Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

uff ya bu yaş her yerde bize ket vurmaya başladı.. kızıyorum artık..
bende son durum evlatlığa sıcak bakmaya başlamıştım..
hatta içimden bu günlerde nedense hemen git bir tane bebiş evlat edinmeye başvur yanında extradan tedavilere devam et diye geçiyor.. ikisinide büyütürdüm..
eşim istese edinirdim ama sıcak bakmıyor.. buda çift taraflı karar verilecek bir şey ne yazıkki.

ama hala umudumu yitirmedim ...yumurta ve sperm oldugu sürece devam edeceğim.çok ta inatçıyım

sonuna kadar devam canım.. pes etmek yok sağlığımız elverdiği sürece devam edeceğiz.. sen şu anda nerede tedavi görüyorsun..

Malesef öyle. Biz ikimiz de onayladık, yaşını da önemsemiyoruz. Ama çocuğa gerçeği söyleme konusunda fikirlerimiz farklı. Eşim söylemek istemiyor. Devlet mecbursun, açıklayacaksın diyor. Bence de bilmesi gerekir. O yüzden kaldı. Ama hani evlilik dışı oldu, bakamayacağız gibi durumları bile düşünüyorum ben. Yeter ki haberim olsun

siz ne yemekler yapacaksınız yazsanıza hem fikirde olur birbirimize

ben bugün kolaya kaçtım canım.. tel şehriyeli pilav ve kış sebzeleri ile türlü yaptım..
k.pederime götürdüm, annemlere götürdüm.. birazda eşime ayırdım..
ben akşama liseden kızlarla buluşacağım evde yemeyeceğim sanırım:))

fox daki esra erolu izledim dün akşam yuvadan çocuğu alan anneye gerçek annesi babası vefat etti demişler.. öyle değilmiş.
ailesi 28 yıl sonra ortaya çıktı neredeyse aşiret gibiler.. 10 kardeş gerçek anne baba ve tonla amca dayı oğulu.. bende bu tarzda şeylerden korkuyorum bir açıdan..
belli bir yaştan sonra 100 kişiyle daha akrabalık bağı geliştirmek zorunda olmak korkutuyor..

tedavi devam ederken neden regly olunur acaba Erbile sorsana canım bakalım ne diyecek..
çok ilginçç ozaman senin geçen regly gerçek değildi.. kistlermi buna sebep oluyor acaba.. kist varmı bir şey dedilermi buna..

Ben daha çok çocuk açısından çekinirim. Bu onun hayatı. Bir yalan üzerine kurulmasını haketmiyor. Anlayacak yaşa geldiğinde öğrenmeli.

Ben daha çok çocuk açısından çekinirim. Bu onun hayatı. Bir yalan üzerine kurulmasını haketmiyor. Anlayacak yaşa geldiğinde öğrenmeli.

evet kesinlikle öğrenmeli canım.. bende yalanla dolu bir hayat geçirmesini hiç istemem..
işte öğrendikten sonrası zor oluyor çocuk arayışa geçiyor yıpratıcı bi dönem başlayabiliyor..

evet kesinlikle öğrenmeli canım.. bende yalanla dolu bir hayat geçirmesini hiç istemem..
işte öğrendikten sonrası zor oluyor çocuk arayışa geçiyor yıpratıcı bi dönem başlayabiliyor..

Onun için de anlayabileceği en küçük yaşta anlatmak gerek. Çocuklukta atlatması daha kolay olur. Gerekirse bir psikolog eşliğinde ya da yönlendirmesiyle. Ergenlikten sonrası tehlikeli. Yetişkin olunca istiyorsa ailesini bulmasına da yardımcı olurum kendi adıma...

Esimle dutumu paylastim... Sacma dedi.... Gidip gorusmek gerek...

Canım zaten baştan aşşağı tüm prosedür saçma:) Ben araştırmıştım bi ara 4 yıldır sırada olanlar varmış. Yok evin çocuk parkına yakın olacakmıss.. Yok bı kac yıl gözlem altında oluyorsunn yanii gözünü asla korkutmak istemem... Ben evlat edınıp memesınden sut gelen kadınları bılıyorummm gercektenn büyük sevgi ve büyük fedakarlıkk ...Allahım anne olmayı nasıp etsın öncelıkle sana :)

lulişşşş bebeği hissetmeye başladın mııı
Yok canım ya daha erkendir herhalde. Ama bugün ilk defa hamile kıyafeti giydim. Artık hiçbir pantolon olmuyordu. Gittim 2 tane tayt aldım. Göbek kısmı hamileler için olanlardan. Aslında çok karnım yok ama belim genişlemiş sanırım. Kilotlu çoraplar da olmuyor:) Onlara da kesik attım yanlardan.

Mesai gibi uğramazsan mesajları takip etmenin mümkünüüüü yok...
Safi çene, kaslı "barnaklar" :)))))))))))) (çenemize elimize kuvvet tü tü tüüü)
Sondan devam et diyor bir yanım, bir yanım son mesajından sonrasını oku diyor...
Henüz iki yanım anlaşamadı ortadan daldım.

Noluyor kocalar yeniliyor yılanlar fareler ne'ttiniz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…