Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yine kesişti yollarımız. Çançinçon benim de Öküz
Genel olarak iyi oluyon, gerisini salla

Sağlamcı harikasın eşimde terazi çok severim terazileri

HImmmm şanslı bir bayansın o zaman ahahahahaha :)
Ben pek anlamam yanii kendini anlat deseler ondan bile anlamam. Sevmem kalıpları
Yaptın mı sulu köfteyi :) Foto gönder diyeceğim ama şimdi uğraşırsın 2 saat sinirlenirsin boşverr

evet bende seyrettim..biranda sankim onu yetiştiren anne ve babayı unuttu gibi oldu..
evet terkeden annenin ayaklarina kapandi.. bu buyutenler icin cok aci bi durum..
gecmiste kadinin yasi kucukmus sahip cikamamis ogluna ama daha sonra 10 tane cocugu olmus yillar gecmis ve asil tv lere cikip aramasi gereken onlardi..
bu tarz seyler cok karisik ama yinede evlat edinenleri cokk takdir ediyorum..
isyerinde arkadasimin rahmi yoktu kiz bebek evlat edindi yemege doyamiyoruz

Ne kadar güzell :) Bende çok yorgunum artıkk kızlarr yanii böyle son sanıyelr kadar doluyum..
Biri dese ki hiç çocugun olmayacak öyle rahat edecegim yanii...

Zor arkadaşım ya evlâtlık olayı benim hiç olmasa bile asla yapmayacağım bir şey.çünki etrafımda zamanında evlâtlık olayı çok olmuş .hepsi daha sonra kendi annesini buldu ve gitti.ailemizden birinin 2.evliliği onların ilk evliliğinden bir kızı vardı.2.evliliğini yaparken bir öğretmen aileye kızlarını evlâtlık vermişler.bu aile o kızı okutmuş meslek sahibi yaptı.sırlar gizli kalmıyor maalesef kız durumu öğrenince annesini buldu.öğretmen anne baba bakan aile öldü.onlardan kalan herşeyi sattı. Mevlit bile okutmuyor.bu durumdan çok etkilendim.belki çok yakınımda o yüzden mi bilmiyorım

Benimde işyerinde bir arkadaşımın çocuğu olmadığı için evlatlık kız çocuğu almıştı, durumları olduğundan kızlarını kolejde okutuyorlardı..Tek derdi kızıydı..çok mutluydu kızıyla, aaah o zamanlar gençtim...evlendim, ayrıldım..şimdi 2.ci evliliğim...evlat edinme , bilmiyorum..mesela arkadaşlarımın yada komşuların bebeklerini mıncıklıyorum, evde bende de bi bebiş olsa çok severim..ama işte o karakterinin oluşması , ergenlik dönemi, genetik özellikler derken korkuyorum.. ama evlat edinenlere çok saygım var, tebrik etmeli.

Halen var... Havaalanı yapılmadıkça da var olacak inşallahhhhhh :)
Her sene geçerken uğradığımız geçen yaz bayramda 1 gün kalalım derken 3 gün kaldığımız sonrasında doyamayıp Eylül'de 15 gün gittiğimiz Palamutbükü...

Datça yarımadası diğer "eller havaya" "kaldırım modalı" yerlerden değil...
Bir terlik, bir tiril tiril elbise, bol güneş, nefis deniz, sıfıra yakın araba gürültüsü, badem ayıklayan yaşlı dede teyzeler, bisiklet binen köylü kadınlar, nefis doğa... aradığın buysa aradığın yer de orası :)

Tarihi için çok şey diyemem ama yukarı köy, diğer bükler gezilebilecek yerler... Bodrum merkezi benim gibi az sevenlerden ama tam gezmedim diyenlerdensen feribotla Datça'dan günü birlik gidebilirsiniz. Gerçi bebekle zor olabilir ama denenebilir. Bu sene biz Bodrum kalesini yeniden gezmeye öyle gittik. (Arabayı parkta bırakıp feribotla geçtik geri döndük)

Ve Knidos tam tarih! ama yine diyorum bebekle zor ama olur... İster Datça'dan büklere gelen 20-25 kişilik özel tur tekneleriyle (ki güzel koylara gidiyorlar bulunmaz nimeti cıstak cıstak müzik yok!) ister arabayla gidip görülesi yer... Giderken bir çok köy gezebilirsiniz... Denizi güzeldir...

Neyse nerede kalmıştık... Sakin, rahat, relax ve üstüne leziz yemekli, temiz bir yer olsun diyorsan Badem Motel... İşletme maile işletmesi... Eş, kardeş, çocuk, yeğen hepsi var... Deniz kıyısında 10 adım karşısı deniz... Yemekler deniz kıyısında ahşap sandalyelerde deniz sesiyle... Öğlenleri ev yemeklerinden yemekleri var hiç bir yerde öyle leziz sebze yemekleri yemedim... Cacık her öğlen fiks... Bademli kabak oraya özgü... Neyse giderseniz detayları aktarırım... Ali Bey'e geçerken uğrayıp, sonra günlerce kalan iki sevgili deseniz bir sürü vardır tanımaz :) Denizi taşlıdır, deniz ayakkabısız gitmemeli. Ama suyu öyle güzel ki o taşlardan dolayı anlatılmaz gidilir...

Daha iyi yer olsun, yıldızlar vs. istiyorsanız Mavi Beyaz Otel... Tecrübe ettik ama Badem ona 10 basar :) Pad'den silmemişsem bir iki resim yollarım :)

Reactions: Eua
buna benzer bi hikaye ablamın arkadaşı yaşadı..18 yaşında onlar gerçeği açıkladılar..çocukla sonra çok sorun yaşadılar..içgüdüsel , o da anne ve babasını merak etti..

Çok güldüm köfte yapmadım.dedim ya önceden 40 yaşında arkadaş doğum yaptı.aşılama ile ona gittim.kahve yok çay yok kuru kuru kötü oldu ama . Kıymalı soslu makarna yaptım üstüne sarımsaklı yoğurt tembel yemeği daraldım kaç gün evden çıkamadım.

sanırım aynı tarihlerde oradaymışız..biz ovabükünde kalmıştık 15 gün kadar, 1-2 gece palamutbüküne gitmiştik..geçen gün kızlarlada konuşmuştuk..zaten oraya 2 gün diyen en az 1 hafta kalıyor :)))

buna benzer bi hikaye ablamın arkadaşı yaşadı..18 yaşında onlar gerçeği açıkladılar..çocukla sonra çok sorun yaşadılar..içgüdüsel , o da anne ve babasını merak etti..
Tabi ya arkadaşım alyazmalımda sadece büyüten babayı seçiyor çocuk Kadir inanır I'n eli boş kalıyor.tv habire arıyorlar anne ve babalarını

Aaaaa kesin o zaman yanyana geçtik belki de... Ovabükü Hayıtbükü Knidos Datça Bodrum hatta Çökertme hatta köylere Hızırşah'a kadar gittik, mütemadiyen hareket halindeydik sizin gibi...

2 sene önce Ovabükündeydik. Gülbahar'da en sondaki taş evde kalmıştık. Konaklama da yemeklerde (kabak çiçeği dolması) nefisti ama Ovabükü Palamutbükü'ne göre daha kapalı bir koy olduğundan şanssızdık sintineye denk gelmiştik... Sahil güvenlik o bu arandı ama o rezil cruise bir türlü bulunamadı. Yine de nefis ortamdan dolayı kalmaya devam ettik 15 gün... Deniz tarafındaki yoldan Palamutbükü'ne geçerken arada kalmış minik bir koy var. Denk gelmişsinizdir mutlaka 4-5 yıl öncesinde sadece keçiler ve biz oluyorduk. Tesis yok. Survivor bükü diyoruz biz :) Suyun altında batık şehir gibi olan... oraya gitmiştik yüzmeye hergün. Şimdilerde kalabalık ne yazık ki...

Biz çok tutucuyuz sevgilimle bir yeri sevdik mi bir bit yeniği çıkana kadar asla bırakmıyoruz. Yıllarca Selimiye, Bozburun, Serçe Limanı'na gittik... Şimdi çok fena keşfedildi bir sürü gereksiz tesis yapıldı, o sakin muhteşem balıkçı köy havasını yitirdi... Hem de Selimiye kapalı koy olduğu için, altyapıya önem verilmediği için o canım duru göl gibi su billurluğunu hızla yitirdi bizim için...

Datça o yüzden son 2-3 yılımızın değişmeyen adresi... Uzun kmler yaparak ve 20 günlük tatiller yaptığımızdan Ege'den başlayıp gidiyoruz 2-3 günde sonra orada ruhumuzu bedenimizi arındırıp geliyoruz... Akyaka tarafını özellikle Akbük'e de bayılırız ama bu sene kamp yapma modunda değildik kalmaya gitmedik, ziyaret ettik :)

Bu sene yine yolumuz mutlaka düşer oraya belki aynı zamanlara denk geliriz belli mi olur :)))))

Kızlar cıktım çok sukur
korktugum gıbı olmadı
8 tane var bakalım yarın 11 kadar arayacaklar
usul usul uyandım bırsey olmadı.
İyi ki varsınız tlf son ana kadar elımdeydi.
hepinizi kucaklıyorum.

Yaaaaa ben gelemem haftasonu full doluyum ben yaaa

Günaydıınnn datlummmm

Süperr gercekten koklaya koklaya öp anacığınıı güzelce vakit geçirinn

Opun rast gitsin cokkk kaliteli yumoşların olsun aminnnnn
sagol canım çok tskler amın ınsh

Geldiğin zaman ararsan çok sevinirim.Hem tanışmış oluruz. İzmir de nerede kaldın

Bende arayım mı İzmir aşıgı ben
Yumoşların bi güzel sevgilileri ile buluşsun, çoğalsınlar, çoğalsınlar ve kucağına bebiş olarak konsun.
cok tsk ederim
amın ınsh

Hiçççç kıskanmıyorummmmm. Hiççççç, İzmir gelince Aydın havasını da soluklamayı beklerim. Denizli'ye gidiş gelişlerde de yol üzeri mola yerinde ( evimizde) bekliyoruz..
Aydın damısın?
eşım nazıllı benin çok sevdim oraları.

aynen iceri alınana kadar elimdeydi.
vallahi iyi ki varsıniz
hafifledim yazışırken.

Bana uyar. 12.30 da kontrolüm var zaten Fulya da. Pıt diye gelirim.
guzel gecsın ınsh.
yakın mı fulyadan cevahir?kocaelinden gelıpcem ya nasıl yapsam diye düşündüm.

6-7 tane yumurtan var demek canım 1575 E2 ye göre.
8 tane bakalım.nasıl devam edecek?

Hayırlısıyla yarın guzel haber ver.
siz ne yemekler yapacaksınız yazsanıza hem fikirde olur dbirbirimize
mercimek çorbası balık ;-)

Bunları tam yazdım 15 gibi sarjım bıttı
gönderemedim.

umarım yollarımız kesişir..burdanda arkadaşlarımıza seslenelim..gitmeyen kalmasın, henüz bozulmadan :))

Tabi ya arkadaşım alyazmalımda sadece büyüten babayı seçiyor çocuk Kadir inanır I'n eli boş kalıyor.tv habire arıyorlar anne ve babalarını
esnacan sevinç gülmelerin çok olsuuuuuuuuuuun e mi... Testinle bizi de kendini de şenlendir.
Beni iki gündür öyle güldürdün ki çok yaşa :)
Dün gardrop olayına bittim bittim, hatta yazdım en güzeliydi suyu püskürttüm diye :)

Şimde de bu :) Yaklaşımını bakış açını çok seviyorum.

O zaman şimdi haber vardır sende güzel güzel İnşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…