorum ama organik adı altında satılan bi çok şeyinde organik olmadığını bilecek kadar araştırıyorum hindi etini seviyorum o ayrı
Evlat edinme yaşı değil ama arada en fazla 40 yaş fark olması gibi bir sınırlama var. Yani 45 yaşındaysan 5 yaşından küçük çocuk alamıyorsun. Bir de prosedürler çok uzun bekleme sırası da öyle. Koruyucu aile için yaş kriteri yok diye biliyorum.
Tamam ben her türlüsüne tamam diyorum. Oraya gideriz.)ben faldan anlamam canım inanmamda kemeraltında kahve içilip fal bakılan yerler vardı onları kastetmiştim
Tatlımm eşlerden en az birinin 40 asmamış olması lazım.. AŞanlar da bebek sahibi olamıyor.. O aradakı fark kadar..
Yani tam bakarız gene ama hatırladıgımı söyleyim.
Bir bebekle en az 18 en fazla 40 yaş fark olması gerekiyor. O yaşda iki eşin yaşının ortalaması alınıyor.. Ondan sonra hesaplya bılırsın kac yasındakı cocuga sahıp olabılecegıne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?