Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ohhh ohhh maşallahhh canımm benimm zaman ne çabuk geçiyor bunu şuan sende hissettim yanii :))

Amannnn bişi oldugu yokk yahuuu diyorlar ki c.tesi saat 14:00 de cevahir de buluşalım :))

Kaldığım yer 3050 34 sayfa var!
Bildirimlerde 12 taneye yakın "alıntılandığı" söylenen mesaj var.

Yanmışım ben bu garibana özet geçmek isteyen var mı hahahaha

Yeni bir hamilelik rejimi bulduk, onu konuşuyoruz
Ama sen vakit bulursan "Çin Burcu" diye ara. Bakalım sen kimi yiyorsun

Bi ara İzmir'e gittik E eyno ya kahveye.. sara_28 nın akşam yemeği üzerine avuçlarımızı yaladık..
Sonraa 2220 sayesinde ben çin burcumu öğrendimm.. esnacan ile hamilemiyiz değilmiyiz gerginligine girdikkk...
Kızlar Cevahir de buluşmak istiyor.. Gelemeyenler varr.. Başkaaa aklıma gelmedii

Özel bir şey yok malesef. Yemek tarifleri, İzmir' de ve bir hafta içi Anadolu yakasında buluşma planları. Kaynak, Omayra34' ün bu cumartesi Cevahirde buluşalım teklifi. Saat 14:00 te. Gelmek istersen bekleriz...

@Lulindaaaaaa internetten de baktım dondurucu! deniliyor ama henüz çare oldu mu bilmiyorum. Yer yoktu gözlerden bir yerlere bildiğin tıkıştırdım. Üstüne unuttum. 2 gündür duruyor dondurucuda :)))) Bir de sıkan ayakkabım vardı onu da nemli bezle buzdolabında unuttum canım derisinde beyaz iz oldu lostra da hallolmazsa gitti canım ayakkabım :) Ceketime de aynı şey olmasın :)

Şu nefis siyah beyaz ceketim var ya, yün bırakıyor, 3. siyah elbisem temizlemeye gitti. İkeanın o tüy toplamaları ile toplasam da yine bıraktı maşallahı var :)

Var mı bildiğin formül? Ya da bilen :)

Mesajlardan birinde gördüm sara_28 döktürmüş. Bezelye kızartması gördüm. ensu fasulye kızartmasını söylemiş. Bir de fasülye diblesi yaparlarsa ben 2.80 yatarım şuraya...

Sonra yörelerden yemekler girmiş. Offf diyorum... Biz sevgilimle gittiğimiz yerde doymak için değil zevk için mutlaka yeriz yöresel şeyleri.. (Benim et derdim olduğundan şu yapılmış sebze işleri beni benden alıyor)

Avucumu yalıyorum sorun yok... Daha önce dediğim gibi sara_28 yazmaktan göndermekten vaz geçme nefis şeyler... Yapanlara ilham olur... Ne menü yapacaksınız diye sorulara benim cevabım siparişi önce kim getiriyorsa o diyedir cevabım :)))))))) Ayıptır söylemesi sevgilim yapar yemeklerin çoğunu onun da benim de ellerimiz lezzetlidir, yeter ki usturuplu saatlerimiz mutfakta eğlenecek "vaktimiz" olsun.

Ceketini bir poşetle buzluğa koy, iki gece beklesin. Çıkarınca iyice silkele. As biraz nemi gitsin. Bu arada 20x20 cm civarında bir kartona (ebat çok önemli değil aslında, elinden büyük olsun) koli bandını tersten sar. Yapışkan tarafı dışa gelecek. Kartonla bandın arasına elini sok, cekete pat pat vur. Fazla tüyleri de alır. Muhtemelen kumaş özelliğidir. Arasıra tekrarlaman gerekebilir. Dolaba da askılı poşet içinde asarsan diğer kıyafetlere bir şey olmaz...

Meraba bayanlar daha once yazmistim 41 yasindayim 2. Bebek dusunuyorum esim tup istemiyor dogal olursa olur dedi uzun zamandir doktora gitmemistim bi gideyim ne var yok ogreneyim dedim gittim ve cok uzuldum hormon tahlilleri yapildi doktorum cok zor dedi normal hamile kalmamin biestron diye bi ilac yazdi sizlere sormak istedigim bu sonuclar cokmu kotu benim hic bilgim yok acaba bilen arkadaslar bana aciklayabilirmi hicmi sansim yok cok optum hepiniz
Fsh 15 Lh 5.49 estradiol 53 prolaktin 3.68 dhea-s 201

Burçtan anlamayan kadın olur mu, olur...
Sorulunca söylemek üzere adını biliyorum huylarını özelliklerini bilmiyorum yengeç mişim.
Yükselen diye bir şey çıkarmışlar onu henüz bilmiyorum. Doğum saati önemliymiş! 16 Temmuz 17.00 bilen varsa beri gelsin.

Çin takvimi mi varmış bir de yok aman burcu ona bakayım hemen (mesajı burada bekletiyorum yeni sekmede aratıyorum aratmışken yükseleni de buldurayım )

Geldim geri neler neler oldu...
Google amca dedi ki;
Burcun: Yengeç
Yükselenin: 05*25'den Yay
Çançinçon: ÖKÜZ hahahahahaha Element:Su Kutup:-

Üstüne bir sürü şey dedi bu site:
Yıldız Haritası: Yer Merkez Tropik, Placidus, Ay düğümü:T
Güneş Burcu: 23*53 Yengeç Burcunda
Ay Burcu: 05'54 Kova Burcunda
Alçalan Burç: 05*25' İkizler Burcunda

Ne diyor?
Yani noluyorum ben şimdi :)

evet kesinlikle öğrenmeli canım.. bende yalanla dolu bir hayat geçirmesini hiç istemem..
işte öğrendikten sonrası zor oluyor çocuk arayışa geçiyor yıpratıcı bi dönem başlayabiliyor..
evet bende seyrettim..biranda sankim onu yetiştiren anne ve babayı unuttu gibi oldu..

Süpersiniz, harikasınız... İzmir eğer bir köye bir türlü gidemezsek gideceğim yer... Severim, bayılırım, eğlenirim... (Bir ara Balçova'da masaj maceramı anlatayım mı +18)

Ama ama amaaaaaaaaaaa Cevahir'de buluşuyormuşsunuz merkezi ama gün fena. Cumartesi! akşamına eve misafirim var. Üstelik yemeğe! (Hadi yemekleri zaten yaptırtıyorum ama düzeni o bu şu zamanlama uygun olmadı) Üstelik benim ev teee Bahçeşehir'de! Hafta içi olsa mutlaka bir boşluk yaratırdım.
Yine de belli olmaz benim işim, "kaçarsam" arar, bulurum sizi :) LCV'ler nasıl :)

Özel bir şey yok malesef. Yemek tarifleri, İzmir' de ve bir hafta içi Anadolu yakasında buluşma planları. Kaynak, Omayra34' ün bu cumartesi Cevahirde buluşalım teklifi. Saat 14:00 te. Gelmek istersen bekleriz...

Hoşgeldin. Fsh sınırda. Tüp için pek istenmiyor.
Biosteron, geçerliliği ispatlanmamış bir ilaç. Ama test ederek vermesi iyi.
Fsh düşürürsen şansın artabilir. Onun için de hayıt suyu içebilirsin

gecengün kuaförüme gittim :)) pek havalı oldu..onunda halasının çocuğu olmuyormuş, evlatlık almışlar..yaklaşık 2 sene sonra doğal yoldan hamile kalmış..

evet kesinlikle öğrenmeli canım.. bende yalanla dolu bir hayat geçirmesini hiç istemem..
işte öğrendikten sonrası zor oluyor çocuk arayışa geçiyor yıpratıcı bi dönem başlayabiliyor..

Bilgileri dursun sen bebeğini büyütürken bir de bir hayatı kurtarırsın ileri de belki...
Bu konuyu düşünenler için hiç endişe etmeyin... O çocuğu siz yetiştireceksiniz... Öyle sağlam bir karakterle, güçlü, sevgi dolu ve bilinçli bir çocuk yetiştirirsiniz ki, söyledikleriniz onun hayatını alt üst etmez...

Nereden mi biliyorum. Yakın arkadaşlarımdan birinden. Oğlan biyolojik aile için ne içlerinde ne dışlarında. Ama büyüten annesi (ayırd edebilmeniz için ben yazıyorum onun için öz olan O) canı, bitanesi, vazgeçilmezi... Büyüten babası keza öyle... Üstelik büyüten anne baba ayrıldı, başka biriyle evli anne ona da bayılıyor. Hepsiyle harika iletişimi var... Üstelik en arızalı ergen yaşında! ergenlik sorunları bilindik, ama bu konudan dolayı hiç bir sorunu yok çok şükür... Ben de bayılırım kendisine :)))

Eşim çocuk olmasa da olur dediğinden biz sadece ileride sevgi ve yaşam şartları verebilmek için "abla-abi" olacağız ileride bir gün...

Bu arada @ensucum mesajların bazılarında geçmiş olsunlar gördüm. Annen iyi mi? Korkutmuş sizi sanırım. Önemli bir şeyi yoktur umarım... Başınızdan eksik olmasın, öperim pamuk yanaklarından, ellerinden hürmetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…