- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #30.841
Yok canım ya daha erkendir herhalde. Ama bugün ilk defa hamile kıyafeti giydim. Artık hiçbir pantolon olmuyordu. Gittim 2 tane tayt aldım. Göbek kısmı hamileler için olanlardan. Aslında çok karnım yok ama belim genişlemiş sanırım. Kilotlu çoraplar da olmuyor:) Onlara da kesik attım yanlardan.
Mesai gibi uğramazsan mesajları takip etmenin mümkünüüüü yok...
Safi çene, kaslı "barnaklar" :)))))))))))) (çenemize elimize kuvvet tü tü tüüü)
Sondan devam et diyor bir yanım, bir yanım son mesajından sonrasını oku diyor...
Henüz iki yanım anlaşamadı ortadan daldım.
Noluyor kocalar yeniliyor yılanlar fareler ne'ttiniz :))))
Mesai gibi uğramazsan mesajları takip etmenin mümkünüüüü yok...
Safi çene, kaslı "barnaklar" :)))))))))))) (çenemize elimize kuvvet tü tü tüüü)
Sondan devam et diyor bir yanım, bir yanım son mesajından sonrasını oku diyor...
Henüz iki yanım anlaşamadı ortadan daldım.
Noluyor kocalar yeniliyor yılanlar fareler ne'ttiniz :))))
Kaldığım yer 3050 34 sayfa var!
Bildirimlerde 12 taneye yakın "alıntılandığı" söylenen mesaj var.
Yanmışım ben bu garibana özet geçmek isteyen var mı hahahaha
Kaldığım yer 3050 34 sayfa var!
Bildirimlerde 12 taneye yakın "alıntılandığı" söylenen mesaj var.
Yanmışım ben bu garibana özet geçmek isteyen var mı hahahaha
Yaaa yaaa demii:)) AMa seni de pek çok seviyorumm vallahiii:)
@Lulindaaaaaa internetten de baktım dondurucu! deniliyor ama henüz çare oldu mu bilmiyorum. Yer yoktu gözlerden bir yerlere bildiğin tıkıştırdım. Üstüne unuttum. 2 gündür duruyor dondurucuda :)))) Bir de sıkan ayakkabım vardı onu da nemli bezle buzdolabında unuttum canım derisinde beyaz iz oldu lostra da hallolmazsa gitti canım ayakkabım :) Ceketime de aynı şey olmasın :)
Şu nefis siyah beyaz ceketim var ya, yün bırakıyor, 3. siyah elbisem temizlemeye gitti. İkeanın o tüy toplamaları ile toplasam da yine bıraktı maşallahı var :)
Var mı bildiğin formül? Ya da bilen :)
Yaaa yaaa demii:)) AMa seni de pek çok seviyorumm vallahiii:)
evet bende seyrettim..biranda sankim onu yetiştiren anne ve babayı unuttu gibi oldu..evet kesinlikle öğrenmeli canım.. bende yalanla dolu bir hayat geçirmesini hiç istemem..
işte öğrendikten sonrası zor oluyor çocuk arayışa geçiyor yıpratıcı bi dönem başlayabiliyor..
Özel bir şey yok malesef. Yemek tarifleri, İzmir' de ve bir hafta içi Anadolu yakasında buluşma planları. Kaynak, Omayra34' ün bu cumartesi Cevahirde buluşalım teklifi. Saat 14:00 te. Gelmek istersen bekleriz...
Meraba bayanlar daha once yazmistim 41 yasindayim 2. Bebek dusunuyorum esim tup istemiyor dogal olursa olur dedi uzun zamandir doktora gitmemistim bi gideyim ne var yok ogreneyim dedim gittim ve cok uzuldum hormon tahlilleri yapildi doktorum cok zor dedi normal hamile kalmamin biestron diye bi ilac yazdi sizlere sormak istedigim bu sonuclar cokmu kotu benim hic bilgim yok acaba bilen arkadaslar bana aciklayabilirmi hicmi sansim yok cok optum hepiniz
Fsh 15 Lh 5.49 estradiol 53 prolaktin 3.68 dhea-s 201
uff ya bu yaş her yerde bize ket vurmaya başladı.. kızıyorum artık..
bende son durum evlatlığa sıcak bakmaya başlamıştım..
hatta içimden bu günlerde nedense hemen git bir tane bebiş evlat edinmeye başvur yanında extradan tedavilere devam et diye geçiyor.. ikisinide büyütürdüm..
eşim istese edinirdim ama sıcak bakmıyor.. buda çift taraflı karar verilecek bir şey ne yazıkki.
evet kesinlikle öğrenmeli canım.. bende yalanla dolu bir hayat geçirmesini hiç istemem..
işte öğrendikten sonrası zor oluyor çocuk arayışa geçiyor yıpratıcı bi dönem başlayabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?