- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.821
Eksik yazmışım fincanda pişen kahve diyecektim . kafa işteee
Esimle dutumu paylastim... Sacma dedi.... Gidip gorusmek gerek...
benim aklıma da geliyor..en kötü ihtimalle huzur evine yerleşirim diyorum...10 defa tüp bebek denedim ama hala sonuç yok...
40 oluyor bizim. Ama bebek degil 5 .6 yaslarinda olabilir.. Amac bir cocuga sahip cikmak... Sevgiyle, aileyle buyumesini saglamak. En iyisi gorusnek... Bakalim...
ama hala umudumu yitirmedim ...yumurta ve sperm oldugu sürece devam edeceğim.çok ta inatçıyımcanımm inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız.. bende aynı durumdayım..
Evlat edinme yaşı değil ama arada en fazla 40 yaş fark olması gibi bir sınırlama var. Yani 45 yaşındaysan 5 yaşından küçük çocuk alamıyorsun. Bir de prosedürler çok uzun bekleme sırası da öyle. Koruyucu aile için yaş kriteri yok diye biliyorum.
ama hala umudumu yitirmedim ...yumurta ve sperm oldugu sürece devam edeceğim.çok ta inatçıyım
uff ya bu yaş her yerde bize ket vurmaya başladı.. kızıyorum artık..
bende son durum evlatlığa sıcak bakmaya başlamıştım..
hatta içimden bu günlerde nedense hemen git bir tane bebiş evlat edinmeye başvur yanında extradan tedavilere devam et diye geçiyor.. ikisinide büyütürdüm..
eşim istese edinirdim ama sıcak bakmıyor.. buda çift taraflı karar verilecek bir şey ne yazıkki.
siz ne yemekler yapacaksınız yazsanıza hem fikirde olur birbirimize
Malesef öyle. Biz ikimiz de onayladık, yaşını da önemsemiyoruz. Ama çocuğa gerçeği söyleme konusunda fikirlerimiz farklı. Eşim söylemek istemiyor. Devlet mecbursun, açıklayacaksın diyor. Bence de bilmesi gerekir. O yüzden kaldı. Ama hani evlilik dışı oldu, bakamayacağız gibi durumları bile düşünüyorum ben. Yeter ki haberim olsun
slm canlar bugün moralim çook bozuk yumurta büyütme tedavim devam ederken adet oldum bu sabah doktorumu aradım yumurta büyütmede adet engel değilmiş..benim bildiğim adet dölenmeyen yumoşların rahimi kalınlaştırıp dışarıya atılmasıdır..yarın kontrolüm vardı doktorum mutlaka gel yinede diyor..geçen adetim iki hafta erken olmuştu sonrası bu tedaviye başladık yumoş gürülünce..şimdi iki hafta sonra yine adet başladı..
fox daki esra erolu izledim dün akşam yuvadan çocuğu alan anneye gerçek annesi babası vefat etti demişler.. öyle değilmiş.
ailesi 28 yıl sonra ortaya çıktı neredeyse aşiret gibiler.. 10 kardeş gerçek anne baba ve tonla amca dayı oğulu.. bende bu tarzda şeylerden korkuyorum bir açıdan..
belli bir yaştan sonra 100 kişiyle daha akrabalık bağı geliştirmek zorunda olmak korkutuyor..
Ben daha çok çocuk açısından çekinirim. Bu onun hayatı. Bir yalan üzerine kurulmasını haketmiyor. Anlayacak yaşa geldiğinde öğrenmeli.
evet kesinlikle öğrenmeli canım.. bende yalanla dolu bir hayat geçirmesini hiç istemem..
işte öğrendikten sonrası zor oluyor çocuk arayışa geçiyor yıpratıcı bi dönem başlayabiliyor..
Esimle dutumu paylastim... Sacma dedi.... Gidip gorusmek gerek...
Ben de yılanım, koca da fare:) Bir lokmada yerim Adam'ı :)Çin burcu. Çok eğlenceli, yılan, fare gibi isimleri var. Nette bir bak istersen
Ben de yılanım, koca da fare:) Bir lokmada yerim Adam'ı :)
Ben de yılanım, koca da fare:) Bir lokmada yerim Adam'ı :)
Yok canım ya daha erkendir herhalde. Ama bugün ilk defa hamile kıyafeti giydim. Artık hiçbir pantolon olmuyordu. Gittim 2 tane tayt aldım. Göbek kısmı hamileler için olanlardan. Aslında çok karnım yok ama belim genişlemiş sanırım. Kilotlu çoraplar da olmuyor:) Onlara da kesik attım yanlardan.lulişşşş bebeği hissetmeye başladın mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?